Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
 1 
 Gepost op: augustus 06, 2020, 06:46:34 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door LPChip
Ik sluit me volledig aan bij Gouwepeer. :) Goed advies. :)

Liefs,
LPChip

 2 
 Gepost op: augustus 06, 2020, 06:06:52 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door gouwepeer
De tip die ik hierbij kan geven:
Kijk alvast rond voor een eventuele andere baan, en vertrouw op het universum. Zodra je een mogelijke baan tegen kom is het zinvol om (het liefst goed geaard) op jouw gevoel af te gaan. Voelt het goed dan kan je verder kijken naar de overige zaken (past de functie echt bij jou, is er een vast contract mogelijk).
Mogelijk zit hier ook een stuk van jouw levensles in verwerkt, en de kans is ook groot dat jij om een bepaalde reden in jouw huidige werk terecht ben gekomen.

 3 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 10:58:38 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door jolienkersten
Oké,
Dankjewel!

 4 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 10:27:45 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door LPChip
Hoi Jolien,

Je gidsen weten dit wel, maar ze geven aan dat er een les in zit waardoor je zelf wat meer onderzoek moet doen. Je weet niet goed wat je wil, en daarom kunnen je gidsen je niet sturen.

Liefs,
LPChip

 5 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 10:09:25 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door jolienkersten
Bedankt voor je moeite om deze kaart te leggen.
Kan ik je om één gunst vragen?
Weten mijn gidsen misschien wat de juiste keuze is?
Groetjes

 6 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 09:58:57 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door LPChip
Hoi Jolien,

Ik heb een I-Ching kaart voor je getrokken met betrekking tot je vraag.

De kaart die ik heb getrokken is deze:

43. De Vastberadenheid

Op dit ogenblik maak je op een bepaald gebied waarschijnlijk een moeilijke tijd door. Mensen met minder fraaie bedoelingen hebben je schade berokkend, en dat heeft je veel pijn en verdriet gedaan. Maar onderhuids is de' situatie reeds aan het veranderen. En de zaak zal pas goed een positieve wending nemen als jij je vastberaden opstelt.

Je mag je vooral ook niet laten meeslepen door negatieve gevoelens als haat, jaloersheid of wraak. Want dan verlies je een heel pak energie dat je nu juist broodnodig hebt om uit de problemen te raken.

Sluit ook geen compromis met iemand die niet helemaal recht in zijn schoenen staat. En probeer nooit de "ander een koekje van eigen deeg te bakken', zoals dat heet. Hoe slecht je ook werd behandeld, probeer zelf rechtvaardig en vriendelijk te blijven.

Wees ervan overtuigd dat de invloed van die slinkse figuren aan het afnemen is. Al snel zullen ze helemaal niets meer voorstellen. Hoewel ze zich daar, gek genoeg, voorlopig nog niet van bewust zijn en een grote mond blijven opzetten met de bedoeling je te overtroeven.


Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

 7 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 09:52:05 pm 
Gestart door jolienkersten - Laatste bericht door jolienkersten
Hoi,

Ik ben net nieuw op dit forum dat ik heb leren kennen door een vriend en ik zou graag willen weten wat voor mij de beste keuze zal zijn:

Achtergrondinformatie:
Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Alles verliep goed totdat ik in mijn tweede jaar stage had in het ziekenhuis. De manier van werken lag mij totaal niet en had dan vooral problemen met het feit dat ik er geen band kon opbouwen met de patiënten. Ik besloot om te stoppen en ben dan zo terecht gekomen bij een instelling voor mensen met een beperking. Ik werk er nu al langer dan één jaar, maar doe telkens vervangingscontracten. Ik heb een gesprek gehad met mijn leidinggevende en een vast contract kunnen ze me momenteel niet bieden. Ook degene die ik vervang zou vroeger terugkeren dan verwacht. Ze zou in september terug beginnen werken waardoor mijn contract eindigt en ik zonder werk zit.

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen: opnieuw gaan studeren of een andere job zoeken. Ook zit ik de laatste tijd een beetje met mezelf in de knoop en weet ik niet goed wat ik moet doen.

Ik hoop dat jullie mij wat verder kunnen helpen. Alvast bedankt!

 8 
 Gepost op: augustus 05, 2020, 06:44:45 am 
Gestart door Peggy - Laatste bericht door Peggy
Dankjewel, daar heb ik zeker wat aan. Fijn dat u gereageerd hebt.

 9 
 Gepost op: augustus 04, 2020, 04:06:00 pm 
Gestart door Peggy - Laatste bericht door LPChip
Hoi Peggy,

Welkom op armina.

Gidsen willen altijd met ons communiceren, maar vaak kunnen we ze niet horen. Ze proberen daarom op andere manieren je aandacht te trekken en daarvoor universele tekens te gebruiken. Het zien van dubbele getallen is zo'n manier, maar ook het zien van dieren zoals vogels en libellen zijn tekenen van hun.

