Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 108
61
Live Hacking / Re: Reizen tijdens dromen
« Gepost op: februari 11, 2020, 09:09:21 am »
Je schrijft vijfde dimensie, maar je bedoelt de vierde dimensie neem ik aan? Wij kunnen namelijk niet in de vijfde dimensie komen zolang we verbonden zijn met ons aardse lichaam. De trilling is te hoog en ons aardse lichaam trekt deze trilling naar beneden via het zilveren koord.

62
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 06:16:43 pm »
Weleens gehoord van een engel die z'n vleugels moet verdienen, en dan uiteindelijk krijgt? Ook erop gelet waar die vleugels vastzitten aan het lichaam? :)

Liefs,
LPChip

63
Kaartleggingen / Re: Kaart legging
« Gepost op: januari 30, 2020, 06:15:27 pm »
Ik heb een i-Ching kaart getrokken voor je, al is deze vraag redelijk moeilijk met een kaartlegging te beantwoorden. Ik hoop dat je wat aan de kaart hebt.

19. De Toenadering
Dit is weer een hexagram dat te maken heeft met succes, vooruitgang en vrolijkheid. Het antwoord van je vraag hangt echter op de eerste plaats af van de manier waarop je je tegenover anderen gedraagt. Ben je vriendelijk en openhartig? Dan zal iedereen bereid zijn je te helpen bij alles wat je onderneemt. Gedraag je je arrogant en bazig, dan zal 'het kwade je de baas worden' zoals de I Tjing zegt.
Het is vooral aan te raden deze periode die nu voor je ligt zo goed mogelijk te gebruiken, want de kosmos is je gunstig gezind.
Als je nu een nieuwe weg wilt inslaan, zul je van alle kanten worden geholpen. En als je een baan zoekt, kun je waarschijnlijk over niet al te lange tijd weer aan de slag. Ook studie en carriere profiteren van deze gunstige tijd.
En dan is er nog de liefde... Maar dat zul je zelf al gemerkt hebben: je partner is tegelijk je beste vriend. Op financieel vlak zitten er bovendien mooie winsten in.

Liefs,
LPChip

64
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 03:55:57 pm »
Het lijkt erop dat je vleugels krijgt. Zat dit tussen of ter hoogte van je schouderbladen of ietsjes lager?

Het kan ook zijn dat je vleugels hebt, maar nu soort van mist.

Liefs,
LPChip

65
Droombetekenissen / Re: Paraplu
« Gepost op: januari 30, 2020, 12:13:57 pm »
Een droom over een paraplu suggereert dat je een schild opwerpt voor je eigen emoties, en dat je probeert je gevoelens te vermijden. De paraplu is tevens een symbool voor emotionele veiligheid. Als de paraplu lekt, duidt dit erop dat je niet voorbereid bent om probelemen onder ogen te zien.

Als je droomt dat je de paraplu niet kan openenen terwijl het regent, suggereert je onderbewuste dat je feitelijke gereed bent om je gevoelens te confronteren en je emoties naar de oppervlakte te laten komen.

Liefs,
LPChip

66
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 30, 2020, 12:12:43 pm »
De rook is als een special effect, om jou te laten zien dat het gebeurde.

Liefs,
LPChip

67
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 30, 2020, 12:11:30 pm »
Ik ben bang dat ik je niet helemaal volg. Dit is in ieder geval niet iets wat ik eerder heb gehoord en dat ik het daardoor herken.

Kun je uitleggen wat je precies ervaart?

Liefs,
LPChip

68
Overige onderwerpen / Re: Kan iemand mij vertellen wat dit is
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:46:37 pm »
Je aura wordt continu gesteld zolang je chakra's goed draaien. Als ze minder goed draaien dan duurt het langer.

In jouw geval nam de auralifter meer energie weg dan jij kon herstellen, maar nu kan hij er niet meer goed bij waardoor jij meer kan herstellen dan je kwijt raakt.

Liefs,
LPChip

69
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:45:17 pm »
In dit geval heeft je gids jouw de ervaring gegeven van rook uit je mond en een branderig gevoel. Ze zeggen dat het echt leek, maar er niet was. Ze hadden het voor jou gedaan als visualisatie. Ze hebben wel iets gedaan overigens, en het was nodig, maar het was energetisch.

