Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 13
76
2012 / De oude aarde lost op, de nieuwe verschijnt.
« Gepost op: maart 04, 2011, 03:19:14 pm »
De tijd is gekomen om liefde uit te stralen met het fysieke lichaam, om zo een vibratie van vrede en rust uit te zenden en de transitie van de oude naar de nieuwe wereld te ondersteunen.

De Oude Aarde lost op en steeds meer mensen ontdekken de verschillende energieën van twee werelden die elkaar overlappen, één die tevoorschijn komt en één die oplost.

Het uitvoeren van je missie is mogelijk vanwege de nieuwe tijdslijn, de menigten die zich richten op liefde en eenheid en leren te leven volgens deze idealen, het licht wat je op deze wijze naar elkaar toe uitstraalt en het licht wat van buiten de Aarde naar je gestuurd wordt.

Wanneer je meer afgestemd bent op de energieën van de Nieuwe Aarde oriënteer je jezelf op de kwaliteiten hiervan, waardoor je je bewust wordt van de resterende (gedachte)patronen van de driedimensionale Aarde.

Het ontwaken bevrijdt je van de wetten van de derde dimensie, je kunt zelf kiezen welke regels voor jou opgaan. Je vibreert in overeenstemming met je focus.

Oud en nieuw
Er is nog enige verwarring en twijfel over wat nu precies oude en nieuwe energie is. Jezelf uitlijnen met de nieuwe energieën is belangrijk omdat de chaos in de menselijke ervaring van de driedimensionale Aarde toeneemt.

Je bent een energetisch systeem, een zender en ontvanger van energie uit de Bron. Door middel van het spectrum van licht wat in harmonie is met je creëer je vormen en versies die een reflectie zijn van je blauwdruk, waarbij je geïnspireerd wordt door je focus en je innerlijke weten. Dit is je identiteit als oneindig creatief wezen.

Wat we collectief creëren is het volgende. De rups kruipt in haar eigen nest van energie in een uniforme staat om uiteindelijk tevoorschijn te komen als een prachtige, geheel andere vorm. De Aarde en veel van haar bewoners ervaren dit proces reeds. Je wordt opgeroepen patronen en gewoonten los te laten. Ze werken beperkend en weerhouden je ervan om je uitgestrekte vermogens te ontvangen. Vermogens en beperkingen zijn reflecties van het spectrum van frequentie waar je toegang tot hebt door de keuze van je focus. Dit spectrum wordt collectief verruimd.

De vorm die oplost komt niet meer terug. Daarom is het van belang je niet meer te richten op de zaken die aan het oplossen zijn. Vraag jezelf af of je nog aan iets vasthoudt wat niet in overeenstemming is met de vibrationele uitlijning van de Nieuwe Aarde.

Overlapping
De Nieuwe Aarde (vlinder) wordt energetisch gecreëerd terwijl de Oude Aarde (de rups) aan het oplossen is. Iedereen bevindt zich in zijn of haar eigen cocon terwijl we de metamorfose collectief ondergaan.

Sommigen laten los en vertrouwen erop om mee te gaan in de flow van de wanorde die zichtbaar is in de derde dimensie. Het wordt allemaal georkestreerd om de transformatie van het gehele organisme, de biosfeer van de Aarde en al haar bewoners, te voltooien. Je kunt ascenderen en deelnemen, maar je kunt er ook voor kiezen om niet deel te nemen en uiteindelijk verder te gaan op een andere planeet.

De Nieuwe en Oude Aarde nemen dezelfde plaats in maar hebben een verschillende frequentie. Afhankelijk van je focus schakel je tussen beide frequenties. De overheersende energie op de Nieuwe Aarde bestaat uit licht, vrede, rust, nieuwsgierigheid, vreugde en liefde. Je accepteert alles om je heen in een cyclus van energie die afgewisseld wordt door perioden van creativiteit en perioden van simpelweg ‘zijn’. Energie vloeit in cirkels en golven en je bent er geheel één mee, er is geen afleiding of twijfel en je maakt je geen zorgen.

De overheersende energieën van de Oude Aarde reflecteren de ervaring van een beperkte lokale identiteit, zelfbescherming, het plannen en regelen van zaken, vergelijken en concurreren, frustratie en ongeduld, zorgen en schuld, smart en verdriet, en in de slechtste situaties angst, onzekerheid, geweld, woede en machteloosheid. Twijfel is als een anker in de oude wereld.

Innerlijk spel
Het vormen van een vijfdimensionale nieuwe wereld is een innerlijk spel waarbij je kleine stappen neemt om je innerlijke connectie steeds meer te openen en die te leren vertrouwen. Het gaat niet om het sturen van energie naar anderen, maar om het zijn van de energie. Er is geen bezorgdheid of de wil om controle uit te oefenen of te manipuleren om te krijgen wat je wil ervaren. Je krijgt het niet via anderen, je brengt de energie in je wezen en ankert het in je fysieke lichaam.

Zelfs helen is dan een oude energie, de nieuwe energie is heelheid. Bij het helen van anderen gaat de aandacht uit naar iets wat niet goed is, in plaats van dat het gaat om iets wat continu evolueert. Bij heelheid leer je elkaar om heel te zijn door de vibrationele veranderingen te vormen door attentie en focus.

Je kunt je energie in elkaars aanwezigheid (virtueel of in persoon) op zo’n manier leiden dat je elkaar nieuwe paden aanreikt om je energie te laten vloeien en zo meer heelheid in je wezen te brengen. Je wordt dan schepper van nieuwe paden en plaveit op deze manier de weg voor anderen om te ervaren wat je hebt gecreëerd.

Terwijl je op de Oude Aarde leeft ervaar je steeds vaker dat veel aan het afbrokkelen is en dat je bang zou worden wanneer je er aan vast zou houden. Ga heel zorgvuldig om met mensen die nog niet klaar zijn om los te laten en elk aspect van jezelf wat nog resoneert met de driedimensionale Aarde. Zij die verlangen naar grote financiële successen en die alles buiten zichzelf zoeken realiseren zich nog niet dat overvloed en liefde overal aawezig en voorradig zijn op de Nieuwe Aarde.

Genoeg
Wanneer je leeft op de frequentie van de Nieuwe Aarde ontdek je dat je genoeg hebt. Het woord genoeg betekent hier dat je hebt wat je lief is, wat je leuk vindt en wat je nodig hebt. Het gaat niet om overleving. Je ontdekt de belasting van overmaat en je accepteert niet langer datgene wat je niet leuk vindt. Hierdoor creëer je nieuwe collectieve manieren om te leven en te zijn.

Inwoners van de Nieuwe Aarde zijn uitgelijnd met hun eigen waardigheid en hebben zichzelf zonder beperking lief. Dit is een fundamentele energie van de Nieuwe Aarde. Wanneer je ontdekt dat je op een bepaald punt walgt van jezelf, jezelf bekritiseert of losgekoppeld ben van jezelf door buiten jezelf naar antwoorden te zoeken vindt je deze gevoelens en ga je terug naar Oude Aarde energieën.

Geld is nog steeds een aspect van beide werelden, maar begint steeds vrijelijker te vloeien omdat er minder verlangen is om stagnatie te creëren of om meer te verzamelen dan je nodig hebt. Op de Nieuwe Aarde zou het niet bij je opkomen om grote sommen geld te vergaren. Een overvloed aan geld is een reflectie van onzekerheid en obsessie.

Deur
Door het los te laten open je een deur in jezelf waardoor nieuwe energie naar binnen kan stromen. Invloed is ook een innerlijk spel. Alles wat horizonaal is qua energie is een oude energie. Horizontaal betekent dat je buiten jezelf zoekt naar antwoorden om te creëren. Deze hele verandering of shift is gericht op een innerlijke connectie en focus terwijl je jezelf aard in het fysieke.

Wees wie je kiest te zijn en leef. Je bent prachtig zoals je bent en je kwaliteiten om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn tonen dat je goddelijk bent uitgelijnd en geïnspireerd.

Je zult leren om te vermengen, te zijn, te zijn met, samen te komen, versterken, reflecteren, absorberen, stralen, zenden, ontvangen, maar dan energetisch en op een geheel nieuwe manier.

De Oude Aarde energie om te geven transformeert naar een nieuw aspect van het zijn van een authentiek, bewust kiezend, creatief kanaal van licht en liefde.

Je focus wordt duidelijk door je aanwezigheid, de energie en aard van je creaties, je spraak, houding, attentie, werk, uitvindingen, enzovoorts. Je bent vrij om te kiezen en toch vindt alles op een ultieme harmonieuze manier plaats in de tijd en ruimte.

Terwijl je je op deze nieuwe aspecten begint te richten wordt je geïnspireerd om echt medeschepper te zijn van een beschaving in ontwikkeling met veel potentieel om zo meer eenheid op Aarde te brengen.

Er moet nog het één en ander gebeuren voor de volledige omslag naar de Nieuwe Aarde kan plaatsvinden. Deze aanpassingen moeten gradueel gedaan worden zodat zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk kunnen deelnemen.

Haal het deksel van je innerlijke weten en straal je licht. Het is tijd voor de inwoners van de Nieuwe Aarde om op te staan. Wees vrede. Wees liefde. Wees jou.


» Bron: Niburu

77
2012 / Ascension, Galactic Help and Parallel Realities
« Gepost op: maart 02, 2011, 09:45:06 pm »
Introduction
For most of the awakened ones, your new Operating System is now in the process of integrating into every level of your consciousness and mind.

Regrettably, at the time of integration you are extremely vulnerable to the fear viruses, as your “firewall” is diminished to complete the process of changing operating systems.

Fortunately, most of you have learned that your human mind is the hardware for your biological computer brain. Therefore, just as you can “delete” a corrupted message on your computer, you can delete a corrupted message in your mind. Then, once you have deleted this fear-based programming in your mind, you will delete the resulting behaviors in your life.

The advantage of your Multidimensional Operating System, even if it is not fully integrated, is that it can read Light Language. Therefore, it doesn’t have to translate your cosmic messages, except to share them with others. You will receive the Light Language message into your consciousness and suddenly Know the meaning. Whenever you can consciously receive the Knowing of the Light Language, your consciousness expands into Galactic or even Cosmic Consciousness.

This expanded consciousness can easily identify any message that has been corrupted by residual fear-based thinking in your mind. You can also “read the code” of the damaged message to find the exact site of the virus. You know that the comic message is beyond corruption, as it comes form the ONE. Therefore, the virus of fear is somewhere in your mind, and you are faced with the task of finding and removing that virus.

You can change every degraded message, which is an arduous task or you can take out all the viruses. It is quite simple to perceive that virus even from your third dimensional consciousness for all viruses are based on fear, even fear-based love. Fear-based love is the conditional love of the third dimension. Examples of this love are: “I will love you if you...” or  “I will stop loving you if you...” Our earth bound ones are quite familiar with the feel/frequency of conditional love. Hence, you can easily delete that translation of the message and “read” it at a higher frequency, the frequency of unconditional love.

In other words, you can directly read Light Language off of the feel/frequency of unconditional love. We said feel/frequency because the manner in which you can discern the frequency of a cosmic message is by how it feels. Specifically, you can determine the frequency of your inner messages by how they feel when they move through the Three Fold Flame of your High Heart. Because of this fact, your High Heart is the translating center for all inter-dimensional messages from your Multidimensional SELF.

