Armina, het spirituele forum
Oktober 18, 2018, 10:00:32 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
 

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 
   Startpagina   Help Zoek Inloggen Registreren  
Pagina's: [1]   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Hoe werkt het?  (gelezen 914 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Gepost op: December 16, 2017, 11:52:47 »

Ik ben vrij gevoelig, en vaak merk ik dat ik gevoelens en gedachten van andere mensen oppik, als ik bij ze geweest ben. Maar soms ervaar ik het ook als ik niet bij iemand geweest ben. Zo werd ik laatst op mijn werk ziek, en bleek ik achteraf de klachten te hebben die een vriendin had. Toen ik wist dat zij het had, was het als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik had niet het idee dat ik die dag aan haar gedacht had, en daardoor verbinding met haar maakte en misschien de klachten oppikte.

Mijn vragen zijn..

Is het zo dat als je zelf aan iemand denkt je verbinding met diegene maakt, en dan klachten en gedachten en dat soort dingen op pikt, ook als je dat niet bewust doet?
Of kan het ook al omdat een ander aan jouw denkt? En jij niet aan diegene?
Merkt iemand met een gevoelig systeem het als iemand aan je denkt? Als is het is onbewust doordat je gedachten en klachten krijgt die je niet thuis kunt brengen.

En klopt het dat het merendeel om klachten en gedachten gaat die je niet wist van een persoon? Als je weet wat iemand mankeert, heb ik het niet.

Als iemand ineens in je gedachten is aan wie je eigenlijk vrijwel nooit denkt, zegt dat dan dat diegene aan jouw gedacht heeft?

Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #1 Gepost op: December 17, 2017, 03:01:50 »

Het overnemen van andermans klachten gaat via energetische koorden.

Wanneer je met iemand een band schept die sterk genoeg is, maak je ook energetische koorden. Het versturen van de klachten gaat nog wel via een commando, maar daarbij is denken aan in principe genoeg, althans onbewust. Zodra je dit beter in de hand krijgt, kun je aan iemand denken zonder dat je alles die kant op stuurt, zowel positief als negatief.

Je kent vast wel de uitdrukking: "Ik zal aan je denken als je morgen ...". Hiermee doelen we dus op het sturen van geluk zodat iemand die taak de volgende dag makkelijker kan doorstaan.

Jij hoeft dus niet aan de ander te denken om deze energieŽn te voelen en over te nemen. Het idee is echter spiritueel gezien goed.

In de 5e dimensie is het zo dat je veel energetische koorden hebt met elkaar. Als een iemand dan ziek is, dan wordt dit onder iedereen verdeeld. Hierdoor is de ziekte nagenoeg niet eens voelbaar en lost iedereen het beetje op. Echt ziek zijn heb je dus ook niet meer dan. Maar dit werkt natuurlijk alleen als je in balans bent, en als anderen ervoor open staan. Omdat dat nu niet het geval is, en jullie allebij niet in balans zijn, heb jij zoveel last ervan.

Zodra jij erachter kwam dat het niet jouw klachten waren maar die van een ander, heb je ze direct instinctief geblokkeerd. Daardoor voelde je ze niet meer.

Daarnaast is het ook zo dat als je ineens aan iemand moet denken uit het niets, de kans inderdaad groot is dat die ander eerst aan je dacht.

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #2 Gepost op: December 17, 2017, 11:48:10 »

Bedankt LP Chip. Hoop dat je niet moe wordt van al mijn vragen.

Dat stukje over energetische banden zet me ook weer aan het denken. Als ik het goed begrijp moet het dan wel om een band gaan die tussen beiden bestaat?
Of kan het ook zo zijn dat het van 1 kant komt?

Ik merk vaak wel dat ik dat soort dingen heb met mensen die ik ken en die me dierbaar zijn. Maar ik heb het ook veel met iemand die ik alleen van internet ken, en nog nooit persoonlijk gezien heb. Ik heb wel het idee dat ik haar ergens van ken, maar dat is uitgesloten.
Ik weet weinig van haar, heb ook weinig contact. Maar het komt heel veel voor dat ik bijvoorbeeld denk dat ze ergens mee bezig is, of ik voel een klacht, en dan plaatst ze het vlak daarna ook op Social Media, terwijl het dan absoluut niet voor de hand ligt. Laatst kreeg ik uit het niets een beeld van haar in mijn hoofd dat ze bij een bepaalde auto stond, en vlak daarna plaatst ze een foto dat ze een nieuwe auto gekocht heeft, en het was exact die auto die ik voor me zag, en ik wist niet dat ze met een nieuwe auto bezig was. Of ik denk zou ze van gedichten houden, en ze plaatst opeens een gedicht terwijl ze dat nooit eerder gedaan heeft.
Nu vraag ik me af, zijn er dan met zo iemand ook koorden, terwijl je elkaar eigenlijk helemaal niet persoonlijk kent? En ook weinig contact hebt op internet?
Waarom pik je iets van iemand op? Ik bedoel we pikken ook soms dingen op als we langs een vreemde in een supermarkt lopen...dat heb je dan niet echt een koord mee toch?
Is het zo dat doordat ik die beelden en dingen bij haar oppik er wel een energetisch koord moet zijn? En kan het zo zijn dat het dan alleen bij mij vandaan komt? Of moet het van twee kanten komen, om informatie door dat koord te laten gaan?
Is het zo dat we dingen van een ander op kunnen pikken als we ons er op concentreren? Of is het zo dat een ander dan eerst dat seintje of de gedachte toch wel gegeven moet hebben. Dus iemand heeft die dag aan jouw gedacht, en dan kun je het oppikken. Zo gaat het meestal met een Medium natuurlijk ook, die geef je opdracht te readen.Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #3 Gepost op: December 18, 2017, 12:43:36 »

Nee hoor, kom maar op met je vragen. Lachebek

Als je een band hebt, en dat schept energetische koorden, dan heb je een manier om energie uit te wisselen. Dit is natuurlijk niet de enige manier. Als je sterk genoeg bent kun je bewust ook energie naar iemand sturen. De ander kan deze blokkeren als hij/zij sterk genoeg is, maar als de eerste nog sterker is, kan deze daar weer bewust doorheen breken, tenzij... je voelt hem al, de andere te sterk is.

Je hoeft overigens niet beiden akkoord te geven om zo'n koord te maken, maar je moet elkaar wel een keer gesproken hebben. Daarna kan het vanuit 1 kant komen.

Het kan natuurlijk zijn dat je energetische koorden vanuit vorige levens zijn ontstaan, en dat ze in dit leven jullie bij elkaar hebben gebracht. Zo kun je dus inderdaad een energetisch koord hebben met iemand die je alleen online kent.

Ook kun je, als je sterk genoeg bent, gewoon door aan iemand te denken op afstand contact maken, en dan is een energetisch koord niet nodig.

Er zijn ook nog andere mogelijkheden. Jij bent verder en je krijgt deze boodschappen via je gidsen als test om je beter te ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst.

Je kan, als je sterk genoeg bent, deze informatie van anderen voelen zonder dat ze daar akkoord voor geven. Dit is omdat de ander dan niet sterk genoeg is om dat te blokkeren. Dus bij de ene zal het wel lukken, en bij de ander niet.

Mediums werken overigens via hun gidsen. Jij geeft akkoord voor een reading, jouw gidsen horen dit, de gidsen van het medium nemen contact op met jouw gidsen, er vindt een wisseling van informatie plaats, en de gidsen van het medium vertellen dit weer aan het medium zelf.

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #4 Gepost op: December 18, 2017, 03:56:40 »

Bedankt voor je antwoord LP Chip!
Fijn dat je het niet erg vind, want ik heb nog meer vragen...