Ze zijn niet heel duidelijk hierover. Ze willen me niet alles vertellen en proberen expres warrig over te komen zodat jij het wel snapt en ik niet ofzo.

Ik hoop dat dit duidelijk genoeg is.

Liefs,
LPChip

70
Overige onderwerpen / Re: Weet niet als dit paranormaal is
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:40:43 pm »
Maar wat is je vraag nu precies?

Liefs,
LPChip

71
Overige onderwerpen / Re: Koude rillingen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:21:43 pm »
Als je begint, dan heb je vaak een cirkel met een kruis in het midden. Je houdt de pendel (slinger) erboven en je vraagt aan je gidsen: mag ik de betekenis voor Ja?

De slinger komt in beweging. Of deze gaat vertikaal heen en weer, horizontaal heen en weer, draait linksom, of draait rechtsom.

Vervolgens vraag je wat een Nee betekend, en als laatste vraag je wat "kan of wil je niet antwoorden" betekend. Je krijgt dus 3 verschillende pendel bewegingen.

Vervolgens teken je een hoek van 90 graden met precies op de spiegellijn een lijn naar boven. Je ziet dus een soort van vork, zonder steel.

Op de linker as zet je de tekst: Juist, in het midden zet je "wensdenken" en op de rechter as zet je Onjuist. Dit is je controle.

Je stelt nu een vraag en laat de pendel boven de cirkel vrij bewegen. Er komt een ja, nee of geen antwoord uit. Vervolgens hou je de pendel boven de hoek en stel je de vraag: "klopt het dat... " en dan gevolgd door het antwoord wat ze je gegeven hebben. Als je het goed hebt gedaan krijg je een juist terug.

Deze laatste is belangrijk, want vooral in het begin gaat dit nogal eens naar onjuist toe. Dit komt dan omdat je vraag dusdanig onduidelijk is, dat deze op vele manieren geďnterpreteerd kan worden. Door vaker een juist te krijgen wordt je beter in het stellen van de juiste vragen. Dit zijn vragen die kort zijn en slechts een ja of nee als antwoord hebben die heel duidelijk zijn.

De vragen kunnen heel breed zijn, maar je gidsen weten ook niet alles. De antwoorden zijn dus niet onfeilbaar.

Liefs,
LPChip

72
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:15:54 pm »
Ja en nee. Je ziel zit in je hele lichaam, buik inclusief. Gevoel in een lichaamsdeel is slechts een indicatie van een diepere betekenis.

Liefs,
LPChip

73
Overige onderwerpen / Re: Kan iemand mij vertellen wat dit is
« Gepost op: januari 28, 2020, 07:12:51 pm »
Ja. Je moet het zo zien, een auralifter heeft voeding nodig, net als dat fruitvliegjes op rottend voedsel af komen. Zodra het moeilijker wordt om erbij te komen, trekken ze weer weg.

Liefs,
LPChip

74
Paranormaal Algemeen / Re: Zielen
« Gepost op: januari 28, 2020, 03:53:28 pm »
Ja dat kan. Dit is waar een meerdere persoonlijkheids stoornis zich laat zien. Steeds 1 ziel heeft controle over het lichaam, maar er kunnen meerdere zielen bij de geboorte in hetzelfde lichaam incarneren. Het gebeurd zelfs dat een groep zielen ervoor kiest om samen een leven mee te maken, waarbij 1 van de zielen het hele leven lijdt, en de rest meekijkt.

Liefs,
LPChip

75
Overige onderwerpen / Re: Koude rillingen
« Gepost op: januari 28, 2020, 03:51:53 pm »
Ja. Eerst is het belangrijk om te kijken of je weet wie, dat maakt het contact zoeken makkelijker, en kijk ook naar de gelegenheid, dus als het gebeurd, wat speelt er dan op dat moment?

Om in contact te komen, moet je eerst in contact met je gidsen komen. Ik raad beginnende mensen aan om dit via de pendel te doen. Een pendel is het meest makkelijke hulpmiddel om in contact met je gidsen te komen, en zodra dat vertrouwd voelt, kun je het uitbreiden naar meer, waarbij je pendel een stukje bevestiging kan geven.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.151 seconden met 28 queries.