Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: 1 ... 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 ... 108
1456
Levensvragen / Re: De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 10:34:15 pm »
Door de kou (-10) ben je extra kwetsbaar. Je moet meer energie gebruiken tegen de kou waardoor je minder energie hebt om de griep af te wenden.

1457
Levensvragen / Re: Vrienden?
« Gepost op: januari 29, 2009, 10:33:04 pm »
Zodra je beseft dat je anders bent, kun je opzoek gaan naar vrienden die wel bij je passen. Gelukkig veranderen steeds meer mensen zodat je steeds meer kans hebt om mensen zoals jij tegen te komen. Ikzelf heb ook niet veel vrienden, en spreek eigenlijk niemand die ik vroeger sprak. Daarvoor in de plaats heb ik nu een paar heel goede vrienden in mijn leven terug gekregen. Met hun kan ik wel praten over datgeen wat mij bezig houdt.

1458
Levensvragen / Re: De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 05:35:54 pm »
En het was natuurlijk ook erg koud. Okee, ik ben nu helemaal overtuigd :P

1459
Levensvragen / Re: De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 04:26:49 pm »
Haha, ik wil het niet te graag hoor. :)

En ik denk ook dat jullie gelijk hebben, maar ik vond het de moeite waard om er een topic over te starten. :)

1460
Levensvragen / Re: De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 03:27:47 pm »
Ik heb wel een drukke tijd achter me, en daar kan het heel makkelijk ook van komen, maar gezien er 2 griep epedemieen vlak achter elkaar zijn, leek het me niet onlogisch dat het mogelijk te maken heeft met de spirituele groei. :)

1461
Levensvragen / Re: De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 03:04:49 pm »
Ja, ik normaal ook. Maar gezien we nu bezig zijn met de ascension, sta ik er niet van te kijken als dit griep verschijnselen met zich mee brengt.

1462
Levensvragen / De griep, misschien een teken van de spirituele groei?
« Gepost op: januari 29, 2009, 02:09:35 pm »
Ik ben zelf niet iemand die snel ziek wordt. Meestal als ik ziek word, dan is het een dag en dan is het weer over. Echt griep heb ik zelden.

Voor kerst in 2008 heb ik een griep goed te pakken gehad, en ben toch een volle week onder de wol geweest. Ik was niet zozeer ziek, maar m'n lichaam liet wel goed merken ziek te zijn. Zo had ik keelpijn, stijve spieren, koppijn, duizelig, vermoeid en lichte verkoudheid.

In de 2e week van januari dit jaar, ben ik opnieuw ziek geworden met griep. Ik heb zelfs langer dan een week me ziek gemeld van 't werk. Dit keer was de verkoudheid ook heftiger, en was er zelfs sprake van een heuze epidemie.

Gezien we op dit moment massaal een spirituele groei doormaken, waarin ook ons DNA veranderd, begon ik me af te vragen: is dit ziekzijn niet misschien onderdeel van de groei? Als je ziek bent ga je oude dingen afstoten zodat het zich kan vervangen met nieuwe dingen.

Ik ben wel benieuwd naar wat jullie hierover denken.

1463
Stel jezelf voor / Re: Steenbok
« Gepost op: januari 29, 2009, 12:14:03 pm »
Welkom Steenbok :)

Ik ben blij dat je een goed gevoel krijgt bij dit forum. :) Doet me goed om dat te lezen. :) Ik hoop dat je veel mag leren hier.

Mocht je vragen hebben, dan mag je die natuurlijk stellen. :)

Liefs,

LPChip

1464
Paranormaal Algemeen / Re: Donkere schaduw.
« Gepost op: januari 29, 2009, 12:11:15 pm »
Ik merk dat je echt behoorlijk bent aangeslagen door deze negatieve energie. Zo erg zelfs dat het je leven lijkt te beheersen op dit moment.

Wees verstandig meid, laat het achter je. Het kost je nu energie dat je ook voor mooie dingen kan gebruiken.

1465
Ik begin het steeds meer te krijgen. Voorspellende dromen en voorgevoelens. :)

1466
Droombetekenissen / Re: Droom over grote maan
« Gepost op: januari 28, 2009, 12:42:02 pm »
Ik word dan meestal overstuur wakker.
Ik hou niet zo van Maandromen eigenlijk. Jij?

