Nederlands > Kaartleggingen

Kaart leggen voor mij

(1/1)

Marjolein72:
Wie wil er een kaart voor mij trekken ? Ik wil graag weten of het goed is hoe ik er nu mee om ga. En of het positief is. Alvast bedankt !

LPChip:
Hoi Marjolein,

Ik heb een I-Ching kaart voor je getrokken.

16. De Geestdrift
Je wekt enthousiasme bij je omgeving door je eigen geestdrift. Het zal je geen enkele moeite kosten om hulp te krijgen bij wat je wilt ondernemen. Je vrienden staan al voor je klaar. Dit hexagram is uitermate positief. Er wacht je een vrolijke, opwindende tijd.
Alleen moet je opletten dat je je niet passief laat meedrijven op je succes! Want dan zou het tij wel eens kunnen keren. Discipline en orde blijven nodig om deze fase zo lang mogelijk te laten voortduren. En wees ervan overtuigd dat, zolang je zelf de juiste instelling hebt, niemand je een strobreed in de weg zal leggen.
Op zakelijk gebied kun je het best een (bescheiden) investering doen. En tijd in de liefde investeren is op dit moment een uitermate goede zaak.
Je kunt zelfs het gevoel krijgen dat jij en je liefste echt voor elkaar voorbestemd waren, al lang voor je elkaar voor de eerste keer ontmoette. Op het carrierevlak liggen ook enkele mooie kansen voor je klaar.

Liefs,
LPChip

Marjolein72:
Bedankt 😊

MediumsHemel:
Mag ik ook een kaartje trekken dan trek ik er 1 voor jou.
Groetjes

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie