Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: De wereldvredesmissie van Maitreya.  (gelezen 1801 keer)

Maitreya

  • Nieuw lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
De wereldvredesmissie van Maitreya.
« Gepost op: juli 27, 2018, 08:38:24 pm »

Hierbij doe ik mijn persbericht in het Nederlands toekomen.

De wereldvredesmissie van Maitreya,

Na een spiritueel leven geleid te hebben kreeg ik, Rogier Pondaag (na weken van inwijding) van een groep van uit de hemel de boodschap dat Jezus (God) met me wilde trouwen. Ik ontving de naam Maitreya. Maitreya is God (is wie jij werkelijk bent) en de zogeheten door alle religies verwachtte wereldleraar. Ik kom met een boodschap van wereldvrede. Mijn missie waar in je mij kunt volgen, een wereld vrij van grenzen, alles gratis voor iedereen en alle gevangenen vrij om samen het leven te vieren! Ik nodig de wereldbevolking uit om zich te verzamelen rondom de piramides om dit te vieren.

Wat ik zeg over mijn missie, “ik kom niet genezen, bewustwording brengen, verlichten, of een nieuwe religie stichten. Niet genezen want gezondheid is innerlijke vrede en het leven speelt zich af tussen ongeboren zijn en niet sterven. Geen bewustwording brengen want je hoeft niets te begrijpen om tot de waarheid over jezelf te komen. Niet verlichten want je hoeft niets te doen om jezelf te worden. Geen religie stichten want geloof houdt in dat ongeloof ook mogelijk is, kennis van God kent geen werkelijk tegendeel. Kennis van God is kennis van het zelf. We delen het ene zelf, dat liefde is, als een grote familie. Wat liefde is kan niet worden geleerd want er is geen tijd geweest dat je het niet kende. Het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde is innerlijke vrede. Wat werkelijk aan het gebeuren is, is de onveranderlijke vrede, die je bent. Waar ik over spreek is altijd al het geval geweest. Jij bent nog nooit, niet jezelf geweest.”

Het wereldtoneel is als een film dat wordt afgespeelt op een filmdoek en jij bent als het filmdoek dat onbeschadigd blijft, welke film zich er ook afspeelt. De wereld, de film met zijn acteurs en de ondertiteling dat wat jij dacht dat gebeurde maar wat je dacht dat gebeurde is nooit werkelijk gebeurd.

In werkelijkheid is er nog nooit iets gebeurd, je hebt nooit iets gedaan. God, die alles is geen doener, beweegt zich in werkelijkheid niet eens voort.

De ik-gedachte, die in mij verschijnt verwijst naar de grenzeloosheid, die ik ben. Mijn grenzeloosheid maakt me vormloos en mijn vormloosheid maakt me alomtegenwoordig, dat betekent dat ik overal ben. Alles is hetzelfde in zichzelf, in die zin verandert er niets. We praten met elkaar van God tot God.

Geboren worden in een lichaam heeft geen betekenis, niet eenmaal, of meerdere malen. God is alles, je gaat nergens heen, in die zin ben je de hemel. De hemel is geen plaats, of toestand maar een gewaarzijn van volmaakte eenheid en vrede en het besef dat daar niets buiten is, of daar binnen.

Hier lijkt alles vergankelijk maar wat onveranderlijk is, is eeuwig en herinnert ons aan een onzichtbare wereld.

Ik doe een beroep op je om de boodschap te verspreiden en expertise te delen zo dat wereldwijde samenwerking kan ontstaan op ieder gebied, zo dat de wereld een mooie plaats wordt.

Het gaat niet om de wonderen, die ik zou kunnen verrichten maar om wat we voor elkaar kunnen betekenen voor de wereld in liefde en eenheid, dat is het werkelijke wonder. Laten we dit samen doen!

Maitreya. (God, man van Jezus en wereldleraar).

E-mail: rogier.pondaag@hotmail.com
Website: www.rogierpondaag.wordpress.com

Wordt lid van "the world peace mission of Maitreya" op facebook om op de hoogte te blijven.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.032 seconden met 22 queries.