Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 108
16
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 26, 2020, 05:39:11 pm »
Dankjewel Suzy,

Succes, en tot de volgende keer. :)

Liefs,
LPChip

17
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 26, 2020, 01:20:32 pm »
Dankjewel voor je compliment. En ja, ik ben hier al zo lang omdat ik dit forum heb opgezet. :)

Je tweelingziel ontmoeten wil niet automatisch zeggen dat je een relatie krijgt met die persoon.

Sterker nog, relaties met tweelingzielen zijn eerder uitzondering dan bevestiging. Wel kan dit een super hechte vriendschapworden, maar een relatie is vaak heel moeilijk omdat je tweelingziel je op elk front zal confronteren met wie je bent. Het doel is om groter te groeien tot je voor jezelf bent wie je echt wil zijn. In sommige gevallen is zo'n ontmoeting zo confronterend dat het na vele ups en downs uit elkaar gaat.

Liefs,
LPChip

18
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 25, 2020, 11:03:27 pm »
Weet, dat wanneer jij onzeker bent, je met diverse keuzes speelt. En elke keer dat je onzeker bent, je daardoor de mogelijkheid hebt om van je pad af te raken. Want we krijgen steeds meer de wet van de aantrekkingskracht, waarbij datgeen waar jij aan denkt daadwerkelijk gaat gebeuren. Je gidsen waarschuwen je dus eigenlijk meer voor jouw gedachtes dan voor je pad, maar weten niet goed hoe ze dat moeten communiceren. Gidsen zien het leven niet zoals wij dat doen, moment voor moment, maar zien alles in 1x. zodra jij dus zo'n gedachte hebt, komen er ineens allerlei tijdslijnen in beeld. Gebeurd dat regelmatig, dan is dat een teken voor je gidsen dat je mogelijk van pad gaat veranderen. Hun sturen daarom met deze boodschappen.

Liefs,
LPChip

19
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 25, 2020, 09:49:55 pm »
Gidsen kunnen alle tijdlijnen zien. Ze zien wat de uitkomst is als jij een beslissing maakt.

In het leven volg je een levenspad. Soms kom je op een kruispunt terecht en stop je tot je een beslissing maakt, en bij geen beslissing blijf je op dat kruispunt staan.

In andere gevallen heb je de mogelijkheid om te veranderen en heb je te maken met een zijweg. Maar deze is optioneel en hoef je niet te volgen. Doe je niets, dan vervalt deze optie automatisch. Zo zijn er heel veel mogelijkheden.

Je gidsen kunnen al deze routes zien en wanneer een gids een voorspelling doet, dan doet deze het op basis van de meest waarschijnlijke route die je gaat volgen. Maar jij kan nog steeds ervoor kiezen om een andere route te kiezen waardoor jij degene bent die de touwtjes in handen heeft.

Een gids kan bijvoorbeeld zien dat er iemand op je pad komt waar je mogelijk voor gaat vallen waarbij je mogelijk vreemd kan gaan in een opwelling. Jij kan dan vervolgens besluiten dat je je niet lekker voelt waardoor je die ene afspraak verzet, en het pad is direct veranderd. Je gidsen hadden de inschatting dat jij ondanks dat je je niet lekker voelde toch de afspraak zou doen en maken hun waarzegging op basis van die aanname.

Maar het leven blijft keuzes en jij bent de enige die de keuzes daadwerkelijk maakt.

Hoe gestructureerder jouw leven is en je op dezelfde manier reageert, des te beter jouw gidsen de toekomst kunnen voorspellen voor je, en je dus kunnen waarschuwen.

Gezien de boodschap herhaaldelijk terug komt, kan het zijn dat je gidsen iets anders bedoelen. Bedoelen ze niet dat je niet vreemd moet gaan van jezelf? Benoemen ze specifiek je huidige partner?

Liefs,
LPChip

20
Overige onderwerpen / Machtsuitoefening, waarom, waarom niet, en hoe wel?
« Gepost op: april 25, 2020, 03:54:04 pm »
Inleiding
Ik wil dit delen omdat ik denk dat het veel mensen kan helpen inzicht te krijgen. Hoewel het niet direct een spiritueel geladen onderwerp is, is het in een bepaald opzicht toch ook wel spiritueel geladen, omdat het je laat nadenken over waarom bepaalde beslissingen genomen worden, waarom mensen zich afzetten tegen bepaalde dingen en hoe je zelf kan veranderen of juist niet zodat jouw leven makkelijker wordt.

