Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 08:35:02 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Is goed hoor en heel fijn dat je een hele body-check wilt doen.
Alweer heel erg bedankt alvast  :D.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 06:36:53 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Hoi B1985,

Prima, ik zal vannavond opnieuw verbinding met je maken, en dan je chakra's behandelen. Ik weet niet of het in 1x zal lukken, maar dat merk ik vanavond wel. Ik schat dat het ergens rond 23:30 zal zijn. Misschien eerder, misschien later.

Gisteren was ik rond 1:30 aan het werk, dus ik was zeker niet de reden van je paniekaanval. Mogelijk komt dit uit je rug. Ik zal vanavond een hele body-check doen. :)

De misselijkheid van vanochtend en de vermoeidheid is mogelijk je lichaam die de energie heeft verwelkomt en dingen ermee heeft gedaan, ik zal vanavond voorzichtig te werk gaan.

Ik laat je morgen weten hoe het gegaan is.

Liefs,
LPChip

 3 
 Gepost op: Vandaag om 06:18:56 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Ik denk dat ik wel weet wat de oorzaak is, want ik heb een trauma opgelopen in het ziekenhuis met trekken van een verstandskies, verdoving werkte niet en deed toen vreselijk veel pijn en sindsdien heel veel pijn gekregen in mijn gezicht en hoofd en daar niet meer vanaf gekomen.
Als jij mijn chakra's gaat openen en als dat trauma dan naar boven komt, is dat dan even of moet ik het vanaf dan in mijn eigen tempo verwerken?

Citaat
Daarnaast zal het openen van je chakra's ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Dit kan je meer energie geven, maar het kan ook zijn dat er veel in beweging komt waardoor je lichaam als het ware in overdrive dingen gaat verwerken, en dit zal ervoor zorgen dat je vermoeid zal worden
Fijn dat je dit tegen me zegt, dan weet ik dit alvast.

Vannacht tussen 00.00 en 00.15 uur kreeg ik een paniekaanval, ik was nog half in slaap en wakker geworden, maar dan zo dat ik nog niet helemaal aanwezig was en stond ineens midden in de slaapkamer. Ik heb dit vaker en voel dan een grote angst en heb er hartkloppingen bij, voel echt paniek en boosheid op dat moment.
Ik ga er vanuit dat dit niet door jou kwam ;).
Kan je geen antwoord geven hoe ik het heb ervaren, heb er nog niets van gemerkt, alleen dat ik vanmorgen moe en misselijk opstond, maar dat duurde niet lang.

Ik moest er even over na denken, maar je mag verder gaan. Graag zelfs  :). Ik merk vanzelf wel wat er gebeurd.

 4 
 Gepost op: Vandaag om 01:08:02 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Hoi B1986,

Vannacht heb ik verbinding met je gemaakt en gekeken wat er speelt.

Ik merkte op dat je 7e chakra inactief is, en je 6e chakra op een laag niveau draait. Dit is de oorzaak van je klachten. Er is een hoop energie daar wat niet gerecycled kan worden.

Ik kan je chakra's op afstand openen, maar besloot om dat niet vannacht al te doen, gezien dat veel veranderingen teweeg kan brengen en het handiger is als je eerst weet dat dat gat gebeuren. Omdat elk mens anders is kan ik niet voorspellen wat het met je doet. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken al is het negatieve vaak van korte duur. Het hangt ervanaf waarom jouw 7e chakra dicht zit. Als dit door een levensstijl/houding is, dan zullen er weinig negatieve effecten zijn, maar als je een trauma hebt gehad, waardoor je bewust/onbewust je 7e chakra hebt gesloten, dan zal dit trauma direct naar boven komen.

Daarnaast zal het openen van je chakra's ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Dit kan je meer energie geven, maar het kan ook zijn dat er veel in beweging komt waardoor je lichaam als het ware in overdrive dingen gaat verwerken, en dit zal ervoor zorgen dat je vermoeid zal worden.

Ik heb je daarom in ieder geval wat energie gestuurd ter verzachting. Maar niet teveel, just in case. :)

Ik hoor graag hoe jij het hebt ervaren en wat je verder wilt.

Liefs,
LPChip

 5 
 Gepost op: oktober 19, 2019, 10:15:07 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Dan slaap ik al, maar alvast heel erg bedankt  :).

 6 
 Gepost op: oktober 19, 2019, 09:12:51 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Hoi B1986,

Prima, ik zal vanavond eens een kijkje nemen. Ik denk dat het na 0:00 zal zijn, dus waarschijnlijk slaap je dan al, maar dat maakt niet uit, dan merk je morgen wel hoe of wat. :)

Ik geef je morgen verslag van wat ik ervaren heb.

Liefs,
LPChip

 7 
 Gepost op: oktober 19, 2019, 03:47:31 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Is goed  :)

 8 
 Gepost op: oktober 18, 2019, 11:43:27 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Hoi B1986,

Okee, dankjewel voor je toestemming. Gezien je graag wil weten wanneer, zal ik niet vanavond al een verbinding met je maken. Gezien ik elke dag het forum tenminste 2x bekijk, en in het weekend vaker stel ik het volgende voor. Zodra jij een reactie geeft op dit onderwerp, zal ik diezelfde avond nog contact met je maken en je behandelen. Ik ga er hierbij vanuit dat je voor 22:30 een reactie plaatst, daarna lees ik mogelijk het forum niet meer... :)

Liefs,
LPChip

 9 
 Gepost op: oktober 18, 2019, 10:09:10 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Ik heb er een goed gevoel over, ben wel wat zenuwachtig omdat dit de eerste keer is, maar misschien kun je me helpen. Mijn toestemming heb je, wil alleen graag weten wanneer je verbinding met me gaat maken, dan kan ik me voorbereiden.

 10 
 Gepost op: oktober 18, 2019, 05:04:16 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Of je het voelt of merkt kan ik je niet echt beantwoorden. Dat hangt er vanaf hoe gevoelig je bent. Maar als je iets voelt/merkt, is het alleen positief. Je ervaart geen pijn. Dat sowieso niet.

Het kan zijn dat je warmte voelt, het kan zijn dat je mijn aanwezigheid voelt en het kan zijn dat je tintelingen voelt (het gevoel van stromen van energie).

Maar het kan ook zijn dat je niets voelt, al verwacht ik dat je wel iets zal merken.

Het zou theoretisch kunnen dat je me blokkeert, en dan zou ik meer moeite moeten doen om bij je binnen te komen. In dat geval zou je het meer kunnen merken. Om dit te voorkomen vraag ik om je toestemming, zodat je niet zal blokkeren. Ik zal, mocht je toch blokkeren, je blokkade accepteren en geen geweld gebruiken. Dus daar zul je geen hinder van ondervinden.

Ik hoor wel wat je wil.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.048 seconden met 19 queries.