Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 99
16
Kaartleggingen / Re: Ik weet niet wat doen
« Gepost op: juni 14, 2019, 09:24:53 am »
Graag gedaan. :)

Nu is dus het moment nog niet. Maar in de toekomst kan het dus mogelijk wel een keer. :)

Liefs,
LPChip

17
Kaartleggingen / Re: Ik weet niet wat doen
« Gepost op: juni 13, 2019, 11:10:01 pm »
Beste Lina,

Ik heb ervoor gekozen om geen kaartlegging te doen. De reden hiervoor is dat ik je vraag veel beter kan beantwoorden door je gidsen te laten spreken, dan dat ze een kaart geven waarbij je zelf nog moet puzzelen wat het betekend.

Jullie willen een pup, en er is een pup op jullie pad gekomen. Je man wil nog geen pup, hij is er nog niet aan toe.

De pup heeft jullie pad gekruisd om te laten zien dat er pups zijn die jullie aanspreken en het dialoog met je man te kunnen starten. Hij moet echter wennen aan het idee, en het is belangrijk dat hij zelf uit eigen overtuiging ja gaat zeggen. Dat zal er voor zorgen dat hij ook binding krijgt met de pup, en dat is belangrijk.

Ga een 1-op-1 gesprek met hem aan en vraag naar de diepere reden. Het kan zijn dat hij het niet wil om financiele redenen, of omdat het te druk is. Als je weet wat de reden is dat hij geen pup wil, kun je een compromis sluiten zodat de zorgen die hij nu heeft kan verwerken.

Zou je nu wel een pup nemen, dan zal dit jullie relatie negatief beÔnvloeden.

Let wel, hoe meer je bij hem "zeurt" dat je de pup wil, des te meer hij zijn hakken in het zand zal steken en hoe minder graag hij de pup zal willen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

18
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: juni 13, 2019, 11:03:20 pm »
Als je een energetisch koord hebt met iemand, kunnen beide partijen de koorden breken. Als iemand echter gehecht is aan het contact, zal deze automatisch de koorden weer herstellen. In dat geval is er meer nodig. Bijvoorbeeld een gesprek waarin je kenbaar maakt geen contact te willen. De ander zal de motivatie verliezen om de koorden weer te herstellen.

Liefs,
LPChip

19
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: juni 13, 2019, 10:40:13 am »
Hoi Lina,

Energetische koorden kun je altijd verbreken als je dat echt wil.

De vraag is echter of de andere persoon de koorden opnieuw zal willen aanleggen. Het voorkomen dat dit gebeurd is veel lastiger.

Liefs,
LPChip

20
Stel jezelf voor / Re: Hallo iedereen
« Gepost op: juni 12, 2019, 12:02:58 pm »
Hoi Lina,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

21
Levensvragen / Re: Verlatingsangst
« Gepost op: juni 10, 2019, 12:46:09 pm »
Ja, en Het leven is als een rivier. Blokkeer je de stroom, dan droogt hij op en gaat alles wat er leeft dood. Maar als het stroomt, dan stroomt het zo hard als dat nodig is, en is er weinig wat je kan doen om dit tempo aan te passen. Het stroomt zo hard als nodig is.

Liefs,
LPChip

22
Levensvragen / Re: Verlatingsangst
« Gepost op: juni 09, 2019, 11:27:19 pm »
Hoi Ninkenike,

Een regressietherapeut (of reincarnatietherapeut zoals jij het noemt) is de beste manier om met een trauma over weg te gaan. Andere middelen hebben weinig tot geen effect en een regressietherapeut is juist heel doeltreffend.

Ik kan je dan ook niets aan raden om nu al te doen anders dan te kijken of je de afspraak naar voren kan halen. Zie het daarom eerder als een vakantie. Weet dat het thema over een maand opgepakt en opgelost ga worden, leg het voor nu naast je neer en geniet van het leven voor zover mogelijk.

