Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 98
61
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 08:35:38 am »
Daar hoef ik geen kaart voor te trekken.

Citaat
Kom ik weer beter in mijn vel te zitten (minder onrust en onzekerheid, weer wat meer zelfvertrouwen krijgen)
Ja. Dit antwoord is simpel, want dat is namelijk altijd zo. Je kent vast wel het spreekwoord: "Na regen komt zonneschijn." Het zal altijd vanzelf beter worden en je zal automatisch vanzelf minder onrust en onzekerheid krijgen. Dit is iets wat je altijd zelf moet doen dus dat gaat je ook alleen lukken. Je kan altijd met anderen overleggen en ze kunnen je dan helpen, maar uiteindelijk doe je het zelf.

Hiervoor is zelfreflectie nodig en dan acceptatie. Accepteer de situatie. Je weet hoe de situatie is en je weet dat deze sowieso beter wordt. Verander eventueel dingen als je denkt dat het daardoor beter/sneller gaat, maar weet dat de weg net zo belangrijk is als de bestemming.

Liefs,
LPChip

62
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 14, 2018, 09:33:01 pm »
Tuurlijk.

Welke vraag mag ik meegeven aan je gidsen?

Liefs,
LPChip

63
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 14, 2018, 07:26:16 pm »
Liever wel, tenzij het gedeeltelijk over dit topic gaat.

Liefs,
LPChip

64
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 06:25:48 pm »
Die boodschap komt van jouw gidsen, en willen aangeven dat wat het betekend alleen voor jou is. Als jij het daarna deelt, dat vinden ze goed, maar ze willen dat jij het als eerste leest.

Mogelijk dat je dan meer leert over iets waardoor je jouw visie aanpast, of dat je besluit alleen een gedeelte ervan te vertellen. Iets wat jouw keuze is en waarvan jouw gidsen aangeven dat dit belangrijk is voor jouw ontwikkeling.

Liefs,
LPChip

65
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 04:02:37 pm »
Het symbool van "The all-seeing-eye" zoals afgebeeld staat op wikipedia, is het symbool van de Illuminati, ofwel een groep mensen van de elite die de gehele aarde besturen. Zij hebben dit symbool van de Egyptenaren gejat en gebruiken dit als geheime code om met elkaar te communiceren.

Dit is ook waarom je die van de wikipedia oncomfortabel vindt. (Ik ook overigens). Je voelt de negatieve krachten van deze Illuminati.

Wat jij ziet is inderdaad het symbool van de Egyptenaren. Je gidsen willen je hier iets mee duidelijk maken, maar om een of andere reden vertellen ze het mij niet direct.

Ik krijg erbij: "For his eyes only".

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

66
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 03:11:40 pm »
Dat lijkt een beetje op dit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Providence

Klopt dat?

Liefs,
LPChip

67
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 01:55:38 pm »
Hoi Mr. O,

Interessante vraag. Zou je die driehoekjes kunnen tekenen of schetsen? Zodat we kunnen zien wat jij ziet?

Liefs,
LPChip

68
Levensvragen / Re: Buitenaardsen
« Gepost op: november 09, 2018, 09:15:06 pm »
Hoi mr.O,

Welkom op Armina. :) Ja ze bestaan zeker. :)

Liefs,
LPChip

69
Kaartleggingen / Re: Wil iemand een kaart voor mij leggen?
« Gepost op: november 04, 2018, 07:22:26 pm »
Ik ben vroeger ook bij de orthomanipulator geweest. Hij kon het altijd goed verhelpen maar kwam ook bij mij weer snel terug. Het is inderdaad waar, ze zijn probleem oplossers maar geen genezers. Je blijft dus terugkomen, en hoe meer je het doet, des te sneller het weer terug gaat.

Mijn behandelaar ging weg uit de woonplaats waar ik woon en als ik bij hem terug zou willen zou ik en enorm eind moeten reizen. Ik besloot daarom om te stoppen met deze vorm van genezing. Ik ging wel opzoek naar een vervanging die dezelfde manier deed, maar vond deze niet.

Langzaam werden de problemen in mijn rug erger, maar het voordeel is dat ikzelf hypermobiel ben en daar meestal mijn problemen mee de baas kan. Alleen soms gaan mijn spieren ook vast zitten, dan lukt het niet, en dat zijn cycli die dan spelen waarna het vaak met een week of anderhalf weer los komt. Het vervelende is wel dat hier bij mij ook migraine uit komt.

