Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Schilderij met lievelingsafbeelding  (gelezen 3039 keer)

*Angel*

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 11
  • Bekijk profiel
Schilderij met lievelingsafbeelding
« Gepost op: december 08, 2017, 11:51:37 pm »

Hallo,
In opdracht van mijn dochter schrijf ik dit verhaal wat vanavond plotseling gebeurde, ze had een afspraak met haar vriendinnen en geen tijd meer om het zelf te schrijven.
Ze liep in haar slaapkamer langs een plank aan de muur, waarop een schilderij staat met een afbeelding van een wolf. Voor het schilderij liggen drie rozen in de volgorde waarop ze deze van haar vriend heeft gekregen. Opeens vloog het schilderij en de eerste roos voor haar voeten op de grond. Het schilderij klapte zo hard op de grond dat het duidelijk beschadigd is en de klap tot beneden te horen was. Zelf is ze paranormaalbegaafd en weet dat ze in een vorig leven een grote wolf als hond had, die ze nu kan aanroepen en hij ook komt als ze erom vraagt. Vandaar haar liefde voor wolven. Sinds 5 maanden heeft ze een vriend, die het thuis niet gemakkelijk heeft, zien moeder is nogal dominant en wil constant contact met hem via app. Als hij bij mijn dochter is geweest krijgt hij altijd op zijn donder als hij thuis komt. Als hij niet doet wat zij zegt gaat ze hem schuldgevoelens aanpraten. Als mijn dochter samen met hem naar zijn ouders gaat, zegt zijn moeder altijd vervelende dingen tegen hem. Als mijn dochter er later iets over zegt dan zegt hij, mijn moeder weet dat ik dit nodig heb en ik was roeger een rot kind. Waarop mijn dochter zegt, maar nu niet meer want jij ben veel te lief voor deze wereld.
Vorige week waren ze op bezoek en zijn moeder had kerststerren geknutseld waarvan één in donker grijs, die volgens haar niet paste op de deur waarvoor ze hem had gemaakt. Ze gaf hem aan mijn dochters vriend, ze namen de ster mee naar ons huis en hongen hem op in de zolderkamer waar ze slapen als hij bij ons is. Mijn dochter had een naar gevoel toen ze hem vast hield in de auto, vandaag heeft ze hem verwijderd van de zolderkamer. Ze vertelde me dat sinds de ster er hangt ze steeds wat onenigheid hebben en het dan ook weer snel uitpraten en samen huilen. Het gesprek gaat altijd over zijn moeder die altijd de controle wil hebben via de app, hij voelt dan iritatie bij mijn dochter en is dan bang dat ze boos is ze. Hij zegt dan, ik wil niet dat je boos op me bent maar wil ook niet dat mijn moeder boos op me is.

Het is een schat van een jongen, mijn dochter wil echt voor hem vechten. Toen ze vanavond weg ging heeft ze gevraagt om haar slaapkamer en zolderkamer te reinigen voor dat ze naar huis komt. Dat hebben mijn man en ik dan ook gedaan. Het is een heel vervelende situatie, weten niet wat ons nog allemaal te wachten staat! Het geeft ook spanningen binnen ons gezin, we zijn hier allemaal wel wat meer gevoeliger dan de meeste mensen. Zelf heb ik al één hele week hoofdpijn en telkens een gevoel of iemand mijn keel dicht knijpt.........
Mijn dochter denkt dat het vliegend schilderij en roos haar iets wilde zeggen, maar weet niet wat.

Groeten Angel

Gelogd

gouwepeer

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 114
  • Bekijk profiel
  • spiritueel wetenschap ruimte forum gouwepeer.nl
Re:Schilderij met lievelingsafbeelding
« Reactie #1 Gepost op: december 09, 2017, 05:36:12 pm »

Ik denk dat jouw dochter goed naar haar intuitie moet luisteren, dan krijgt ze waarschijnlijk meer tekens/aanwijzingen door.
Mogelijk heeft ze die al gehad zonder dat ze dat door heeft gehad.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.025 seconden met 22 queries.