Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 99
31
Spirituele kennis / Omgaan met chronische vermoeidheid
« Gepost op: maart 18, 2019, 09:45:14 am »
In een vraag van iemand kwam het topic Chronische Vermoeidheid naar voren. Omdat dit waardevolle kennis is, deel ik hierbij wat ik gecommuniceerd heb. :)

Chronische vermoeidheid is een lastig onderwerp.
Het kan lichamelijk zijn, het kan geestelijk zijn, en zelfs komen vanuit de ziel.

Lichamelijke vermoeidheid kan een medische oorzaak hebben, zoals astma, hart klachten, etc. Dit kun je testen door te sporten. Als je niet in staat bent om enigszins te sporten is het duidelijk lichamelijke vermoeidheid. Als je wel kan sporten en je hebt daarna meer energie, dan is het zeer waarschijnlijk geestelijke vermoeidheid. Fysieke inspanning zorgt er namelijk voor dat de geest zich op iets anders gaat concentreren en even de problemen vergeet.

Geestelijke vermoeidheid kan komen uit een depressie. Er gaat veel mis en er lijkt geen eind aan te komen. Afleiding is hier belangrijk. Even de geest op iets anders focussen zodat deze weer kan opladen. Denk aan sporten, een dagje uit naar een pretpark, vakantie, etc. Een wandeling in de natuur zal hier ook helpen.

Spirituele vermoeidheid kan komen door het inhouden van creativiteit. Als je creatief bent, maar deze gaven niet gebruikt, dan wordt de ziel hier moe van. Het moet keer op keer de energie die het in zich heeft bedwingen. Iets creatiefs doen is de manier om dit te testen. Let wel op dat de creatie daarna niet weggestopt wordt of vernietigd wordt, maar dat deze bewonderd wordt. Dit is voeding voor de ziel.

Maak je muziek, luister het nummer dat je gemaakt hebt herhaaldelijk. Schilder je, hang het op en kijk erna, etc.

Pas als je weet welke vorm van vermoeidheid het is kun je het oplossen. Het is mogelijk dat het een combinatie is van meerdere typen vermoeidheid overigens, maar er zal er één overheersen. Los deze eerst op en evalueer dan opnieuw.

Ik hoop dat het je kan helpen. Laat gerust een reactie achter hier. :)

Liefs,
LPChip

32
Stel jezelf voor / Re: Hallo allemaal
« Gepost op: maart 16, 2019, 06:12:18 pm »
Hoi Roze,

Welkom op Armina. :)

Ik denk dat je hier veel zal leren. Als er zelf onderwerpen zijn waar je in geïnteresseerd bent, schroom je niet en vraag er gerust naar.

Liefs,
LPChip

33
Levensvragen / Re: Reis naar mezelf
« Gepost op: maart 14, 2019, 08:28:51 pm »
Je hebt inderdaad geluk gehad, en ik ga mee in wat het medium gezegd heeft.

Liefs,
LPChip

34
Stel jezelf voor / Re: Hallo iedereen
« Gepost op: maart 14, 2019, 08:24:06 pm »
Hallo Blossom,

Welkom op Armina. :) Mocht je vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

35
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 01:47:11 pm »
Kun je mij haar naam geven? Mag eventueel in een prive bericht als je dit niet openbaar wil zetten.

Ik krijg trouwens sterk het gevoel van een "zombie" ofwel negatieve kracht. Ik denk dat dit een demoon is waar je last van hebt.

Liefs,
LPChip

36
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 11:35:59 am »
Ik ben bekend met de gave, maar mensen zijn vaak niet sterk genoeg om dit zonder toestemming te doen.

Ik denk daarom dat je mogelijk last hebt van een incubus of succubus. Dit zijn demonen die normaal gesproken via dromen sex hebben met mensen waarbij ze om hun eigen gewin en doorgaan tot het slachtoffer het niet meer aankan en sterft.

Herken jij je hierin? Zo ja dan kan ik je verder helpen gezien ik het eerder heb opgenomen tegen een succubus.

Mocht je heel zeker zijn dat dit haar is, dan is het een ander verhaal natuurlijk. Ik zal je dan nog steeds proberen te helpen, maar eerst is het even zaak om zeker te weten wat hier speelt.

Liefs,
LPChip

37
Levensvragen / Re: Ik voel me niet thuis
« Gepost op: maart 07, 2019, 09:47:17 am »
Ja, als het niet alleen bij jou speelt, dan weet je eigenlijk al dat het niet aan jou ligt maar aan de ruimte.

Brand eens wat kaarsen, je zal zien dat het helpt. Je geeft ook aan dat het met name in de woonkamer zit. Deze dus extra aandacht geven. :)

Liefs,
LPChip

38
Beste Danny,

Ik heb de foto verwijderd, omdat dit niet je eigen foto is. De wet van de privacy verbiedt ons om een foto te plaatsen van iemand anders zonder zijn/haar toestemming. Fotolezingen mogen dan ook alleen over jezelf of jouw (huis)dieren gaan.

Dat gezegd te hebben. Sommige mensen zijn aantrekkelijk. Die stralen iets uit waardoor anderen in de meeste gevallen positief reageren op deze persoon. In de muziek wereld heet dit de x-factor. Sommigen noemen het ook charisma.

Deze persoon heeft dat ook.

