Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 108
31
Levensvragen / Re: Vraag
« Gepost op: april 16, 2020, 10:32:43 pm »
Hoi L,

Ikzelf kan healing op afstand doen via reiki en chakra therapie. Dit is bij mij fysieke healing. Ik ben niet bekend met healing van tweelingzielen/soulmates. Ik kan me voorstellen dat je vanuit de ene een connectie kan opzetten naar de ander om dan dezelfde healing te doen, maar het lijkt alsof hier emotionele healing wordt bedoeld, en daar ben ik niet in thuis.

De enige manier van healing die ik me kan voorstellen in deze is door met de persoon in gesprek te gaan zodat ze zelf de healing kunnen doen, maar dat is niet wat jij wil. Jij bent nog steeds op zoek naar een manier om weer terug bij je ex te komen en wil dat voorspoedigen. Daar kan ik je helaas niet mee helpen, want ik kan alleen jou helpen. Voor je ex moet ik met hem communiceren.

Liefs,
LPChip

32
Paranormaal Algemeen / Re: Iets raars op foto in oude huis
« Gepost op: april 16, 2020, 10:00:08 am »
Ik durf je niet te zeggen wat het is.

Zou gewoon een trap kunnen zijn met rare lichtval omdat de camera iets bewogen is. Kun je een foto maken van hoe het er nu uit ziet, en dan niet de reflectie van het raam, maar gewoon rechtstreeks wat daar is?

33
Paranormaal Algemeen / Re: Iets raars op foto in oude huis
« Gepost op: april 15, 2020, 07:47:45 pm »
Heb je een betere foto?

34
Levensvragen / Re: Vraag
« Gepost op: april 14, 2020, 01:12:35 pm »
Je mag je vragen altijd hier stellen, en ik zal ze zonder daar iets voor terug te vragen beantwoorden. Echt persoonlijke vragen wil ik wel via PM beantwoorden, maar het liefst via de site zodat anderen er ook van kunnen leren.

Liefs,
LPChip

35
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 10, 2020, 03:22:51 pm »
Ja, al zeg ik dat wel met een kanttekening, dit kan nog lang duren.

Vergeet niet, een liefdesrelatie met een soulmate is niet vanzelfsprekend. Je leert elkaar in principe meestal kennen zodat je een spiegel hebt met het idee dat je goede vrienden bent zodat je gedurende een lange tijd elkaars spiegel kan zijn, en niet een liefdesrelatie hebt. De meeste liefdesrelaties tussen soulmates kunnen namelijk geen stand houden.

Ik zou dan ook aanraden dat als je iemand op je pad krijgt waar je gevoelens voor hebt, deze dan te accepteren en je niet schuldig te voelen.

Liefs,
LPChip

36
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 09, 2020, 09:21:04 pm »
Hij is niet echt bezig met zijn emotionele zijn maar meer met zijn bewustzijn. Voor zijn doen gaat het redelijk goed, maar hij durft niet dieper te gaan en blijft oppervlakkig. Het zal hem veel tijd kosten omdat hij heel langzaam steeds een beetje dieper wegzinkt in zijn emoties waardoor hij uiteindelijk wel meer gaat nadenken over wat hij wel en niet wil, en dat hij zijn angsten tegen komt.

Liefs,
LPChip

37
Levensvragen / Re: Vraag rondom vriendschap
« Gepost op: april 09, 2020, 09:17:57 pm »
Hoi L,

In onze zoektocht naar spiritualiteit hebben we vooral te maken naar de zoektocht naar balans. Om een goede balans te vinden is het noodzakelijk om beide kanten van de schaal te ervaren. Zowel de goede als de slechte kanten.

Als je een rivier ziet en je springt er nooit in maar altijd netjes aan de kant blijft, dan weet je wel hoe het is om droog te blijven, maar je weet niet hoe het is om nat te worden, het water te voelen en alles wat erbij komt kijken. Je bent daardoor niet in balans, omdat je niet beide grenzen hebt opgezocht.