Als ik dan denk aan energetische banden, of banden met mensen uit vorige levens. Vraag ik me af..

* Hoe vaak komt het voor dat we mensen uit vorige levens tegenkomen in dit leven, of kunnen we stellen dat we met de meeste mensen die   we nu kennen al eens in een ander leven zijn geweest, denkend aan collega,s vriendinnen, je partner, je familie, je kinderen.

* Hoe komt het dat we als we waarschijnlijk heel veel mensen al uit voorbije levens kennen, het bij sommige echt voelen, en al bij de eerste keer denken, die ken ik ergens van. Komt het omdat die persoon dan uit je meest recente vorige leven komt? Of omdat je er een belangrijke les mee hebt op te lossen? Of omdat je er een dierbare band mee had.

* En kunnen we ook energetische banden hebben met mensen die we nu niet kennen, maar eerdere levens wel, en dat ergens toch nog in ons energetisch systeem zit.  Kan een tweelingziel ook een energetische band met je hebben, en kun je nu ook iets voelen van je tweelingziel zonder dat je weet wie het is, of waar diegene zich bevindt.Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #5 Gepost op: December 18, 2017, 04:05:37 »

Hoe vaak dit voorkomt hangt af per persoon. Meestal niet heel vaak. Je leert in een leven veel meer mensen kennen, dan je met bepaalde mensen echt een band krijgt, en dan nog kan het zo zijn dat je tijdens dat leven ergens elkaar stopt met zien, en je op zo'n manier uit elkaar groeit dat het koord ook breekt. Dit kan door een van de twee gestart worden, de ander hoeft dat dus niet te doen.

Alleen bij mensen waar dit koord na de incarnatie nog actief is, daar merk je dat "hť, ik ken jou" gevoel bij. Je partner(s) heb je zeer waarschijnlijk al vaker in vorige levens in je leven gehad, want je blijft elkaar opzoeken. Omdat je vaak meerdere partners hebt, kan het ook zijn dat je meerdere partners opzoekt, maar dat hoeft niet. Je kan ook een partner krijgen waar je nog geen eerdere relatie mee gehad hebt. Dit soort partners helpen je vaak om een les te leren en daarna ga je weer uit elkaar.

Je hebt er een koord mee, dus natuurlijk ken je elkaar. En nee, dat hoeft niet uit een recent leven te zijn, maar gezien het koord er in dat leven ook was, is de kans heel groot dat jullie elkaar toen ook opgezocht hebben.

In principe heb je geen belangrijke les op te lossen voor een persoon, maar het kan wel zo zijn dat je gidsen je naar een bepaald persoon toe duwen zodat je die kan helpen. Soms geven ze je de motivatie en kan het net lijken alsof je die persoon al kent, maar dan komt het vanuit je gidsen. Als je dieper bij jezelf naar binnen gaat, kun je dat gevoel herkennen, en doorhebben dat het niet hetzelfde is als iemand leren kennen die je al veel langer kent.

Je kan zeker een band hebben met mensen die je nu niet kent. Of je elkaar nog een keer tegen komt in dit leven is optioneel. Kan wel, maar hoeft niet.

Een tweelingziel heeft veel meer dan een energetische band, dus ja.

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #6 Gepost op: December 18, 2017, 04:32:01 »

Okť thanks.

Maar hoe zit het dan bijvoorbeeld met zielengroepen? Ik dacht altijd dat een zielengroep toch merendeel allemaal weer tegelijkertijd incarneert en het levensspel weer met elkaar speelt. Je bouwt natuurlijk niet met alle mensen die je kent een band op. Sommige blijven gewoon kennissen of mensen die even voorbij komen.

Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #7 Gepost op: December 18, 2017, 04:58:49 »

De term Zielengroep ken ik niet. Dit antwoord moet ik je nog even verschuldigd blijven.

Bedoel je wellicht zielenfamilie?