The Three Fold Flame
The Three Fold Flame within the ATMA of your High Heart, has the Wisdom Flame to instantly discern if fear and fear’s translator, ego, have corrupted a cosmic message. Your High Heart also has the Power Flame to give you the inner power to delete all fear-based messages. The Flame of Unconditional Love identifies the causes of the fear virus and can heal and release that cause of fear. Unfortunately, since the fall of Lemuria and Atlantis the frequency of Earth has been on a steady frequency free-fall. Because you were often surrounded by constant and intense fear, your body went into adrenaline-filled survival mode, which closed your High Heart. Without the filtering mechanism of your High Heart, you accepted many corrupted messages. Therefore, we ask you now to take a moment to fully open your High Heart, which is the source of your multidimensional discernment.

Now that your High Heart is open again, its force of Wisdom, Power and Unconditional Love can assist you on your journey into the sixth dimension Cosmic Mind. The Cosmic Mind is also Cosmic Light, Cosmic Consciousness and the Divine Blueprint for life on third dimensional Earth. Once in this sixth dimensional Blueprint, we will find, heal and delete the cause of the fear-virus that was created over 12,000 years ago. In this manner, your planetary history can be re-written.

However, you will not forget the lessons you learned from your many incarnations on Gaia in the past 12,000 years. These lessons will remain within your Wisdom Flame to remind you of the inner wisdom you have gained and in the Power Flame to remind you of you power within. Your Flame of Unconditional Love will constantly monitor your Wisdom and Power Flames to assure that they shine brightly to lead you on your Path. The Flame of Unconditional Love will be your tool of discernment and the means by which you will release the pain of the past and the fears for the future. In that manner, you can forever live in the NOW.

This process of healing your past to heal you present is a common tool used by mental healers. Once you are free of old mental programming and have healed the emotional scar tissue buried in your personal Akashic Records, you can write new ones. These new Records can be based on the great courage, wisdom and power that it took you to enter the dark archives of old programs and fear-filled experiences. Once the “foundation” of your “building” is repaired, you can “remodel” your home based on a blueprint of unconditional love and multidimensional light.

You receive messages from the higher dimensions via your expanded consciousness, which relays those messages onto you mind so that your earth vessel can register them. Now that you have downloaded and integrated your Multidimensional Operating System, you will be able to remain more conscious of the inter-dimensional communications that you have been experiencing since you were a small child. As children, your “imagination” was allowable, but you felt you needed to “grow up,” which made your innate ability move into the realms of your subconscious.

As a child you might have had “imaginary friends.” Many of these friends were actually your higher expressions of SELF. Since your child mind found no explanation for these “friends” in your physical world, you created an envelope of form, such as an animal or another child. This imaginary friendwas perceivable to you through your imagination, which is actually fifth dimensional thought. Thoughts are a combination of consciousness and mind. If your consciousness is restricted to the third dimensional reality, you have little access to your imagination.

As children, you had not yet learned to limit yourself to the third dimension. Thus you could easily cross the imagination bridge, which connects the lower third/fourth dimension to the higher dimensional realities. Consequently, as a child you still remembered your fifth dimensional “friends,” and even communicate or “play” with them. You had also learned that your activity needed to be approved of by your parents, who had forgotten their higher connections. Therefore, you created afriend that was acceptable to your parents.

Since imagination is the mental activity that connects you to your innate multidimensional consciousness, it also connects you to your Multidimensional Operating System. Within this operating system, you are increasingly conscious of parallel realities that resonate beyond the physical world. It is to one of these higher dimensional parallel realities to which you will return. It is helpful to know that the reason why there are so many stories of your past and your possible future is because there are myriad parallel realities. Therefore, many of these versions of reality are indeed correct, but they exist within different parallel realities.

The 3D Game
Just as you project your consciousness into a video game, your Multidimensional SELF projected its consciousness into this third dimensional version of reality in order to experience the many challenges of a polarized reality. However, the very conflict that was once energizing, while you were still connected to your SELF and knew that you were playing a “game,” caused many of you to forget your true SELF. At that point you became trapped on the wheel of birth and re-birth on physical Earth. With your awakening and the activation of your Multidimensional Mind you are becoming increasingly aware of the many choices of reality that are available to you.

You Know that you are a vast, Multidimensional Being of great power and discernment, and you remember that this reality is not real. It is a “game” into which YOU projected yourself. Unfortunately, due to humanities fallen states of consciousness great damage has been done to you and to Gaia. Fortunately, ALL of you have the innate ability to heal that which you have wounded—in this reality or in one of your parallel realities. With the re-connection to your Soul/SELF, you have the ability to create that healing. It is this healing that is our next adventure in the Arcturian Corridor.

You, also, have the innate ability to shift realities via expanding your consciousness to calibrate your mind to perceive the higher dimensional expressions of reality that flow around you like lights in a Cosmic Sea. This power of choice has always been within you, but the earth vessel that was once a portal to a polarized experience gradually became a prison for your consciousness. Before the decline of Lemuria and Atlantis, you could maintain a connection to your Multidimensional SELF until you were ready to log-out of the Earth experience. We say, “maintain a connection” because you did not lose your simultaneous connection to your Multidimensional SELF. You could visit any other versions of reality that you wished by the mere power of your mind.

It was on Atlantis that these powers began to diminish because the Atlantians became attached to their machines. At first, the machines for inter-dimensional communication were like toys. Then, over time, the Atlantians became so dependent on their machines that they forgot that they could do everything with their minds. They forgot that their bodies were a temporary projection of their consciousness into the model of polarized reality.

Then, instead of remembering that they could return Home (log-out) whenever they wished, they began to “die.” At first, they only died after hundreds or even thousands of years, but eventually, they began to “die” at younger and younger ages. Their solution, rather than turning to their Soul for answers, was to turn to their machines. Unfortunately, instead of using the divine flow of unconditional love that is the healing force of the Universe, they used their Regeneration Machines that pulled energy from the Earth.

The Turning Point
This choice was a vital turning point in their civilization, as they became so identified with their material creations that they forgot their true multidimensional creative powers. The times of selfish intentions began and Unity Consciousness was lost in comparison, competition and wars. What if you were to go back to the days of purity and love of Lemuria and Atlantis to recapture your initial intention for this cycle of Gaia’s timeline? You could then align with the version in which ascension is a peaceful and loving experience.

There are some of Earth’s residents who still need the model of conflict and control in order to learn. They will create an ascension filled with conflict and drama, much like a Hollywood move. Some will win in that reality, and some will lose. On the other hand, there are many of the Galactic Family’s grounded ones who no longer need challenge and conflict to learn. They have already remembered, downloaded and integrated their true, Multidimensional SELF into their consciousness. They KNOW that they are already a resident of the ONE. It is these members of Earth that are ready to create a peaceful and loving ascension for themselves and for their planet Earth.

These grounded ones look around at all the conflict and fear and KNOW that it is no longer necessary for them. They are learning this fact through communicating with the higher dimensional expressions of their SELF. The heart and Soul of Gaia is also learning this through communicating with Her higher expression of SELF. Gaia is tired of the endless warring and decent on Her body and is ready for a peaceful and loving return to Her fifth dimensional expression. Hence, She has called in all her helpers from all Her higher dimensional parallel realities to create a joyous return HOME filled with multidimensional light and unconditional love.

YOU, in all your dimensional expressions, are the ones whom Gaia has called. We—that is the Arcturians, you and your higher expressions—will create this Homecoming by connecting with the parallel reality of Earth in which Lemuria and Atlantis lovingly and peacefully created the conclusion of their cycle. Your cycle is also coming to a conclusion. Unfortunately, in your parallel reality your ancestors concluded their cycle with war and destruction, which created a deep fear within you that you might do the same.

Auspiciously, you are a multidimensional being and can exist in many parallel realities. Hence, you have also experienced a loving and peaceful transition. We will revisit that reality so that you can re-write the past of your past to change your future. In order to understand the big picture, you will need to activate the power of your imagination and your Multidimensional Operating System while we “tell you a story.”

We remind you that there are two kinds of parallel realities. There are parallel realities that exist on a vertical level, in that they exist across many differing frequencies and dimensions of that version of reality. An example of this is the parallel realities that run vertical, across many dimensions, from your third dimensional earth vessel to your fifth dimensional Lightbody and beyond. There are also parallel realities that exist on a horizontal within the same dimension. An example of this is the violent fall of Lemuria and Atlantis and the peaceful conclusion of the cycle of Lemuria and Atlantis.

Both vertical and horizontal parallel realities afford your magnificent Cosmic Consciousness the ability to engage in myriad versions of the same experience within the same NOW of the ONE. In this way, you can simultaneously try out several “experiences of third dimensional polarity.” From within the NOW of the ONE your Multidimensional SELF viewed the two realities in which (1) Lemuria and Atlantis peacefully and lovingly concluded their cycle and (2) the reality in which Lemuria and Atlantis concluded their cycle in fear and destruction.

What you discovered was that in the version in which Lemuria and Atlantis peacefully concluded their cycle, the players did not gain enough strength, might, potency and tenacity to successfully assist Gaia in Her ascension. In your current version of reality in which the Lemurian/Atlantian cycle ended in fear and destruction, some of the players became deeply lost in darkness. On the other hand, other players became wise, powerful and courageous enough to awaken in spite of great difficulties.

These players are definitely strong enough to assist Gaia in Her planetary ascension. Even better, these awakened players even regained enough Wisdom, Power and Love to want to stop creating war and start creating peace. Upon your multidimensional analysis of these parallel realities, you/we (grounded ones and Galactics) realized that by joining the two versions of reality, you could maintain the attributes of both realities within the NOW of ascension. Do you see how mighty you are?

Blending Realities
In your current version of reality, you repeatedly incarnated on a fearful, warring reality in order to gain the strength to ascend a planet. We, the loving members of your Galactic Family, commend you for your immense courage. We want you to know that we are helping you and Gaia more and more each day. Your version of Earth is based on extreme free will, which has limited our intervention. However, when you, the grounded ones, use your free will to ask for our assistance we can answer your call. We joyfully answer your call for WE are YOU in a higher dimensional parallel reality.

You (those who receive and read this message) are awakened enough to leave the game of opposition between light/love and dark/fear and create a reality in which Gaia can peacefully return Home to the fifth dimension. This creation will appear to be a mental exercise. However, the third dimension is an illusion, whereas your Multidimensional Mind is real. Therefore, mental exercises are real. The greater portion of your light, your mind/consciousness, and your unconditional love already resonates to the fifth dimension. Hence, there is no danger, as you are beyond the concept of death. You have connected with your Multidimensional SELF and are in the process of “stepping into” the fifth dimensional expression of your SELF with whom you have made your birth agreement. The stage is set.

We understand that the concepts we are presenting will need to be explored with your Multidimensional Mind or even your imagination. However, if you have come to believe that you are the creator of your reality and you are a peaceful and loving being, why would you want to create ascension with a cliffhanger ending? Those dramas are for those who are still “on the fence” regarding their Multidimensional SELF. These grounded ones need to unconsciously create (“unconsciously” for they have not yet remembered their creative powers) a reality in which they “barely make it through” in the last second.

Because you have downloaded and integrated your Multidimensional Operating system, you are able to view all possible realities of ascension and choose the one you wish to create and, simultaneously, experience. Within your Multidimensional Operating System, you can perceive both of these versions of Lemurian/Atlantian realities within the NOW. The process through which we are about to take you can be confusing for your third dimensional mind, but it will be natural for the multidimensional mind of your Lightbody.

Your Lightbody is a higher frequency expression of your current third/fourth dimensional earth vessel. Thus, the reality in which you express your SELF as Lightbody is a vertical parallel reality to the reality in which you express your SELF as a grounded earth vessel. Opportunely, since your Lightbody resonates to the frequency of the Divine Blueprint, when you “become Lightbody” in your consciousness, YOU merge with the Divine Blueprint, as well.

When you initially experience this merging of the parallel realities of Lightbody and earth vessel you may think of your self as being physical with a higher dimensional Lightbody. However, you will increasingly think of your self as being Lightbody with a lower dimensional earth vessel.