Liefs,
LPChip

23
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 09, 2019, 11:24:26 pm »
Alles wat er in je leven gebeurd is gestuurd.

Maar het belangrijkste is dat het goed voelt. Je hebt mijn hulp hier niet bij nodig. Vertrouw op je gevoel. Deze geeft al aan dat het goed zit, dus vertrouw dat het ook zo is.

Liefs,
LPChip

24
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 08, 2019, 06:50:44 pm »
Jij bent een vrouw en ik een man.

Dit klinkt gek, maar voor jou zit er een veel grotere emotionele lading aanvast dan dat voor mij het geval zou zijn. Een man in het algemeen zou deze gevoelens niet hebben omdat deze via een rationele beslissing het probleem aanpakt. Ik zou dan bij mezelf denken, ik heb een fout gemaakt, maar dat was toen. Ik ben veranderd, de situatie is anders dus ik heb een reden om het naast me neer te leggen. Heb ik de ander gekwetst, dan is een kaartje het minste wat ik kan doen.

Jij als vrouw hebt dan ook nog een emotionele lading. Om deze beter te verwerken kan het helpen om van je af te schrijven. Een kaartje om je excuses aan te bieden heeft dan ook therapeutische waarden.

Ga je de situatie vanaf de andere kant bekijken, dan ga je je afvragen of de ander daadwerkelijk last heeft gehad van wat je hebt gezegd en of deze op dat moment (of later) zou kunnen hebben begrepen dat jij jezelf niet was. De kans is aannemelijk dat deze persoon het wel doorhad en in zo'n geval is het kaartje niet noodzakelijk.

Als je het spiritueel gezien wil bekijken, dan zou ik de pendel pakken en mijn gidsen vragen of het kaartje noodzakelijk is en of het verstandig is dat ik deze stuur voor mijn eigen herstel.

Je gidsen zullen dan zeggen: Het kaartje is niet perse nodig, maar het zal jouzelf helpen. Als je de moeite ervoor wil nemen, dan schaadt het niet om dat kaartje te sturen.

Liefs,
LPChip

25
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 06, 2019, 04:31:49 pm »
Hoi B1986,

Welkom bij het leven en de levenslessen.

We leren elke dag, en het is daarbij belangrijk dat we geen situaties hebben die ons uit balans brengen. Is dat wel het geval, dan zit hier vaak een les aan gekoppeld. Zo ook in jouw geval.

Het leren van levenslessen begint als eerst bij zelf-reflectie. Je ervaart iets dat je uit balans brengt en je vindt het vervelend, maar that's it. Vervolgens komt hetzelfde probleem opnieuw terug, en dan gaat het opvallen dat je uit balans geraakt wordt door deze ervaring. De zelf-reflectie zorgt ervoor dat je er nog beter over gaat nadenken en gaat kijken naar wat het met je doet en hoe je ervan kan leren.

Je krijgt herhaaldelijk dit soort situaties tot je geleerd hebt wat je moet doen om niet meer uit balans te raken. Uiteraard is weglopen een van de oplossingen, en als je je leven vergenoeg aanpast dat dit niet meer voorkomt, dan bereik je uiteindelijk wel dat je erdoor niet meer uit balans wordt gebracht. Maar de onderliggende oorzaak blijft daarmee bestaan, en in een volgend leven komt deze les opnieuw terug.

In plaats daarvan heb je nu van je af gebeten en dat is daadwerkelijk de juiste manier. Deze keer was het nog vervelend, maar een volgende keer zal je sneller in staat zijn om zo'n persoon te stoppen zodat je uiteindelijk leert hoe je zo'n persoon voorkomt om jou uit balans te brengen.

Nadat je dit bereikt hebt, zal de situatie nauwelijks nog voorkomen, en mocht het dan nog voorkomen, je hebt geleerd hoe je ermee om moet gaan dus het is niet meer zo'n probleem.

Waarom zo snel? Omdat je het aankan. Jouw gidsen begeleiden je en vonden het belangrijk dat je nu deze confrontatie nodig had.