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #8 Gepost op: December 21, 2017, 12:46:28 »

Ik denk dat zielenfamilie hetzelfde is als zielengroep maar heel zeker weet ik het niet...
Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #9 Gepost op: December 21, 2017, 01:25:16 »

Zielenfamilie zijn andere zielen die op dezelfde lichtstraal geincarneerd zijn. Als je ze leert kennen voelt het heel vertrouwd en kun je het vaak goed vinden. Er zijn geen regels en wetten e.d. om tegelijk te incarneren.

Wat betreft zielengroepen, ik heb het uitgezocht en lijkt iets anders te zijn. Ik kan niet veel zeggen hierover. Voor mijn gidsen is dit ook onbekend. Net of er iets anders bedoeld wordt en het niet 100% klopt.

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #10 Gepost op: Januari 10, 2018, 04:42:00 »

Dit is weer een heel andere vraag hoor, mg ook verplaatst worden als het niet goed staat. Ik lees soms veel, en kom vaak veel verschillende artikelen tegen.

Nu las ineen artikel over vorige levens waarin stond dat je je leven altijd een aantal keer achter elkaar leeft. Als een herhaling? Dat je daarom ook de term Deja Vu hebt. Ik dacht dat je elke keer weer een ander leven koos. Er stond in dat artikel ook dat je in andere mensen ook de levens herkende je zelf geleefd hebt. Is het dan zo dat er een bestand is met levens, en dat het kan zijn dat een ander jouw leven later weer leeft? Is het niet zo dat er elke keer wat anders wordt samen gesteld met allerlei verschillende combinaties maar dat geen leven hetzelfde is?

En hoe denken jullie over meerdere levens tegelijkertijd leven? Is het zo dat je naast het leven nu nog een leven leeft, maar dat nu niet door hebt? Er stond dat sommige mensen opeens een hele grote karakterverandering krijgen omdat de levens dan door elkaar heen lopen. Ik vond het een apart artikel, maar ben benieuwd of jullie inderdaad denken dat het zo is?


En dan nog de vraag ik heb verschillende boeken over Gidsen in mijn kast staan van verschillende schrijvers, en ik heb ook verschillende Mediums ontmoet, maar vaak is het zo dat ze niet dezelfde info over Gidsen of andere spirituele onderwerpen geven. Wie spreekt er dan de waarheid? Welke info klopt er dan?Of klopt het altijd omdat een ieder vanuit zijn eigen waarheid spreekt en een andere Gids heeft?
Gelogd
LPChip
Beheerder


Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1.424


Wat kan het leven toch mooi zijn.


Bekijk profiel
« Antwoord #11 Gepost op: Januari 10, 2018, 06:57:43 »

Nu las ineen artikel over vorige levens waarin stond dat je je leven altijd een aantal keer achter elkaar leeft. Als een herhaling? Dat je daarom ook de term Deja Vu hebt. Ik dacht dat je elke keer weer een ander leven koos. Er stond in dat artikel ook dat je in andere mensen ook de levens herkende je zelf geleefd hebt. Is het dan zo dat er een bestand is met levens, en dat het kan zijn dat een ander jouw leven later weer leeft? Is het niet zo dat er elke keer wat anders wordt samen gesteld met allerlei verschillende combinaties maar dat geen leven hetzelfde is?
Nee. Het kan zijn dat je een leven opnieuw leeft als je de lessen niet geleerd hebt, maar als je in een leven meerdere lessen hebt, kun je ook een nieuw leven samenstellen waarin je alleen de lessen krijgt die je nog niet geleerd hebt.

Wel is het zo dat er op aarde veel verschillende mensen zijn die hetzelfde leven leiden. Ze hebben ongeveer dezelfde interesses, doen ongeveer hetzelfde werk, enz. Zou je een aantal van deze mensen vergelijken, dan zul je zien dat er ongelovelijk veel gelijkenissen zijn, maar het zijn dus wel andere mensen.