Dit metafoor is ook van toepassing met deze vriendschap. Dit meisje is heel anders dan jou. Er is ooit een reden geweest om bevriend te worden, want je leert immers van elkaar, zowel als dit een goede en slechte relatie is. Maar toen je het een tijdje verbroken had, en je meer de positieve kant van jouw balans ging ervaren merkte je dat je de negatieve kant niet genoeg hebt ervaren waardoor je niet goed in balans bent. Dit zorgde ervoor dat je onbewust toch die relatie weer wilde hebben, die nu steeds erger wordt.

Je begint je nu te beseffen dat ze gewoon heel anders is en dat het niet fijn is. Je hebt nu de ondergrens bereikt en hebt de balans terug. Wat nu nog rest is om te besluiten of je er een punt achter zet, of dat je de relatie een andere vorm gaat geven. Ik verwacht echter dat dit laatste niet zal lukken, gezien voor haar deze vriendschap op een heel ander niveau huist. Voor haar is het puur lol terwijl het voor jou meer serieus is, en dat botst. En als het haar zin niet gaat, dan gaat ze haar streken tegen je gebruiken in de hoop dat het wel haar zin wordt. Ze houdt geen rekening met wie jij bent tenzij het voor haar het beste uitkomt.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

38
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 02, 2020, 04:53:28 pm »
Ik weet dat het voor kan komen dat je in je slaap een spin inslikt. Als je met je mond open slaapt, kan een spin erin kruipen, en een slik reflex later, en de spin is doorgeslikt.

Het kan verder overigens geen kwaad. Men schijnt tientallen spinnen 's nachts door te slikken in een mensenleven.

39
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 02, 2020, 03:18:04 pm »
Spinnen leven 's nachts. Een spin kan langs jou gelopen hebben, je bewoog, je arm kwam op de spin terecht, de spin zat vast onder je arm, deze beet je in de hoop dat je zou bewegen, dat deed je uit reflex, je hebt 2 gaatjes en de spin is weer vrij.

40
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 01, 2020, 01:05:21 pm »
Dat ziet er erg uit als een spinnenbeet.

41
Levensvragen / Re: Soulmate
« Gepost op: april 01, 2020, 01:04:41 pm »
Hoi L,

Wat ik je nu ga vertellen zal pijnlijk voor je zijn, maar ik ga er niet omheen draaien. Dat helpt jou niet verder.

Je Soulmate is iemand die vanuit dezelfde ziel ontstaan is. Dit zorgt ervoor dat je elkaar enorm goed aanvoelt, en dat alles heel vertrouwd voelt. De ander is immers een stukje van jezelf.

Het kan zijn dat je een relatie krijgt met je soulmate, maar dat hoeft niet. De reden om een soulmate te ontmoeten op aarde is zodat je van elkaar kan leren. Niet alleen heb je het heel fijn samen, je bent de grootste spiegel voor de ander die er maar bestaat. Dit heeft veel voordelen, maar ook veel nadelen.

De voordelen zijn dat je namelijk alle negatieve dingen van jezelf ziet zodat je aan jezelf kan werken. Dit zijn gelijk ook de negatieve dingen, want als je dit niet wil of moeilijk vindt, dan heb je innerlijke strijd met jezelf.

Voor hem is de strijd met zichzelf te moeilijk, waardoor hij zich van je afgesloten heeft. Om de leegte die het creŽerde op te vullen is hij weer terug naar zijn ex gegaan. Dit is een verwerkingsproces voor hem, en misschien ook wel een ontvluchting.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

42
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 31, 2020, 11:41:07 am »
Hoi L,

Wellicht kan ik de vragen voor je beantwoorden via je gidsen.

Wat wil je specifiek weten?

Liefs,
LPChip

43
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 31, 2020, 11:39:38 am »
Graag gedaan. :)

Succes, en als je meer vragen hebt, stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

44
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 30, 2020, 09:59:40 pm »
Dit zijn ook gelijk niet de minst simpele vragen.

Wat je vraagt betreft een lang groeiproces. Of je ze bewust zou kunnen zien is ook een lastige vraag. Ik kan goed communiceren met mijn gidsen en heb slechts 1x de mogelijkheid gekregen om mijn gids te kunnen zien. Zelfs als ik het zou willen, zou het me nu niet lukken. Maar ik weet dat ze er voor me zijn, en dat is het belangrijkst.