» Bron: Niburu

78
2012 / Ascentie, Buiten aardse hulp en Paralelle realiteiten
« Gepost op: maart 02, 2011, 09:41:11 pm »
Introductie
Veel mensen, waaronder een groot deel van de ontwaakten, zijn momenteel bezig een nieuw besturingssysteem voor hun bewustzijn te downloaden en integreren.

Het voordeel hiervan is dat het de taal van licht kan begrijpen, waardoor het innerlijk weten sterker wordt en het bewustzijn wordt verruimd naar galactisch of zelfs kosmisch bewustzijn.

Op het moment van integratie is eenieder zeer kwetsbaar voor de angstprogramma’s, omdat je ‘firewall’ vrijwel is uitgeschakeld om de integratie van het nieuwe besturingssysteem te voltooien. Het menselijk verstand is de hardware voor je biologische brein. Derhalve kun je een geïnfecteerd bestand uit je verstand halen net zoals je een geïnfecteerd bestaan van je computer ‘verwijderd’.

Met het verruimde bewustzijn kun je elk angstprogramma identificeren dat nog boodschappen weet te infecteren. Kosmische boodschappen kunnen niet geïnfecteerd zijn, het virus van angst bevindt zich ergens in je verstand en je dient het zelf te vinden en te verwijderen.

Je kunt een virus zelfs vanuit de derde dimensie onderscheiden omdat alle virussen zijn gebaseerd op angst, zelfs op angst gebaseerde liefde. Op angst gebaseerde liefde is de voorwaardelijke liefde van de derde dimensie. Voorbeelden van deze liefde zijn: “Ik hou van je als jij...” of “Ik hou niet meer van je als je...” Je kunt gemakkelijk de vertaling van de op angst gebaseerde boodschap verwijderen om deze vervolgens te ‘lezen’ op een hogere frequentie, de frequentie van onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt de frequentie van je innerlijke boodschappen bepalen door hoe ze voelen wanneer ze door de Drievoudige Vlam van je Hogere Hart gaan. Je Hogere Hart vertaalt alle interdimensionale boodschappen van je multidimensionale zelf.

De Drievoudige Vlam
De Drievoudige Vlam in de Atma van je Hogere Hart kan gelijk onderscheiden of angst, of de vertaler van angst, het ego, een kosmisch bericht heeft geïnfecteerd. Dit is het aspect Wijsheid. Je Hogere Hart kan ook alle op angst gebaseerde boodschappen verwijderen. Dit is het aspect Kracht. Het laatste aspect, de Onvoorwaardelijke Liefde, identificeert de oorzaak van het angstvirus en heelt de oorzaak van de angst om het vervolgens los te laten.

Helaas is de frequentie op Aarde sinds de Val van Atlantis en Lemurië in een vrije val geraakt. Omdat je vaak constant werd omringd door intense angst, werd je lichaam in een soort adrenaline gevulde overlevingsmodus geplaatst, waardoor je Hogere Hart werd gesloten. Zonder je Hogere Hart om boodschappen te filteren accepteerde je vele geïnfecteerde berichten.

De Wijsheid, Kracht en Onvoorwaardelijke Liefde van het Hogere Hart assisteren je bij je reis naar het kosmische verstand van de zesde dimensie. Het kosmische verstand kan tevens worden gezien als kosmisch licht, kosmisch bewustzijn en de goddelijke blauwdruk voor het leven op de driedimensionale Aarde. Wanneer je bent aangekomen in de zesdimensionale blauwdruk kun je de oorzaken van de angstvirussen, die zo’n 12.000 jaar geleden zijn gecreëerd, vinden, helen en verwijderen. Op deze manier kan de planetaire geschiedenis worden herschreven.

Je zult de lessen echter niet vergeten die je hebt geleerd door je vele incarnaties op Gaia. Deze lessen blijven in je Drievoudige Vlam om je te herinneren aan de innerlijke wijsheid die je hebt vergaard. De Onvoorwaardelijke Liefde is je gereedschap om pijn uit het verleden en angst voor de toekomst los te laten. Op die manier kun je altijd in het nu leven.

Wanneer je vrij bent van oude mentale programma’s en de emotionele littekens hebt begraven in je eigen Akasha Kronieken, kun je nieuwe programma’s schrijven. Deze nieuwe Kronieken zijn gebaseerd op de moed, wijsheid en kracht om de duistere archieven van de oude programma’s binnen te gaan. Wanneer de ‘fundering’ van je ‘gebouw’ gerepareerd is, kun je je huis ‘opnieuw inrichten’ gebaseerd op een blauwdruk van onvoorwaardelijke liefde en multidimensionaal licht.

Met behulp van het nieuwe besturingssysteem kun je een meer bewuste interdimensionale communicatie in stand houden die je al hebt ervaren sinds je een klein kind was. Als kind was je ‘fantasie’ toegestaan, maar daarna moest je ‘volwassen worden’, waardoor de ervaringen naar je onderbewustzijn verschoven.

Als kind had je veel denkbeeldige vrienden. Veel van deze vrienden waren in feite hogere expressies van jezelf. Omdat je geen verklaring kon vinden voor deze vrienden in je fysieke wereld, creëerde je een vorm, zoals een dier of een ander kind. Deze denkbeeldige vrienden kon je waarnemen door middel van je voorstellingsvermogen, oftewel vijfdimensionale gedachten. Gedachten zijn een combinatie van bewustzijn en verstand. Wanneer je bewustzijn beperkt is tot de driedimensionale realiteit heb je weinig toegang tot je voorstellingsvermogen.

Als kind had je nog niet geleerd om jezelf te beperken tot de derde dimensie. Je kon dus makkelijk een brug slaan tussen de derde, vierde en hogere dimensies. Als kind herinnerde je nog steeds je vijfdimensionale ‘vrienden’ en je kon zelfs met ze communiceren en spelen.

Het voorstellingsvermogen is de mentale activiteit waarbij je je verbindt met je multidimensionale bewustzijn. Binnen dit bewustzijn, dat verbonden is met je multidimensionale besturingssysteem, wordt je je steeds meer gewaar van parallelle realiteiten die zich niet in de fysieke wereld bevinden. Je keert uiteindelijk terug naar één van deze hoger dimensionale parallelle realiteiten.

Het 3D spel
Net zoals je je bewustzijn in een computerspel projecteert, zo projecteert je multidimensionale zelf haar bewustzijn in deze driedimensionale versie van realiteit om de vele uitdagingen van een gepolariseerde realiteit te ervaren. Door al het drama in dit spel was je op den duur niet meer verbonden met jezelf, waardoor je niet meer wist dat je een ‘spel’ aan het spelen was. Op dat punt raakte je verstrikt in het wiel van geboorte en wedergeboorte op de fysieke Aarde.

Deze realiteit is niet echt en je bent een groots, multidimensionaal en krachtig wezen. De Aarde is een ‘spel’ waarbinnen je jezelf hebt geprojecteerd. Je kunt veranderen van realiteit door je bewustzijn opnieuw te calibreren. Zie de hoger dimensionale expressies van realiteit als lichten in een kosmische zee. Jij hebt zelf de keuze, maar het aardse lichaam dat ooit een poort was naar een gepolariseerde ervaring werd langzamerhand een gevangenis voor je bewustzijn.

Voor de neergang van Atlantis en Lemurië kon je de verbinding met je multidimensionale zelf behouden tot je klaar was om uit te loggen uit de ervaring op Aarde. Je kon elke mogelijke realiteit bezoeken door middel van gedachtenkracht.

Ten tijde van Atlantis werd deze verbinding steeds minder omdat de Atlantiërs steeds meer gehecht raakten aan hun machines. Eerst waren de machines voor interdimensionaal reizen als speelgoed. Langzamerhand werden de Atlantiërs echter afhankelijk van hun machines en vergaten ze alles wat ze met hun bewustzijn konden doen. Ze vergaten dat hun lichaam een tijdelijke projectie was van hun bewustzijn in het model van een gepolariseerde realiteit.

In plaats van dat ze zich herinnerden dat ze naar huis konden terugkeren wanneer ze maar wensten, begonnen ze te ‘sterven’. Eerst stierven ze na enkele honderden of zelfs duizenden jaren, maar uiteindelijk begonnen ze op steeds jongere 'leeftijd' te sterven. Ze keerden zich tot hun machines. In plaats van dat ze de onvoorwaardelijke liefde gebruikten, die kan worden gezien als de helende kracht van het universum, gebruikten ze regeneratiemachines die energie uit de Aarde trokken.

Het omslagpunt
Deze keuze vormde een belangrijk omslagpunt in hun beschaving omdat ze zichzelf gingen identificeren met hun materiële creaties. Het tijdperk van egoïstische intenties brak aan en eenheidsbewustzijn veranderde in vergelijking, competitie en oorlog. Wat als je terug kon gaan naar de dagen van puurheid en liefde van Lemurië en Atlantis om je oorspronkelijke intentie voor deze cyclus van Gaia te ervaren? Je kunt jezelf dan uitlijnen met de versie waarin Ascentie op een vredige en liefdevolle manier plaatsvond.

Sommige inwoners van de Aarde hebben nog steeds conflict en controle nodig om te leren. Zij creëren een Ascentie gevuld met conflict en drama, net als in een Hollywood film. Sommigen zullen winnen in die realiteit, anderen verliezen. Velen hebben deze uitdagingen niet meer nodig. Deze inwoners van de Aarde zijn er klaar voor om een vredige en liefdevolle Ascentie te creëren, niet alleen voor zichzelf maar voor hun gehele planeet.

Gaia is moe van de eindeloze oorlogen en terugval en is er klaar voor om op een vredige manier terug te keren naar haar vijfdimensionale thuis. Ze heeft alle hulp ingeroepen van al haar hoger dimensionale parallelle realiteiten om een vreugdevolle reis naar huis te creëren.

Jij, in al je dimensionale expressies, bent degene die gehoor heeft gegeven aan de oproep. De Arcturianen creëren de reis naar huis door onze huidige realiteit te verbinden met de parallelle realiteit van de Aarde waarin de cyclus van Lemurië en Atlantis op een vredige manier werd afgesloten. Onze cyclus loopt tegen het eind. Jammer genoeg eindigden onze voorouders deze parallelle realiteit in destructie en oorlog, wat een diepe angst creëerde dat wij hetzelfde zouden doen.

We zijn grootse multidimensionale wezens en we kunnen in vele verschillende parallelle realiteiten bestaan. Derhalve hebben we ook een liefdevolle en vredige transitie meegemaakt. Die realiteit gaan we opnieuw bezoeken om de geschiedenis te herschrijven en zo de toekomst te veranderen.

Er zijn twee soorten parallelle realiteiten. Er zijn verticale parallelle realiteiten die in veel verschillende frequenties en dimensies van dezelfde realiteit kunnen bestaan. Een voorbeeld zijn de parallelle realiteiten die verticaal lopen, door vele dimensies, van je driedimensionale aardse lichaam naar je vijfdimensionale lichtlichaam en verder. Er zijn ook horizontale parallelle realiteiten binnen dezelfde dimensie. Een voorbeeld hiervan is de gewelddadige Val van Lemurië en Atlantis/de vredige afsluiting van de cyclus van Atlantis en Lemurië.

Je kunt simultaan de verticale en de horizontale parallelle realiteiten waarnemen. Op deze manier kun je tegelijkertijd verschillende ervaringen in de driedimensionale polariteit ervaren. Vanuit je multidimensionale zelf zie je twee realiteiten waarin (1) de cyclus van Lemurië en Atlantis op een vredige manier werd afsloten en (2) de realiteit waarin de cyclus eindigde in destructie en oorlog.

