Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - mwolthuis

Pagina's: 1 [2] 3 4
16
Live Hacking / Reizen tijdens dromen
« Gepost op: februari 10, 2020, 11:06:07 pm »
Iemand tips om dit onder controle te krijgen nu lukt het me alleen om ze te beëindigen.

Astraal reizen of astrale dromen is het overgaan van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Een ingewikkeld proces, maar nog niet zo heel bijzonder, aangezien de meeste normale dromen ons ook naar de vijfde dimensie brengen. In deze dimensie speelt tijd geen rol en zijn er allerlei mogelijkheden: van vliegen door de lucht tot aan autorijden onder water. In een droomwereld kan alles. Astrale dromen worden ook wel buitenlichamelijke ervaringen (BLE) genoemd. En daarmee is meteen het grootste verschil ten opzichte van normale dromen: bij een astrale droom is het namelijk zo dat je uit je lichaam treedt en daarmee je eigen lichaam in je droom kunt zien. In geen enkele andere droom kan dit. Astraal reizen wordt doorgaans gezien als onzin, paranormaal of spiritueel. Gek genoeg is aangetoond dat elk persoon minimaal eens in zijn of haar leven een astrale droom heeft, bewust of onbewust. Een astrale droom opwekken kan, maar vergt veel oefening en innerlijke rust.

 
Inhoud
Wat is de vijfde dimensie?
Wat gebeurt er bij een astrale dromen?
Kenmerken astrale droom
Gevaar van astraal reizen
De uittreding
Waarom uittreden?
Hoe bewust uittreden?
Tips

Wat is de vijfde dimensie?
Een dimensie is een bestaansveld. Een wereld waarin je leeft tussen alle andere werelden in het universum. Als jij je bewust bent van dit bestaansveld, leef je in de eerste dimensie. Kortom, jij weet dat je een levend persoon bent op aarde, dus zit je in de eerste dimensie. De tweede dimensie is het waarnemen van tweedimensionale objecten. Heel simpel voorbeeld: een tekening van een boerderij. Je ziet deze tekening, plat en zonder diepte. Diepte is namelijk de derde dimensie, hier leven wij in. Maar bij de derde dimensie spelen veel meer zaken een rol:
Bewustwording van tijd. Je weet wat het verschil tussen verleden, heden en toekomst is.
Het ego komt in deze dimensie naar voren. Beslissingen worden genomen op basis van ego. Wat goed is voor jou, kies je.
(Extreme) uitersten van emoties worden ervaren: liefde, angst, pijn, blijdschap, etc.

In de vierde dimensie spelen bovenstaande geen rol meer. Verleden of de toekomst bestaan niet meer, alleen het hier en nu. Je ego verdwijnt ook. In de vierde dimensie wordt de rechterhelft van de hersenen gestimuleerd, welke er voor zorgt dat liefde een belangrijke rol gaat spelen. Beslissingen worden daarom niet meer gemaakt op basis van ego. Daarnaast spelen onverwerkte emoties, gedachten en trauma’s een grote rol in deze dimensie: zij zullen in de hersenen geactiveerd worden, waardoor je ermee geconfronteerd wordt in je droom. Omdat in de vierde dimensie geen tijd wordt ervaren, kan het voor het gevoel uren duren om in deze staat te verkeren, terwijl het werkelijk misschien maar een paar minuten is.

De vijfde dimensie is lastig uit te leggen. In principe is het niks meer dan bewust zijn van het feit dat je in de vierde dimensie zit. In deze dimensie kun je reizen in tijd en ruimte. Je kunt elke vorm aannemen die je wilt. Je bent een reflectie van je werkelijke jij, maar je hebt dit niet in de gaten. Je kunt door muren lopen, andere planeten bezoeken, alles kan.

Wat gebeurt er bij een astrale dromen?
In een astrale droom kom je in de vijfde dimensie terecht. Dit is een unieke ervaring, zeker als je een bewuste astrale droom hebt. Bewust zijn van het feit dat je droomt, heet lucide. Er zijn lucide dromen, evenals lucide astrale dromen. In een astrale droom verlaat jij je lichaam. Je ziet jezelf bijvoorbeeld op bed liggen. In een astrale droom ben je slechts een reflectie, geen echt levend wezen. Dit heb je bij een astrale droom dan ook meteen door. Stel je loopt in je droom op een drukke winkelstraat dan zullen personen door jou heen lopen. Voor hen ben jij er namelijk niet. Ook kun je niks vastpakken of tegengehouden worden door objecten. Je kunt dus ook door muren heen lopen.

Het feit dat je weet dat je een reflectie van jezelf bent, dus niet een fysiek persoon, maakt per direct een einde aan wie jij ooit was. Je achtergrond, opleiding, kennis en kunde spelen geen rol meer. Ben je een persoon die altijd maar macht wil hebben? Of iemand die altijd gepest is vanwege je achtergrond en daarom heel onzeker bent? In de astrale wereld speelt dit geen rol meer: je bent gewoon een persoon. Je normen en waarden veranderen daardoor automatisch in een astrale droom. Je besluitvorming ga je baseren op basis van andere factoren. Ook ervaar je geen emoties, zoals angst, pijn of blijdschap.

Kenmerken astrale droom
Het kan heel goed zijn dat je eens wakker bent geworden met een raar gevoel. Je hebt een droom gehad, maar er was iets anders aan. Normale dromen lijken al echt, maar zijn vaak nooit realistisch. Werd je vanmorgen wakker met het idee een levendige, realistische droom te hebben gehad? Waarin je gedroomd hebt over iets wat je echt overkomen is? Dan heb je misschien wel een astrale droom gehad. Kenmerken van een astrale droom:
Gedachten zijn helder. Niet zoals in een droom, waarbij iets onlogisch of bizar lijkt.
In een astrale droom ben je intelligent, haast intellectueel. In een astrale droom wordt je capaciteit betreft uitoefenen van vaardigheden en logisch redeneren drastisch verhoogt, waardoor doorgaans een hogere mate van intellectualiteit wordt behaald dan in werkelijkheid. De droomvariant kan zelfs slimmer zijn dan jijzelf!
In een astrale droom speel je een actieve rol in de gebeurtenissen. Jij bepaalt hoe iets verloopt. In een normale droom ben je meestal een passief persoon.
Je ziet je eigen lichaam vanaf de buitenkant. In dat geval is het 100% een astrale droom!

Gevaar van astraal reizen
Een groot kritiekpunt op astraal reizen is het gevaar van het niet terugkeren in je fysieke lichaam. Enig bewijs hiervan is tot op heden nooit gevonden. Tussen je fysieke en niet-fysieke lichaam zit een soort zilveren koord van bio-energie. Dit zilveren koord kan niet gebroken worden, maar wordt wel zwakker en zwakker zodra je verder van je lichaam gaat. Volgens sommigen is het daardoor mogelijk dat je ziel zwakker wordt en overgenomen kan worden door demonen. Maar nogmaals, hier is nooit bewijs voor gevonden. En ook al zou het inderdaad zou zijn dat een lichaam niet meer kan terugkeren, dan zou hier ook nooit bewijs voor gevonden kunnen worden. Wat er met je lichaam gebeurt als je niet meer terugkeert, is daarom ook niet bekend. Een ander gevaar, of beter gezegd angst, is het iets pijnlijks overkomen van het fysieke lichaam gedurende de astrale reis. Het feit dat de reflectie van jouzelf in de astrale droom geen pijn kan ervaren, neemt niet weg dat je fysieke lichaam dit niet kan. Het ervaren van een astrale droom of reis, waarbij een door je fysieke lichaam geblokkeerde traumatische ervaring centraal staat, kan bijvoorbeeld (extreme) hartkloppingen als gevolg hebben. Dit oefent druk en pijn uit op de borst.

De uittreding
Het moment waarop je je eigen lichaam verlaat, wordt de uittreding van het lichaam genoemd. Er zijn doorgaans drie soorten uittredingen te onderscheiden.

De spontane uittreding
De spontane uittreding komt het vaakst voor en dan vaak bij een ongeval of bijna-doodervaring. Je kent vast wel een scene uit een film waarbij een personage bij een ongeluk terugblikt op zijn leven en zijn beslissingen. Dat is een spontane uittreding, waarbij degene pas merkt dat hij droomt als hij of zij zijn eigen lichaam ziet liggen.

De bewuste uittreding
Een astrale reis kan worden opgewekt. Met andere woorden probeer je dan toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Er zijn ook zogenoemde half lichamelijke uittredingen, waarbij je zowel in je fysieke als in je niet-fysieke lichaam zit. De astrale reis is daardoor minder zuiver, omdat het onderbewustzijn hierdoor niet 100% bereikt wordt.

Waarom uittreden?
Hier zijn tientallen redenen voor. Wel is het doorgaans bekend dat astraal dromen, reizen of uittreden het doel heeft om je onderbewustzijn te bereiken. Maar ook andere redenen worden genoemd:
Het ervaren van meer dan nu, meer dan wat je dagelijks bent. In het dagelijks leven word je geleid door je fysieke lichaam en je gedachten. Maar er is dus meer dan dat.
Het overwinnen van gevoelens. Stel je hebt ontzettend hoogtevrees, dan ga je natuurlijk niet aan een rand van een hoge berg staan of in een helikopter aan de railing leunen. In je astrale droom kan dit wel. Je ervaart tenslotte geen hoogtevrees.
Een ander genoemde reden is het verminderen van de angst voor de dood. Volgens velen verlaat je je lichaam dan ook, maar dan voorgoed. Door middel van astraal reizen kan je je voorbereiden op deze tocht.

