Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 148
46
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 08, 2023, 06:55:10 pm »
Ik kan die vraag wel beantwoorden voor je, maar je weet diep van binnen het antwoord zelf ook.

Liefs,
LPChip

47
Levensvragen / Re: Inval cliŽnt werk
« Gepost op: augustus 26, 2023, 02:12:29 pm »
Hoe ouder mensen worden, hoe meer moeite het kost om je voor te doen als een ander. Dit is deels wat je nu ziet bij hem.

Je gidsen voegen toe: Het is goed zo. Alles is gegaan zoals gepland. Je hebt geleerd wat er te leren viel.

Liefs,
LPChip

48
Ascentie / Re: De galactische oorlog
« Gepost op: augustus 26, 2023, 02:10:01 pm »
De negatieve krachten zijn nog steeds aan het werk, maar we zijn meer en meer naar het positieve aan het gaan. Vanuit channelings hebben de galactische federatie aangegeven dat ze nu bezig zijn met het starten van hun openbaring en daarna buitenaards contact. Als dit gebeurd is, zal de wereld volledig veranderen.

Maar zo ver zijn we nog niet. Nog even volhouden, en tot die tijd, blijf vooral onderzoeken hoe jij het beste jouw leven kan leiden zodat jij gelukkig wordt.

Liefs,
LPChip

49
Ascentie / Re: De galactische oorlog
« Gepost op: juli 25, 2023, 03:47:06 pm »
Het komt doordat mensen niet meer goed open staan en/of in angst leven. De vaccinaties zijn alleen maar vaccinaties.

Voor jouzelf geldt het of je goed in je vel zit en voldoende energie hebt.

Liefs,
LPChip

50
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: juli 25, 2023, 08:33:57 am »
Je hebt de wens het universum ingestuurd, en hoewel je het nu enigszins oppervlakkig houdt, heb je wel al een hele invulling gegeven aan wat je zoekt.

Dit is niet erg. Het universum weet dit, maar hoe beperkter je vraag, hoe meer potentiele mensen afvallen. Dit zorgt ervoor, dat als de juiste persoon op je pad gezet wordt, deze beter aansluit bij je wensen, maar dit zorgt er ook voor dat het langer duurt. Het universum wil namelijk dat jij gelukkig wordt.

Als het universum een selecte groep mensen gevonden heeft, dan moeten deze mensen ook bereid zijn om dat contact te willen.

Er is sowieso een match voor je, maar er zijn meer factoren die nodig zijn om de match te doen slagen. De andere persoon moet het ook op het juiste moment willen, en je vraag naar hoe of wie het moet zijn, moet niet continu veranderen, want als jij steeds veranderd wat je wil, dan zal het universum je steeds aan andere mensen koppelen. Dat zelfde geldt ook voor de ander uiteraard.

En als er dan een match is, dan duurt het altijd nog even voordat de gelegenheid gecreŽerd is dat je elkaar ontmoet. En als je dat dan doet, dan is nog de vraag of het voor beiden wel oke is.

Dat is een heel proces.

Weet dat het uiteindelijk goed komt. Als je sneller een maatje wil vinden, neem dan genoegen met minder.

Liefs,
LPChip

51
Paranormaal Algemeen / Re: Geen lucht krijgen
« Gepost op: juli 14, 2023, 08:48:01 am »
Het water daar was niet schoon en je voelde een collectieve gemoedstoestand.

Wat je daarna ervaarde is je immuun systeem die je daar weg wilde hebben.

Liefs,
LPChip

52
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: juli 09, 2023, 02:00:48 pm »
Het universum laat negatieve dingen vaak tegelijk komen, maar doet het wel altijd tot een limiet dat je nog steeds aan kunt.
Ja, het is vervelend dat alles nu tegelijk komt, maar besef je heel goed dat jij jouw leven als nr. 1  lijdt. Jij weet hoe jij je voelt en jij moet daarom ook de verantwoordelijkheid nemen om een stapje terug te doen als je dat nodig hebt.

