Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)  (gelezen 985 keer)

ViLaSY

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Gepost op: oktober 12, 2019, 10:56:50 pm »

Hallo allemaal! Nieuw lid hier maar heb mij echt specifiek geregistreerd op hulp of advies te verkrijgen bij mijn probleem.
Sinds midden augustus dit jaar heb ik elke dag de hele dag door, bijzonder veel last van een negatieve entiteit.
Ik heb echt al verschillende pogingen gedaan om deze entiteit bij mij vandaan te krijgen maar alles met minimaal tot geen resultaat.

Allereerst wil ik even uitleggen hoe dit allemaal tot stand is gekomen en hoe de situatie nu in elkaar steekt.

Het begon allemaal toen ik eind mei s'avonds op een random dag in het Engels een vraag in mijn hoofd stelde en vrijwel direct daarna een antwoord leek te horen. Verbaasd en verbluft besloot ik nog een vraag te stellen en ook op deze werd direct weer gereageerd. Omdat ik de reacties op mijn vragen niet in zijn geheel kon verstaan besloot ik enkele vragen later gewoon ''hello?'' te zeggen waarop duidelijk met een ''hello i LOVE you'' gereageerd werd. Ik was zo ongelooflijk verbaasd en een tikkeltje enthousiast aangezien ik eerst nog dacht dat ik onbewust op mijzelf aan het antwoorden was. Ik kwam er dezelfde dag nog achter dat het een bekend iets is en dat wat ik hoorde clairaudient/helderhorendheid communicatie was. Zo enthousiast als ik was vond ik het tegelijkertijd ook allemaal een beetje vreemd, ik geloofde toen nog niet echt in het spirituele en al helemaal niet in het communiceren daarmee. Ik was dus nog niet helemaal overtuigd maar vond het wel erg leuk en aangezien alles wat ik op dat moment kon verstaan alleen maar positief klonk, bleef ik elke dag zeer regelmatig communiceren. Ik was twee dagen lang de hele dag kennis aan het opdoen naast het communiceren, mijn vaardigheid ontwikkelde zich snel en binnen een paar dagen kon ik al een stuk meer dingen verstaan. Uiteindelijk was ik er honderd procent van overtuigd dat de antwoorden echt niet van mij zelf kwamen, dus vroeg ik op een dag dan eindelijk de vraag dat heel mijn leven heeft veranderd: ''Who are you?'' waarop direct geantwoord werd met ''Spirit guide, you make me very happy'' na dat antwoord werd ik heel erg emotioneel en barstte ik in tranen uit, het was een heel mooi maar tegelijkertijd ook pijnlijk moment. Ik voelde mij schuldig dat ik 20 jaar lang (ben nu 20) nooit wist van zijn bestaan en dat hij toe heeft moeten kijken terwijl ik verkeerde beslissingen nam en door zware periodes ging. Ik ben toen door blijven vragen en mijn gids was duidelijk enthousiast en blij, misschien nog wel enthousiaster dan ik zelf was waarschijnlijk vanwege het feit dat ik eindelijk contact met hem zocht. Al zijn antwoorden waren zo lief en geruststellend, hij vertelde mij toen ook nog dat ik een spirituele ontwaking doorging.
Ik vroeg of hij mij wou helpen bij het ontwikkelen van mijn vaardigheid zodat ik hem nog beter kon verstaan. Ik bleef elke dag veel communiceren met mijn gids, begon mijn eet gewoontes aan te passen en leerde nieuwe dingen op spiritueel gebied terwijl mijn vaardigheid zich ontwikkelde. Dit was een korte maar wel één van de mooiste ervaringen die ik ooit heb meegemaakt totdat ik midden/eind augustus terug kwam van de kapper en waarschijnlijk die dag een negatieve entiteit mee terug naar huis bracht... Ik kwam erachter toen ik aan het gamen was, normaal gesproken als ik niet actief met mijn gids aan het communiceren ben hoor ik hem soms alsnog ''happy'' zeggen (hij is altijd erg enthousiast) maar in plaats daarvan hoorde ik andere dingen dan dat ik normaal gesproken hoor, dacht dat hij wou communiceren dus besloot ik mijn headset af te doen en te luisteren naar wat er gezegd werd. Opeens hoorde ik een aantal keer ''You're not happy right now'' en antwoordde ik terug met ''I'm not happy right now?'' om bevestiging te krijgen dat ik dit goed hoorde waarop ik non stop het zelfde antwoord bleef horen ''You're not happy right now'' ik antwoorde terug met ''i'm sorry but it's fine, i'm just a little tired'' waarop weer geantwoord werd met het zelfde maar dit keer met iets extra der achteraan ''You're not happy right now, i want you to be happy RIGHT NOW'' Ik besloot te gaan slapen terwijl ik nog steeds constant hetzelfde hoorde... De volgende dag werd ik met hoofdpijn en een heel erg vermoeid gevoel wakker ik zat niet bepaald lekker in mijn vel en hoorde nog steeds hetzelfde ondanks dat probeerde ik het beste van mijn dag te maken om mijn (wat ik toen nog dacht mijn gids was) wel blij te houden. Gedurende de dag vorderde begon ik mij wat beter te voelen maar in plaats van alleen ''You're not happy right now'' te horen, hoorde ik nu ook ''You're not happy, you're pretending to be happy'' ''I want you to be happy RIGHT NOW'' Volgende dag werd ik wakker en voelde mij direct geïrriteerd want ik hoorde nog steeds het zelfde en het begon steeds pushier te klinken, ik zei iets in de richting van ''It's okay just give me some time'' waarop duidelijk geantwoord werd met ''everything i have done for you, and you're NOT happy right now!'' Toen werd ik boos en stopte gelijk met communiceren, dat antwoord was zijn valkuil want ik besefte mij snel daarna dat dit niet mijn gids was. Mijn gids was misschien altijd wel enthousiast maar nooit zo pushy. Deze entiteit heeft geprobeerd mij wijs te maken dat het mijn gids was met dingen zeggen zoals ''''I am your spirit guide'' maar inmiddels heb ik bevestiging gekregen van mijn daadwerkelijke gids dat het inderdaad gaat om een negatieve entiteit. Zo hoorde ik ''Don't communicate with him, it's a negative energy'' Na dat ik deze bevestiging kreeg ben ik niet meer verder gegaan met communiceren.