De libelle staat voor transformatie. Wanneer je een libel ziet is dit een teken van je gidsen dat je aan het begin of in een transformatie zit.
De ekster staat voor het kunnen zien van kansen die ons geboden worden waardoor we wat financiële voorspoed hebben.

Als een dier onze aandacht vraagt, is dit een extra teken van de gidsen dat een kans aan het voorbijgaan is. Ze vragen je aandacht zodat je extra gaat opletten.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

 10 
 Gepost op: augustus 04, 2020, 03:23:31 pm 
Gestart door Peggy - Laatste bericht door Peggy
Hallo, mijn naam is Peggy Bouwman. Ik ben een alleenstaande mama van twee zoons van 12 en 14 jaar waar ik zielsveel van hou. Tussen mijn ex en mij gaat het niet goed, maar daar lig ik niet wakker van, ik vind het alleen erg rot voor de kinderen, ook omdat hun papa erg veranderd is sinds er een nieuwe vriendin over de vloer komt.

Mijn interesses in het paranormale is er al vanaf mijn 12de ongeveer. Nu ben ik 43 jaar. Ik merk dat ik een behoorlijke verandering mee maak en dat ik niet meer overal zo bang voor ben, ik word sterker met de dag. Ook zie ik overal dubbele cijfers, in het begin zocht ik het meerdere malen op en dan probeerde ik het te onthouden maar ik zag en zie zoveel verschillende dubbele cijfers dat ik ermee ben opgehouden. Ook zijn er een aantal rare gebeurtenissen geweest, nl dat er een enorme libel tegen mijn raam op vloog, terwijl ik, sinds dat ik hier woon (december 2017), er nog nooit 1 in de tuin heb gezien en ik ben er vreselijk bang voor. Een ekster die onder mijn raam zat en maar bleef schreeuwen dat ik op een gegeven moment dacht dat het een krolse kat was, toen ik ging kijken bleek het dus inderdaad een ekster te zijn. Ik zou echt heel graag willen weten dat iemand mij deze gewaarwordingen op een zo simpel mogelijke manier kon uitleggen, dat is 1 van de redenen dat ik lid wilde worden van dit forum. Ik ben bijna jaloers op de mensen die zoveel kunnen voelen en zien en die hier dan ook echt iets van snappen. Ik heb al meerdere pogingen gewaagd om te mediteren, in bed, op de bank, in een groep, maar ik heb er gewoon niet de rust voor. Wanneer ik mediteer slaan mijn gedachtes zo op hol dat ik dan weer blij ben als het mediteren voorbij is. Wat wel werkt voor mij is voor het slapen gaan een goed boek lezen over de liefde. Zelf wil ik geen partner meer (voorlopig). Sinds mijn pubertijd heb ik aan een stuk door partners gehad en ik merk dat ik daardoor mijzelf nooit echt heb leren kennen. En daar ben ik nou mee bezig.

Misschien veel info over mij, maar op deze manier durf ik me wel een beetje uit te laten. Hier zien jullie me niet en kennen jullie mij niet, dus de kans om echt gekwetst te worden is nihil. En de kans om verkeerde mensen aan te treffen is hier ook niet. Ik heb niet echt vrienden, maar ik werd dan ook vaak heel erg diep gekwetst of ze slokte me op zodat ik nauwelijks tijd had voor mezelf of mijn kinderen. Ik ben iemand die altijd graag geeft.......Liefde, begrip, knuffels wanneer het nodig is, een luisterend oor wanneer er behoefte aan is, en wanneer je mijn hart hebt veroverd en je red het financieel maar net, wil ik daar ook vaak hulp in bieden, terwijl ik zelf ook maar een Wajonguitkering heb. Ik probeer altijd het goede in de mens te zien, en daar heeft menig mens vies misbruik van gemaakt. Of ik er niet van geleerd heb? Nee, ik zal dit altijd blijven doen, omdat het bij mij hoort. Alleen durf ik geen relaties en vriendschappen meer aan. Ik heb twee geweldige zussen en een ontzettende lieve en begripvolle moeder, dus eenzaam ben ik niet en dat voelt ook niet zo. Ik hou van mijn vrijheid en rust. Ik ga 3 x in de week naar de sportschool en ik moet natuurlijk ook mijn boodschappen doen en op deze manier kom ik ook onder de mensen.

Lange kennismaking, maar wel fijn dat ik de kans krijg om hier mijn interesses te delen en antwoorden kan vinden op mijn vragen, misschien niet op al mijn vragen, maar dat is geen enkel probleem. Het gaat mij om mijn interesses te delen met mensen op deze manier.


Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.094 seconden met 19 queries.