Liefs,
LPChip

39
Levensvragen / Re: Ik voel me niet thuis
« Gepost op: maart 05, 2019, 10:51:56 pm »
Je hebt last van iets dat van jouw energie slurpt. Waarschijnlijk entiteiten, maar ik sluit niet uit dat dit iets is wat mogelijk aan jezelf ligt. Als jouw aura te groot is en er iemand in je omgeving woont die nu via jouw zijn/haar negatieve energie loost omdat jouw aura te groot is, dan heb je daar natuurlijk ook enorm veel last van.

Om te beginnen, plaats eens een brandende kaars in alle hoeken van een kamer, zo'n 1meter van de muur en laat dit voor tenminste 15 minuten branden. Hiermee reinig je de ruimte. Als er entiteiten zijn zullen ze jouw ruimte minder prettig vinden. Als het werkt zul je direct rust voelen.

Sowieso is het branden van een kaars een goede manier om een ruimte je eigen te maken. Je zal merken dat alleen dat al zal helpen om de ruimte jouw ruimte te maken.

Liefs,
LPChip

40
Kun je bevend wakker worden beter beschrijven? Dat zal helpen om de juiste reden te geven.

Voelde je alsof je in shock was? (rillerig)

Of was het meer alsof je dronken was en alles leek te bewegen?

Ik hoor het graag.

Liefs,
LPChip

41
Spirituele kennis / Re: Wat is spiritualiteit?
« Gepost op: maart 02, 2019, 02:55:29 pm »
Spiritualiteit is voor mij, de samensmelting van het zichtbare met het onzichtbare.
Bedoel je hier geen paranormaal zijn mee?

42
Overige onderwerpen / Re: Bijzonder gevoel in hoofd
« Gepost op: februari 26, 2019, 07:58:13 pm »
Hij speelt met hart en ziel, en dat raakt je.

Liefs,
LPChip

43
Kaartleggingen / Re: Wie wil er voor mij een kaartje leggen ?
« Gepost op: februari 20, 2019, 03:39:44 pm »
Oké, dank je voor de naam. Mijn gidsen hebben met jouw gidsen en haar gidsen gecommuniceerd.

Ze is niet helemaal eerlijk geweest, maar dat is zoals ze is. Je moet je er niet te zwaar aan tillen en het je zeker niet aantrekken. Voor haar is dit geen leugen maar gewoon iets wat ze vaker zegt/doet. Echt liegen is in haar ogen anders, en dat was dit volgens haar niet, ook al is het wel ongeveer zo. In haar ogen zit er wel een kern van waarheid in.

Ik hoop dat je hier genoeg aan hebt. Een kaart trekken had in dit geval ook niet veel zin, want die geeft lang geen duidelijk antwoord zoals deze. :)

Liefs,
LPChip

44
Kaartleggingen / Re: Wie wil er voor mij een kaartje leggen ?
« Gepost op: februari 20, 2019, 01:25:48 pm »
Beste Marjolein,

Kun je een woord of naam geven aan deze persoon (hoeft niet de echte naam te zijn) zodat mijn gidsen met jouw gidsen kunnen spreken en de kaart over de juiste persoon gaat? Je vraag is nu te open en kan daardoor een verkeerd antwoord geven.

En met "komt het goed", kun je daar iets duidelijker in wezen ook? Want in principe komt alles goed, want alles volgt zijn eigen pad. Als iemand morgen dood gaat, maar dat was volgens zijn levenspad zo gepland, dan is dat ook goed gekomen, want dan gaat deze persoon door naar de volgende fase van zijn leven. Dit om te voorkomen dat je het verkeerde antwoord krijgt. :)

Liefs,
LPChip

45
Levensvragen / Re: Patroon in overlijdens
« Gepost op: februari 17, 2019, 11:59:12 am »
Dit is een lastige vraag.

Aan de ene kant is dit natuurlijk toeval, maar in spiritualiteit bestaat toeval niet, en gebeurd alles met een reden.

Als je dan verder gaat kijken, dan kunnen er een aantal dingen ten grondslag liggen.

Er kan iets karmisch zijn waardoor dit gebeurd, maar het kan ook zo zijn dat er in jullie familie een soort van geloof is ontstaan waarin er sterk de gedachten is dat dit gaat gebeuren.

Het is volgens de wet van de aantrekkingskracht zo, dat als jij ergens sterk in gelooft, dat dit dan ook uitkomt. Als meerdere mensen dit geloof delen, dan heeft het nog meer kracht en is de kans dat het uitkomt daardoor groter. Wij scheppen namelijk onze eigen realiteit.

Als jullie in de familie veel denken dat dit gebeurd en daarom ook dat verwachtingspatroon scheppen, dan gebeurd dat ook.

Betekend dat dat je gedoomd bent? Nee, maar je moet dat patroon doorbreken voordat je eruit kan stappen.

Je kan bijvoorbeeld een relatie aangaan maar ervoor kiezen niet te trouwen, of later te trouwen. Als mensen in je familie dan zeggen, hij gaat dood, kun jij zeggen, nee, want we gaan niet trouwen. Dit zorgt ervoor dat hun niet meer sterk geloven in dit patroon, waardoor je de verwachting doorbreekt, en niet met z'n allen deze realiteit creëert. Als er echter mensen in je familie zijn die stellig beweren dat het niet uit maakt, dan is hun geloof hierin zo sterk dat hun deze realiteit als nog maken, en dan heb je een andere tactiek nodig. Je kan dan bijvoorbeeld nog stelliger beweren dat het niet gebuerd.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 99

Pagina opgebouwd in 0.097 seconden met 22 queries.