Communiceren met je gidsen is een stuk makkelijker. Dit is een kwestie van veel doen eigenlijk. Hoe meer je het doet, hoe zekerder je wordt in de communicatie, en dat helpt weer om nog beter te worden.

Het moeilijkste is het begin, omdat je dan twijfelt of je communiceert met je gidsen of dat je alles zelf verzint. Om die reden raad ik altijd iedereen aan om te beginnen met pendelen.

Door te pendelen kun je beginnen met simpele ja/nee/misschien vragen en die kun je makkelijk toetsen met een pendel. Op deze manier kun je ook communiceren met je gidsen, maar dan ben je beperkt in je vraagstelling omdat je altijd een ja/nee vraag moet stellen. Maar dat is prima. Zodra je kan pendelen met je gidsen/engelen (mijn gidsen noemde ik eerst mijn engelen, maar gaven later aan dat ze liever gidsen willen genoemd worden. Mijn gidsen beschermen mij verder ook en ik zou ze mijn beschermengelen kunnen noemen, ze vinden dat gewoon niet prettig.

Enfin, was even afgedwaald. Zodra je kan pendelen kun je beginnen met echt communiceren met ze.

Je maakt je hoofd leeg. Eventueel meditatie vooraf, en eventueel veel muziek luisteren voordat je gaat mediteren om je hoofd makkelijker leeg te maken.

Zodra je hoofd leeg is, kan het gevuld worden met de antwoorden van je gidsen.

Je gaat nu in je hoofd een vraag stellen aan je gidsen. Hoe je dat doet maakt niet uit. Het is de intentie waarmee je communiceert, de communicatie is voor jouw vorm. Ze weten al wat je denkt voordat je het in je hoofd uitgesproken hebt, maar je moet wel die intentie hebben om dat met ze te communiceren.

Als je jouw vorm van uitspreken gedaan hebt, zul je direct daarna een antwoord in je hoofd horen/weten/zien/etc. Dit is per persoon verschillend. Het is maar net wat voor jou het prettigst werkt. Als je echt wilt praten met ze, dan zul je hun stem horen. Deze zal in het begin klinken als de jouwe, omdat je geen onderscheid kan maken en de verschillen nog niet kent, maar hoe beter je erin wordt, hoe meer verschil je opmerkt.

Nadat je een vraag gesteld hebt, en een antwoord gekregen hebt, pak je de pendel en vraag je of het inderdaad het antwoord was op je vraag van hun af. Zo weet je of het je eigen bedenksel is, of inderdaad de communicatie.

In het begin zul je mogelijk te maken krijgen met dat het antwoord niet goed was. Als dat zo is, vraag dan jezelf af: was mijn hoofd wel leeg? Ben ik misschien te vermoeid? Is het te druk in mijn hoofd?

Naarmate je dit beter beheerst, hoef je de pendel niet meer steeds te raadplegen, omdat je dan het verschil weet tussen je eigen gedachten en die van de gidsen/engelen.

Waar je wel op moet letten is dat engelen/gidsen alles heel letterlijk nemen. Het antwoord wat je krijgt lijkt misschien soms fout, maar als je dan later terugkijkt naar alle gebeurtenissen, dan merk je vaak dat het toch klopt, en dat ze je vraag echt super letterlijk hebben genomen.

Maak er dus je gewoonte van dat je niet dingen die vanzelfsprekend zijn, niet benoemd, want dan kan het zijn dat je een ander antwoord krijgt.

Hier volgt een dom voorbeeld:
Je vraagt de gidsen: Is gras groen?
Antwoord: Nee.
Reden: Verdord gras is geel.

Ik hoop dat je hier verder mee kan.

Liefs,
LPChip

45
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 30, 2020, 09:43:05 pm »
Ik kan een tweede legging voor je doen maar de antwoorden van dit deck zijn niet heel langdradig.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.061 seconden met 22 queries.