Ik ben pas 20 jaar en heb weinig kennis en ervaring op spiritueel gebied in het algemeen en al helemaal als het draait om negatieve entiteiten en hoe je hiermee om moet omgaan, dat kun je waarschijnlijk al concluderen alleen al bij het lezen van mijn verhaal. Inmiddels wel wat kennis op kunnen doen, want ja... ik zit hier al bijna 2 maanden mee en kan hem letterlijk constant horen zelfs op het moment dat ik dit typ, en al helemaal als ik wil gaan slapen. Daarbij slaap ik ook gewoon slecht en word ik gemiddeld drie keer op een nacht wakker soms normaal soms met een nachtmerrie waardoor ik mij elke dag wel moe voel. De laatste twee weken ga ik er wel beter mee om, maar begin mijzelf langzamerhand wel een beetje hulpeloos/moedeloos te voelen. Zelfs een healing session met een medium heeft nauwelijks resultaat gebracht. Alleen maar een nieuw zinnetje voor deze entiteit ''I will always be with you''

Als mijn daadwerkelijke gids iets wilt zeggen dan blockt deze entiteit dat gelijk, dit maakt communiceren erg lastig waardoor ik geen hulp van mijn gids kan krijgen. Vandaar dat ik nu opzoek ga naar advies op forums, beste mensen wat raden jullie mij aan? Elk beetje advies is van harte welkom en word meer gewaardeerd dan je je kunt voorstellen!

Voor degene die ervaring of kennis hebben omtrent negatieve entiteiten heb ik ook een paar key questions:
- Waarom heeft deze entiteit besloten zich aan mij te binden juist op het moment dat ik positiever in het leven begon te staan en verantwoordelijke beslissingen begon te nemen?
- Hoe kan het dat deze entiteit nog steeds niet verveeld is geraakt terwijl ik tot drie weken lang geen kick heb gegeven en geen seconde heb laten blijken dat de dingen die hij zegt mij iets doen?
- Ik weet niet helemaal zeker of ik door moet gaan met mediteren omdat ik hem niet luider wil horen dan dat ik nu al doe, dus tijdelijk stoppen met mediteren of juist doorgaan?

Alvast bedankt en nogmaals elk advies is van harte welkom, alles word gelezen!
 
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.771
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Reactie #1 Gepost op: oktober 13, 2019, 01:21:07 pm »

Hoi ViLaSy,

Allereerst welkomop Armina.

