Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 99
46
Overige onderwerpen / Het "Hoe gaat het" topic
« Gepost op: februari 15, 2019, 08:45:17 am »
Het is een tijdje rustig, en ik was benieuwd hoe het met mensen gaat.

In dit topic kun je aangeven hoe het gaat en wat je op dit moment bezig houdt. Je mag reageren op een vorige reactie en als er meerdere topics door elkaar gaan, druk dan op de quote knop in plaats van reply, zodat de oorspronkelijke post in je bericht staat. Dat is makkelijker teruglezen. :)

Met mij gaat het goed. Het feit dat alle planeten op 1 lijn staan en niks retrograde staat zorgt voor veel beweging op dit moment, dus veel verandering. Maar wel positieve veranderingen.

Liefs,
LPChip

47
Spirituele kennis / Re: Last van energie van anderen?
« Gepost op: januari 31, 2019, 07:31:51 pm »
Succes. :)

Liefs,
LPChip

48
Spirituele kennis / Re: Graag vreedzaam advies
« Gepost op: januari 31, 2019, 06:53:15 pm »
Dit is een dubbele post.

Ik heb je een antwoord gegeven in het andere topic. Zie hier: https://www.armina.nl/index.php/topic,1222.0.html

Om verwarring te voorkomen zal ik op dit topic een slotje zetten. Dan blijft alles op 1 plek.

49
Spirituele kennis / Re: Last van energie van anderen?
« Gepost op: januari 31, 2019, 06:51:05 pm »
Beste TaB,

Het probleem waar jij last van hebt, is dat je jouw aura enorm ver uitgestrekt hebt. Dit is onbedoeld gegaan, maar dat zorgt ervoor dat jouw "antenne's" veel verder reiken dan zou moeten, waardoor je dus ook veel meer last hebt van mensen om je heen.

Je aura zou zich tot zo'n halve meter van jou vandaan horen uit te strekken. In jouw geval gaat deze veel verder. Ik kan niet exact zeggen hoever want ik vind het moeilijk om te meten als ik me wel in jouw energieveld plaats, maar niet op de plek waar jijzelf bent.

Ik moet dan dus gaan schatten, en zou zeggen... een 4 a 5 meter?

Wat je kan doen is de volgende meditatie doen, en daarmee je aura weer terugbrengen naar normale proporties. Hiermee zullen de negative effecten verdwijnen.

De meditatie
Ga zitten of liggen in een comfortabele houding waarbij je al je lichaamsdelen slap kan houden en je goed kan ontspannen.

Zorg ook dat je je hoofd kan laten rusten.

Adem 3x diep in door je neus over je buik en adem uit door je mond en kom goed tot rust.

Maak je hoofd goed leeg. Als het je niet lukt, maak dan eerst je hoofd leeg voor je de meditatie begint, en doe de meditatie dan erna met een bijna leeg hoofd.

Visualiseer je nu dat jij in een donkere ruimte bent waar jij alleen bent. Zo kun je goed jezelf zien. Zie hoe er uit jou allemaal lichtstralen schijnen naar buiten toe. Dit is je aura. Volg deze lichtstralen naar buiten tot je het punt bereikt waar deze stoppen. Je zal merken dat je een behoorlijk eind van je af terecht komt. Je kan meerdere lichtstralen volgen tegelijk en zo als het ware een schil om je heen voelen die steeds groter wordt tot je dat punt bereikt.

Dit is hoe groot jouw aura op dit moment is.

Concentreer je op de rand van je aura, de rand tussen wat nog wel aura is, en wat niet meer aura is.  Als je je op deze rand focust, kun je deze rand van grootte veranderen. Visualiseer dat je deze rand naar binnen toe, naar jezelf toe trekt. Langzaam laat je deze rand verder naar je toe komen. De schil om je heen wordt kleiner en kleiner.

Als je deze schil zo'n halve meter van je af hebt, dan stop je. Houd met je concentratie deze schil even deze afstand van je af zodat deze hierop vastgezet kan worden. Ongeveer 30 seconden is genoeg. Je voelt vanzelf als het lang genoeg op deze plek staat.

Adem nog 3x in en uit. In, door je neus, over je buik, en uit weer door je mond.

Open nu je ogen en kom uit de meditatie.

Je hebt nu je auragrootte aangepast en zal nu veel minder last hebben van deze entiteiten.

Let wel, entiteiten kunnen er nog steeds voor kiezen om specifiek naar jou toe te gaan en in jouw aura terecht te komen. Dan zul je ze voelen, maar als je ze dan wegstuurt dan gaan ze weer weg en heb je geen last meer van ze.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

50
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 14, 2019, 10:18:05 pm »
Je gidsen geven aan dat dat voor dit moment niet belangrijk is.

Focus je op belangrijkere dingen. Focus je op de dingen die er nu toe doen.

Die uitslag verandert de huidige situatie niet.

Liefs,
LPChip

51
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 13, 2019, 11:10:08 pm »
Erkenning is de eerste stap.

Je lichaam werkt als volgt.

Als iets niet goed gaat, gaat jouw lichaam je waarschuwen. Dit begint met lichte pijntjes en stijve spieren. Het doel is om jou te attenderen dat iets niet goed zit.

Als je de klachten negeert, dan gaat je lichaam harder waarschuwen, en krijg je fysieke pijn.

Als je deze negeert, dan ziet jouw lichaam dit als dat je afstand doet van datgeen wat je aan het negeren bent, en dat wordt dan uiteindelijk kanker. Let wel, dit is een proces van vele jaren.

Het gaat pas mis als iemand zegt: kan me niks schelen, zolang ik leef dan zie ik wel... Maar jij bent al een stap verder en hebt door dat je moet veranderen. Het lichaam weet dat je ermee bezig bent. Je hebt nog wel fysiek last van je problemen, maar ze zullen niet erger worden, tenzij je lichaam je waarschuwd dat je elders op moet focussen.

Weet dat elk lichaamsdeel ook een psychische koppeling heeft. Zo staan je voeten voor hoe je in het leven staat, je schouders voor het verzetten van werk, je nek voor hoe jij omgaat met anderen, en zo kan ik enorm doorgaan. Het leuke is dat wij heel veel spreekwoorden in onze taal hebben die deze allemaal benoemen.: Je schouders eronder zetten, Je nek uit steken, Gal spugen, handen in het haar.

Je kan zelfs gebaren maken die dit bevestigen. Als iemand bijvoorbeeld zegt wat er met je aan de hand is en in een reflex doe je je handen voor je ogen of doe je je ogen dicht, dan zeg je eigenlijk: ik wil het niet zien.

Je linker kant van je lichaam staat voor je gevoel, en je rechter kant voor je denken (ratio). Als je probeert om je gevoelens te ontwikkelen, maar je probeert vanalles te bedenken om dat te doen, zul je zien dat je met je rechter hand je linker arm vast pakt. Je ratio probeert letterlijk je gevoel te bevatten.

En zo kan ik enorm lang doorgaan. Er zijn gelukkig ook boeken die al deze dingen beschrijven, mocht je daarin ge´nteresseerd zijn.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

Liefs,
LPChip

52
Overige onderwerpen / Re: Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 13, 2019, 03:03:00 pm »
Ja, gaat om dat laatste. De gehele server wordt opgeheven en onder gebracht in een nieuwe hosting vorm. Ik verwacht dat ze de bestanden enzo al overzetten en dat ze dan kort alles offline gooien, de database overzetten en weer live gaan op de nieuwe locatie.

53
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 13, 2019, 02:48:00 pm »
Hallo Blauw,

Ik heb een Boodschappen van de Engelen kaart getrokken voor je.

De kaart die ik getrokken heb is deze:

Astara
Jij verdient het beste. Reik naar de sterren met je verlangens en je dromen en sluit geen compromissen.
Jij verdient veel beter dan je nu ontvangt. Er wordt je echt te kort gedaan maar dat komt ook omdat je altijd genoegen nam met wat je kreeg. Toch kan je veel meer krijgen indien je een keer leert om geen compromissen te sluiten.

Kijk naar wat je echt wilt en je echt verlangt en probeer je dromen waar te maken. Geef altijd aan dat je met minder geen genoegen neemt. Je bent het waard. Je verdient het.


Deze kaart kan misschien wat verwarrend overkomen gezien het geen antwoord lijkt te zijn op je vraag, maar het beantwoord de onderliggende vraag, de reden waarom je in eerste instantie de tumor gekregen hebt. De tumor is weg, maar de achterliggende oorzaak nog niet. Als je dat niet oplost kan de tumor weer terug komen, en ervaar je andere dingen.

Liefs,
LPChip

54
Overige onderwerpen / Re: Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 12, 2019, 09:54:50 pm »
Nah. Er is heel weinig activiteit de laatste tijd, en ik weet niet in hoeverre deze migratie voor het forum zelf een probleem gaat zijn. Mogelijk niet eens, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere en waarschuw mensen via een topic.

55
Overige onderwerpen / Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 08, 2019, 11:00:26 am »
Op dinsdag 15 januari zal de website worden verhuisd naar een andere server. Hoewel deze verhuizing een initiatief is van mijn hoster en hun het ook volledig gaan uitvoeren, kan dit voor onderbrekingen zorgen in de website.

Het is mogelijk dat je een bericht plaatst op de site, dat deze de volgende dag niet meer bestaat. Ze beginnen om 22:00 en zullen ergens in de nacht daadwerkelijk de site verplaatsen. Mijn advies is om te wachten tot 6 uur 's morgens met het plaatsen van een reactie.

Mijn excuses voor eventueel ontstaan ongemak.

56
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: januari 01, 2019, 06:52:31 pm »
Jouw gidsen zijn.... jouw gidsen. Anders dan dat hoef je niet te weten. Als je klaar bent met dit leven zul je ze met ze herenigd worden. Tot die tijd hoef je slechts te weten dat ze er voor je zijn en dat ze je begeleiden.

Liefs,
LPChip

57
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: januari 01, 2019, 01:05:52 pm »
Verandering gaat gestaag. Het is niet altijd van het een op het andere moment van negatief naar positief. Er is wel degelijk al wat veranderd maar er zal nog veel meer veranderen.

Je kan dit zelf verspoedigen door naar je eigen houding te kijken, zeggen je gidsen.

Liefs,
LPChip

58
Spirituele kennis / Re: transformatie van de wereld.
« Gepost op: december 24, 2018, 09:13:12 am »
Het meest makkelijke antwoord is eigenlijk gewoon meegroeien. Dat gaat voor de meeste van ons redelijk automatisch als je al spiritueel bent en al bezig bent om te kijken hoe je het beste voor jezelf kan leven, en uitzoekt waarom bepaalde dingen gebeuren. Je verwerkt dan je trauma's en schud de negativiteit van je af.

Dat verhoogt je trillingen, en dat is wat er gebeurd.

Daarnaast is het niet verkeerd om nieuwschierig te zijn naar dit alles en er meer over te leren. Het komt dan vanzelf. :)

Liefs,
LPChip

59
Spirituele kennis / Re: transformatie van de wereld.
« Gepost op: december 23, 2018, 10:09:42 pm »
Ik kan daar veel over zeggen... heel veel... :D

Deze transformatie heeft alles te maken met de ascentie naar de 5e dimensie.

De aarde is al getransformeert maar zorgt ervoor dat wij als mensheid ook kunnen ascenderen. De elite wil dit niet en omdat onze frequenties nu stijgen lukt dat steeds minder. Heel veel is al op het forum te lezen, maar om alles te typen kan ik haast wel een boek schrijven... :P

Heb je specifieke vragen, shoot. :)

Liefs,
LPChip

60
Kaartleggingen / Re: Wil iemand een kaart voor mij leggen?
« Gepost op: december 16, 2018, 05:48:50 pm »
Hoi Poeh,

Ik heb je een privebericht gestuurd. :)

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 99

Pagina opgebouwd in 0.113 seconden met 22 queries.