Nederlands > Kaartleggingen

Kaartleggen

(1/2) > >>

B1986:
Hoi LPChip, Zou je voor mij ook een kaart willen leggen? Ik zit niet zo lekker in mijn vel.
Alvast bedankt!

LPChip:
Tuurlijk.

Welke vraag mag ik meegeven aan je gidsen?

Liefs,
LPChip

B1986:
Kom ik weer beter in mijn vel te zitten (minder onrust en onzekerheid, weer wat meer zelfvertrouwen krijgen) en heb ik daar hulp bij nodig of lukt dit alleen?

LPChip:
Daar hoef ik geen kaart voor te trekken.


--- Citaat ---Kom ik weer beter in mijn vel te zitten (minder onrust en onzekerheid, weer wat meer zelfvertrouwen krijgen)
--- Einde van citaat ---
Ja. Dit antwoord is simpel, want dat is namelijk altijd zo. Je kent vast wel het spreekwoord: "Na regen komt zonneschijn." Het zal altijd vanzelf beter worden en je zal automatisch vanzelf minder onrust en onzekerheid krijgen. Dit is iets wat je altijd zelf moet doen dus dat gaat je ook alleen lukken. Je kan altijd met anderen overleggen en ze kunnen je dan helpen, maar uiteindelijk doe je het zelf.

Hiervoor is zelfreflectie nodig en dan acceptatie. Accepteer de situatie. Je weet hoe de situatie is en je weet dat deze sowieso beter wordt. Verander eventueel dingen als je denkt dat het daardoor beter/sneller gaat, maar weet dat de weg net zo belangrijk is als de bestemming.

Liefs,
LPChip

B1986:
Dankjewel voor je bericht!

Maar ik heb eigenlijk nog een vraag, maar ik denk dat je hier ook geen kaart voor hoeft te trekken.
Er is iemand die ik leuk vind  :P en die zegt vaak (iedere afspraak zo ongeveer) tegen mij dat ik leuke dingen moet doen en kijkt me dan aan met een paar stralende ogen! Als hij geen therapie meer geeft en ik geen patiŽnt meer van hem ben, zou ik hem dan kunnen benaderen en een voorstel kunnen doen om een keer af te spreken en iets leuks te gaan doen samen? Ik twijfel of hier geen problemen van/door komen, dat wil ik namelijk absoluut niet!! Vandaar deze vraag  :).

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie