Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 108
46
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 30, 2020, 06:21:36 pm »
Hoi L,

Ja hoor, wat wil je weten?

Liefs,
LPChip

47
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 30, 2020, 06:20:52 pm »
Hoi L,

Ik heb een Engelen orakel kaart voor je getrokken.

De kaart heet: Isaiah.

Het is nu de juiste tijd om nieuwe ideeŽn en situaties in je leven te scheppen. Ik waak over je en zal je leiden en beschermen tijdens deze veranderingen.
Er gaat heel wat ten goede veranderen, maar alleen als je het zelf toelaat. Laat al het oude los en vorm nieuwe ideeŽn en situaties in je leven.

Denk na over wat je werkelijk wilt en kunt, maak nieuwe plannen en ga daarvoor. De engel Isaiah zal je erbij helpen en je begeleiden op het nieuwe pad, dat jij voor jezelf geschapen hebt.

Liefs,
LPChip

48
Stel jezelf voor / Re: zoektocht naar hulp?
« Gepost op: maart 15, 2020, 03:59:57 pm »
Hoi Etienne,

Welkom op Armina.

Wat je ziet is energie. Daaronder jouw eigen aura (energieveld) maar ook dat ven mensen/dieren en objecten om je heen.

Ieder mens hoort aura's te kunnen zien, maar door de aardse opvoeding sluit nagenoeg iedereen zich af voor het zien van aura's.

Je kan aura's zien via je 3e oog wanneer je ontspannen bent en je hoofd leeg hebt.

Het is als het ware iets dat je overkomt, en dat je moet laten gebeuren om het te kunnen zien. Als je het probeert te zien lukt dat niet en sluit je je af.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Er is genoeg informatie te vinden over aura's en deze kunnen zien overigens. Zowel in boeken als op internet.

Liefs,
LPChip

49
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 12, 2020, 09:18:23 pm »
Ik las het in een artikel vandaag. Kan die echter niet meer terugvinden.

50
Levensvragen / Re: Nieuwsgierige en bemoeizuchtige mensen
« Gepost op: maart 12, 2020, 09:09:10 pm »
Hoi B1986,

Ik ben bang dat je je grenzen moet gaan stellen en kort af moet zijn als ze te ver gaan.

Een tactiek wat mogelijk werkt, is zeggen: hmm... misschien. En het dan in het midden laten. Komen ze er later op terug, zeg je: ja weet het nog niet.

Liefs,
LPChip

51
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 12, 2020, 07:24:56 pm »
Er is nu een bevestiging. Het coronavirus is in een chinees lab uitgebroken dat aan bio oorlogvoering doet.

Liefs,
LPChip

52
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 11, 2020, 02:26:05 pm »
Hoi Ninkenike,

We kunnen er beiden niet naast zitten, toch!

Daarom ga ik dankbaar gebruik maken van jouw quote. "Ik weet nu wat ik niet wist." :D

Liefs,
LPChip

53
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 10, 2020, 11:48:06 pm »
Hoi Ninkenike,

Ik heb gemengde gevoelens met betrekking tot deze vraag.

En mijn gidsen zeggen niet dat ik er naast zit.

Aan de ene kant voelt het als een experiment om een virus te maken voor biologische oorlogvoering welke verkeerd is gegaan.
Aan de andere kant voelt het als een reiniging welke noodzakelijk is om de zwakke mensen  van de aarde te krijgen zodat de trillingen van de aarde verder kunnen stijgen in verband met de ascentie van de Aarde naar de 5e dimensie.

Ik had ook een gevoel dat het mogelijk een virus is dat is losgelaten als biologische oorlogvoering, maar mijn gidsen gaven aan dat dat niet het geval was. Ze wilden niet zeggen dat het niet klopte dat het een mislukt experiment was, maar ze willen het ook niet bevestigen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

54
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: februari 25, 2020, 10:40:57 pm »
Hoi B1986,

Lastige vraag. Ze komt op een goede plek terecht, maar het zal in haar ogen niet goed zijn. Niet omdat de plek wel of niet goed is, maar omdat haar houding te onbuigzaam is en ze gewoon niet wil dat dingen veranderen. Ze wil wat te zeuren hebben, zeg maar. Uiteindelijk zal ze wel wennen, maar meer omdat het toch niet anders kan. Ze legt zich neer bij de situatie.

Liefs,
LPChip

55
Paranormaal Algemeen / Re: Balletje energie
« Gepost op: februari 18, 2020, 09:20:44 am »
Graag gedaan.

Als je weer een soortgelijke ervaring hebt, deel het gerust, wellicht dat ik dan wel een antwoord voor je heb.

Liefs,
LPChip

56
Paranormaal Algemeen / Re: Balletje energie
« Gepost op: februari 17, 2020, 10:04:55 pm »
Hoi Avi,

Ik ben er goed voor gaan zitten en heb mijn gidsen om raad gevraagd maar voor het eerst hebben hun ook het antwoord niet, en vanuit jouw gidsen krijg ik ook geen antwoord.

In eerste instantie dacht ik dat ik te druk was op mijn werk omdat ik toen ook geen antwoord kreeg, maar ik ben er nu goed voor gaan zitten en heb nog steeds geen antwoord.

Ik krijg wel te zien wat je ervaarde, maar ik kan je niet vertellen wat het was en waarom het gebeurde.

