Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: mei 22, 2020, 11:33:25 pm 
Gestart door Zonnebloem34 - Laatste bericht door LPChip
Hoi Zonnebloem34,

Allereerst welkom op Armina.

Het is inderdaad mogelijk om met een babyfoon een entiteit te kunnen horen als deze zich kenbaar wil maken. Je hebt het dan normaal gesproken over 1 entiteit, en niet een gesprek. Een entiteit gaat niet een gesprek met een andere entiteit op jouw babyfoon laten horen. Deze zal alleen in simpele woorden naar jou proberen te communiceren.

Mijn gidsen bevestigen dan ook dat dit geen entiteit was.

Dus als het geen entiteit is, wat dan wel?

Voor dit antwoord moeten we in de techniek duiken. Een babyfoon is een zender/ontvanger welke op een kanaal afgestemd is en met een simpele sleutel beveiligd is. In principe is de kans heel klein dat er nog een apparaat dat DECT gebruikt op exact hetzelfde kanaal zit met dezelfde sleutel, maar het kan wel.

Een bekend DECT apparaat is de draadloze huistelefoon. Het is zeer aanemelijk dat jouw babyfoon een telefoongesprek heeft opgepakt.

Ik hoop dat je niet een beetje teleurgesteld bent met deze uitleg.

Liefs,
LPChip

 2 
 Gepost op: mei 22, 2020, 09:24:00 pm 
Gestart door Zonnebloem34 - Laatste bericht door Zonnebloem34
Goedenavond,

Ik ben hier nieuw op het forum en ik kom gelijk met de deur in huis vallen.
Ik heb een DECT babyfoon welke 100% beveiligd is voor mijn zoontje in zijn slaapkamer. Afgelopen week hoorde ik twee stemmen die met elkaar praten door de babyfoon. Is dat mogelijk dat dit entiteiten zijn?


 3 
 Gepost op: mei 10, 2020, 10:20:54 pm 
Gestart door Guacamaya - Laatste bericht door Guacamaya
Goeienavond LPChip,

Ik begrijp het. Bedankt voor je tips :) Ik ga het forum eens rustig doornemen en lezen waar andere forum gebruikers mee bezig zijn.

Warme groet,
Stijn

 4 
 Gepost op: mei 10, 2020, 09:59:15 pm 
Gestart door Guacamaya - Laatste bericht door LPChip
Hoi Stijn,

Dat raadt ik ten strengste af. Dit is een publiek forum waar ook de zoekmachines komen. Door het plaatsen van je 06 nummer zul je lastig gevallen worden door verkopers enzo.

Men kan natuurlijk altijd via private message met elkaar praten, en daar kun je natuurlijk indien de ander dat ook wil, elkaars 06 nummer uitwisselen.

Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

Liefs,
LPChip

 5 
 Gepost op: mei 10, 2020, 09:27:03 pm 
Gestart door Guacamaya - Laatste bericht door Guacamaya
Dag LPChip,

Is er de mogelijkheid om mijn gsm nummer ergens te plaatsen? Ik hoop zo in contact te komen met gelijkgestemden via whatsapp. Alvast hartelijk dank hiervoor.
Van hart tot hart,
Stijn

 6 
 Gepost op: mei 07, 2020, 11:51:22 am 
Gestart door Guacamaya - Laatste bericht door LPChip
Hoi Stijn,

Ik ben geboren met een hartafwijking en heb hier een operatie voor ondergaan vlak na m'n geboorte, en dat ging niet vlekkeloos om het maar zo te zeggen. Ik pas spiritualiteit toe op momenten dat ik rustig kan zijn. Dat is meestal als ik thuis ben, of even een momentje rust op m'n werk heb. Ik heb mijn levenswijze aangepast zodat ik optimaler kan leven, maar merk dat ik ook maar een mens ben en soms als gewoonte dingen nog op onhandige manieren doe. Mijn lichaam gaat dan klagen, en daar geef ik dan weer gehoor aan.

Daarnaast helpt het om een forum als deze te runnen zodat je meer met gelijkgestemden in contact komt, en af en toe een chat via whatsapp etc met andere spirituele mensen helpt ook enorm. ;)

Liefs,
LPChip

 7 
 Gepost op: mei 06, 2020, 11:01:48 pm 
Gestart door Guacamaya - Laatste bericht door Guacamaya
Beste LPChip,

Vanuit mijn hart dank ik je voor je antwoord op mijn bericht. Je hebt me een paar inzichten gegeven waar ik niet eerder heb bij stil gestaan.
Mag ik je vragen wat er is gebeurd op jongere leeftijd waardoor je bent gaan beseffen dat je anders bent? Je hebt het geluk een familie te hebben die je daar enigszins in bijtreedt. Dat lijkt me een geweldig gevoel. Mijn familie is met totaal andere dingen bezig en dat is natuurlijk ook helemaal ok. Ook al leidt mijn spirituele zoektocht naar vereenzaming; het heeft me al zoveel puurheid, rust, wijsheid en kracht gegeven. En dat zou ik nooit hebben mogen ervaren in mijn dagelijkse, eerder oppervlakkige contacten met mensen. Hoe pas jij spiritualiteit toe in je dagelijkse leven?
Warme groet,
Stijn

 8 
 Gepost op: mei 04, 2020, 12:54:41 pm 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door LPChip
Deze is ook interessant

 9 
 Gepost op: mei 04, 2020, 08:30:59 am 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door LPChip
De volgende tekst werd op Facebook gedeeld, en zolang de link blijft werken, kun je erop klikken. Om ervoor te zorgen dat de tekst niet verloren gaat, post ik hem hier ook, want hier blijft hij op staan.

Na het lezen van het bericht met de koptekst: “80-jarige vrouw demonstreert voor verzorgingstehuis omdat ze haar man wil zien” kan ik niet meer zwijgen. Deze vrouw heeft de WOII al meegemaakt en snapt dat het nu aan ons is om het tij te keren. En omdat ik vanuit mijn werk & opvoeding zo ben opgevoed dat je feiten checkt voor je iets deelt, begin ik nu met delen. Want ik heb een droom...

Terug naar nu.. ik houd 1 1/2 meter afstand, doe boodschappen voor mn op leeftijd zijnde ouders en werk zo veel mogelijk online. En ook is nu het moment dat ik de feiten deel die ik de afgelopen maanden heb achterhaald. Feiten die je helaas niet op de NOS hoort of in de gewone kranten leest. Waarom? Omdat ik geloof in openheid & rechtvaardigheid. Omdat ik zeer positief ben ingesteld. Het kan wél is mijn motto. Ook ben ik realistisch. Dus hier komt tie. Zit je goed...?

Er is geen sprake van een pandemie. Wat ik bedoel? Na 2 maanden in deze situatie te zitten zijn er nog geen 40% (!) van de patiënten overleden die bij een “normale” griep epidemie overlijden.

Daarbij... .Video’s met op feiten gebaseerde verhalen van dokters over het virus & de lockdown die een andere boodschap hebben dan het RIVM en WHO worden van YouTube & Facebook gehaald. Alles wat de machtige mannen niet zint wordt van deze kanalen gehaald.

Wat de wet & samenleving betreft, alle zittingen bij Rechtbank afdeling Handel zijn afgezegd. Ook in geval van zaken met belangen van 1 1/2 of 2 ton tot een miljard. Je kan je indenken waar dit nu heen gaat voor deze ondernemers. Pas nu, twee maanden later in mei, wordt door de Rechtbank opnieuw gekeken of en hoe een nieuwe zitting gepland moet worden.

De toeristensector ligt aan de beademing. De meeste overnachtingen van de afgelopen twee maanden zijn omgeboekt naar het najaar. Nieuwe boekingen komen nu druppelsgewijs binnen maar niet in verhouding tot hiervoor.

In de horeca valt een groot deel ondernemers om, ja ik bedoel helaas dat deze failliet gaan, omdat de kosten doorlopen en er veel te weinig inkomsten binnenkomen. Ook al eten steeds meer mensen lokaal, we zijn nog niet gewend op deze schaal thuis uit eten te gaan.

Niet alle havens kunnen de boten die niet meer mogen varen een plaats aanbieden. Gevolg een chaos voor de vloten.

De cultuursector in ons land is op een haar na dood...

Winkels kunnen de huur niet meer betalen omdat mensen veel minder uitgeven ivm de angst die wordt gecreëerd over het virus.

Tandartsen & botoxfillers mogen wel open, kappers die dezelfde bescherming zouden kunnen dragen moeten gesloten blijven.

Bollenboeren gaan failliet.

Er is nog steeds een huizen tekort. Misschien nog wel meer dan hiervoor.

Ondernemers die een beroep doen op de door Rutte aangekondige regeling van voor uitstel van betaling belasting, worden al weken lang genegeerd. Terwijl voor deze groep elke dag telt om ervoor te zorgen dat zij & hun familie ook financieel blijven staan.

Ondernemers die nog geld terugkrijgen van de Belastingdienst, en dan gaat het echt om bedragen vanaf 50k, worden niet uitbetaald en ontvangen brieven dat de Belastingdienst daar 3 jaar over mag doen...

Echtparen zitten nu dagelijks op elkaars lip en dat is niet heel bevordelijk voor de sfeer thuis.