Enfin, laatst toch weer besloten dat ik echt naar een behandelaar moest, en omdat een orthomanipulator nog steeds niet in mijn buurt zit, en ik daarom richting fysio neigde kwam ik uit bij manuele therapie. Mijn behandelaar is jong maar wel enorm goed. Ze wist me goed te helpen en gaf me ook oefeningen mee om de onderliggende oorzaak op te lossen, en dat is dat mijn rugspieren gewoon niet meegegroeid zijn. Ik heb altijd een redelijk rechte houding gehad, waardoor ik mijn spieren niet heb ontwikkeld en niet train. Als ik dan ga ontspannen, dan kan het zo zijn dat ik ook daar te veel ontspan en dus de verkeerde houding aanneem met als gevolg dat mijn gewrichten iets verschuiven. Doe dat 100x en je hebt last van je rug.

Door de manuele therapie kwamen mijn gewrichten goed los en dankzij de oefeningen kan ik ze beter trainen.

Daarnaast heb ik nu een backstretcher aangeschaft die hetgeen doet wat mijn manuele therapeut ook doet zodat ik daar niet meer naar toe hoef, wat veel geld scheelt. Af en toe ga ik nog eens heen als ik merk dat ik een probleem heb dat de backstretcher niet op kan lossen, maar veelal is het een kwestie van de stretcher en de oefeningen en dan heb ik het zo weer los.

Wellicht is een backstretcher voor jou ook een optie.

Ik lig er 2x per dag op. Ik heb ook een vest gekocht die mijn bovenlichaam traint zodat mijn spieren beter opbouwen. Naast dat het mij enorm helpt om bij een ontspannen houding niet te ver in de verkeerde houding te schieten, zorgt het er ook voor dat ik nu gewoon meer spiermassa heb.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. :)

En bedankt voor je terugkoppeling.

Liefs,
LPChip

70
Levensvragen / Re:Mooi moment met een klein kindje
« Gepost op: oktober 29, 2018, 09:30:29 am »
Hoi B1986,

Niet alles in het leven hoeft een reden te hebben. Dit was voor jou een mooi moment. Het laat zien dat het leven niet altijd slecht is.

Liefs,
LPChip

71
Spirituele kennis / Re:Last van energie van anderen?
« Gepost op: oktober 27, 2018, 09:58:02 pm »
Hoewel het zeker kan, heb ik het idee dat het een combinatie is van meerdere dingen. Je zit niet lekker in je vel, je voelt energie van anderen en die neem je over, ascentie van de aarde geeft je extra te verduren, enzo.

Helpt je dat? :P

Liefs,
LPChip

72
Levensvragen / Re:Vraag over fysiotherapeut
« Gepost op: oktober 27, 2018, 06:20:14 pm »
Graag gedaan. :)

Liefs,
LPChip

73
Levensvragen / Re:Angst om mensen kwijt te raken
« Gepost op: oktober 27, 2018, 06:19:26 pm »
Graag gedaan. :)

Succes.

Liefs,
LPChip

74
Levensvragen / Re:Angst om mensen kwijt te raken
« Gepost op: oktober 26, 2018, 06:11:34 pm »
Dat hangt af van wat jouw gidsen gepland hebben.

In principe is het zo dat je gidsen je kansen aan bieden en jij ze moet grijpen, maar aan de andere kant is het ook zo dat niets voor niets komt. Je moet wel de stappen zetten om iets te laten gebeuren. Het kan zijn dat hij de eerste stap zet, maar het kan ook zijn dat hij wacht totdat jij de eerste stap zet. De ontmoeting kan dan ook nog eens spontaan en uit het niets komen.

Vertrouw er in ieder geval op dat als de tijd daar is, het hoe dan ook zal gebeuren.

Liefs,
LPChip

75
Levensvragen / Re:Vraag over fysiotherapeut
« Gepost op: oktober 26, 2018, 06:09:04 pm »
Note to self: veranderen in goed persoon... :P

Nee, alle gekheid op een stokje. Ik snap wat je bedoeld.

Je gidsen hebben dit geregeld met een reden. De reden kom je later nog achter.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 98

Pagina opgebouwd in 0.078 seconden met 36 queries.