Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: januari 17, 2021, 11:55:50 pm 
Gestart door LarryFroza - Laatste bericht door LarryFroza
Hoi,

zou er iemand voor mij een kaart willen leggen aub ? ik voel me de laatste maanden enorm energieloos, opgejaagd en ongelukkig. er zit een angst/stress op mij die niet wilt weggaan, ik kan het niet van mezelf afzetten. het voelt alsof ik heel diep in de put zit en er niet meer uit kan. Komt dit goed?

Groetjes Larry.

 2 
 Gepost op: januari 17, 2021, 08:10:53 pm 
Gestart door mamie - Laatste bericht door mamie
Ok heel erg bedankt alvast. Zeer benieuwd naar de laatste kaart 🙏🤗🙏

sorry dat het zo lang duurde, maar bij deze.

ik hoop dat je er wat aan hebt

 3 
 Gepost op: januari 16, 2021, 08:57:14 pm 
Gestart door B1986 - Laatste bericht door B1986
Er is vorig jaar in de zomer een hele leuke man op mijn pad gekomen, we zijn heel erg verliefd geworden en hebben elkaar al best goed leren kennen. We hebben nog steeds gevoelens voor elkaar, houden heel veel van elkaar, ik ben echt ontzettend gek op hem en we willen voor elkaar gaan. Wat ik voor hem voel is bijna niet te omschrijven, we hebben een hele sterkte en bijzondere band. Ons leeftijdsverschil is groot, maar de gevoelens voor elkaar zijn zo sterk, houden zo veel van elkaar dat we dit geaccepteerd hebben, geen probleem vinden.

Mijn ouders weten hier nog niets vanaf, alleen wanneer A. en ik met elkaar afspreken. Ik wil het binnenkort gaan vertellen dat er meer is dan een vriendschap. We willen elkaar (veel) vaker kunnen zien en (veel) meer tijd met elkaar gaan doorbrengen.

Zou er iemand een kaart willen leggen? Ik zou graag willen weten of mijn ouders hier positief of negatief op gaan reageren. Het is mijn eigen leven, maar het zou echt wel fijn zijn als ze het 'oké' vinden dat ik met hem een relatie aanga!

 4 
 Gepost op: januari 16, 2021, 06:39:21 pm 
Gestart door CharlieD - Laatste bericht door CharlieD
Hoogpriesteres, dit zou heel vriendelijk zijn. Merci
Grtjs CharlieD

 5 
 Gepost op: januari 16, 2021, 05:21:14 pm 
Gestart door Searcher - Laatste bericht door Hogepriesteres
Je kan dat het beste loslaten Searcher, het hoeft helemaal niet spannend te zijn en kan alle kanten op. Het kan dus in een relatie zijn maar ook dat je door een ander wordt ‘bedrogen’ . Of het is dan goed om meer naar jezelf te gaan, omdat je jezelf voor de gek houdt op dat moment. Als ik jou was zou ik een aantekening in je agenda zetten over een half jaar en dan zie je het vanzelf. Normaal gesproken klopt het altijd wel maar er staat nooit definitief iets helemaal vast in het leven. Over een half jaar gaat natuurlijk alleen op als het niet voor nu is die kaart. Dat weet jij zelf het beste neem ik aan.

 6 
 Gepost op: januari 16, 2021, 05:16:42 pm 
Gestart door CharlieD - Laatste bericht door Hogepriesteres
CharlieD begin volgende week wil ik wel een kaartlegging voor je doen als je dat wilt. Ik leg dan het Keltisch Kruis, een kaartlegging met 10 kaarten die van alles over jou en de situatie om je heen vertellen.


 7 
 Gepost op: januari 16, 2021, 04:03:20 pm 
Gestart door Searcher - Laatste bericht door Searcher
Dankjewel @hogepriesteres kaart 7 daar zit ik middenin.. mooie kaarten alleen de laatste kaart baart me wel zorgen, geen idee wat ik daar van moet denken of verwachten.
Dat vind ik wel een beetje spannend!

 8 
 Gepost op: januari 16, 2021, 02:26:03 pm 
Gestart door Searcher - Laatste bericht door Hogepriesteres
Graag gedaan Searcher. Sorry, foutje van mij. Kaart 6 is over een maand en kaart 7 vertelt iets over jou persoon. Verder alles dus duidelijk?

 9 
 Gepost op: januari 15, 2021, 10:56:01 pm 
Gestart door CharlieD - Laatste bericht door LPChip
Hoi CharlieD,

We hebben wat meer leden die het leuk vinden om kaarten te leggen, daarom heb ik nog niet gereageerd. Mocht je nog geen legging gekregen hebben zondag, zal ik een legging voor je doen.

Liefs,
LPChip

 10 
 Gepost op: januari 15, 2021, 10:50:22 pm 
Gestart door KayleighsAwakening - Laatste bericht door LPChip
Hoi Kayleigh,

Welkom op Armina.

Het is voor mensen zoals jij en ik heel normaal om je op jonge leeftijd af te sluiten. We kunnen veel meer waarnemen dan de rest en wanneer anderen het niet lijken te zien is het een natuurlijke reactie om het weg te stoppen, want als de rest het niet ziet, dan zal het wel niet goed zijn... Maar dat maakt ons juist zo bijzonder. :)

In ieder geval heb je nu een plek gevonden waar gelijkgestemden zijn.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.034 seconden met 20 queries.