Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 01:05:29 pm 
Gestart door Silly111 - Laatste bericht door Silly111
Lieve chip,

Ik vind het verdrietig om te lezen dat hij me mist, deels ook zo herkenbaar, hij miste mij altijd als ik op vakantie was. Jimmy mijn lieverd, praatte de hele dag door tegen mij. Hoe kan ik hem helpen, Ik wil dat hij of nu zij blij is en dat zij haar  welverdiende rust vindt. Ik heb hem al verteld dat hij mag gaan, dat het goed is...
Ik weet dat hij soms hier is, de lamp flikkert regelmatig.
Ik heb Jimmy in moeten laten slapen omdat hij acuut nierfalen had, Ik voel mij hier soms schuldig om, maar ik wilde dat hij geen pijn had.
Het doet pijn om te lezen dat hij mij mist ...
Heb je tips,

Liefs Sylvia

 2 
 Gepost op: Vandaag om 09:31:29 am 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door LPChip
Oh ja, dat herken ik zeker. Ik kan ook moeite hebben om te starten als ik vermoeid ben, maar vaak ben ik dan Ún geestelijk vermoeid, Ún lichamelijk vermoeid, en niet zozeer spiritueel vermoeid, al is dat op de achtergrond ook wel aanwezig.

Ik ga dan vaak ontspannen om meer energie te krijgen, en dan ga ik nadenken over wat ik aan creativiteit zou willen doen. Soms is het nadenken genoeg dat ik er zin in krijg, en dan krijg ik daar energie van.

 3 
 Gepost op: Vandaag om 07:11:25 am 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door Silly111
Helder, waar ik tegen aan loop is als ik heel moe ben, mijn creatieve uitingen moeizaam op gang komen, deels werkt het ook tegen, het kost mij dan ook energie om mij er wel mee verder te gaan. Als het mij dan wel lukt, geeft het mij wel voldoening en energie. Herkent iemand dit.

 4 
 Gepost op: maart 23, 2023, 07:36:48 pm 
Gestart door Silly111 - Laatste bericht door LPChip
Hoi Silvia,

Welkom op Armina.

Je bent hier bij gelijkgestemden terecht gekomen. Mensen met wie je wel kan praten over het spirituele.

Mogelijk heb je al een beetje rond gesnuffeld hier op het forum, en dan heb je ook gelezen dat ik contact kan leggen met gidsen.
Normaal gesproken, krijg ik contact, of met mijn eigen gidsen, of de gids van de ander, maar er komt nu iemand anders door.

Je kat heeft zich bij mij gemeld, en hij (er komt een vrouwelijke stem door overigens) vertelt me dat hij je erg mist en veel bij je is.

Ze meldt dat ze in haar incarnatie een hij was, maar nu weer een zij. Ze heeft zich altijd wel een zij gevoeld maar wilde voor deze incarnatie een hij zijn.

Ze sluit af met een korte maar krachtige miauw.

Liefs,
LPChip

 5 
 Gepost op: maart 23, 2023, 06:14:41 pm 
Gestart door Spirit79 - Laatste bericht door Silly111
Zo mooi om te lezen, ik krijg regelmaat boodschappen van dieren en zoek altijd op wat het betekent. Het klopt altijd waar ik sta in het leven op dat moment.

 6 
 Gepost op: maart 23, 2023, 05:08:50 pm 
Gestart door Silly111 - Laatste bericht door Ninkenike
Welkom op dit forum. Verdrietig van je kat. Sterkte daarmee. Hoop dat je hier contact opbouwt met anderen

 7 
 Gepost op: maart 23, 2023, 03:40:00 pm 
Gestart door Silly111 - Laatste bericht door Silly111
Hallo allemaal,

Ik ben Sylvia en ben een beetje zoekende. Voel weinig aansluiting in mijn eigen omgeving en hoop dat hier misschien wel te kunnen vinden. Ik ben hooggevoelig en sta veel voor andere klaar. Ik vrees dat ik daarin mij zelf een beetje kwijt ben geraakt. Ik heb een sterke band met dieren en de natuur. Vaak vraag ik mezelf af wat mijn doel is in het leven. Sinds kort is mijn kat overleden waar ik een hele intense band mee had. Hierdoor ben ik uit balans en voel mij soms heel eenzaam.Mijn kat en ik voelde elkaar sterk aan en een paar dagen voor hij stierf uit het niets kreeg ik een stemmetje in mijn hoofd dat hij dood zou gaan. Dit klopte dus ook. Dit schrijvende met tranen in mijn ogen....
Dit is niet de eerste keer dat ik van te voren weet of iemand of een dier sterft.
Ik zou het fijn vinden om meer te leren over mijzelf en mijn spirituele kant.Hoe kan ik dit ontdekken en of ontwikkelen.

Lieve groet Sylvia 8 
 Gepost op: maart 17, 2023, 03:13:27 pm 
Gestart door Aluco - Laatste bericht door Aluco
Ik probeer niet anders. Het rare is ik heb er geen last van als ze er niet is of als ze slaapt. Ja verklaar me voor gek maar ik kan voelen wanneer ze opstaat en wanneer ze naar bed gaat. Ik word gewoon leeg getrokken zo voelt het. Het is net of ik haar voorzie van energie. En het wordt alleen maar erger.

 9 
 Gepost op: maart 11, 2023, 10:48:46 pm 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door LPChip
Ziekenhuizen is propaganda. Niet alleen van de artsen naar de patienten, maar ook vanuit de pharma industrie naar de artsen toe. De artsen wordt verteld dat het zo is en nemen dat blind aan, omdat ze dat geleerd hebben te doen. Dus ja, het is logisch dat ze in ziekenhuizen enorm bang zijn voor een virus omdat ze zelf enorm in die propaganda geloven. Want als ze dat niet doen, raken ze hun baan kwijt.

Maar het is inderdaad overal moeilijk door de stijgende prijzen. Maar aan de andere kant, de energie stijgt ook hard, en dit zorgt er ook voor dat mensen die wel kunnen groeien, last krijgen van de extra energie en daardoor ook geraakt worden door de heersende ziekte.

Zie het zo, deze ziekte zorgt ervoor dat mensen extra ontspannen, en dat geeft weer een mogelijkheid om de hoge energieŰn extra tot je te nemen. ;)

Vanuit je gidsen: Blijf gewoon doen wat je al doet. Zet jezelf wel op de 1e plek, want als jij niet fit bent, kun je ook niets doen. Reserveer wat energie dat alleen voor jou is, en de rest mag je weggeven.

Liefs,
LPChip

 10 
 Gepost op: maart 11, 2023, 10:42:25 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door LPChip
Kijk, mooie verandering. :)

Ja, het is een groei proces dat als maar door gaat.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.239 seconden met 20 queries.