Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Even voorstellen  (gelezen 298 keer)

Peggy

  • Gast
Even voorstellen
« Gepost op: augustus 04, 2020, 03:23:31 pm »

Hallo, mijn naam is Peggy Bouwman. Ik ben een alleenstaande mama van twee zoons van 12 en 14 jaar waar ik zielsveel van hou. Tussen mijn ex en mij gaat het niet goed, maar daar lig ik niet wakker van, ik vind het alleen erg rot voor de kinderen, ook omdat hun papa erg veranderd is sinds er een nieuwe vriendin over de vloer komt.

Mijn interesses in het paranormale is er al vanaf mijn 12de ongeveer. Nu ben ik 43 jaar. Ik merk dat ik een behoorlijke verandering mee maak en dat ik niet meer overal zo bang voor ben, ik word sterker met de dag. Ook zie ik overal dubbele cijfers, in het begin zocht ik het meerdere malen op en dan probeerde ik het te onthouden maar ik zag en zie zoveel verschillende dubbele cijfers dat ik ermee ben opgehouden. Ook zijn er een aantal rare gebeurtenissen geweest, nl dat er een enorme libel tegen mijn raam op vloog, terwijl ik, sinds dat ik hier woon (december 2017), er nog nooit 1 in de tuin heb gezien en ik ben er vreselijk bang voor. Een ekster die onder mijn raam zat en maar bleef schreeuwen dat ik op een gegeven moment dacht dat het een krolse kat was, toen ik ging kijken bleek het dus inderdaad een ekster te zijn. Ik zou echt heel graag willen weten dat iemand mij deze gewaarwordingen op een zo simpel mogelijke manier kon uitleggen, dat is 1 van de redenen dat ik lid wilde worden van dit forum. Ik ben bijna jaloers op de mensen die zoveel kunnen voelen en zien en die hier dan ook echt iets van snappen. Ik heb al meerdere pogingen gewaagd om te mediteren, in bed, op de bank, in een groep, maar ik heb er gewoon niet de rust voor. Wanneer ik mediteer slaan mijn gedachtes zo op hol dat ik dan weer blij ben als het mediteren voorbij is. Wat wel werkt voor mij is voor het slapen gaan een goed boek lezen over de liefde. Zelf wil ik geen partner meer (voorlopig). Sinds mijn pubertijd heb ik aan een stuk door partners gehad en ik merk dat ik daardoor mijzelf nooit echt heb leren kennen. En daar ben ik nou mee bezig.

Misschien veel info over mij, maar op deze manier durf ik me wel een beetje uit te laten. Hier zien jullie me niet en kennen jullie mij niet, dus de kans om echt gekwetst te worden is nihil. En de kans om verkeerde mensen aan te treffen is hier ook niet. Ik heb niet echt vrienden, maar ik werd dan ook vaak heel erg diep gekwetst of ze slokte me op zodat ik nauwelijks tijd had voor mezelf of mijn kinderen. Ik ben iemand die altijd graag geeft.......Liefde, begrip, knuffels wanneer het nodig is, een luisterend oor wanneer er behoefte aan is, en wanneer je mijn hart hebt veroverd en je red het financieel maar net, wil ik daar ook vaak hulp in bieden, terwijl ik zelf ook maar een Wajonguitkering heb. Ik probeer altijd het goede in de mens te zien, en daar heeft menig mens vies misbruik van gemaakt. Of ik er niet van geleerd heb? Nee, ik zal dit altijd blijven doen, omdat het bij mij hoort. Alleen durf ik geen relaties en vriendschappen meer aan. Ik heb twee geweldige zussen en een ontzettende lieve en begripvolle moeder, dus eenzaam ben ik niet en dat voelt ook niet zo. Ik hou van mijn vrijheid en rust. Ik ga 3 x in de week naar de sportschool en ik moet natuurlijk ook mijn boodschappen doen en op deze manier kom ik ook onder de mensen.

Lange kennismaking, maar wel fijn dat ik de kans krijg om hier mijn interesses te delen en antwoorden kan vinden op mijn vragen, misschien niet op al mijn vragen, maar dat is geen enkel probleem. Het gaat mij om mijn interesses te delen met mensen op deze manier.

Gelogd

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 1.821
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Re: Even voorstellen
« Reactie #1 Gepost op: augustus 04, 2020, 04:06:00 pm »

Hoi Peggy,

Welkom op armina.

Gidsen willen altijd met ons communiceren, maar vaak kunnen we ze niet horen. Ze proberen daarom op andere manieren je aandacht te trekken en daarvoor universele tekens te gebruiken. Het zien van dubbele getallen is zo'n manier, maar ook het zien van dieren zoals vogels en libellen zijn tekenen van hun.

De libelle staat voor transformatie. Wanneer je een libel ziet is dit een teken van je gidsen dat je aan het begin of in een transformatie zit.
De ekster staat voor het kunnen zien van kansen die ons geboden worden waardoor we wat financiŽle voorspoed hebben.

Als een dier onze aandacht vraagt, is dit een extra teken van de gidsen dat een kans aan het voorbijgaan is. Ze vragen je aandacht zodat je extra gaat opletten.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip
« Laatst bewerkt op: augustus 04, 2020, 06:52:06 pm door LPChip »
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Peggy

  • Gast
Re: Even voorstellen
« Reactie #2 Gepost op: augustus 05, 2020, 06:44:45 am »

Dankjewel, daar heb ik zeker wat aan. Fijn dat u gereageerd hebt.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.066 seconden met 22 queries.