Maar als ik in het echt een hele grote volle maan zie dan moet ik daar altijd naar kijken!! Vind het zo mooi kan dan maar niet stoppen met kijken!

Ikzelf vind de maan ook iets moois en tegelijk iets mysterieus. Wat Eni zegt, ik heb ook dat ik moet kijken.

Om die reden ben ik dan ook niet bang als ik een maan zie. Mijn maan was niet zo groot dat ie de aarde raakte, maar wel zo groot dat ie goed zichtbaar was.

Ik herinner me nu ook weer hoe hij zichtbaar werd in m'n droom. Ik zag een gele vlek door de wolken heen komen, en de lucht trok toen heel snel open (1 a 2 seconden) en toen was de maan er.

Nou ben ik sowieso niet snel bang en meestal als ik iets droom wat "eng" is, dan fascineert het me juist. Vroeger kon ik bang worden van zoiets, nu vind ik het prachtig.

1467
Levensvragen / Re: Kinderjaren vergeten?
« Gepost op: januari 28, 2009, 11:55:21 am »
Dat observeren is bij mij idd ook pas van de laatste paar jaren.. Dus misschien dat het ook daar aan kan liggen

Ja, dat denk ik ook. Want zodra je gaat observeren, ga je ook veel bewuster onthouden.

1468
Paranormaal Algemeen / Re: telepatische ervaringen
« Gepost op: januari 28, 2009, 11:54:22 am »
Ik heb wel ervaringen met telepathie, maar dat is met levende mensen.

Ik denk wel dat het waar is zoals je het beschrijft.

1469
Droombetekenissen / Droom over grote maan
« Gepost op: januari 28, 2009, 08:21:25 am »
Inleiding
Ik heb nu een aantal keer een droom gehad waarin een grote volle maan te zien was.

Normaal als ik een maan zie, dan hij tussen de 2 en 3 cm groot. Deze was denk ik wel 12 tot 15 cm groot. De kraters waren ook erg goed te zien, bijna 1 cm groot, stuk of 4.

De droom
De droom ging als volgt. Ik was met m'n broer in ons oude huis in zeist. Het was een speciale dag, maar ik had niet het idee dat het oud en nieuw was. Het was wel een feestdag of een evenementendag. Het was rond een uur of 10 's avonds. Dat gevoel had ik tenminste. We gingen naar buiten om wat vuurwerk af te steken. Toen gingen we kijken wat er in het centrum te doen was. We woonden toen in een flat waarbij de straat verhoogd was en de parkeergarage eronder op straat niveau lag. Dit was gelegen in het centrum. We liepen over de straat naar de rand om zo in het centrum te kijken. Het was druk in het centrum. Veel mensen, allemaal kraampjes alsof het markt was. Ik zag toen ook die grote maan en dacht nog: shit, had ik m'n fototoestel maar bij me, dan kon ik een paar foto's maken. Dus in plaats daarvan heb ik met m'n telefoon een foto gemaakt. Het was overigens ook een volle maan. We liepen wat over straat en ik sprak m'n moeder nog via de telefoon. Ze was onderweg naar ons, en hun hadden ook die grote maan gezien. Ze was onderweg en probeerde voor het vuurwerk bij ons te zijn. Even later werdt er veel vuurwerk afgestoken, en wij zaten erna te kijken.

Toen werd ik wakker.

edit: ik heb even opgezocht over dromen over een maan: http://www.droominfo.nl/droomwoordenboek/droom/uitleg/Maan maar weet nog niet goed wat ik hiermee aan moet. :) Als iemand nog een aanvulling weet, dan hoor ik die graag. :)

1470
Levensvragen / Re: Kinderjaren vergeten?
« Gepost op: januari 28, 2009, 07:40:44 am »
Ik denk dat je gewoon lekker kind bent geweest en je niet zo stoorde aan de maatschappij. Dan ben je ook niet actief met het onthouden van dingen omdat je dat belangrijk vind.

Doordat ik op jonge leeftijd die BDE heb gehad, ben ik ook op jonge leeftijd spiritueel geworden. Ik was daardoor anders dan anderen en ik zat meer te observeren dan dat ik echt kind was, hoewel ik wel gewoon als kind gespeeld heb als ieder ander, maar zelfs tijdens dat spelen observeerde ik. Dat heb ik eigenlijk mijn hele leven gedaan.

Pagina's: 1 ... 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.056 seconden met 22 queries.