Nederlands > Kaartleggingen

Wie wil er voor mij een kaartje leggen ?

(1/1)

Marjolein72:
. Alvast bedankt x

LPChip:
Beste Marjolein,

Kun je een woord of naam geven aan deze persoon (hoeft niet de echte naam te zijn) zodat mijn gidsen met jouw gidsen kunnen spreken en de kaart over de juiste persoon gaat? Je vraag is nu te open en kan daardoor een verkeerd antwoord geven.

En met "komt het goed", kun je daar iets duidelijker in wezen ook? Want in principe komt alles goed, want alles volgt zijn eigen pad. Als iemand morgen dood gaat, maar dat was volgens zijn levenspad zo gepland, dan is dat ook goed gekomen, want dan gaat deze persoon door naar de volgende fase van zijn leven. Dit om te voorkomen dat je het verkeerde antwoord krijgt. :)

Liefs,
LPChip

Marjolein72:
Ze heet #####.

LPChip:
Oké, dank je voor de naam. Mijn gidsen hebben met jouw gidsen en haar gidsen gecommuniceerd.

Ze is niet helemaal eerlijk geweest, maar dat is zoals ze is. Je moet je er niet te zwaar aan tillen en het je zeker niet aantrekken. Voor haar is dit geen leugen maar gewoon iets wat ze vaker zegt/doet. Echt liegen is in haar ogen anders, en dat was dit volgens haar niet, ook al is het wel ongeveer zo. In haar ogen zit er wel een kern van waarheid in.

Ik hoop dat je hier genoeg aan hebt. Een kaart trekken had in dit geval ook niet veel zin, want die geeft lang geen duidelijk antwoord zoals deze. :)

Liefs,
LPChip

Marjolein72:
Dankjewel x

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie