Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 148
31
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: december 22, 2023, 08:43:43 am »
Haar gidsen laten het toe om antwoord te geven, en die geven aan dat de tijdlijnen die ze kunnen zien, de kans klein is dat dit contact blijft bestaan.
Het voelt als een 30%. Dat betekend niet dat het een definitieve nee is, maar er moet veel gebeuren om dit in stand te houden.

Als jij wat extra energie steekt om dit contact te onderhouden, dan is de kans een stuk groter (meer richting 60%) dat dit in stand gehouden wordt.

LOL. Jouw gidsen geven aan dat hun via de pendel een ja hebben gegeven omdat ze dit contact mee hebben gewogen in hun afweging.

Het antwoord is dus een ja, mits je er zelf energie in steekt.

Aan R. ligt het niet, die wil wel maar heeft dusdanig veel aan haar hoofd nu dat het onderhouden van het contact op een laag pitje zit, en als ze geen herinneringen krijgt, dan gaat ze dit vergeten (niet opzettelijk)

Liefs,
LPChip

32
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 20, 2023, 11:11:43 pm »
Fijn om te horen.
En graag gedaan.

Liefs,
LPChip

33
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 17, 2023, 01:59:22 pm »
Ik wil je wel iets doorgeven, maar dit komt van mijzelf af.

Ik ben zelf chakra meester en daarmee gebruik ik dezelfde energie als jou met Reiki. Als ik mensen behandel, dan doe ik dat dan ook vaker via Reiki dan dat wat ik met mijn chakra opleiding geleerd heb.

Of beter gezegd, ik neem de positie aan en soms doe ik wel chakra healing, maar geregeld laat ik mijn gidsen het overnemen en dan veranderd het in een Reiki behandeling.

Ik heb dus veel ervaring op dat gebied.

Een van de dingen die ik geleerd heb, is hoe je iemand vraagt of ze een behandeling willen.

Ik doe dit alleen als ik het gevoel heb dat de ander er niet negatief tegen over staat. De ander hoeft er niet voor open te staan, als ze maar niet direct blokkeren, want dan werkt het gewoon niet.

Ik benadruk eerst dat het me opgevallen is dat ze ergens last van hebben, of ze hebben dat tegen mij gezegd, en ik heb daarna besloten dat ik ze wil helpen.

Dan zeg ik dat ik de gave heb om mensen te helen. Ik geef aan dat ik geleerd heb om met de energie die om ons heen is te werken, en dat ik die energie kan laten stromen waar dat nodig is.

Ik benadruk ook dat dit niet bij iedereen werkt, maar dat ik het altijd kan proberen.
Als laatste geef ik aan dat ik hun toestemming nodig heb. Iemand die er meer voor open staat, waarbij ik het woord gidsen kan laten vallen zonder een blokkade op te werpen, geef ik dan aan, dat mijn gidsen de behandeling doen, maar alleen als hun gidsen dit goed vinden, en dat ze daarom toestemming moeten geven.

Als ik merk dat ze het onprettig vinden, dan stel ik ze gerust door te zeggen, dat ik direct stop als ze dat van me vragen.

Meestal als ik zeg: ik kan het altijd proberen, voor het zelfde geld werkt het.
En als ze vragen wat ik ervoor wil hebben, zeg ik altijd: Niets. Ik doe het met liefde. Door dit uit te spreken stuur ik al een beetje liefde die kant op, en het enige wat mensen nu nog blokkeert, zijn mensen die al eerdere ervaringen gehad hebben maar die negatief waren, en nu gewoon bang voor een herhaling zijn. In zo'n geval, laat ik het bij hun en behandel ik ze niet. Dan geef ik gewoon aan: okee, ik snap het. Mocht je van gedachten veranderen, mag je het altijd vragen.

Liefs,
LPChip

34
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 10, 2023, 08:20:49 pm »
Ik krijg niet heel veel binnen. De gidsen van Dhr van T laten dit niet toe. Ik krijg wel feedback van jouw gidsen, maar dat is dan puur wat jij zelf geobserveerd hebt, al dan niet onbewust.

Je gidsen corrigieren me. Dit is informatie die zijn gidsen wel willen delen, maar niet alles.

Hij is gevoeliger dan de doorsnee mens.

Van jouw gidsen: Altijd als mensen op jouw pad komen, dan is dit gestuurd. Soms voor hun, soms voor jou. Je hoeft niet altijd te weten waarom iets is, het is belangrijker dat je de ervaring hebt dan dat je weet waarom. Het hoe en waarom komt na het afsluiten van je leven wel, maar daar ben je nog lang niet.

Over zijn toekomst willen zijn gidsen niets zeggen. Niet omdat het negatief is of positief, maar omdat ze dit gewoon niet willen delen.

Je gidsen vullen hierop aan, dat het niet altijd goed is om de toekomst te kunnen weten. Wees jezelf, en ervaar, en doe per situatie wat jij denkt dat goed is, dan is dat ook goed.

Liefs,
LPChip

35
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 06, 2023, 01:49:35 pm »
Of je het nu aan mij vraagt of niet, het antwoord blijft hetzelfde.

Beleef de situatie en anticipeer, en leer van alles wat fout gaat.

Dit is de beste manier om groter te groeien. Je gidsen ondersteunen je, en ze zullen je een sterk negatief gevoel sturen als iets niet goed is.

Als je naar je gevoel luistert, ben je ervan verzekerd dat alles goed gaat.

Liefs,
LPChip en je gidsen.

36
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 05, 2023, 06:56:30 pm »
Sorry, ik mag van je gidsen niet antwoorden.

Alles van te voren weten haalt nou eenmaal het doel van hier op aarde zijn weg.

Liefs,
LPChip

37
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 03, 2023, 07:36:19 pm »
Goed bezig, succes.

Liefs,
LPChip

38
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 31, 2023, 09:07:54 pm »
Fijn. :) Goed bezig.

Liefs,
LPChip

39
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 28, 2023, 03:39:50 pm »
Ik kan wel een antwoord geven, maar vertrouw je gevoel gewoon.

In het spirituele is je gevoel heel belangrijk, en vergeet niet dat je je zienswijze altijd kan aanpassen. Totdat je anders weet, ga ervanuit dat dit correct is. Je gidsen zullen je de informatie blijven geven tot je plaatje compleet genoeg is.

Dit doen ze altijd al, maar nu mag je er nog meer op gaan vertrouwen.

Liefs,
LPChip

40
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 08, 2023, 05:37:33 pm »
Klopt. :)

Dat mocht ik van je gidsen alleen niet doorgeven, omdat je er veel meer aan hebt gehad om dit zelf te ondervinden. :)

Liefs,
LPChip

41
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 02, 2023, 01:02:24 pm »
Meneer k is niet zo ver als jij en ik zijn. hij heeft daarom ook niet echt last van jouw energie. Hij is terughoudend en probeert zijn eigen zijn wat in te dammen voor je maar weet niet goed hoe dat moet.

Het ego is geen masker maar eerder een weerspiegeling van hoe hij het leven ziet en hoe hij geleerd heeft om te gaan met situaties. Hij is gewoon zo.

Liefs,
LPChip

42
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 26, 2023, 09:14:47 am »
Succes.

Liefs,
LPChip

43
Kaartleggingen / Re: Vraag werk
« Gepost op: september 18, 2023, 08:15:43 pm »
Hoi Ninkenike,

Ik heb een i-Ching kaart voor je getrokken.

Dit is de kaart:


12. De Stilstand

Waarschijnlijk heb je net een periode van vooruitgang achter de rug en volgens de principes van de I Tjing kan het niet anders of je komt nu in een fase van stagnatie terecht.
De kans is zelfs groot dat iemand het slecht met je voor heeft. Let dus een beetje op wie je in vertrouwen neemt, en laat niet te veel dingen aan anderen over. Dit kan een periode worden van chaos en verwarring. Laat je vooral niet op sleeptouw nemen door iemand die je niet helemaal vertrouwt!
Trap niet in de val van mensen die je gouden bergen beloven. Laat je vooral niet verleiden door onmogelijke aanbiedingen, bijvoorbeeld op het werkvlak.
Ga niet in discussie, maar bedank vriendelijk voor de geboden kansen, en trek je terug. Dat is de enige juiste manier om jezelf te beschermen tegen mensen die niet meteen het beste met je voorhebben.
Op liefdesgebied zou dit hexagram kunnen duiden op een teleurstelling. Het is mogelijk dat de andere partij niet dezelfde gevoelens voor jou koestert als jij voor hem of haar.


Ik hoop dat je er wat aan hebt.

PS. Je gidsen geven aan dat dit advies van de kaarten een tijdelijk advies is. Ze hebben moeite met een tijdsbestek af te geven, dus wat ik nu doorkrijg is van mij uit, niet direct van je gidsen. Ik krijg een gevoel van een 2 a 3 weken dat dit speelt.

Liefs,
LPChip

44
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 10, 2023, 09:05:17 pm »
Goede beslissing. :)

Liefs,
LPChip

45
Levensvragen / Re: Inval cliŽnt werk
« Gepost op: september 08, 2023, 06:56:47 pm »
Fijn.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 148

Pagina opgebouwd in 0.715 seconden met 23 queries.