Wat je voorts ontdekte was dat de spelers niet genoeg kracht, wijsheid, potentie en volharding hadden verzameld om Gaia succesvol bij te staan in haar Ascentie. In je huidige versie van realiteit, waarin de Lemurië/Atlantis cyclus in oorlog en angst eindigde zijn sommige spelers diep gezonken in de duisternis. Sommige spelers werden echter wijs, krachtig en moedig genoeg om te ontwaken in tijden van grote moeilijkheden.

Deze spelers zijn zeker sterk genoeg om Gaia te assisteren bij haar planetaire Ascentie. Sterker nog, deze ontwaakte spelers herwonnen genoeg Wijsheid, Kracht en Liefde om te stoppen met het creëren van oorlog. Vanuit je multidimensionale zelf zie je dat je deze twee parallelle realiteiten aan elkaar kunt koppelen, terwijl je de kenmerken van beide realiteiten kunt behouden binnen het tijdloze nu van Ascentie.

Realiteiten mengen
In je huidige realiteit incarneerde je herhaaldelijk in een angstige realiteit vol oorlogen om genoeg kracht te vergaren om een gehele planeet te laten ascenderen. De leden van de Galactische Familie hebben hier zeer veel respect voor. Zij helpen Gaia en de mensen elke dag steeds meer. Onze versie van de Aarde is gebaseerd op extreme vrije wil, wat de interventie door buitenaardsen nog limiteert. Gebruik je vrije wil om de buitenaardsen te vragen om assistentie en ze zullen antwoorden.

Je bent ontwaakt genoeg om het spel van tegenstellingen tussen licht/liefde en duister/angst te verlaten om een realiteit te creëren waarin Gaia vredig kan terugkeren naar huis, naar de vijfde dimensie. Deze creatie is een mentale oefening. De derde dimensie is een illusie, maar mentale oefeningen zijn echt. Het grootste gedeelte van je licht, je bewustzijn en je onvoorwaardelijke liefde resoneren al met de vijfde dimensie. Je bent verbonden met je multidimensionale zelf en bevindt je in het proces om over te stappen naar de vijfdimensionale expressie van jezelf, met wie je dit hebt afgesproken voor je geboorte. Alles wordt in gereedheid gebracht.

Je bent de schepper van je eigen realiteit en een vredig en liefdevol wezen, waarom zou je dan een Ascentie willen creëren met een cliffhanger? De drama’s gaan alleen nog op voor zij die onbewust een realiteit willen creëren waarin ze de Ascentie net zullen redden. Onbewust omdat ze hun creatieve krachten nog niet weer hebben ontdekt.

Met je gedownloade en geïntegreerde multidimensionale besturingssysteem kun je alle mogelijke realiteiten van Ascentie waarnemen en ervaren. Je kunt beide versies van de Lemurië/Atlantis realiteiten in het tijdloze nu zien.

Je lichtlichaam is een hogere expressie van je huidige drie/vier dimensionale aardse lichaam. De realiteit waarin je jezelf als een lichtlichaam uitdrukt is een verticale parallelle realiteit van de realiteit waarin je jezelf uitdrukt als een aards lichaam. Omdat je lichtlichaam resoneert met de frequentie van de goddelijke blauwdruk, vermeng je je met de goddelijke blauwdruk op het moment wanneer je je ‘lichtlichaam wordt’ in je bewustzijn.

Wanneer je voor het eerst deze vermenging van parallelle realiteiten ervaart is het goed mogelijk dat je denkt fysiek te zijn met een hoger dimensionaal lichtlichaam. Je ziet jezelf daarna echter steeds meer als een lichtlichaam met een lager dimensionaal aards lichaam.


» Bron: Niburu

79
2012 / Contact: Expect the unexpected as changes move forward (25-2)
« Gepost op: februari 27, 2011, 09:33:37 pm »
The current circumstances that are taking place in the Middle East, require that you keep calm and do not add to the emotional turmoil that has been generated. You have the advantage of knowing that the people will win their freedom, therefore the way in which you can help is to spread the Light into those areas in question.

A peaceful energy that carries the energy of love, will have a wonderfully calming affect all round. Anger and hate simply feeds the very energies that are fomenting the troubles that you are witnessing. Having come thus far it is not the time to waver or fear the consequences, because as you know your victory over the dark Ones is assured.

The repercussions of the unrest will to a certain extent arise in all countries, and it will make the authorities think twice before taking action. They know as well as you that the old ways have run their course, but hesitate to promote the new way of thinking that calls for a total change from the old to a new paradigm. Yet it cannot be prevented from coming into being, and your energies continue to build it up so that it cannot be denied. Soon the fact that Ascension looms large must also be made known to Mankind, and that by itself will bring a great measure of peace to the world. It will be coupled by the knowledge that your lives are infinite, so that all people are aware of their immortality. That encourages them to look beyond their present lives, and understand that all experiences happen for a purpose. It will put meaning into lives that are being wasted in the belief that they do not have a future, and fall into the depths of despair.

Furthermore, it is also time to establish the fact that it is you that will judge your lives, and that God does not mete out punishment or condemn souls to purgatory. You may well consider that Hell is on Earth, and that is of your own making as you were given the powers to create as you desired. Now you shall see that when you direct your energies to create peace and harmony on Earth, it shall be so. Because you have risen up and hold the intent to make it a better world, you will accept that you have incredible power when you set your minds on what you want. It also allows us and other Beings of the Light to come to you, and help manifest the New Age. So you shall see great happenings as the Light works its miracles when all hope seemed to be lost. It was always intended that this cycle would end with Ascension, but did not become certain until there were a number great leaps forward in your consciousness levels.

Focus on all that is of the higher vibration, and understand that even in attaining a greater freedom souls will have made sacrifices to achieve it. Again that will have been part of their life plan, and in some instances was to atone for past mistakes. Remember Dear Ones, you agreed it in advance of birthing upon the Earth and although your freewill still operates, very few souls would change their life plan. Every time you learn something new it is a lifting up of your vibrations, and that is important if you desire to ascend. Each soul goes through a cleansing period when old karma is cleared up, and that is particularly necessary at this time. Certainly there is no lack of opportunity in your world at present, and they are best taken when you have been consciously prepared to do so.

Behind all events that happen upon Earth, there are higher Beings standing by to ensure that they do not get out of hand. Also we of the Galactic Federation are at their command and can be called to service in God’s name. Everything has purpose, and even the negative actions can be instrumental in furthering your spiritual advancement. Indeed, they often give you a chance to excel in your Light work and lift up your vibrations even higher. So you can see that literally no experience is without its value, and duality continually presents you with challenges. Perhaps you will see life a lot differently than before, and realize that it is planned to perfection, even if you cannot see its benefit to you.

The truth not only sets you free but it provides you with a reason to seek the most out of life, with a view to doing your best in all circumstances. It will speed up your evolution so that you have a definite goal in mind, and can set your sights upon it. Go within and find your pathway to Ascension, as it may be quite different to others and follow your intuition. It is useful to have guidance, but in the last reckoning be your own person and take charge of your life. You can do it and your progress will be much quicker and most satisfactory for you. You are not alone on your travels and other souls who have been chosen to be part of your experiences, will find their way into your life. Even those who turn out to be your adversaries will subconsciously know their part too, and perhaps only enter your life for a single purpose before disappearing again. You might well be amazed that with millions of souls seeking their experiences that it can work out, but it does. There are mighty Beings that oversee your lives, and their power is such that it would be beyond your present understanding.

As you move forward with the changes expect the unexpected, as some will spring up all of a sudden and will surprise you if not delight you. Our allies have worked hard to reach this point in time, and we would say that we are happy with the progress being made. You have so much to look forward this year let alone the next one. So be patient now that you are so near to experiencing some really big events, that will provide the evidence you seek to assure you all is well. The scale of what is happening is enormous, so please allow for our requirement that the time is right when we go ahead. We do not wish to rush into things without adequate preparation, and we have been extremely active on board our ships by continually updating our plans. We can in fact accurately forecast events but will not give exact dates as they are best kept secret.

I am SaLuSa from Sirius, and look down upon an Earth that is in deep turmoil, yet see the Light emerging stronger than ever. That is your guarantee that you have won the battle already. Our immense love goes out to you to propel you ever forward, I bless you all.


» Bron: Niburu[/bron

80
De huidige omstandigheden die in het Midden-Oosten plaatsvinden, vereisen dat jullie kalm blijven en niets toevoegen aan de emotionele onrust die eruit voorkomt. Jullie hebben het voordeel te weten dat de mensen hun vrijheid zullen veroveren, en daarom is de manier waarop jullie kunnen helpen, het verspreiden van het Licht naar de betreffende gebieden.

Een vreedzame energie die de energie van Liefde bevat, zal overal een prachtig kalmerend effect hebben. Woede en haat voedt alleen maar juist die energieën waarmee de problemen worden aangewakkerd waar jullie getuige van zijn. Na zover te zijn gekomen, is het niet de tijd om te aarzelen of de consequenties te vrezen, want zoals jullie weten is jullie overwinning op de duisteren verzekerd.

Onaangename gevolgen van de onrust zullen tot op zekere hoogte in alle landen ontstaan, en het laat de autoriteiten twee keer nadenken voor ze actie ondernemen. Zij weten net zo goed als jullie dat de oude handelswijzen hun tijd hebben gehad, maar twijfelen over het bevorderen van de nieuwe manier van denken die om een totale verandering van het oude naar het nieuwe paradigma vraagt. Toch kan een totstandkoming niet worden verhinderd, en jullie energieën blijven het opbouwen zodat het niet kan worden genegeerd. Binnenkort zal het feit dat Ascentie nadrukkelijk nadert ook aan de Mensheid bekend moeten worden gemaakt, en dat op zich zal een grote mate van vrede voortbrengen in de wereld. Het zal gepaard gaan met de kennis dat jullie eeuwig leven, zodat de mensen zich van hun onsterflijkheid bewust zijn. Dat moedigt hen aan voorbij hun huidige leven te kijken, en te begrijpen dat alle ervaringen met een bedoeling plaatsvinden. Het zal betekenis geven aan levens die worden verspild vanuit de overtuiging dat zij geen toekomst hebben en die tot wanhoop vervallen.

Verder is het ook tijd het feit te bevestigen dat jullie het zijn die je leven gaan beoordelen, en dat God geen straffen uitdeelt of zielen tot het vagevuur veroordeelt. Jullie mogen wel overwegen dat de Hel op Aarde is, en dat is jullie eigen maaksel omdat jullie de kracht is gegeven naar eigen wens te creëren. Jullie gaan nu zien dat wanneer jullie je energie op het scheppen van vrede en harmonie op Aarde richten, het zo zal zijn. Omdat jullie je hebben verheven en de intentie in je dragen er een betere wereld van te maken, zullen jullie accepteren dat jullie ongelooflijke krachten hebben wanneer jullie je gedachten richten op datgene wat jullie willen. Het staat ons en andere Wezens van het Licht ook toe naar jullie te komen, en te helpen met de manifestatie van het Nieuwe Tijdperk. Jullie gaan grote dingen zien gebeuren omdat het Licht haar wonderen uitwerkt wanneer alle hoop verloren lijkt. Het was altijd de bedoeling dat deze cyclus met Ascentie zou eindigen, maar het was, tot het ontstaan van een aantal grote sprongen vooruit in jullie bewustzijn, nog niet zeker.

Focus je op alles wat een hogere trilling heeft, en begrijp dat zelfs in het bereiken van een grotere vrijheid, zielen offers hebben gebracht om het te bereiken. Dat zal wederom deel hebben uitgemaakt van hun levensplan, en in sommige gevallen was dat om gemaakte fouten goed te maken. Onthoud Dierbaren dat jullie er voor de geboorte op Aarde mee hebben ingestemd, en zeer weinig zielen zouden hun levensplan willen veranderen, al is jullie vrije wil nog van kracht. Elke keer als jullie iets nieuws leren, verheft het jullie trilling, en dat is belangrijk als jullie willen ascenderen. Elke ziel gaat door een reinigingsperiode heen wanneer oud karma wordt opgeruimd en dat is met name in deze tijd noodzakelijk. Er is zeker geen gebrek aan kansen op dit moment, en ze worden het beste genomen wanneer jullie je bewust hebben voorbereid dit te doen.

Achter alle gebeurtenissen die op Aarde plaatsvinden, staan grote Wezens klaar om ervoor te zorgen dat ze niet uit de hand lopen. Ook wij van de Galactische Federatie staan tot hun beschikking, en er kan uit naam van de Bron een beroep op ons worden gedaan om hulp te verlenen. Alles heeft een doel, en zelfs negatieve handelingen kunnen instrumenteel zijn in het bevorderen van jullie spirituele vooruitgang. Zij geven jullie inderdaad vaak een kans om in jullie Lichtwerk uit te blinken en jullie trilling zelfs verder te verhogen. Jullie zien dus dat letterlijk geen ervaring zonder waarde is, en de dualiteit blijft jullie uitdagingen aanbieden. Misschien zien jullie het leven heel anders dan voorheen, en besef dat het tot in perfectie is gepland, zelfs als jullie de voordelen voor jezelf niet zien.

De waarheid maakt jullie niet alleen vrij, maar geeft jullie een reden zoveel mogelijk uit het leven te halen, vanuit de visie onder alle omstandigheden je best te doen. Het zal jullie evolutie versnellen zodat jullie een duidelijk doel in gedachten hebben, en jullie je daar op kunnen richten. Ga naar binnen en vind je pad naar Ascentie, want het kan heel erg van anderen verschillen, en volg je intuïtie. Het is handig leiding te hebben, maar wees bij de laatste beoordeling jezelf en neem verantwoording voor je eigen leven. Jullie kunnen het, en jullie vooruitgang zal veel sneller gaan en veel bevredigender voor jullie zijn. Jullie zijn op jullie reizen niet alleen, en andere zielen die er voor gekozen hebben deel uit maken van jullie ervaringen, zullen hun weg naar jouw leven vinden. Zelfs degenen die jouw tegenstanders blijken te zijn, zullen onderbewust hun rol ook kennen, en misschien betreden ze je leven met een enkel doel voor ze weer verdwijnen. Jullie zouden erg verbaasd kunnen zijn dat dit met miljoenen zoekende zielen uitgewerkt kan worden, maar dat gebeurt. Er zijn machtige Wezens die jullie levens overzien, en hun macht is zodanig dat het jullie huidige begrip te boven gaat.

Als jullie verdergaan met de veranderingen, verwacht dan het onverwachte, want sommige zullen plotseling ontstaan en jullie verrassen, zo niet grote blijdschap brengen. Onze bondgenoten hebben hard gewerkt om dit moment in de tijd te bereiken, en we kunnen zeggen blij te zijn met de geboekte vooruitgang. Jullie hebben dit jaar zoveel om naar uit te kijken, laat staan het volgende. Wees dus geduldig nu jullie zo dicht bij het ervaren van een aantal echt grote gebeurtenissen zitten, die jullie van het gezochte bewijs gaan voorzien om jullie te garanderen dat alles goed gaat. De omvang van wat er gebeurt is enorm, dus heb alsjeblieft begrip voor onze vereiste dat wij op het juiste moment van start gaan. Wij willen niet zonder adequate voorbereiding overhaast aan dingen beginnen, en we zijn aan boord van onze schepen extreem actief geweest met het voortdurend bijwerken van onze plannen. We kunnen in feite gebeurtenissen accuraat voorspellen maar gaan geen exacte data geven omdat ze het beste geheim kunnen worden gehouden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kijk neer op een Aarde die in diepe onrust verkeert, maar zie het Licht sterker dan ooit tevoorschijn komen. Dat is jullie garantie dat jullie de strijd al hebben gewonnen. Onze immense liefde gaat naar jullie uit om jullie voor altijd naar voren te stuwen, en ik zegen jullie allemaal.


» Bron: Niburu

81
2012 / Contact: The divisive means that are presently used will be removed (21-2)
« Gepost op: februari 21, 2011, 09:12:07 pm »
Let no one put you off your path, and be resolute and determined to achieve what you know inwardly is your life plan. This lifetime is the most important one that you will have entered in recent times. You have built up towards it with the object of ascending, and what better success could you possibly have knowing that this cycle is coming to an end. If you cannot yet equate with such an achievement, consider the possibility that you are still in a karmic situation and not totally free from lessons to be learnt. However, whilst time is becoming short you can still aspire to being part of Ascension, and can incorporate it into your life. Be assured that once you express the intent to do so, you will receive immense help. Doing so will give you the opportunity to leave the old ways behind, and become a free soul unhindered by the constant presence of the lower energies. You will never regret moving on from the present dimension, as it is not your true reality and far from the higher ones where you came from.

What many have been telling you about the changes, is in front of you and they have only just begun. As you have already seen they are beginning to manifest in other countries where oppression has been the order of the day. Do not think that because you live in a modern society that changes are unnecessary, as we are talking about all that is necessary to give you back your rights as a Sovereign Being. Life should have, and could have been much, much better than what you have experienced. There has always been sufficient wealth and resources in the world for everyone to live an abundant and happy life. The fact you have not is because you were deliberately denied your entitlement and kept down in a constant state of need. To describe your position as slaves to the establishment is by no means far fetched, except that many people do not realize that they are not free.

Soon you will taste freedom as the changes come into being but naturally it requires your cooperation, as it is not meant to place anyone above another. Equality, opportunity and the status of all beings will be raised up so that you become one nation that works for the good of all. The divisive means that are presently used to keep you separated will be removed, and there will be a coming together of politics, science and religion. Each will remove whatever proves to be without a true foundation, and with it an allowance for free expression. In part our coming will assist to these ends, as we will enlighten you as the where the changes need to be introduced. Much information and teachings are quite inappropriate for the New Age that is rapidly approaching. However, we leave you as individuals to follow your own beliefs, as there is no pressure applied by us but simply a placing before you what is considered to be the truth.

All of what is happening is part of a greater plan to raise your Universe to a higher level, and is overseen the energy that you call God carrying out the desires of the Supreme Creator. Your little blue planet is in one way insignificant at the far reaches of the Universe, yet it holds such great importance from a spiritual point of view. It has been a very special one where you the Great Beings are fully protected from outside interference as you see out the final chapter of duality. We acknowledge your brave acceptance of losing contact with your true Self, that is your Higher Self, to experience the lower vibrations. You could in different circumstances have remained in a separated state for eons of time, and experienced a loss of memory as to whom you really were. You are receiving our accolades for keeping to your task to rise up into the Light. We and many other Beings have worked tirelessly to help you awaken, and our patience has been rewarded by your recent response. Your success has meant that your levels of consciousness have risen sufficiently, to overcome the final assaults against you by the Illuminati and their minions.

The situation cannot now be reversed as you hold the ascendant position, and progress is speeding ahead. The powerful energies you are giving out are your assurance that the dark Ones will have no option but to give up their plan. They are obstinately holding on and having their last gasps hoping for some revival of their fortunes, but it is not to be. Those Beings who work with us and for us, are waiting for a signal to carry out their assignment and are ready to spring into action. This is certainly no time to lose faith or allow fear to creep into your lives. Raise your sights onto the path you see opening up before you, and give no succor to the dark Ones now that they are rapidly losing their power. There will no retribution on our part as justice is an issue that will come into being of its own accord. Every single soul that set out to experience duality is of the Light, and those that have fallen are just as much in need of the Love and Light as any other soul. There is always a way back if the desire exists to return to the Light, and there are great Beings who work from levels of pure Light that hold out a helping hand. No one wants to see a soul dig itself into a bottomless pit, as we are All One and each soul is intended to eventually return to the Source.

Foremost think of yourselves as Spiritual Beings, and see your human experience as a great step up in your evolution. You will never stop learning albeit when in the Light of the higher realms, it is at a much slower pace because the challenges are not as fierce or difficult as when in duality. In time you will remember your success, and the attachment to your lower experiences will fade away so that only beauty and harmony will surround you. You are not meant to carry the burden of every single experience, and certainly not when you have been in the league with the dark Ones. Oh yes Dear Ones, you have been from one extreme to the other as part of your experience. How else would you have grown and moved beyond duality unless you understood it.

I am SaLuSa from Sirius, and bit by bit we have given you the truth of your time on Earth, the importance of understanding Mother Earth, and how you may ensure your release from the lower vibrations. We as the Galactic Federation have followed your progress for eons of time, and your success is also ours. We greet you back home from a victory over the darkness that has been a great adventure for us all.


» Bron: Niburu

82
2012 / Contact: De verdeeldheid zaaiende middelen zullen worden opgeruimd (21-2)
« Gepost op: februari 21, 2011, 09:08:54 pm »
Laat niemand jullie van je pad afhalen, en wees resoluut en vastberaden om te bereiken wat jullie innerlijk weten dat jullie levensplan is. Dit leven is het belangrijkste leven waar jullie de afgelopen tijd aan zijn begonnen. Jullie hebben er, met het doel te ascenderen, naartoe gewerkt en welk mooier succes zou je kunnen hebben met de wetenschap dat deze cyclus eindigt. Als jij jezelf nog niet met zo’n resultaat kan vergelijken, overweeg dan de mogelijkheid dat je nog steeds in een karmische situatie zit en nog niet volledig vrij bent van te leren lessen.

Terwijl de tijd echter krap begint te worden, kun je er nog steeds naar streven deel uit te maken van Ascentie, en kun je het in je leven integreren. Wees ervan verzekerd dat wanneer je eenmaal de intentie om dit te doen hebt uitgesproken, je immense hulp zal ontvangen. Door dit te doen, krijg je de kans oude gewoonten achter je te laten, en een vrije ziel te worden die niet door de constante aanwezigheid van de lagere energieën wordt gehinderd. Jullie zullen er nooit spijt van krijgen de huidige dimensie te verlaten, want het is niet jullie ware realiteit en ze is ver verwijderd van de hogere dimensies waar jullie vandaan zijn gekomen.

Wat velen jullie over de veranderingen hebben verteld, gebeurt voor jullie ogen en ze zijn nog maar net begonnen. Zoals jullie hebben kunnen zien, beginnen zij zich in andere landen te manifesteren waar onderdrukking aan de orde van de dag was. Denk niet omdat je in een moderne samenleving leeft dat veranderingen niet nodig zijn, want we praten over alles wat noodzakelijk is om jullie je rechten als Soeverein Wezen terug te geven. Het leven had vele malen beter moeten zijn, en kon veel beter zijn dan wat jullie hebben ervaren. Er zijn altijd voldoende rijkdom en middelen in de wereld geweest om iedereen een overvloedig en gelukkig leven te laten hebben. Het feit dat dit niet is gebeurd, komt doordat jullie doelbewust jullie rechten werden ontzegd en jullie in een staat van constante behoefte werden gehouden. Jullie positie als 'slaven van de gevestigde orde' te omschrijven is geenszins vergezocht, zij het dat veel mensen niet beseffen dat ze niet vrij zijn.