Situatieschets
Machtsuitoefening gebeurd op heel veel manieren. Het land wordt bestuurd via machtsuitoefening, in de kerk is de godsdienst een vorm van machtsuitoefening, in het leger, op je werk, je ouders als je nog thuis woont, en ga zo maar door. Omdat dit dus een heel breed gebied is, ga ik in dit topic me beperken tot een virituele situatie. Een situatie die niet in het echt bestaat, maar die je je mag voorstellen.

Stel je daarom voor dat jij de mogelijkheid krijgt om een nieuwe stad te besturen zonder inwoners. Jij bent de eerste inwoner, en daarom ben jij ook de leider van deze stad. Je laat huizen bouwen en wegen aanleggen. Hoe je het betaald is niet belangrijk voor deze post. Laten we daarom zeggen dat je zakenman bent met heel veel geld en dat jouw bedrijven zo goed lopen dat je je volledig op je nieuwe stad kan focussen zonder dat je bedrijven in de problemen komen, en je op die manier ook een vaste inkomstenstroom hebt. Ofwel, in deze situatie is geld niet belangrijk. Het gaat er echt puur om dat jij mag zeggen wat er in je stad gebeurd.

Mensen zijn op zoek naar huizen, en omdat geld niet super belangrijk is, en je de stad wil laten groeien, zijn de huizen niet super duur. Mensen komen dus graag in je stad wonen. Je zorgt dat mensen kunnen winkelen en verzorgt industrie mogelijkheden, waardoor mensen dus ook kunnen gaan werken.

Maar mensen zijn heel divers. Ieder heeft een eigen zienswijze. Zo zijn er mensen die het allernieuwste van het allernieuwste willen, en zo zijn er mensen die absoluut niet tegen verandering kunnen, en dus graag willen dat alles exact hetzelfde blijft.

Hoe ga je ermee om? Wat is je doel?
Als stadsbestuurder kun je je nu gaan afvragen hoe je hiermee om gaat. Ga je allemaal regels opstellen, en de rest moet ze volgen (dictatuur)? Of stel je een groep mensen aan als raadsleden om zo beslissingen te maken (democratie)? Of doe je alleen het strict noodzakelijke, zoals bijvoorbeeld zorgen dat er onderhoud is, maar verder veranderd er niets (struisvogelpolitiek)?

In Nederland hebben we een democratie. In landen om ons heen hebben we een mix van deze 3 smaken. Ze worden dus allemaal gebruikt.

Als je je afvraagt welke de beste is, dan zullen veel mensen zeggen, tja, dat hangt af van de situatie of het land. En tuurlijk, het hangt af van de situatie welke van deze 3 er gekozen wordt, maar hoe je het ook wendt of keert, het blijft machtsuitoefening.

Waarom machtsuitoefening?
Maar waarom is er dan machtsuitoefening? De reden is tweeledig. Als eerste is het zo dat er mensen zijn die graag het voortouw nemen en anderen willen aansturen. Deze mensen zien vaak dat de situatie niet goed is, en willen dit verbeteren. De tweede reden is dat, om een groep te sturen, moet je ook verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dit is iets wat heel veel mensen niet willen, waardoor bijna automatisch de leiding gegeven wordt naar hen die dat wel durft en ook wil. Er ontstaat dus automatisch een machtsuitoefening. Mensen die geen verantwoording willen nemen op een situatie schuiven deze af naar anderen, en mensen die het wel durven, nemen deze, en worden daarmee automatisch de machtshebbende.

Is machtsuitoefening slecht?
Nee, machtsuitoefening is niet slecht. Machtsmisbruik is dat wel. We hebben leiders nodig als een groep wil groeien. Hoe meer verantwoording iemand durft te nemen, hoe meer mensen deze persoon kan sturen. Als iemand zo'n dusdanig hoge positie heeft dat heel veel mensen deze persoon volgen, dan krijgt deze persoon zoveel macht dat deze in principe alles kan doen wat hij/zij wil.

Het is dit laatste waar het probleem hem in zit.

Wanneer iemand naar deze machtspositie groeit, heeft deze persoon vaak een goede leerweg gehad om te weten wat wel en niet kan. Het gebeurd echter ook dat iemand een machtspositie krijgt in een korte tijd zonder dat deze een hele leerweg heeft gehad. Dit zijn vaak de personen die macht misbruiken, simpelweg omdat ze niet in balans zijn. Ze hebben niet gezien wat wel en niet kan op momenten dat ze niet de leiding hadden en maken dus blunders die ze vervolgens met diezelfde macht verdoezelen omdat ze simpelweg het "fight or flight" mechanisme gebruiken en dat dus automatisch gaat.