Ik hoop dat je wat aan dit inzicht hebt.

Liefs,
LPChip

26
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 01:38:45 pm »
Jazeker.

Het is zelfs zo dat dit kan bij objecten. Als je bijvoorbeeld als kind een teddybeer hebt, en je via deze beer communiceert met een ziel, dan is het mogelijk dat je ineens een andere ziel te zien krijgt. Datzelfde is net als met iemand die meerdere persoonlijkheden heeft, alleen heb je in dat geval dat zo'n ziel daadwerkelijk echt controle neemt van een lichaam, terwijl in de andere gevallen het slechts een connectie van ziel tot ziel is.

Je gidsen willen niets zeggen met deze verschijningen. Het zijn ervaringen die je hebt omdat je het kan. En het leert je om verder te groeien met wat je allemaal kan. :)

Je gidsen waren in dit geval een doorgeefluik zodat ik je de antwoorden kan geven die je vroeg.

Liefs,
LPChip

27
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 11:59:00 am »
Hallo Nena,

Je man veranderde niet echt van persoonlijkheid, maar jij zag een andere ziel.

Wanneer we op ons gemak zijn, kunnen we terwijl we volledig bij kennis zijn, met onze ogen open, in meditatie gaan. Wanneer je deze toestand bereikt, zijn er veel dingen mogelijk. Omdat je je veilig voelt bij je man, ga je niet op de rem, en dat creŽert een omgeving waarin dit soort waarnemingen mogelijk zijn.

Ik kan je niet vertellen waarom specifiek deze personen naar je toe kwamen, maar het kan zijn dat deze personen toen sterk aan je dachten en dat jij met jouw unieke gaven op deze manier de connectie legde.

Een volgende keer zou je het beste contact met deze personen kunnen zoeken en vragen hoe het gaat. Als ze je nodig hebben zullen ze wel zeggen, goh, wat grappig, ik dacht nog aan je.

Ik weet ook geen naam. Dit is de informatie die jouw gidsen mij geven.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

28
Spirituele kennis / Re: Labradoriet, mijn redder in NOOD
« Gepost op: mei 02, 2019, 10:15:33 am »
Hoi Marja,

Welkom. :)

Ik heb in het verleden zeker baat gehad bij stenen. Ik heb een hele lange tijd een groene steen (sorry, ben slecht in namen) gehad tegen mensen met slechte bedoelingen. Die werkte erg goed. Heb ook een zwarte steen daarvoor gehad, die werkte ook goed.

Ik ga eens kijken of ik zo'n labradoriet heb, want ik heb een collectie stenen gekregen van mijn moeder. Wellicht helpt mij dat ook. :)

Liefs,
LPChip

29
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 17, 2019, 10:44:29 pm »
Vaak sturen mensen een friends invite op facebook zodat ze makkelijk kunnen zien wat je post en je hele profiel kunnen zien. Ze willen vaak geen hoi zeggen... :P

Tja, das de social media... niet echt social... :P

30
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 14, 2019, 08:50:07 pm »
Hoi B1986,

Ik wil wel een kaartlegging doen, maar deze vraag is zo specifiek, daar krijg je geen goed antwoord op met een kaartlegging.

Ik krijg echter van jouw gidsen door wat het antwoord is op je vraag. Het is niet negatief en niet super positief. Althans dat zal je reactie uiteindelijk zijn. Het kan geen kwaad om deze vriendschap te accepteren, maar er is een kans aanwezig dat als jij geen gesprek aanknoopt de ander dit ook niet doet, en als er contact komt, kan het zijn dat dit een paar berichtjes zijn en dat het dan weer ophoudt.

Het is dus een neutraal gevoel dat net ietsjes richting het positieve neigt.

Ik hoop dat je hier wat mee kan.

Liefs,
LPChip

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 99

Pagina opgebouwd in 0.083 seconden met 22 queries.