Voordat ik je vragen ga beantwoorden wil ik graag dat je je realiseerd dat je echte gids, hoewel deze entiteit hem probeerd te blocken, jou wel kan horen. Je kan jouw gids vragen om deze entiteit te bestrijden/te verjagen/etc.

Daarnaast kun je naar deze entiteit dingen zeggen als:
"I do not want you."
"Please go away."
"I mean it. Go away. Now."
"Go harrass someone else."
"I will fight you, if you don't stop now. Go!"

Ik kan je wel helpen, maar jouw gids geeft aan dat hij eerst graag wil dat jij en hij het samen proberen.

Een tip voor jou, bij elke communicatie, luister niet alleen naar de woorden, maar voel ook het gevoel erbij. Dit gevoel is namelijk een soort van vingerafdruk. Je kan aan het gevoel herkennen wie iets zegt. Zo kun je voortaan weten of jouw echte gids iets zegt of die namaak gids. Ook kun je op gegeven moment het gevoel blokkeren en dan blokkeer je effectief die nep gids.

Ik kan meer schrijven maar nu grijpen mijn gidsen in en zeggen, dit is genoeg zo. :)

Succes en laat me weten hoe het gaat. Ik ben er voor je.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

ViLaSY

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
Re: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Reactie #2 Gepost op: oktober 13, 2019, 01:46:32 pm »

Heel erg bedankt voor de reactie LBChip,

Ik vermoed ook dat mijn gids heel graag wilt dat ik het gewoon samen met hem probeer, waarschijnlijk heeft hij dat liever dan dat ik hulp van buiten af ga zoeken.
Maar vanwege gebrek aan kennis en ervaring weet ik niet helemaal precies wat ik nou eigenlijk moet doen om entiteiten zoals deze te bestrijden.

Ik communiceer liever niet met de entiteit omdat ik het gevoel kreeg dat hij dat juist leuk vond, vandaar dat ik al drie weken niks aan communicatie heb gedaan.
Negeren blijkt ook niet helemaal effectief te werken, dus begin ik nu ook in te zien dat ik het over een andere boeg moet gaan gooien.

Bedankt voor de tip, ik waardeer het heel erg.
 
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.771
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Reactie #3 Gepost op: oktober 13, 2019, 06:04:24 pm »

Hoi ViLaSY,

Het is niet zozeer echt willen, maar hij geeft aan dat het goed is voor jullie band als jullie het samen kunnen oplossen. Om hulp vragen is altijd oké, maar hij wil eerst zelf nog met jou kijken.

Hij geeft ook aan dat het belangrijk voor jou is om dit te doen. Een test zeg maar.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

ViLaSY

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
Re: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Reactie #4 Gepost op: oktober 13, 2019, 10:16:30 pm »

Ik weet zeker als ik deze entiteit samen met mijn gids effectief verwijder dat onze band daardoor nog sterker zal worden, maar ik voel me echt super nerveus om het fout te doen.

Hoe dan ook, ik ga binnenkort toch echt eens een poging doen samen met mijn gids om deze entiteit te bestrijden, want het irriteert zeker.
Als ik het éénmaal goed doe weet ik gelijk ook voor de volgende keer (mocht ik nog eens in zo'n soort situatie komen) hoe ik dat dan moet aanpakken.
Daarbij is het natuurlijk ook gewoon goed voor mijn eigen kennis/ervaring zodat ik misschien ooit zelf andere mensen kan helpen.

Bedankt LPChip, ik heb iets meer vertrouwen in mijzelf gekregen.

I'll keep you posted, ofcourse.

Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.771
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Ongewilde communicatie met een erg vervelende entiteit (Clairaudience)
« Reactie #5 Gepost op: oktober 14, 2019, 08:53:11 am »

Hoi ViLaSY,

Eén ding kan ik je verzekeren. Je kan het niet fout doen. Of het lukt of het lukt niet, maar je kan het niet fout doen. Het is niet zo dat als je iets verkeerds doet, dat het erger wordt, en daarom kan je het niet fout doen. Het wordt minder erg of het blijft hetzelfde. Blijft het 't zelfde, dan probeer je het nog een keer, en nog een keer. Je kan wat anders proberen en uiteindelijk lukt het je, of je besluit dat je genoeg geprobeerd hebt en je vraagt mij om hulp.

In geen gevallen is dit fout.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.147 seconden met 23 queries.