Binnenkort gaan jullie vrijheid proeven als de veranderingen tot stand komen maar natuurlijk vereist het jullie samenwerking, want het is niet de bedoeling iemand boven een ander te plaatsen. Gelijkwaardigheid, kansen en de status van iedereen zal worden verhoogd zodat jullie één natie worden die voor het welzijn van iedereen werkzaam is. De verdeeldheid zaaiende middelen die momenteel worden gebruikt om jullie gescheiden te houden, zullen worden opgeruimd, en politiek, wetenschap en religie zullen tot elkaar komen. Ieder zal alles wat geen echte fundering blijkt te hebben, verwijderen en hiermee ruimte geven aan een vrije expressie. Gedeeltelijk zal onze komst het behalen van deze resultaten ondersteunen, doordat wij jullie gaan inlichten waar de veranderingen moeten worden ingevoerd. Veel informatie en leringen zijn voor het Nieuwe Tijdperk, dat snel nadert, heel ongepast. Wij laten jullie echter individueel je eigen overtuiging volgen, want er wordt door ons geen druk uitgeoefend maar wat als de waarheid wordt beschouwd, wordt gewoon voor jullie neergelegd.

Alles wat gebeurt, maakt deel uit van een groter plan om jullie Universum naar een hoger niveau op te tillen en er wordt toezicht op gehouden door de energie die jullie God noemen, die de wensen van de Allerhoogste Schepper tot uitvoer brengt. Jullie kleine blauwe planeet is aan de ene kant onbetekenend ten opzichte van de enorme reikwijdte van het Universum, en is aan de andere kant vanuit spiritueel oogpunt toch enorm belangrijk. Het is een hele speciale plek geweest waar jullie, de Grote Wezens, volledig tegen bemoeienis van buiten werden beschermd omdat jullie in het laatste hoofdstuk zitten van de dualiteit. We erkennen jullie moedige acceptatie van het verliezen van contact met jullie ware Zelf, dat is jullie Hoger Zelf, om de lagere trilling te ervaren. Jullie hadden onder andere omstandigheden nog eonen lang in een afgescheiden staat kunnen blijven door het ondergaan van geheugenverlies van wie jullie werkelijk zijn. Jullie ontvangen onze lofbetuigingen voor het vasthouden aan jullie taak om je naar het Licht te verheffen. Wij en vele andere Wezens hebben onvermoeibaar gewerkt om te helpen jullie te laten ontwaken, en ons geduld is door jullie recente respons beloond. Jullie succes betekende dat jullie bewustzijnsniveaus voldoende zijn toegenomen om de laatste aanvallen tegen jullie door de Illuminati en hun handlangers te overwinnen.

Nu jullie in de ascenderende positie verkeren, kan de situatie niet worden omgedraaid en vooruitgang snelt vooruit. De krachtige energieën die jullie verspreiden zijn jullie garantie dat de duisteren geen andere optie hebben dan hun plan op te geven. Ze houden hardnekkig vast en terwijl ze hun laatste adem uitblazen, hopen ze op een soort opleving van hun fortuin, maar het gaat niet gebeuren. Die Wezens die voor ons en met ons werken, wachten op een teken om hun taak uit te voeren en zijn klaar om plots in actie te komen. Dit is zeker geen tijd om vertrouwen te verliezen of angst in je leven te laten sluipen. Verhef je blik op het pad dat je voor je open ziet gaan, en verleen geen hulp aan de duisteren, nu ze snel hun macht verliezen. Van onze kant zal er geen vergelding bestaan omdat gerechtigheid een kwestie is die uit eigen beweging tot stand komt. Iedere afzonderlijke ziel die het plan opvatte de dualiteit te gaan ervaren, is van het Licht en de gevallenen hebben evenzeer Liefde en Licht nodig als elke andere ziel. Er is altijd een weg terug als het verlangen bestaat om naar het Licht terug te keren, en er zijn grote Wezens die werkend vanuit niveaus van zuiver Licht, een helpende hand uitsteken. Niemand wil een ziel voor zichzelf een bodemloze put zien graven, want we zijn Allen Een en iedere ziel is voorbestemd uiteindelijk naar de Bron terug te keren.

Zie jezelf op de eerste plaats als Spiritueel Wezen, en beschouw je menselijke ervaring als een grote stap omhoog in jullie evolutie. Jullie zullen nooit stoppen met leren, al is het in het Licht van de hogere sferen op een veel langzamer tempo omdat de uitdagingen niet zo pittig of moeilijk zijn als in de dualiteit. Mettertijd zullen jullie je succes onthouden en de verbinding met jullie lagere ervaringen zullen wegvagen zodat slechts schoonheid en harmonie jullie omringen. Jullie zijn niet bedoeld om de last van iedere afzonderlijke ervaring met je mee te dragen, en zeker niet wanneer jullie met de duisteren nauw hebben samengewerkt. Oh ja Dierbaren, jullie zijn als onderdeel van jullie ervaringen van het ene extreme naar het andere gegaan. Hoe hadden jullie anders kunnen groeien en de dualiteit achter je kunnen laten, als je het niet had begrepen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en beetje bij beetje hebben we jullie de waarheid verteld over jullie tijd op Aarde, over het belang om Moeder Aarde te begrijpen, en hoe jullie verzekerd mogen zijn van jullie bevrijding van de lagere trilling. Wij, de Galactische Federatie, hebben jullie vooruitgang gedurende duizenden en duizenden jaren gevolgd, en jullie succes is ook het onze. Wij verwelkomen jullie weer thuis, na een overwinning op de duisternis wat voor ons allemaal een groot avontuur is geweest.


» Bron: Niburu

83
2012 / Contact: The problems that exist today will gradually be eliminated (18-2)
« Gepost op: februari 18, 2011, 11:38:07 pm »
We continue to draw nearer to you, not that you may necessarily notice as we keep many of our craft shrouded in a cloak of invisibility. How exciting it will be when we can at last be open in our activities on and off your Earth. Our mission at present is one of a holding nature, until we have secured a safe environment and skies that are free of any threat against us. These matters cannot be dealt with very quickly, as it requires orders from people of the top echelons to ensure our safety. It is not that we are really at risk, but we cannot operate in an atmosphere of tension and malice. . We refrain at all times from confrontation, and take evading action when we are threatened. Because we have advanced technologies we do not use them to overpower people, but to protect ourselves. The Galactic Federation is a peaceful organization that promotes peace and cooperation between civilizations.

Your Universe has been one that has perpetually been engaged in war, and the most devastating Galactic wars. When weapons carry such power as to destroy planets, you will know that a serious level of destruction has been reached. Yet your scientists tested the atom bomb without real understanding of the consequences, and went ahead knowing that there could have been a knock on affect. In the times of Atlantis they also pushed caution aside, and destroyed a great civilization and a whole continent. Many of you incarnate now were present in those times, and your presence has helped prevent another calamity. The levels of consciousness you reached allowed us to respond and stop another serious threat to the Earth, and you will know that it was during the latter part of last century. Once you discovered how to split the atom, it was seen that such a development would take place, but we could not interfere with your freedom to use your discoveries.

Your freewill has been both a blessing and a burden depending on how you have used it. Through your decisions you have moulded your society and its laws, and of course created all that is around you. You are still exercising your freedom now, but having realized the shortcomings of the old ways you are seeking change. You have spoken and your dreams will materialize, and we are with to ensure that completion takes place as planned. In fact it is through Ascension that you will find yourselves moving into not just the New Age, but also the Golden Age. You have to be there to appreciate what it all means, and it will surpass anything that you can imagine. Yes, we tell you from time to time what to expect, but words seem quite inadequate to describe the beauty and harmony that awaits you.

It is as well that there are Lightworkers on Earth, as they are stabilizing the energies of Light and grounding them to the benefit of others. They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward. Without them many would succumb to the lower energies, and find it difficult to lift themselves up out of them. This year is to be one of great upliftment for all people in general, as they will see major changes commencing with the promise of more to come. Out of the present turmoil will come the seeds of freedom from oppression, and the beginning of true period of happiness and advancement. The problems that exist today will gradually be eliminated, and then you will know that the path to Ascension has truly opened up.

Dear Ones, by all means send out your Light where you perceive it is most needed, but remember your immediate needs in the locality where you live. Communities will need the advice and experience of those who are understanding of what is happening. Groups will serve the needs best, and it is time to use whatever skills you have to direct people’s energies in the right direction. There will be plenty of volunteers once the goal for Mankind is understood, as it will be seen that you are all involved in what is taking place. It will be a pleasure to be of service to others, and the spirit of Oneness will prevail. It will continue to grow and the differences because of colour, culture and religion will be of no consequence. In fact people will realise that at heart they are all souls on the same journey, and will go forward as One in harmony with each other.

There is not one problem that cannot be solved, no matter how big, and the tasks ahead will be dealt with quite speedily. We naturally wish to commence our operations as soon as possible, and must have the right people at the helm. That means bringing our allies into prominence, and they will step forward once the way is clear. We cannot have the dark Ones meddling in our work, so they will have to be first removed. We already know exactly who they are and they will be shown for what they stand, and there is no way that they will escape justice. By that time there will be a free exchange of information, and the media will have become a true expression of events that take place.

The Creator has never left you at the total mercy of the dark Ones, and regardless of what has taken place has surrounded you with Beings of Light to protect you. The Creator also decreed that this cycle should now end, and so it shall. So you can continue with your life, knowing that nothing can prevent you moving into the higher dimensions through Ascension. Allow yourselves to indulge in fantasies about the life you are about to move into, and you will not be far wrong if at all. Think of the most wondrous surroundings, the beauty and harmony beyond your present experience, the energies that speak of everlasting peace, and the iridescent light that permeates everything around you. Such visions will lift you up so that you never forget what is to be your destiny.

I am SaLuSa from Sirius, and if I have given you hope and assurance that a beautiful future lies ahead of you, I will have succeeded in giving you a help line to assist you through these troubled times on Earth. Already you are seeing what people can do when their focus is concentrated upon their goal. The result may not be instantaneous but can bring about changes that lead to it. If you did not think the changes would ever come, you know different now and they will continue to escalate. With your knowledge you can help others who only see the outer happenings, and help them avoid a fearful reaction. We will leave you with those thoughts, and express our love for you all.


» Bron: Niburu

84
2012 / Contact: De huidige problemen worden geleidelijk opgeruimd (18-2)
« Gepost op: februari 18, 2011, 11:36:20 pm »
Wij komen nog steeds dichter bij jullie, al hoeven jullie dat niet per se te merken omdat we veel van onze schepen in een mantel van onzichtbaarheid gehuld houden. Wat zal het spannend zijn wanneer we eindelijk open kunnen zijn over onze activiteiten op en buiten jullie Aarde.

Onze huidige missie heeft een afwachtend karakter, totdat we verzekerd zijn van een veilige omgeving en de lucht vrij is van alle bedreigingen tegen ons. Deze zaken kunnen niet heel snel worden afgehandeld omdat daarvoor orders zijn vereist van mensen uit de bovenste regionen om onze veiligheid te garanderen. Het is niet dat we echt gevaar lopen, maar wij kunnen niet in een sfeer van spanning en kwaadwilligheid werken. Wij onthouden ons te allen tijde van een confrontatie, en nemen ontwijkende maatregelen wanneer we worden bedreigd. Omdat wij over geavanceerde technologieën beschikken, gebruiken wij ze niet om mensen te overmeesteren maar om onszelf te beschermen. De Galactische Federatie is een vreedzame organisatie die vrede en samenwerking tussen beschavingen bevordert.