In Nederland hebben wij een koningshuis. Onze koning en voorgaande leiders hebben allemaal op late leeftijd pas het stokje overgedragen gekregen. Ze hebben daarom deze leerweg gehad.
Wij hebben echter ook een democratie met de 1e en 2e kamer. Men kan zich simpelweg verkiesbaar stellen om zo een machtspositie te vervullen. Hier heb je dus mensen zitten die niet die leerweg gehad hebben, maar gelukkig ook minder te zeggen hebben. Deze groep mensen waar de ene helft wel enigszins weet wat wel en niet kan, en de andere helft die leerweg niet gehad heeft, debatteert met elkaar om zo worden goede en slechte besluiten geboren.

Als je kijkt naar een land waar geen democratie heerst maar slechts een persoon aan de top staat, bijvoorbeeld een presidentschap, dan heeft het hele land deze beslissingen maar te slikken. Bevalt je dat niet, jammer dan. Een president is een verkiesbaar persoon en deze heeft dus vaak de leerweg niet gehad.

Okee, als dit allemaal niet de beste manier is, hoe dan wel?
Je zou kunnen zeggen dat een koningshuis zonder democratie goed zou werken, maar dan heb je dus de situatie zoals in onze virtuele stad. Jij maakt de beslissingen en iedereen moet dat maar willen, anders hebben ze pech. Is dat dan de juiste manier?

Als je stad niet al te groot is, dan kan dit prima. Maar hoe groter je stad groeit, en uiteraard, je wil dat deze stad groter wordt, hoe meer problemen er tegelijkertijd gaan spelen. Er zal een moment komen dat je zoveel problemen tegelijk krijgt dat je niet meer problemen aankan. Dit leidt tot stagnatie. Als je de situatie niet veranderd, groeit je stad niet verder. Is jouw keuze dan om te zeggen, het blijft hierbij en we groeien niet? of is er nog een betere oplossing?

Je ziet dat als je wil groeien, er dus wat moet veranderen. Ga je uit van het koningsschap, dan ga je naar een democratie, en dat is niet de beste oplossing. Het is wel een logische oplossing en hij werkt ook wel, maar het is niet de beste oplossing.

Wie in het bedrijfsleven een management positie heeft bekleed weet dat je snel geneigd bent om mensen op een leidersplek te zetten die het verder kunnen managen, zodat er voor jou wat ruimte vrij komt voor andere taken. Jij staat als het ware bovenaan, en de managers staan direct onder je die de rest aansturen. Dit kan groeien naar 2 richtingen, de eerder genoemde democratie, of een saamhorigheid.

Hoewel elk bedrijf graag de saamhorigheid wil, heeft het enorm veel leidinggevend talent nodig om dit ook te laten slagen. Omdat dit vaak mist wordt bijna altijd een democratie gecreŽerd.

Wat is deze saamhorigheid dan?
Je hebt veel mensen, en lang niet alle mensen zijn dom. Sterker nog, veel mensen kunnen altijd wel iets heel goed. Wanneer je gebruik maakt van talenten die mensen al hebben, is het makkelijk om deze mensen te stimuleren en daarmee als geheel groter te groeien.

Wat je wil bereiken is uiteindelijk dat je mensen een taak geeft die in samenspraak zijn met hun talenten. Dit wordt hun primaire taak binnen je groep, en je stelt ze verantwoordelijk voor deze taak.

Dat betekend dat ze alles mogen wat betrekking hebben met deze taak zodat ze kunnen uitgroeien naar echte experts. Doen ze hun taak niet goed, dan kunnen ze ook verantwoordelijk gehouden worden. Omdat het iets is wat ze goed kunnen, is het vaak niet zo moeilijk om dit te laten uitvoeren. Ze kunnen beter dan wie dan ook inschatten wat het probleem is, en eventueel samenwerken met anderen die ook dezelfde taak hebben gekregen zodat ze als zelfsturend team kunnen werken. Eventueel kan iemand binnen de groep een leidersschapsfunctie krijgen als blijkt dat anderen de verantwoordelijkheid niet willen.

Het principe is dat jij leidinggeeft aan iedereen die een taak heeft, en dat elk cluster zelfstandig zorgt dat hun taak zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Als iemand een andere taak wil doen, kan deze altijd een transfer aanvragen, en afhankelijk van de vaardigheden kan deze verantwoordelijkheid krijgen of in een team komen waarbij een andere de verantwoordelijkheid al heeft.