De-ja vu gaat meer over het van te voren weten wat er ongeveer in je leven gaat gebeuren en dan herkennen dat het inderdaad gebeurd. Een De-ja vu is een herkenning van een gebeurtenis die je van te voren wist maar nog niet gebeurd was. Soms kun je ergens zijn en dan het gevoel hebben van: ik ben hier al eerder geweest. Dit is dan meestal een herinnering van wat je gezien hebt voordat je het leven koos.

En hoe denken jullie over meerdere levens tegelijkertijd leven? Is het zo dat je naast het leven nu nog een leven leeft, maar dat nu niet door hebt? Er stond dat sommige mensen opeens een hele grote karakterverandering krijgen omdat de levens dan door elkaar heen lopen. Ik vond het een apart artikel, maar ben benieuwd of jullie inderdaad denken dat het zo is?
Zover ik weet kan dit niet. Je hebt een ziel en deze ziel geeft je bewustzijn. Wanneer iemand ineens een grote karakterverandering krijgt dan is het eerder mogelijk dat meerdere zielen hetzelfde lichaam besturen. Dus jij leeft niet 2 levens, maar 2 zielen leven hetzelfde leven tegelijkertijd, waarbij 1 op de voorgrond is en 1 op de achtergrond. Ook kan het zijn dat je gewoon meerdere manieren van denken hebt en gewoon duidelijk voor een manier kiest en switchst.

Een vriendin van mij vond het een aparte gewaarwording dat ze merkte dat ik op commando kan switchen tussen meerdere "persoonlijkheden", maar dat zijn gewoon verschillende aspecten. Zo kan ik spreken vanuit mijn gevoel of ratio, vanuit mijn emoties, vanuit mijn spirituele inzicht, enz. Ik meng het niet tot 1 persoon en pak steeds een deeltje. Ik switch letterlijk tussen deze kanten en mensen die me goed kennen kunnen dat zien.

En dan nog de vraag ik heb verschillende boeken over Gidsen in mijn kast staan van verschillende schrijvers, en ik heb ook verschillende Mediums ontmoet, maar vaak is het zo dat ze niet dezelfde info over Gidsen of andere spirituele onderwerpen geven. Wie spreekt er dan de waarheid? Welke info klopt er dan?Of klopt het altijd omdat een ieder vanuit zijn eigen waarheid spreekt en een andere Gids heeft?
Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Dat is ook waar spiritualiteit om gaat. Je leest heel veel informatie, en datgeen wat bij je resoneert dat wordt jouw waarheid totdat je weer iets nieuws leert waarbij het oude niet meer relevant is, of omdat er iets gebeurd waardoor het veranderd.

Veel mediums kunnen niet in volledigheid communiceren met hun gidsen. Ze kunnen het af en toe, en wanneer het niet werkt, gaan ze niet zeggen: sorry, lukt nu even niet. Ze vullen het dan aan met wat ze weten, maar dat hoeft niet altijd waar te zijn.

Het is daarom belangrijk dat je bij jezelf nagaat of het voor jou goed voelt of niet. Voelt het niet goed, dan is het waarschijnlijk niet of alleen gedeeltelijk waar.

Om een goed voorbeeld te geven, ik ken iemand die via z'n gidsen een heleboel spirituele informatie gechanneld kreeg. Ik mocht de eerste draft lezen en dat had hele duidelijke info. Later mocht ik ook de teksten lezen die hij geschreven had om het in een leesbare vorm te krijgen zodat hij het kon delen, en toen ik het toen las, toen klopte de helft niet meer. Hij had de zinnen iets veranderd maar met verkeerde informatie erbij.

Liefs,
LPChip
Gelogd

Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pilar


Offline Offline

Berichten: 128


Bekijk profiel
« Antwoord #12 Gepost op: Januari 10, 2018, 08:14:18 »

Bedankt weer voor je heldere antwoorden LP Chip
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.107 seconden met 36 queries.

Google bezocht deze pagina voor het laatst op Augustus 21, 2018, 02:42:36