Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Soulmate  (gelezen 458 keer)

L.

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 18
  • Bekijk profiel
Soulmate
« Gepost op: april 01, 2020, 11:27:53 am »

Hoi! Ik ga door een lastige periode. Ik heb hierover ook al met mensen gesproken die spirituele gaven hebben. Zij gaven aan vertrouwen te hebben, hoopvol te zijn en dat we weer bij elkaar horen. We zijn soulmatesÖ Dat blijkt ook uit hoe we elkaar aanvoelen, dat het nog steeds voelt alsof we bij elkaar horen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu is het zo dat hij het contact te dichtbij vond komen en me daarna ''buitensloot''. Ik voel hem niet meer en hij gaf aan zelf weer contact te zoeken als hij daar aan toe was. Ik was hoopvol, had er echt een goed gevoel bij, wilde hem de tijd geven... En nu zie ik dat hij of weer met zijn laatste vriendin samen is of nog steeds... Maar dit druist zo tegen mijn gevoel in... Is er iemand die me zou kunnen helpen?
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.824
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Soulmate
« Reactie #1 Gepost op: april 01, 2020, 01:04:41 pm »

Hoi L,

Wat ik je nu ga vertellen zal pijnlijk voor je zijn, maar ik ga er niet omheen draaien. Dat helpt jou niet verder.

Je Soulmate is iemand die vanuit dezelfde ziel ontstaan is. Dit zorgt ervoor dat je elkaar enorm goed aanvoelt, en dat alles heel vertrouwd voelt. De ander is immers een stukje van jezelf.

Het kan zijn dat je een relatie krijgt met je soulmate, maar dat hoeft niet. De reden om een soulmate te ontmoeten op aarde is zodat je van elkaar kan leren. Niet alleen heb je het heel fijn samen, je bent de grootste spiegel voor de ander die er maar bestaat. Dit heeft veel voordelen, maar ook veel nadelen.

De voordelen zijn dat je namelijk alle negatieve dingen van jezelf ziet zodat je aan jezelf kan werken. Dit zijn gelijk ook de negatieve dingen, want als je dit niet wil of moeilijk vindt, dan heb je innerlijke strijd met jezelf.

Voor hem is de strijd met zichzelf te moeilijk, waardoor hij zich van je afgesloten heeft. Om de leegte die het creŽerde op te vullen is hij weer terug naar zijn ex gegaan. Dit is een verwerkingsproces voor hem, en misschien ook wel een ontvluchting.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Vlinder_07

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 50
 • Everything happens for a reason
  • Bekijk profiel
Re: Soulmate
« Reactie #2 Gepost op: juli 31, 2020, 02:01:10 pm »Wil toch nog even reageren op dit topic :)

Citaat
Voor hem is de strijd met zichzelf te moeilijk, waardoor hij zich van je afgesloten heeft. Om de leegte die het creŽerde op te vullen is hij weer terug naar zijn ex gegaan. Dit is een verwerkingsproces voor hem, en misschien ook wel een ontvluchting.
Komt me bekend voor :) Geloof zelfs dat ik het meer dan 1x heb meegemaakt. De persoon ging in mijn geval niet terug naar zijn ex, maar zocht wel andere manieren om de leegte op te vullen.

Eigenlijk is je soulmate gewoon niet klaar voor de confrontatie, het gevoel is te heftig. Met als gevolg dat vluchten en zich ervoor afsluiten makkelijker is.

In mijn geval werd er ook gezegd dat de gevoelens bijzonder, maar te verwarrend waren. Ik begrijp helemaal dat L. zegt dat het dan tegen je gevoel indruist, omdat jij wel klaar bent voor de confrontatie met jezelf. Je voelt je compleet en veilig. Ik vond dat eerst ook lastig te accepteren, maar prijs me nu gelukkig met de tijd die ik wel met mijn soulmate heb mogen hebben.

Je bent in elkaars leven zolang als nodig. Ik geloof dat in uitzonderingsgevallen het ook kan zijn dat de wegen tijdelijk scheiden en je later weer op elkaars pad komt... Toch?

Liefs 🦋
Gelogd
If nothing ever changed, there would be no butterflies...
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.036 seconden met 22 queries.