Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Droom of een verwerking?  (gelezen 1752 keer)

Peggy

  • Gast
Droom of een verwerking?
« Gepost op: augustus 07, 2020, 01:28:12 pm »

Mijn moeder en stiefvader zijn op vakantie en ik zorg voor hun kat en de plantjes. Eergisteren, woensdag 5 augustus 2020, was er een klein brandje ontstaan in de berm die grenst aan de tuin van mijn moeder en stiefvader. Het is gelukkig allemaal goed afgelopen, maar de schrik zat er goed in bij mij.

Nou de droom.

Vannacht droomde ik dat er in een bos overal kleine brandjes waren uitgebroken. Ik probeerde die allemaal te blussen, maar er liep steeds een hond door het bos en ik was bang dat deze zijn pootjes zou verbranden aan de nog smeulende grond. Ik tilde het beest op, was geen kleine hond maar ook geen Deense Dog, maar kon op deze manier niet goed mijn werk doen, en daarbij werd ik, op een schattige manier, afgeleid door het beestje. Het was een ontzettende lieve bruine hond en had niks kwaads in de zin. Maar alles ging zo langzaam en de brandjes bleven zich maar verspreiden. Op een gegeven moment leek het net een film, ik zag wat er gebeurde, met nog steeds de bruine hond in mijn armen, maar ik was er niet meer zo rouwig om, omdat de hond veilig was bij mij. Verder kan ik me het niet meer zo herinneren.
Gelogd

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.227
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Re: Droom of een verwerking?
« Reactie #1 Gepost op: augustus 07, 2020, 02:14:27 pm »

Beste Peggy,

Dit is in dit geval gewoon een verwerkingsdroom zonder diepgaande betekenis.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Peggy

  • Gast
Re: Droom of een verwerking?
« Reactie #2 Gepost op: augustus 07, 2020, 08:36:06 pm »

Ja dat dacht ik al, maar ik twijfelde omdat ik de laatste paar maanden veel tekens krijg van dieren, en aangezien in deze droom een vriendelijke bruine hond in voorkwam dacht ik dat het toch iets te betekenen had.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.1 seconden met 22 queries.