Jullie Universum is onophoudelijk bij oorlogen betrokken geweest, en bij de meest verwoestende Galactische oorlogen. Wanneer wapens een zodanige kracht bevatten dat ze planeten kunnen vernietigen, dan weten jullie dat er een ernstig niveau van destructie is bereikt. Maar jullie wetenschappers hebben de atoombom getest zonder echt de consequenties te begrijpen, en gingen verder terwijl ze wisten dat er een domino-effect kon ontstaan. In de tijd van Atlantis schoven ze voorzichtigheid ook terzijde, en vernietigden een grote beschaving en een totaal continent. Velen van jullie die nu zijn geïncarneerd, waren in die tijd aanwezig en jullie aanwezigheid heeft geholpen een nieuwe ramp te voorkomen. De bereikte bewustzijnsniveaus gaven ons de ruimte te reageren teneinde een nieuwe ernstige bedreiging van de Aarde tot stoppen te brengen. En jullie zullen weten dat dit tijdens het laatste deel van de afgelopen eeuw is geweest. Toen jullie eenmaal ontdekten hoe het atoom gesplitst kon worden, zag men dat een dergelijke ontwikkeling plaats zou vinden, maar wij konden ons niet bemoeien met jullie vrijheid je ontdekkingen te gebruiken.

Jullie vrije wil is zowel een zegen als een last geweest, afhankelijk van hoe jullie het hebben gebruikt. Door middel van jullie beslissingen vormden jullie je samenleving en de bijbehorende wetten, en creëerden jullie natuurlijk alles wat je omgeeft. Jullie beoefenen je vrijheid nu nog steeds, maar na de tekortkomingen van het oude systeem te hebben beseft, zoeken jullie verandering. Jullie hebben gesproken en jullie dromen zullen zich materialiseren, en wij zijn erbij om te garanderen dat voltooiing volgens plan plaatsvindt. Het is eigenlijk door middel van Ascentie dat jullie zullen merken dat je niet alleen naar het Nieuwe Tijdperk gaat, maar ook naar het Gouden Tijdperk. Jullie moeten er zijn om te waarderen wat het allemaal betekent, en het zal alles wat jullie je maar kunnen voorstellen, overtreffen. Ja, wij vertellen jullie regelmatig wat je kan verwachten, maar woorden lijken nogal ontoereikend om de schoonheid en harmonie te beschrijven die jullie te wachten staat.

Het is goed dat er Energiewerkers op Aarde zijn, want zij stabiliseren de energieën van Licht en gronden ze ten bate van anderen. Zij dragen hun toorts, waar ze ook heen gaan, en verlichten de weg vooruit. Zonder hen zouden velen tot de lagere energieën vervallen, en het moeilijk vinden om zich zonder hen weer te verheffen. Dit jaar wordt een jaar van grote vooruitgang voor alle mensen in het algemeen, want zij zullen grote veranderingen zien beginnen met de belofte dat er meer op komst is. Vanuit de huidige onrust zullen de zaadjes ontstaan ter bevrijding van onderdrukking, en het begin van een echte periode van geluk en vooruitgang. De huidige, bestaande problemen worden geleidelijk opgeruimd, en dan zullen jullie weten dat het pad naar Ascentie echt open is gegaan.

Dierbaren, zend op alle mogelijke manieren jullie Licht uit waar jullie denken dat dit het hardste nodig is, maar vergeet niet jullie directe behoeften in de plaats waar jullie leven. Gemeenschappen zullen het advies en de ervaring nodig hebben van degenen die begrijpen wat er gebeurt. Groepen zullen het meest geschikt zijn voor het doel, en het is tijd om alle beschikbare vaardigheden die jullie hebben in te zetten om de energieën van de mensen in de juiste richting te leiden. Er zullen voldoende vrijwilligers zijn wanneer het doel voor de Mensheid eenmaal wordt begrepen, want men zal zien dat jullie allemaal betrokken zijn bij wat er gebeurt. Het zal een genoegen zijn om anderen van dienst te zijn, en de geest van Eenheid zal zegevieren. Dit zal blijven groeien en de verschillen vanwege kleur, cultuur en religie zullen geen rol spelen. Mensen zullen beseffen dat zij eigenlijk in hun hart zielen zijn die dezelfde reis maken, en zij zullen als Eenheid, in harmonie met elkaar, verdergaan.

Er bestaat niet één probleem, ongeacht de grootte, dat niet kan worden opgelost en de toekomstige taken zullen heel snel worden afgehandeld. We willen natuurlijk zo snel mogelijk met onze ingrepen beginnen, maar we moeten de juiste mensen aan het roer hebben. Dat betekent dat onze bondgenoten bekend worden gemaakt, en zij zullen naar voren stappen wanneer de weg vrij is. De duisteren mogen zich niet met ons werk bemoeien, dus die moeten als eerste worden verwijderd. Wij weten al precies wie ze zijn, het zal duidelijk worden waar zij voor staan, en er is geen manier waarop ze aan gerechtigheid kunnen ontsnappen. Tegen die tijd zal er een vrije uitwisseling van informatie zijn, en de media zal getrouw verslag doen van de gebeurtenissen die plaatsvinden.

De Schepper heeft jullie nooit volledig overgelaten aan de genade van de duisteren, en ongeacht wat er gebeurde, werden jullie met Wezens van Licht omringd om jullie te beschermen. De Schepper heeft ook verordend dat deze cyclus nu moet eindigen, en zo zal het zijn. Jullie kunnen dus doorgaan met je leven, vanuit de wetenschap dat niets jullie kan verhinderen om middels Ascentie naar de hogere dimensies te gaan. Sta jezelf toe je uit te leven in fantasieën over het leven waar jullie naar op weg zijn, en je zal er nauwelijks of niet naast zitten. Denk aan de meest wonderbaarlijke omgeving, de schoonheid en harmonie die jullie huidige ervaring te boven gaat, de energieën die over eeuwigdurende vrede spreken, en het regenboogkleurige licht dat alles om jullie heen doordringt. Dergelijke visioenen zullen jullie omhoog tillen zodat jullie nooit je bestemming vergeten.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en als ik jullie hoop en een geruststelling heb gegeven dat er een prachtige toekomst voor jullie ligt, dan ben ik succesvol geweest in het aanreiken van een hulplijn aan jullie, om jullie door deze moeilijke tijden op Aarde heen te helpen. Jullie zien al wat mensen kunnen wanneer hun focus op hun doel is geconcentreerd. Het resultaat is er misschien niet ogenblikkelijk maar het kan veranderingen veroorzaken die er naar toe leiden. Als jullie niet hadden gedacht dat de veranderingen er ooit zouden komen, weten jullie nu beter en zij blijven zich verhevigen. Met jullie kennis kunnen jullie anderen helpen die slechts de uiterlijke gebeurtenissen zien, en hen helpen een angstige reactie te voorkomen. Wij verlaten jullie met deze gedachten, en drukken onze liefde uit voor jullie allemaal.


» Bron: Niburu

85
2012 / Contact: The task of cleansing the Earth is huge (7-2)
« Gepost op: februari 08, 2011, 10:20:20 pm »
Your awakening continues to grow exponentially, and that is your guarantee that there will never be a return to the old ways. Already your mass consciousness is helping others to awaken, and with it comes a better understanding of what is talking place. It is being realized that events are leading to massive changes, that are necessary to bring you to the next stage of your evolution. In so doing it is making the changes much easier to put into place. The commencement of open activity that is identified as part of our plan will soon be apparent. For the time being we continue to guide our allies, as their part in the preparations is most important. The going is tough at present but that was to be expected, as the dark Ones cling to their power only to see it slipping away. It may seem to be a massive muddle, but out of it will come opportunities to introduce the benefits that have been promised to you.

Naturally there are many versions of what is to happen very soon, and there are disinformation sources that not only attempt to confuse you, but also bring fear of what the future holds. We ask you to stay calm and follow your intuitive feelings, and know that messages carrying the Light do not present their information in a way to bring it about. Be focused and let your heart centre beam out your Light wherever you are, and so lift others up who will certainly benefit from your presence. Negative emotions only feed the very things that upset you, whereas the Light takes away their power. We remind you that it is on a higher level where the battle of the dark and Light is being fought out. The resulting energies affect every one upon Earth, and with the Light in the ascendance you are attracting more of it to yourselves. The more that it is anchored upon Earth; the more you are lessening the degree to which the changes can affect you.

Those of you who tap into various sources that are recognized as being of Light, are finding that there is a large degree of agreement as to what taking place. It is not that any one source has the sole right to the truth, but there are different levels of interpretation. Stay with one that resonates with your own inner feelings, but by all means check out others as they may be able to add to your understanding. If any energy does not feel right to you, it is best to disregard it and do not allow fear to creep in. Some people are so set in their ways that they find it hard to move on, but in time they must find the greater truth through their own experiences. Indeed, every soul will eventually find the true path, and realize that it starts from within. In the remaining period before Ascension each soul will have the opportunity to become enlightened, as infallible sources of the truth will come out into the open. The Masters will be recognized and accepted for what they are, having led Mankind out of the Dark Ages for many centuries.

Your history over many thousands of years is also in need of clarification, and much that is written bears little relationship to the truth. You do need to understand how you have been misled, enslaved and controlled through millennia of time. In this way your experiences will bear results that will enable you to help other civilizations going through duality. Your cycle of duality in your present dimension will end, but it still exists in other Universes. From your Earth experiences some of you will seek opportunities to help others, as many highly advanced Beings have helped Mankind. These are the unwritten accounts of how you have always been accompanied by Guides, who have come to you in times of need. There is hardly a soul that at some time has not had what they describe as a “lucky escape” when threatened with danger. Believe us Dear Ones; luck does not come into it and behind the scenes a few strings are pulled on your behalf. It comes down to what you planned for your life’s experiences, and although your problems may have arisen from exercising your freewill, you have an agreement to allow your Guides to intercede on your behalf. There are times when you might wish to change your destiny, and even if you could you would still have to return to your life plan. There are often many souls involved with each other, and it is important that they are all allowed to fulfill their commitments to each other.

At the end of a cycle as you are now going through, there is a finalizing of outstanding karma. Consequently you may find yourselves going from one challenge to another in quick succession. However, accept that it is all in your own interests and once cleared you will not have to pass that way again. Life is for learning, but not without its pleasures that can also be the result of past experiences. Take what comes in your stride, because when you planned your life you knew that you had the capabilities to see it through, and sometimes it entails quite serious challenges. Life is not a bed of roses until you rise up out of duality, and in the higher dimensions you are heading for a blissful and happy existence. You will find peace beyond your present understanding and nothing to disturb your joy and happiness. Meet with others who have also ascended, and enjoy each other’s presence in a communion of souls in Love and Light.

When you consider what awaits you now any experience you have becomes insignificant, as it is simply a clearing away of anything that no longer serves you. You have to be part of it as you had a hand in bringing all creations into existence, and it is your responsibility to transmute them into the Light. Do not worry that it will all be too much for you, as even so you are charged with doing so you will still be helped. As you are certainly aware, the Galactic Federation are here as part of that help but also to assist Mother Earth. The task of cleansing the Earth is huge, and is not one that you could possibly handle in the time that is left. So there is no reason to despair at what is happening around you, as it is the result of centuries of negativity that has brought such low vibrations to Earth. It can be cleared quite quickly but until we can reach you openly, the work cannot really commence as we would wish.

I am SaLuSa from Sirius, and remind you that we have a deadline where our announced presence on Earth is concerned. It comes closer by the day so your frustrations will not last much longer, and we can then begin to enjoy a friendly relationship in a common cause.

» Bron: Niburu

86
2012 / Contact: De taak om moeder aarde te reinigen is reusachtig (7-2)
« Gepost op: februari 08, 2011, 10:18:26 pm »
Jullie ontwaken blijft exponentieel toenemen, en dat is jullie garantie dat er nooit meer een terugkeer komt naar de oude gewoonten. Jullie massabewustzijn helpt anderen al wakker te worden, en daarmee ontstaat een beter inzicht in wat gaande is. Men beseft dat gebeurtenissen tot massale veranderingen leiden, die noodzakelijk zijn om jullie naar het volgende stadium van jullie evolutie te brengen. Dit maakt het veel gemakkelijker de veranderingen op de juiste plaats uit te voeren.