In jou stad hebben bedrijfeigenaren deze taak. Dat gebeurd nu ook. Maar je hebt ook te maken met onderhoud in de stad. Dit is niet langer de taak van de gemeente, maar wordt opgelegd bij de bedrijven die deze taken kunnen uitvoeren. Ze kunnen eventuele kosten terugkrijgen bij de gemeente, mits ze hun werk goed hebben uitgevoerd. Als laatste wordt innovatie iets wat je zelf kan doen danwel kan laten uitbesteden bij een van de bedrijven in jouw stad, hetzij per project of structureel.

Wanneer iemand met een taak niet goed presteert, kan men bij jou klaren, waarbij jij de mogelijkheid hebt om met deze persoon in discussie te gaan en het recht hebt om de taak bij deze persoon weg te nemen. Hiervoor moet je wel aantoonbaar kunnen maken dat deze persoon/bedrijf een wanprestatie geleverd heeft die dusdanig schadelijk is dat de persoon/bedrijf deze taak niet kan voltooien.

Dit betekend dus in feite dat je als leider een moet goedkeuren en kan sluiten, en dat er geen onderlingen concurrentie is. Spreek je als groep bedrijven af om een product extreem duur te maken, dan kun je dit dus zien als een wanprestatie, met alle gevolgen van dien.

Nieuwe bedrijven moeten dus goedgekeurd worden wat nu niet zo is.

Je creŽert hiermee een vrije maar gecontroleerde samenleving. Als wat jij wil doen bijdraagt aan het grote plaatje, mag alles. Als wat jij doet het grote plaatje schaadt, dan schaadt het jezelf. Dat is uiteindelijk wat dit doet.

Ik hoop dat je dit leuk vond om te lezen, en misschien snap je je baas nu ook iets beter. :)

Liefs,
LPChip

21
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 23, 2020, 10:33:38 pm »
Dat zou inderdaad goed kunnen, al is hij wel heel ver en heeft hij "gids" status.

22
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 22, 2020, 11:08:56 pm »
Alsjeblieft. :)

Liefs,
LPChip

23
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 22, 2020, 07:57:29 pm »
Ah, dus hij heeft ervoor gekozen om je te helpen een les te leren.

Weet dat wanneer je een incarnatie doet, je van te voren weet wat er gaat gebeuren. Hij weet dus ook dat je abortus wilde plegen en koos er toch voor om te incarneren, omdat hij je wilde helpen.

Ik heb ergens het vage gevoel dat hij als een soort gids bij je is, en dat het veel verder gaat dan simpel als je zoon op aarde komen.

Liefs,
LPChip

24
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 22, 2020, 06:43:54 pm »
Ik zou in dit geval contact zoeken met een medium. Ik krijg wel informatie door, maar heb niet genoeg ervaring met het verbreken van entiteiten die aan iemand blijven hangen.

En ja, dit is inderdaad dat stemmetje dat zegt dat je niets waard bent etc.

En ook een ja op je laatste vraag. Wanneer we op aarde komen, kiezen we van te voren onze ouders uit. Hij heeft jou uitgekozen. Gedurende de 9 maanden dat je in de buik van de moeder zit, ben je al op aarde. Je hebt gedurende deze 9 maanden de keuze om nog terug te gaan en niet geboren te worden. Ja, het klinkt misschien heel gek, maar een miskraam is dus vaak de keuze van je ongeboren kind.

Soms willen ze gewoon nog een keer in de baarmoeder zitten, soms bedenken ze zich en willen toch weer terug naar het hiernaarmaals om de keuze nog een keer te overwegen, en soms hebben ze een andere reden.

Liefs,
LPChip

25
Spirituele kennis / Re: Automatisch Schrift
« Gepost op: april 22, 2020, 03:21:40 pm »
Het klinkt eerder dat je ooit een keer een entiteit hebt opgepikt die sindsdien bij je is gebleven, die zich op verschillende manieren manifesteert.

Als stemmetje in je, en nu via geheimschrift.

De eerste is daadwerkelijk je gids.

Liefs,
LPChip

26
Levensvragen / Re: Vraag
« Gepost op: april 21, 2020, 06:30:47 pm »
Gezien ik hem ontvangen heb, zeg ik... nou zo dus. :D

Liefs,
LPChip

27
Levensvragen / Re: Vraag
« Gepost op: april 21, 2020, 02:01:46 pm »
Okee :)

Wil je me een prive bericht sturen en me jouw naam geven? Deze heb ik nodig zodat mijn gidsen me kunnen helpen jou te vinden. Dan zal ik vanavond energie naar je sturen. Ik zal me dan voornamelijk focussen op je hoofd- en buikpijn, maar als ik meer tegenkom, dan kijk ik wat ik daarmee kan. Ik zal je dan morgen (of vanavond nog) een update geven met wat ik ben tegen gekomen als reactie op je prive bericht. :)

Liefs,
LPChip

28
Levensvragen / Re: Spiriualiteit en het lichaam
« Gepost op: april 21, 2020, 01:59:45 pm »
Allereerst, ben je bewust van het tijdperk waarin we nu leven.

