Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Reis naar mezelf  (gelezen 1496 keer)

Blossom

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
Reis naar mezelf
« Gepost op: maart 14, 2019, 06:55:42 pm »

Ik heb in september 2017 iets speciaal meegemaakt wat ik graag zou willen delen met jullie. Wel graag geen oordelen. Het ging ook heel snel en traag tegelijk.

Het was de vrijdag voor de zondag waarop we op reis vertrokken. Mijn echtgenoot maakt af en toe samen met een collega THC/CBD olie voor hun 2. (Ik heb ooit eens geprobeerd wiet te roken – wat niet lukte omdat ik niet rook, ik zoog gewoon aan dat ding lol maar omdat ik niet stoned geraakte dachten we heel lang dat ik ongevoelig was voor THC). Nu die bewuste vrijdagnamiddag/avond was mijn schoonmoeder bij ons thuis omdat zij op de katten zou letten terwijl wij op reis waren en kwamen we op het topic cannabisolie. Mijn echtgenoot haalde zijn potje boven liet het fier aan zijn moeder zien, en zei nog ja Sarah is daar immuun tegen. Ik om stoer te doen (long story short) nam een paar druppels en niets gebeurde. Een paar uur later nam ik om stoer te doen opnieuw, maar deze keer verhoogde ik de dosis tot een halve pipet (nadien uitgeteld waarschijnlijk een 15 tal druppels). Nog steeds niets. Rond een uur of 23 ging ik slapen. Zoals elke nacht gaat mijn man mee om me in te stoppen. Nog steeds niets. Maar dan om 23.58 begon het…

Ik zag zwart wit tekeningen van een man en begon me angstig te voelen. Ik riep om hulp naar mijn man zei dat het door de THC kwam en dat hij me moest helpen. Hij probeerde citroensap maar dat hielp niet, niet veel zag ik mijn eigen demon. Rode schedel met zwart onderaan en de onderkaak was weg, toch deed hij zijn mond open en toe en hoorde ik hem knagen, aan een stuk door, mond open en toe hoewel er geen onderkaak was. Ik begon schrik te krijgen. Dan voelde ik zo een woede, razernij. Ik riep mijn man toe dat ik van hem hield maar dat hij weg moest gaan omdat ik hem geen pijn wou doen. Ik riep harder en harder dat hij weg moest gaan dat ik hem pijn zou doen en dat ik dat niet wou. Niet veel later viel ik in een soort van afgrond. Ik probeerde me elke keer vast te klampen aan de rand om niet te vallen, Dit gebeurde een paar keer. Af en toe viel ik in de put en kwam ik in een soort draaikolk terecht en kroop uit een schelp. Dit was heel mooi. Volgens mijn man praatte ik ook de hele tijd, maar niet alles was even verstaanbaar. Langs mijn kant was het precies of ik was mijn hele leven aan het vertellen. En van vorige levens. Deze heb ik ook gezien, maar niet volledig eerder korte flarden van nog geen 2 seconden. Ze versprongen ook elke keer.

Op een bepaald moment ben ik beginnen puzzelen. Ik had schrik dat ik in de andere realiteit zou blijven en dus probeerde ik de aardse realiteit van onze slaapkamer terug in elkaar te puzzelen zoals een rubic’s cube. Altijd maar sneller en sneller en dit terwijl ik flarden van levens zag. Hoewel ik ook dorst had verplichtte ik mezelf om niet te drinken omdat dit ik dan niet meer terug naar de aarde kon. Ik heb zo mijn geboorte opnieuw meegemaakt. Waarbij mijn man me op de aarde zette. Dit was zo liefdevol en zo zacht en warm dat ik hier vaak nog aan terugdenk en tranen in de ogen krijg. Hij nam me op en legde me op bed. Ik heb ook overleden familieleden gezien, die in 2 kampen stonden, een goed en een slecht. Ik heb geweend en gelachen. Tegen de ochtend aan was ik terug bij volle bewustzijn.

Ik ben kort daarna naar een channeler gegaan omdat ik voor mezelf wou weten wat ik gezien heb of dat waar was of gewoon door de THC. Hij bevestigde dat alles wat ik gezien had ook zo was, heeft dingen uitgelegd, maar dat ik nooit meer mocht proberen terug te gaan. Hij zei dat ik geluk heb gehad (mijn man heeft bijna de 112 gebeld omdat hij dacht dat mijn hart het zou begeven – blijkbaar sloeg het heel snel) en dat ik een ongelooflijke mooie ervaring, een cadeau heb gekregen. Zo voel ik me ook. Dankbaar.
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.647
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Reis naar mezelf
« Reactie #1 Gepost op: maart 14, 2019, 08:28:51 pm »

Je hebt inderdaad geluk gehad, en ik ga mee in wat het medium gezegd heeft.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.059 seconden met 21 queries.