Als ik naar jouw geschreven woorden kijk, dan heb je het erover dat je wil stralen als een supernova en dat het daarna gebeurde, maar mijn gidsen zeggen, dit is dat niet, dit is iets anders.

Het is een energie verschijnsel, mogelijk een entiteit dat met je meereist maar niets van dit alles is negatief, en normaal gesproken als je een leven met meerdere zielen deelt, dan doe je dat ook tot het einde.

Wellicht dat het inderdaad medezielen zijn die nu een voor een bij je weggaan zodat je kan groeien, maar nogmaals ik heb het antwoord niet, althans niet met volle 100% zekerheid, en dan geef ik liever geen antwoord.

Je vriend en jij delen een bepaalde energetische band, en daardoor kan hij jouw energie waarnemen in bijzondere gevallen. Soms voelen, soms zien en soms... anders (dat is wat zijn gidsen me doorgeven)

Ik hoop dat je iets verder bent.

Liefs,
LPChip

57
Paranormaal Algemeen / Re: Balletje energie
« Gepost op: februari 17, 2020, 09:56:43 am »
Hoi Avi,

Welkom op Armina.

Ik wil even de tijd nemen om goed te kunnen gaan zitten zodat ik je een passend antwoord kan geven. Ik ben nu op mijn werk, en kan door drukte niet goed contact leggen met mijn/jouw gidsen. Ik kom erop terug.

Liefs,
LPChip

58
Paranormaal Algemeen / Re: Aura 'zien'
« Gepost op: februari 12, 2020, 10:35:11 pm »
Hoi Suzie,

Allereerst welkom op Armina.

Geloof het of niet, maar aura's zien is eigenlijk iets heel gewoons, en is iets wat iedereen zou moeten kunnen zien. Alleen kan bijna niemand het omdat we te veel negativiteit in ons leven hebben wat ons niveau naar beneden brengt en omdat we vergeten zijn hoe we dit kunnen zien.

Wat je kan doen om ervoor te zorgen dat je minder snel aura's ziet, is je goed te aarden.

Er zijn een aantal manieren om dat te doen. Een van de manieren is te squatten. Je gaat rechtop staan, draait je voeten ietsjes naar buiten, zakt dan door je hurken heen tot je kont iets boven waar je knieŽn waren zakt, en dan ga je weer terug naar een staande stand. Dit herhaal je 4 of 5 keer, en dat zorgt ervoor dat je je bewustzijn richting de aarde brengt, en je dus gaat aarden.

Het zien van Aura's doe je namelijk met je 6e oog, en als je die makkelijk ziet, dan ben je met je bewustzijn bij je 6e oog (6e chakra).

Een andere manier om te aarden is door staand of zittend, je voor te stellen dat er een rode energiestraal vanuit je stuitje de grond in gaat, diep de grond in, zo de aarde in, en zich daar wortelt. Je kan dan eventueel energie naar boven in je lichaam laten gaan of negatieve energie langs die route afvoeren, maar het lijntje leggen is wat nodig is om jezelf te aarden.

Je kan ook op een rood kleed gaan staan of zitten, en rode kleding aandoen helpt ook om je te aarden. Je moet dan wel af en toe ernaar kijken. Een rode onderbroek waar een broek overheen gaat helpt dus niet.

Ik hoop dat dit je helpt.

Liefs,
LPChip

59
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging toekomst
« Gepost op: februari 11, 2020, 11:24:27 pm »
Hoi B1986,

Ik heb voor jou een i-ching kaart getrokken.

De kaart die ik heb getrokken is:
40 - De Bevrijding

Je bent waarschijnlijk volop bezig de resten van een verschrikkelijk moeilijke periode bij elkaar te vegen. Je wilt helemaal nieuw beginnen. En natuurlijk sleep je nog een stuk van je verleden met je mee, maar toch zijn je kansen gekeerd. De moeilijkheden beginnen zich op te lossen. De stress vermindert. Je hebt het gevoel dat je weer plannen kunt maken voor de toekomst. Aarzel dus niet en ga aan de slag!

Ben je verliefd? Zeg het dan, en blijf niet met je gevoelens in een hoekje zitten. De andere partij zal je er alleen maar dankbaar om zijn.

Wil je investeren? Overleg eerst goed, en doe het dan, want hier ligt een mooie kans.

Wil je op reis? Dan is dit het moment om je koffers te pakken. Ook in werksituaties of op studiegebied belooft dit hexagram heel wat goeds.

Verhuisplannen?

Verandering van wat dan ook? Doen! Dit orakel zegt JA! Al blijft natuurlijk altijd de regel: overleg eerst even, en pak de dingen dan verstandig en niet te impulsief aan.


Liefs,
LPChip

60
Live Hacking / Re: Reizen tijdens dromen
« Gepost op: februari 11, 2020, 03:38:41 pm »
Alles wat je beschrijft is de vierde dimensie. De derde en vierde dimensie zijn nauw aan elkaar gebonden waarbij de derde dimensie de plek is waar ons fysieke lichaam en geest zijn, en de vierde dimensie is waar onze ziel is. Dit is ook waar astrale reizen plaats vinden en waar je bent als je droomt. Hier ben je ook als je dood gaat en je nog met het aardse leven verbonden bent. Pas als je los komt van je aardse lichaam kun je door naar de vijfde dimensie (ook bekend bij sommigen als de Hemel).

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.086 seconden met 22 queries.