Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Gids  (gelezen 2169 keer)

-H-E-R-

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2
  • Bekijk profiel
Gids
« Gepost op: december 04, 2018, 10:42:34 am »

Ik ben helemaal in de begin fase van wat ik kan. Ik heb als kind opgroeiend wel meerdere dingen meegemaakt,dromen en vaak een dejavu gevoel. Dit word steeds erger en ik probeer dan ook bij het begin te beginnen en contact te maken met mijn gids. Na een paar keer geprobeerd te hebben zag ik opeens een schim aan het einde van mijn bed staan.
Dit voelde positief en er kwam dus ook geen angst bij kijken. Omdat dit de eerste keer was en dit moment snel voorbij was heb ik ook niet gereageerd. Sinds dien probeer ik om contact te krijgen maar het lijkt wel alsof ik mij niet goed kan ontspannen en tot dat punt kan komen. Iemand misschien tips voor mij wat hier bij kan helpen? Ik zou mijn gids graag ontmoeten en er een naam aan geven.
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.824
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Gids
« Reactie #1 Gepost op: december 04, 2018, 10:51:05 am »

Hoi -H-E-R-,

Communiceren met je gids kan op heel veel manieren, en fysiek contact zoals jij dat beschrijft is een van de moeilijkere manieren.

Mijn advies is daarom om eerst op een andere manier te communiceren zodat jullie een band krijgen. Dat zal het makkelijker maken om andere manieren van communiceren te gebruiken.

Ik raad mensen die met hun gidsen willen communiceren altijd aan om te beginnen met pendelen. Vraag hierbij aan het begin van het pendelen nadrukkelijk dat je met je gidsen wil pendelen.

Vraag vervolgens wat volgens hun "Ja, Nee en Misschien" betekend. Je zal merken dat dit anders kan zijn, afhankelijk van met welke gids je pendelt. Ik kan zelf namelijk met mijn gidsen pendelen, dan heb ik altijd dezelfde betekenis bij deze 3, maar ik kan ook met mijn buitenaardse gidsen pendelen, dan zijn deze anders, en ik kan ook nog met mijn hogere zelf pendelen, dan krijg ik weer een andere betekenis.

Elk heeft antwoorden op verschillende vragen en de een is beter in het beantwoorden van vragen dan de ander. Soms kan het zijn, dat mijn hogere zelf een vraag wil beantwoorden en mijn pendel die draai bewegingen geeft ook al vraag ik te pendelen met mijn gidsen. Vandaar dat die controle vragen belangrijk zijn.

Als je eenmaal kan pendelen, dan heeft dit 2 voordelen.

1. Je communiceert al met je gidsen als je dit doet, dus je weet dat je het kan.
2. Je kan deze vorm van communiceren gebruiken om bevestiging te krijgen als je andere en uitgebreidere vormen van communiceren wil testen.

Als je bijvoorbeeld met je gidsen wil praten, maar je twijfelt of het je eigen woorden zijn of echt het antwoord van je gidsen, dan kun je met de pendel testen of het inderdaad hun was of niet.

Als het niet lukt om iets te horen kun je aan je pendel vragen waarom dat het niet werkt.

Sowieso raad ik aan om te mediteren om tot rust te komen. Wat voor mij goed helpt is voordat ik ga mediteren, muziek te luisteren en alles te denken wat er in mij op komt. Hiermee maak ik mijn hoofd leeg en dan gaat het mediteren daarna veel makkelijker.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. :)

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.079 seconden met 22 queries.