Hoe bewust uittreden?
Er zijn tientallen methodes om astraal te reizen, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: zeer diepe staat van ontspanning. Een voorbeeld:
Begin vroeg in de morgen wanneer je nog slaperig bent.
Zorg voor de juiste setting. Je moet ontspannen worden. Dit bereik je alleen op een comfortabele, vertrouwde plek. Probeer alleen te slapen, een partner kan afleidend werken. Zorg ook dat ramen dicht zitten zodat er geen geluid naar binnen kan. Doe gordijnen dicht.
Ga op je rug liggen, doe je ogen dicht en laat al je gedachten gaan. Focus je op je lichaam. Span je spieren aan en ontspan ze weer, beginnend vanaf de tenen. Adem elke keer diep in en uit. Herhaal dit tot je in een zeer diepe staat van ontspanning bent.
Blijf je focussen op je lichaam.

Tips
Waar je bang voor bent, kan meteen gebeuren zodra je in een astrale droom terecht komt. Ben je bijvoorbeeld bang om te verdrinken? En heb je deze gedachten en angst vast zodra je astraal probeert te reizen? Dan heb je grote kans dat je bijvoorbeeld op de bodem van de zee terecht komt in je droom. Of ben je bang voor spinnen? Misschien zie jij je eigen lichaam wel onder de spinnen. Zorg daarom dat gevoelens en gedachtes volledig onderdrukt zijn. Ontspanning is de sleutel!

Zorg ervoor dat je de eerste keer dicht bij je niet-fysieke lichaam blijft. Oefen vaak voordat je verder weg gaat. Hoe vaker je oefent, des te verder weg kun je gaan. Uiteindelijk kun je oneindig ver reizen, maar niet oneindig lang. Je fysieke lichaam moet uiteindelijk een keer wakker worden.

17
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 06:26:01 pm »
Heb daar nooit van gehoord wel een schilderij gezien met een engel bij een poort met vleugels

18
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 05:36:20 pm »
Tussen de schouder bladen tot net onder de nek wat bedoel je met vleugels krijgen

19
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 02:48:19 pm »
Ik zag in de spiegel dat me rug open stond en voel soms rare ploffen

20
Droombetekenissen / Re: Paraplu
« Gepost op: januari 30, 2020, 02:47:26 pm »
Het was een paarse paraplu die ik van iemand kreeg in me droom hij was open

21
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 28, 2020, 08:12:22 pm »
Hoe dat kan met de rug en als dat misschien af te sluiten is denk dat ik daar af en toe veel last van heb

22
Kaartleggingen / Re: Kaart legging
« Gepost op: januari 28, 2020, 08:11:07 pm »
Er is mij wel is gezegd dat ik een speciale band met de maan heb zou je daar misschien een kaart legging over willen doen

23
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 08:02:23 pm »
Ik heb een indicatie wat het betekende behalve de rook

24
Droombetekenissen / Paraplu
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:59:38 pm »
Ik heb ooit in een droom een paraplu gekregen enig idee wat dat betekend

25
Levensvragen / Re: Buitenaardsen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:38:16 pm »
Ik heb zelf wel eens dingen gezien die niet echt van deze planeet waren onverklaarbaar kwamen en gingen weer

26
Overige onderwerpen / Re: Koude rillingen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:34:26 pm »
Heb het ooit eens mee gemaakt maar op 1 of andere manier liet iemand mij de vraag stellen hoe ik dood zou gaan was veel te jong voor die vraag was geen vraag uit me zelf en toen werd de pendel ook stop gezet maar zal me er eens wat meer in verdiepen

27
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:17:34 pm »
En wat voor betekenis kan het hebben voelde het branden in me buik en kwam rook uit me mond daarna werd er 1 of ander schild gedaan

28
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:16:22 pm »
Heb ook wel eens een ziel uit de grond zien komen met een randje groen er om heen op de 1 of andere manier denk ik d at dit me eigen ziel is beetje apart

29
Overige onderwerpen / Re: Kan iemand mij vertellen wat dit is
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:14:46 pm »
En op die manier hersteld je aura ook weer of gaat dat op andere manieren

30
Overige onderwerpen / Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:13:47 pm »
Ik heb een rare vraag het is wel heel apart maar keek 1x in de spiegel en zag het tussen mijn schouder bladen open staan voel soms ook een rare plof


En heb wel eens met de spiegel een gesprek gehad die ook via mij kon praten en soms alleen stem

Pagina's: 1 [2] 3 4

Pagina opgebouwd in 0.051 seconden met 23 queries.