Het lichaam heeft dan ook een eigen systeem die dit ook doet, als backup zeg maar. Dit is namelijk: als jij het niet doet, dan wordt je lichaam ziek en forceert het de rust die het nodig heeft.

Omdat je nu gevoeliger bent en de signalen veel eerder ziet kun je ook veel eerder de rust pakken die je nodig hebt. Dit betekend in wezen dat je vaker een stapje terug doet, maar als je dan een keer ziek wordt, wordt je veel minder ziek dan vroeger. Vroeger was het een week, nu een paar dagen, tenzij je uiteraard dat gevoel genegeerd hebt en het toch hebt laten gebeuren.

Je hebt de middelen nu in je om in deze hectische wereld te kunnen leven, en je mag nu leren om erop te vertrouwen zodat je zelf beter kan afstemmen wanneer je wat extra rust mag nemen.

Liefs,
LPChip

53
Ascentie / Re: Informatie betreffende deze en komende week
« Gepost op: juli 09, 2023, 01:55:01 pm »
Het is 2-ledig. Ja, er is inderdaad iets aan de gang, dus die energieen motiveert hun ook om "bezig" te zijn.
Anderzijds is het ook zo dat, als je minder energie hebt, je gevoeliger bent voor deze prikkels omdat je eigen systeem meer moeite heeft om het eruit te filteren. Normaal heb je hier een buffer voor, maar deze is nu laag.

Liefs,
LPChip

54
Spirituele kennis / Tip voor als mediteren niet goed lukt
« Gepost op: juli 04, 2023, 04:08:43 pm »
Inleiding
Er zijn soms momenten dat je heel weinig energie hebt. Je wil er wat aan doen en een van de dingen die je dan kan doen is mediteren.
Je gaat zitten en probeert het, maar je merkt dat het veel moeite kost en dat je concentrantrie weg is. Je probeert het wel, en het werkt ook wel iets, maar niet zo goed als je zou kunnen.

Mogelijke oorzaak
Het is mogelijk dat de oorzaak van het niet goed mediteren dezelfde is als waardoor je weinig energie hebt.
Dit kan zijn dat er externe factoren zijn die aan jouw energie slurpen. Bijvoorbeeld iemand anders, veel negativiteit in je buurt of een technisch apparaat die jouw aura verstoord, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Mogelijke oplossing
Hoewel het moeilijk is om je in zo'n stadium te concentreren, iets wat wel makkelijk kan is een simpele visualisatie doen van het schild van licht. Door deze visualisatie blokkeer je alle negativiteit om je heen. Als dit is waarom je last hebt van weinig energie, merk je waarschijnlijk ook direct dat je meer energie lijkt te hebben. Hoewel dit niet juist is, is het wel zo dat je niet meer energie verliest waardoor je het gevoel hebt alsof je meer energie hebt.
Dit geeft rust, en met die rust kun je wel je meditatie doen om je energie reserves bij te vullen.

Je kan terwijl het schild actief is, de energie naar je schild toe laten gaan en je schild als het ware voorzien van energie. Nadat dit schild voldoende energie heeft, zal het schild de energie doorlaten en kan het alsnog bij je komen. Dit werkt omdat het positieve energie is, met een schild van licht.

Visualisatie: Schild van licht
Hoe doe je deze oefening?

Je kan de oefening overal en in elke houding uitvoeren. Terwijl je loopt, zit of ligt. Het is alleen niet verstandig om te doen als je geconcentreerd met iets bezig bent, zoals autorijden. Mocht dit het geval zijn, overweeg om even te parkeren, dan de oefening te doen, en je weg dan weer te vervolgen. Al verwacht ik dat je ook geen meditatie zal doen onder het rijden. ;)

Stel je voor dat er een zuil van licht voor je staat die even hoog is als jij bent. Een grote dikke witte balk die licht geeft. De balk bevind zich ongeveer 0,5m tot 1m van je vandaan. Kijk zelf maar wat voor jou het prettigst is. Dichterbij jou werkt in het begin beter (kost minder moeite)

Laat deze balk nu linksom of rechtsom om je heen draaien, waarbij jij het middelpunt bent. Welke kant op, die kant die het eerst in je op komt.
Laat de balk sneller om je heen draaien. Je laat hem zo snel om je heen draaien dat je de balk niet meer ziet maar dat er een soort waas ontstaat. Zo snel gaat hij. En als je luistert, dan hoor je woesh geluid, een zoomend geluid net als met een ventilator.

Het schild is nu actief. Alles wat erdoor heen wil wordt afgeketst tegen het schild. Als je iets wil doorlaten kun je het schild langzamer laten draaien.

Als je niet meer aan het schild denkt, zal deze nog een redelijke tijd actief blijven, maar uiteindelijk vervagen. Dat gaat vanzelf.

Let wel op: bij het gebruik van dit schild kun jij andere mensen niet meer waarnemen en zij jou ook niet meer, anders dan met je aardse zintuigen.
Jij voelt hun niet, en zij jou niet. Dit kan voor een dierbare als koud en afstandelijk waargenomen worden.

Als je sterk genoeg bent kun je ook een schild maken die jou en je dierbare omvat. Doe dit wel in overleg want de ander kan dan schrikken als ze in eens dingen niet meer voelen die ze normaal wel voelen.

Ten slotte
Veel succes met deze informatie.
Laat vooral een reactie achter hoe jij het ervaart en als je hulp nodig hebt.

Liefs,
LPChip

55
Levensvragen / Re: Herinneringen
« Gepost op: juli 02, 2023, 02:44:05 pm »
Technisch gezien is het mogelijk, maar vergeetachtigheid hoort ook een beetje bij deze tijd.

Vraag eens of deze persoon de laatste tijd weinig energie heeft. Te weinig energie zorgt namelijk ook voor vergeetachtigheid omdat je lichaam in een soort spaarstand terecht komt en het geheugen slaat dan alleen nog emotioneel geladen dingen op, en niet meer rationeel geladen dingen. Althans, het slaat het wel op in het lange termijn geheugen, maar is veel moeilijker te benaderen.

Het is een beetje hetzelfde als wakker worden nadat je gedroomd hebt. Je weet wel dat je gedroomd hebt, maar herinneren wat de droom was, is veel lastiger.

Liefs,
LPChip

56
Ascentie / Re: Informatie betreffende deze en komende week
« Gepost op: juni 30, 2023, 10:30:21 pm »
Ja, het hebben van weinig tot geen energie komt door deze turbulente tijd.

Ik ben ook benieuwd wat er gaat gebeuren.

We gaan het zien.

Liefs,
LPChip

57
Ascentie / Informatie betreffende deze en komende week
« Gepost op: juni 27, 2023, 09:13:38 am »
Er is op dit moment veel activiteit als het gaat om de Schumann Resonantie (de trilling van de aarde).

Dit komt door verhoogte zonnenactiviteit (solar flares).

Vanuit Channelings is naar voren gekomen dat er richting einde volgende week iets groots gaat gebeuren, en deze activiteit is de aankondiging daarvan.

Houd je energie hoog en neem extra rust als je voelt dat je het nodig hebt.

Liefs,
LPChip

58
Ascentie / Re: De galactische oorlog
« Gepost op: juni 25, 2023, 12:02:31 am »
Je gidsen geven aan dat hun soms iemand sturen.

Meer als dat zeggen ze niet. xD

Liefs,
LPChip

59
Ascentie / Re: De galactische oorlog
« Gepost op: juni 24, 2023, 07:35:48 pm »
Dankjewel, dit geeft me een soort van rust en gedachten van het komt uiteindelijk goed  :)

Dat komt het ook, maar alleen als jij dat ook daadwerkelijk geloofd. Hoe meer de aarde z'n trillingen omhoog gaat (en dat is een automatisch proces), hoe belangrijker het wordt dat wij positief blijven, want door positief te blijven gaan onze trillingen ook omhoog, en hoe hoger de trillingen zijn, hoe meer onze gedachten de wereld om ons heen gaan vormen. Je zal steeds vaker "toevallig" krijgen waar je aan denkt en gedachten komen steeds vaker uit.

Vroeger was de wet van de aantrekkingskracht nog een ding wat je moest leren, maar de komende jaren gaat dit automatisch in ons leven geÔntegreerd worden. Dat betekend ook dat als je negatieve gedachten hebt, deze voor jou ook daadwerkelijk uit gaan komen.

Dit zal gebeuren door quantum sprongen. Of anders gezegd, elke gedachte creŽert een nieuwe tijdlijn, en jij gaat dan die tijdlijn volgen. Een parallelle wereld, of ander universum.

De wereld zal om ons heen veranderen op zo'n manier dat jouw gedachten de werkelijkheid worden, en zal daar alles voor doen om dit uit te laten komen. Wij worden als het ware de programmeurs van ons eigen leven. Dat is wat de ascentie naar de 5e dichtheid allemaal betekend, en deze goed/kwaad strijd is als het ware een test.

Het belangrijkste in deze hele les is wel deze: jouw eigen level is het belangrijkste wat telt, want alleen jij kan jouw realiteit beslissen. Anderen kunnen alleen beÔnvloeden, en dat betekend ook dat jij ook de realiteit van een ander niet kan beslissen maar slechts kan beÔnvloeden.

Het is dan ook verspilde moeite om proberen iemand anders z'n realiteit vast te zetten in iets. Dit is overigens iets wat de elite wel probeerd te doen, en dat doen ze door negativiteit te verspreiden.

Als jij echter volledig in het positieve leeft, en dat ook wenst, zullen deze negatieve dingen uiteindelijk niet meer z'n weg naar jou kunnen vinden tot er een moment komt waarin je een sprong maakt naar een andere tijdlijn waar helemaal geen negativiteit is. Je familielid kan bijvoorbeeld heel negatief zijn, en een sprong naar een andere tijdlijn dan de jouwe maken. In jouw nieuwe tijdlijn kan dit familielid (Als dat jouw wens is) meegaan in jouw positiviteit en veranderen, terwijl in hun eigen realiteit, hun negatief zijn en hun wereld om hun heen ook negatief is.

Je hebt daar verder geen last van en pas na je dood als je elkaar weer tegenkomt, zul je zien hoe alles in elkaar zit en zul je erom kunnen lachen.

Liefs,
LPChip

PS: Een tip, omgaan met het negatieve.
Ja, het komt voor dat deze negatieve acties ons raakt. Als je even veel negativiteit ervaart, zucht even, leg datgeen wat even niet lukt naast je neer, zet het van je af, en kom er op een later moment op terug met het vertrouwen dat je uit eindelijk wel een oplossing vindt, en dan zal hij je door je gidsen aangeboden worden.
Dat wil niet zeggen dat het automatisch gaat, je zal zelf nog steeds dingen moeten doen, maar met de wilskracht die je eerder had waarbij het niet lukte, zal het nu wel lukken.

Dit is een les die ik de afgelopen week veelvoudig geleerd heb omdat ze mij meerdere malen geprobeerd hebben in het negatieve te laten geloven, maar dat is ze niet gelukt.

60
Ascentie / Re: De galactische oorlog
« Gepost op: juni 23, 2023, 02:15:13 pm »
De negatieve entiteiten zijn nu erg druk bezig om alles wat al enigszins negatief is, verder negatief te beÔnvloeden, omdat ze al geen grip meer hebben op het positieve.

Blijf vooral positief. Er is nu een strijd in de binnenaarde, maar ze hebben nagenoeg alle troeven gespeeld nu. Houd vol.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 148

Pagina opgebouwd in 0.159 seconden met 23 queries.