Er veranderd heel veel om ons heen wat extra energie geeft. Er heersen griepjes en hooikoorts (Als je daar last van hebt) naast het Coronavirus wat ervoor zorgt dat heel veel mensen last hebben van dezelfde problemen.

Daarnaast krijgen steeds meer mensen last van straling. Omdat ze nu druk bezig zijn om 5G erdoor te krijgen, en er al in het geheim testen gedaan worden, kan het zijn dat jij hier last van hebt. (dus een overdosis aan straling)

Als je een telefoon hebt, probeer dan eens 's nachts als je gaat slapen, je telefoon in vliegtuigstand te zetten (of helemaal uit, maar dat is niet handig als het ook je wekker is) zodat je 's nachts niet dezelfde straling blijft krijgen. Houdt dit tenminste 2 weken vol en kijk of dat verbetering geeft.

Daarnaast weet ik ook niet waar je 's nachts je telefoon neerlegt. Is dit op je nachtkastje of onder je kussen? Als je telefoon in je aura blijft zitten, krijg je daar extra last van.

Verder heeft het veel zin om oefeningen te doen en jezelf flexibel te houden. Al zijn het maar rek en strek oefeningen, dat helpt tegen spierpijn en energieverlies. Waarom werkt dit, als je weinig beweging hebt, gaat je lichaam op een lagere stand werken. Het went eraan, en je gaat nog minder bewegen en je word sneller moe. Zo komt je lichaam uiteindelijk in een soort van spaarstand terecht waardoor je snel moe bent, snel last hebt van spierpijn, etc.

Doordat je weer actief gaat bewegen gaat je lichaam zich aanpassen. Rekken en strekken helpt wel om je spieren soepel te houden maar zal niet helpen om je uit de energie spaarstand te krijgen. Daarvoor moet je echt actief worden en iets wat op sport lijkt ondernemen. Bijvoorbeeld een kwartier fietsen is een goede manier.

Als je lichaam soepeler is, gaan de omliggende ongemakken ook minder worden. De spierpijn zal eerst meer worden voordat je lichaam zich heeft aangepast waarna deze ook zal verdwijnen.

Hoofdpijn en buikpijn komt vaak door stijve rugspieren, want alles is met elkaar verbonden.

Self-healing is een mogelijkheid, maar niet iedereen kan het, en werkt voor iedereen anders. Meditatie is een goede manier maar leren hoe je lichaam werkt en waarom je iets ervaart werkt veel effectiever.

Als laatste wil ik wel aangeven dat als je je open stelt voor spiritualiteit en je "voel sprieten" open staan, je mogelijk negatieve energie van anderen oppikt. Dat helpt natuurlijk niet mee.

Vaak hebben mensen die hier last van hebben een veel te grote aura. Ze kunnen dan ook vaak van mensen in dezelfde kamer die 3 meter van hun af zijn, voelen wat die ander voelt. Als jij dat ook hebt, dan is jouw aura veels te groot.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

29
Levensvragen / Re: Vraag
« Gepost op: april 21, 2020, 01:47:42 pm »
Ik kan fysieke healing doen door spiritueel met jou een energetische verbinding op te zetten. Ik stuur dan universele energie die zich om je heen bevindt en laat deze dan uitkomen op plekken waar je problemen ervaart zodat jouw lichaam deze energie kan gebruiken om zichzelf te helen.

Andere vormen van healing zoals emotionele healing gaat door het voeren van een gesprek. Ik heb de indruk dat jij op zoek bent naar die laatste, klopt dat?

Liefs,
LPChip

30
Paranormaal Algemeen / Re: Iets raars op foto in oude huis
« Gepost op: april 19, 2020, 09:47:12 pm »
Zonder een foto om mee te vergelijken kan ik niet zeggen wat het is.

Het enige wat mijn gidsen zeggen, is dat het niet iets heel raars is, en dat er een logische verklaring voor is, en dat als je een betere foto hebt waarmee je kan vergelijken je direct ziet wat het is.

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.104 seconden met 22 queries.