Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: juni 12, 2024, 04:51:06 pm 
Gestart door FreeSoul - Laatste bericht door FreeSoul
Dankjewel.

 2 
 Gepost op: juni 12, 2024, 11:21:09 am 
Gestart door FreeSoul - Laatste bericht door LPChip
Hoi FreeSoul,

Ik hoef geen kaartlegging te doen. Je gidsen geven aan dat je haar volledig kan vertrouwen. Alleen als jij haar vertrouwen schaadt, dan pas zal ze die van jou ook schaden.

Liefs,
LPChip

 3 
 Gepost op: juni 11, 2024, 07:33:26 pm 
Gestart door FreeSoul - Laatste bericht door FreeSoul
Dankjewel lieve Chip... Zou je misschien nog 1 willen trekken die kan aangeven of ik de nieuwe liefde in m'n leven volledig kan vertrouwen of is zij ook een narcist zoals de rest. Zelf voel ik een hele diepe liefdevolle band, maar weet ook dat ik erg naÔef kan zijn...

 4 
 Gepost op: mei 31, 2024, 06:50:19 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Je gidsen geven aan dat dit hoofdstuk reeds is afgerond.

Ze laten me metaforisch een boek zien dat dicht slaat.

Ze voegen daarbij toe, dat je positiever over de situatie nadenkt dan dat deze uiteindelijk kan worden, wat je alleen teleurstelling zal brengen. Deze hoef je echter niet te ervaren.

Liefs,
LPChip

 5 
 Gepost op: mei 31, 2024, 06:47:26 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Ik mag van je gidsen je vraag niet beantwoorden. Je bent nu goed bezig, ga zo door. Je komt vanzelf tot je antwoord, maar het is te riskant dat eventuele informatie die ik anders had kunnen geven, je pad te veel veranderd.

Liefs,
LPChip

 6 
 Gepost op: mei 31, 2024, 06:21:01 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Inmiddels afgelopen woensdag entiteiten uit hem gehaald en heling in lichaam, geest en ziel gedaan en hierna nog vaker via foto een healing gedaan. Heeft hij ook nodig omdat de pijn er nog is. Ellende die hij vroeger heeft meegemaakt begint steeds meer weg te vagen lijkt het.

Hij is na al die tijd nu dus eindelijk helemaal zichzelf (en zijn ogen stralen meer) en dat is te merken. Vanmorgen gezien en gesproken, uitgebreid verteld over wat ik allemaal doe  :). We zaten nog even buiten en op het laatst voordat ik weg ging was er echt een verbinding tussen ons. Mijn hart was warm, liefdevol en volgens mij kwam er (voor de eerste keer) ook warmte en liefde van hem af.

En ook deze persoon wil ik knuffelen en echt heel graag. De pijn zit nog in de weg bij hem (voel soms die energie van hem af komen, niet fijn). Hij weet ook hoe graag ik wil dat ik hem van de pijn af wil helpen en zelfs dat ik daarna een feestje wil geven om het te vieren 🥳.

Mijn gidsen en overledenen die blijven maar zeggen (pendel) dat hij mijn tweelingziel is (zelfs bij een kaartlegging ergens anders kwam het naar voren).
Heeft hij ook het gevoel dat wij tweelingzielen zijn? Hij heeft een pendel en als hij er klaar voor is gaat hij die gebruiken, maar niet gezegd wat hij gaat vragen.
En kan hij mij meer aanvoelen dan dat hij laat merken en vind hij mij net zo lief als ik hem lief vind? En gaan de behandelingen zoals ik ze nu doe via foto snel echt aanslaan?

 7 
 Gepost op: mei 31, 2024, 06:05:00 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Is al een ouder topic, maar ik heb wat te vertellen en vragen. Zondagavond kreeg ik de ingeving om meneer R. te gaan helpen op afstand. Dit kwam van mijn gidsen af. Was ook de eerste keer dat ik dit ben gaan doen. Ik weet al een tijdje dat hij een entiteit bij zich heeft (zijn vrouw ook kwam ik van de week achter), vandaar de wisselende karakters. Bij beiden heb ik ze naar het licht gestuurd en een heling gegeven. Meneer R. was echt heel erg misselijk toen ik hem behandelde. Zo ver ik weet was dit echt net op tijd, is hard achteruit gegaan nadat ik er weg ben gegaan. Met de entiteit die erin zat heb ik namelijk nog gesproken (via de pendel) en die is nog steeds bij me (die van zijn vrouw ook). Ik zag hem afgelopen dinsdag in de verte met de hond naar zijn huis lopen. Heel toevallig dus en een tijdje geleden zag ik zijn vrouw met de hond lopen en ze liep alsof de wereld verging.

Ik heb heel sterk de wens uitgezet om hun opnieuw eens te ontmoeten / spreken. Omdat ze echte personen wel eens doorkwamen (vooral in het begin wel veel). Ik weet nog dat ik heel erg de behoefte had om meneer R. te knuffelen.

Krijg ik de hulp van boven zeg maar zodat er opnieuw een ontmoeting gaat komen? En als dat zo is, de wens er vanuit hem (en zijn vrouw) ook is, gaat die knuffel en dan jaren later alsnog komen? En helpt de heling in lichaam, geest en ziel die ik hun heb gegeven?
Krijg je iets positiefs door?

 8 
 Gepost op: mei 31, 2024, 04:05:52 pm 
Gestart door Nymphea - Laatste bericht door LPChip
Ik krijg een glimlach terug.

En van mij ook een graag gedaan. :)

Liefs,
LPChip

 9 
 Gepost op: mei 31, 2024, 03:03:15 pm 
Gestart door Nymphea - Laatste bericht door Nymphea
Oh wat een fijn bericht! Dank je wel! Dit steuntje in de rug had ik net nodig om de beslissig te nemen. Ik ga! Dinsdag. En ik weet, ik voel dat het goed is. Dat ik er daarna nog heel veel en misschien wel meer, voor mama kan zijn. Dank lieve LPChip en lieve gidsen🙏🏻❤️

 10 
 Gepost op: mei 31, 2024, 02:20:21 pm 
Gestart door Nymphea - Laatste bericht door LPChip
Hoi Nymphea,

Je gidsen laten me een tijdlijn zien die enigszins in de toekomst ligt. Er is in ieder geval genoeg tijd om vakantie te nemen, normaal terug te komen en dan pas met deze kwestie te maken te krijgen.

Je gidsen zegenen ook je vakantie en voegen toe: Rust lekker uit.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.084 seconden met 20 queries.