Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Wat zou dit zijn??  (gelezen 1769 keer)

Panda

 • Nieuw lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1
  • Bekijk profiel
Wat zou dit zijn??
« Gepost op: september 26, 2018, 07:39:39 pm »

Hoi,

Ik ben nieuw hier op dit forum. Al jaren zie, hoor, ruik en voel ik dingen die anderen niet waarnemen. Heel lang heb ik alles kunnen wegstoppen. Mijn oom was heel spiritueel ingesteld en is nu bijna 3 jaar geleden overleden. Met hem kon hier heel goed over praten en alles een plekje geven. Ten tijden van zijn overlijden was ik ruim 20 weken zwanger. Ook dit gelukkig nog kunnen delen. Sinds een paar weken weer heel veel last zeg maar van een onbehaaglijk gevoel en zie ik weer veel schaduwen donker en licht.  Ook voel ik me steeds bekeken. Als ik dan de kant op kijk Ie ik snel iets weg schieten. Ik zie personen alleen het silhouet niet of het een man of vrouw is. Vanmiddag zat ik met mijn zoontje te spelen en ineens riep hij au au  au au en had hij uit het niets een kras in zijn nek het begon als een klein streepje en binnen een paar tellen was het een dikke grote streep. We hebben als die tijd samen zitten spelen. Hij heeft korte nagels en zit nooit te krabben. Zelfs niet toen hij de waterpokken had. Is er iemand of iets wat contact wil hebben met mij of mijn zoontje?? Mijn man is heel erg sceptisch en gelooft er niks van en kan er niks mee. Dit maakt het voor mij dubbel zo lastig dat ik er niet voor mijn gevoel met iemand over kan praten of series genomen word. Dit maakt mij extra emotioneel en ben momenteel al een wrak omdat ik al in een depressie zit. Een beetje hulp is welkom. Oja mijn zoontj is 2 en heeft nog niet echt veel door. Zo af en toe roept hij in huis wel kijk mama oma. Dan is er helemaal niets.
Al vast bedankt.


Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.645
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Wat zou dit zijn??
« Reactie #1 Gepost op: september 26, 2018, 07:56:14 pm »

Hoi Panda,

Allereerst, welkom op Armina. :)

Je bent niet de enige. Het kunnen waarnemen van dingen uit de 4e dimensie (entiteiten, schimmen, etc) is heel lastig, daarom dat je ze ook alleen als silhouet ziet, en zodra je erop gaat focussen, dan ga je kijken naar wat er in de 3e dimensie is, en dan gaat het automatisch weg.

Niet alleen zie je dingen vanuit de 4e dimensie, maar voel je ze ook. Dit onbehagelijke gevoel is hun aanwezigheid.

De donkere schaduwen die je ziet, of wel negatieve entiteiten, zijn overleden personen die het weg naar het licht niet hebben kunnen vinden, vaak omdat ze niet eens doorhebben dat ze dood zijn. Hun leven van negatieve energie en houden van angst gevoelens. Heb jij die, dan trek je ze aan. Heb je ze niet, dan blijven ze weg.

Sommige entiteiten proberen jou angst te laten voelen om zodoende van jouw energie te kunnen voeden.

De witte entiteiten, ofwel de positieve entiteiten zijn gidsen en overleden dierbaren die wel het licht hebben gevonden maar via hun/jouw gidsen een bezoekje aan je brengen. Dit kan bijvoorbeeld oma zijn, zoals je zoontje zei.

Voor hem is het zien van entiteiten heel normaal overigens en hij ziet ze ook een stuk beter dan jij doet. Hij kan wel zien dat het er anders uit ziet dan jij eruit ziet, maar beseft dit zich nog niet. Sterker nog, hij zal denken dat iedereen dit ziet. Het is voor zijn ontwikkeling belangrijk dat je niet tegen hem zegt dat er niets is, puur omdat jij ze op dat moment niet kan zien. Je mag wel zeggen "mama kan dat niet zien. jij bent speciaal."

Wat betreft de kras in zijn nek, mijn gidsen geven hierbij aan dat dit een ongelukje was en niet iets van een entiteit. Iets van speelgoed dat de kras per ongeluk maakte of een insect of iets.

Daar moet je je nu niet te veel bij voorstellen.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.09 seconden met 21 queries.