Om nog maar te zwijgen over de enorme eenzaamheid onder ouderen, alleenstaande ouders & single’s.

Het aantal zelfmoorden is gestegen.

Benzine prijzen dalen omdat het geld niets meer waard is. Pensioenen dalen ivm rekenrente en bijna omvallende landen. Zal Italië het eerste land zijn..?

Modeketens die jaren goed gedraaid hebben zoals C&A, Zara & H&M hebben de door hun bestelde en reeds gefabriceerde mode niet afgenomen. De doodsteek voor deze hele sector te beginnen bij de medewerkers in de fabrieken in Bangladesh & India.

Door de nieuwe film van Michael Moore die deze week is uitgekomen weten we nu eindelijk echt wat aan de hand met de natuur. Aan de hand van feiten dat een groene samenleving, hoe mooi het ons ook is voorgespiegeld, niet bestaat. Wel doet de industrie (de zonnepanelen industrie, de windmolenparken en electrische auto’s) ons graag doen geloven dat het bestaat. Het is helaas alleen niet waar. Onze Texelse professor De Jager zegt het al jaren maar krijgt: de kracht van de zon wordt sterker. Zijn boodschap krijgt alleen geen groot podium door de MainStreamMedia... EN daarnaast zijn we ook gewoon echt met teveel mensen. Geen sexy boodschap maar wel de werkelijkheid. En last but not least: chemtrails & Tesla’s antenna arrays. Nieuw voor jou? Kijk nu de bioscopen dicht zijn de film van Michael Moore via YouTube en inspireer en onderwijs jezelf en je kinderen.

Rutte krijgt tijdens de persconferentie alleen de makkelijke vragen. Geen scherpe vragen die jij of ik zouden stellen.

Om ervoor te zorgen dat Trump zijn boodschap kan blijven delen, deelt hij alles via zijn Twitter account. De boodschap op twitter account is in principe niet te verdraaien door MainStreamMedia. En nee, ik ben geen Trump fan en ook is hij nu de juiste persoon op die plaats.

Het bedrijf van man die 7 fabrieken heeft neergezet om het vaccin te maken, Microsoft, lanceert een video van een kunstenares die bekend staat om het koken van mensen dmv spirit cooking. Deze reclame video is na 1000en terechte negatieve comments verwijderd door Microsoft zelf maar wel nog gewoon te vinden. Google het en kijk er echt naar..

Dezelfde Bill Gates, nu geloof ik alleen nog aandeelhouder van Microsoft en geen eigenaar meer van Microsoft, heeft verschillende nieuwszenders en kranten miljoenen betaald. Snap je nu hoe het kan dat je dit niet via de gewone kanalen hoor?

Om dan nog maar te zwijgen van de klik-lijn-telefoon die door de overheid is ingesteld. En de boetes die worden uitgedeeld....

Mocht je dit allemaal nog niet hebben gehoord of denken dat ik lieg dan wil ik je echt op het hart drukken: laat je angst of verlamming of Netflix serie even vallen en ga op zelf onderzoek uit. Voor we een politiestaat worden. Want..

De noodverordening wordt binnenkort vastgelegd in een wet. Het einde van onze democratie...? Of is dat nu eigenlijk al aan de orde.

Het is nu het moment om met elkaar op te gaan staan. Net zoals de 80-jarige vrouw die haar man in het verzorgingstehuis gewoon wil zien en voor het tehuis is gaan staken. Deze vrouw staat op. Uit liefde. En komt met een daad uit liefde. Net als ik dit met en uit mijn hart deel met jou. Sta op,deel de echte feiten. Juist als volk samen hebben wij de kracht. Bijvoorbeeld voor de eerste stap om te zorgen voor:
* een economie met weer geopende horeca en alle andere bedrijven. Zoals dat in Azië nu al met succes gebeurt.

Of is jouw antwoord op de vraag van je (klein-)kind wat jij hebt gedaan: “Ich habe es nicht gewust...”

I have a dream... Jij?

Aloha, mr. Natalie Sylvette Bakker
* vrouw * dochter * Nederlander * Texelaar* ondernemer * changemaker * advocaat

 10 
 Gepost op: mei 04, 2020, 08:29:12 am 
Gestart door LPChip - Laatste bericht door LPChip
Hier in 2020 is alles een stuk anders dan we zouden verwachten. We leven in een "pandemie" isolament opgelegd door de regering en de media, en vanuit het spirituele zijn er veel vragen over het ontstaan enzo. Daarom dit topic. Post hier links (of nog beter, kopieer de gehele tekst met de link) om elkaar op de hoogte te houden van wat COVID-19 nou werkelijk is.

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 1.663 seconden met 25 queries.