De aanvang van openlijke activiteiten die als onderdeel van ons plan worden herkend zullen spoedig duidelijk worden. Voorlopig blijven wij onze bondgenoten gidsen, want hun aandeel in de voorbereidingen is heel belangrijk. Het verloopt op dit moment taai maar dat was te verwachten, omdat de duisteren zich aan hun macht vastklampen terwijl die alleen maar wegglijdt. Het kan er als een enorme warboel uitzien maar er komen mogelijkheden uit voort om de voordelen te introduceren die jullie zijn beloofd.

Er bestaan natuurlijk veel versies van wat er zeer binnenkort staat te gebeuren, en er bestaan desinformatie bronnen die niet alleen proberen jullie te verwarren maar die ook angst zaaien over de toekomst. We vragen jullie kalm te blijven en je intuïtieve gevoelens te volgen, en weet dat boodschappen van Licht hun informatie niet op zo’n manier presenteren dat dit ontstaat. Blijf gefocust en laat jullie hartcentrum, overal waar jullie zijn, je Licht uitzenden, zodat anderen omhoog worden getild en zeker hun voordeel doen met jullie aanwezigheid. Negatieve emoties voeden juist die dingen die jullie verontrusten, terwijl het Licht hun macht wegneemt. Wij herinneren jullie eraan dat het op een hoger niveau is dat de strijd van duister en Licht wordt uitgevochten. De daaruit voortvloeiende energieën beïnvloeden iedereen op Aarde, en met het Licht in opkomst trekken jullie hiervan zelf meer aan. Hoe meer het op Aarde is verankerd, hoe minder jullie door de veranderingen worden beïnvloedt.

Wie van jullie gebruikt maakt van verschillende, als zijnde van het Licht erkende bronnen merken dat er een grote mate van overeenstemming is over wat er gebeurt. Het is niet zo dat slechts één bron het alleenrecht op de waarheid heeft, maar er bestaan verschillende interpretatieniveaus. Blijf bij een bron die met je innerlijke gevoelens resoneert, maar onderzoek in elk geval anderen want misschien kunnen ze bijdragen aan je inzichten. Als een energie niet goed voor je voelt, kun je die het beste negeren en laat angst niet bij je binnensluipen. Sommige mensen zitten zo vast in hun gewoonten dat ze het moeilijk vinden te veranderen, maar te zijner tijd moeten zij door middel van hun eigen ervaringen de grotere waarheid vinden. Iedere ziel zal echt uiteindelijk de ware weg vinden, en beseffen dat het van binnenuit begint. In de resterende periode tot Ascentie krijgt iedere ziel de mogelijkheid zuiver ingelicht te worden, aangezien foutloze bronnen van de waarheid in de openbaarheid komen. De Meesters zullen worden erkend en geaccepteerd voor wat ze zijn, na de Mensheid uit de eeuwenlange Donkere Tijdperken te hebben geleid.

Jullie duizenden jaren oude geschiedenis heeft ook behoefte aan verduidelijking, en veel wat is opgeschreven houdt weinig verband met de werkelijkheid. Jullie moeten begrijpen hoe jullie duizenden jaren lang zijn misleid, tot slaaf gemaakt en werden gecontroleerd. Op deze manier gaan jullie ervaringen resultaten opleveren waarmee jullie andere beschavingen kunnen helpen door de dualiteit heen te komen. Jullie cyclus van dualiteit in jullie huidige dimensie zal tot een einde komen maar bestaat nog steeds in andere Universa. Vanuit jullie Aardse ervaringen gaan sommige van jullie mogelijkheden zoeken om anderen te helpen, zoals vele hoogst geavanceerde Wezens de Mensheid hebben geholpen. Dit zijn de niet opgetekende verslagen van hoe jullie altijd door Gidsen werden vergezeld, die bij jullie kwamen in tijden van nood. Er is nauwelijks een ziel te vinden die niet op enig moment “net geluk heeft gehad”, toen hij of zij gevaar liep. Geloof ons Dierbaren; geluk heeft er niets mee te maken en achter de schermen werd er namens jullie aan een paar touwtjes getrokken. Het komt neer op wat jullie voor je levenservaringen hebben gepland, en ofschoon jullie problemen misschien ontstonden door het uitoefenen van de vrije wil, hebben jullie een overeenkomst waardoor jullie Gidsen namens jullie tussenbeide mogen komen. Er zijn tijden waarin jullie mogelijk jullie bestemming zouden willen veranderen, maar zelfs als jullie dit zouden kunnen, zouden jullie nog steeds naar je levensplan moeten terugkeren. Er zijn vaak veel zielen bij elkaar betrokken, en het is belangrijk dat zij hun verplichtingen naar elkaar kunnen vervullen.

Op het einde van een cyclus zoals waar jullie nu doorheen gaan, is er een afronding van het uitstaande karma. Bijgevolg zien jullie jezelf misschien in een snelle opeenvolging van de ene naar de volgende uitdaging gaan. Maar accepteer dat het allemaal in jullie eigen belang is en wanneer het eenmaal is opgeruimd, hoef je die weg niet opnieuw te bewandelen. Het leven is er om te leren, maar niet zonder zijn genoegens, die ook het gevolg kunnen zijn van eerdere ervaringen. Pak aan wat op je weg komt, want toen jullie je leven planden, wisten jullie dat je de capaciteiten had het tot een goed einde te brengen, al omvat het soms heel serieuze uitdagingen. Het leven houdt geen bed van rozen in totdat jullie uit de dualiteit verrijzen, en in de hogere dimensies stevenen jullie af op een gezegend en gelukkig bestaan. Jullie zullen een vrede vinden die jullie huidige begrip te boven gaat en er is niets wat jullie vreugde en geluk verstoort. Het ontmoeten van anderen die ook zijn geascendeerd, en het genieten van elkaars aanwezigheid in een gemeenschap van zielen in Liefde en Licht.

Wanneer jullie overdenken wat jullie staat te wachten, wordt elke ervaring die je nu hebt betekenisloos, omdat het alleen het opruimen is van iets wat jou niet langer dient. Jullie moesten daar deel van uitmaken omdat jullie zelf alle creaties tot leven hebben gebracht, en het is jullie verantwoordelijkheid ze naar het Licht om te vormen. Maak je geen zorgen dat het allemaal teveel voor je wordt, want zelfs dan krijg je, doordat je belast bent met de uitvoering, nog steeds hulp. Zoals jullie je zeker bewust zijn, is de Galactische Federatie hier als onderdeel van die hulp maar ook om Moeder Aarde te assisteren. De taak om Moeder Aarde te reinigen is reusachtig, en het is geen taak die jullie mogelijkerwijs in de resterende tijd zouden kunnen uitvoeren. Er is dus geen reden om te wanhopen aan wat er om jullie heen gaande is, aangezien dit het resultaat is van eeuwen van negativiteit die dergelijke lage vibraties op Aarde veroorzaakten. Het kan heel snel worden opgeruimd maar tot we jullie openlijk kunnen bereiken, kan het werk niet echt beginnen zoals we zouden willen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik herinner jullie eraan dat we een uiterste datum hebben wat betreft de bekendmaking van onze aanwezigheid op Aarde. Dit komt elke dag dichterbij zodat jullie frustraties niet veel langer meer hoeven te duren, en dan kunnen we gaan genieten van een vriendschappelijke relatie voor een gemeenschappelijk doel.» Bron: Niburu

87
2012 / Contact: The parting of the ways has already commenced (28-1)
« Gepost op: januari 29, 2011, 12:17:29 am »
The midnight hour approaches and you are being given every help to raise your levels of consciousness. It will be quite a rapid acceleration as a number of energies come your way, and already some of you who are more sensitive are noticing the difference. It may be the onset of telepathy, which in time to come will be more used than the spoken word. It is more graphic and precise and conveys packages of information where sometimes words are inadequate. A general indication that your consciousness is rising, is evidence of an inner calmness and detachment from the outside turmoil. Becoming centered begins to get easier and once you can hold it, you are not easily pulled into the lower vibrations. Certainly these times are a good test of your resolve, and it will still be a while before you can really sit back and take it easy. However, the good times are coming with pronounced changes before the year ends.

You are involved in not so much in a cliff-hanger, as a steady build up of pressure until the first victory is achieved. Our plans allow for a number of events to materialize, and we have to bide our time to see how it develops. Our intent is that matters start to move on very soon, but it is a complicated issue, involving many people. When a move is made it must be absolutely positive, and bring about the results that are needed. However, the prospects are improving all of the time, and clearly we are not waiting indefinitely. We want your release from the dark Ones to be an occasion to be celebrated, and not marred by any action that is undesirable.

NESARA has been very much in people’s minds for a long time, and its benefits are coming to you. The new approach to the financial side will be far reaching, so as to avoid any repetition of the recent collapse. Banks are to be accountable to the people, and the gambling syndrome will not be allowed. Money will once again have real value and interference with the markets for pure speculation will cease.  The most important changes will be in connection with the sharing of wealth so that everyone benefits, and there is no longer such a distinction between the poor and the rich. We have to say that there is more than enough wealth in the world to comfortably achieve our goals.

It seems quite extraordinary to us, that so much needs to be changed in your world. However over millennia of time you have been led into the current situation, and almost reached the point of no return. The erosion of your rights by increasing controls over you, and the misuse of your taxes has brought about a near collapse of your civilization. In any other circumstances you could all by now have easily been living a comfortable life, with all your needs provided for. You will taste the freedom we talk of very soon and by then you will have contact with us, and a guarantee of your right to choose your own future. It will of course mainly come within the plan for Ascension, but an alternative path may be chosen.

Your role at present is to be a calming affect on those around you, and do your best to eliminate the fear factor. In the long run nothing will really matter, or have the ability to deny you the opportunity to ascend. It is thus written and so it shall be as promised, as the dark Ones have failed to achieve their aims for world control. The chaotic conditions will be cleared up and total peace declared, by silencing the weapons of war. With the consciousness levels increasing it will become much easier to lift people’s minds, into a new way of thinking largely arising from a new found desire for peace. You are to witness a great wave of love and joy sweep over the world, and barriers between people will quickly come down. Most of you seek the same things out of life, and with the return of your freedom you will achieve success.

Almost every day somewhere in the world, what was hidden is being revealed and the truth will continue to become known. It will provide the opportunity to move on from accepted corrupt and criminal activities. Such energies will gradually disappear, to be replaced by the desire for open dealings that are honestly carried out. Once it is seen to bring in the changes, a new mindset will ensure that honesty becomes a way of life. That can of course start anytime and the sooner the better, as there is nothing more likely to be followed that elevates the values Man works from. Be an example to others and help create a new energy of fairness and justice, and let it be seen in your everyday dealings. These are all aspects of the changes necessary if you are to complete your journey in an ascended state.

The Galactic Federation fully understands the tasks confronting you, and we will be making them as easy as possible. In fact eventually we will work together in joint projects, and be on hand to benefit you with our experience. Then you shall really move forward quite quickly and as we have so often informed you, they shall be exciting and fulfilling times. Right now they may seem far away, but you will be surprised at how quickly matters can change. Just keep your sights on your personal goal and put into practice all you have learnt. The parting of the ways has already commenced, and those who choose other than Ascension will tend to lack interest in such subjects. In that case you must allow them to go their way, as it is a freewill choice that should not be interfered with. We have spoken often in this context, as we are well aware of our own need to observe such Laws where you are concerned.

Let and let live has its merits but not where it intrudes into another souls life. If you do, it can rebound on you in the way of karma and bring you another experience to handle. Often they are minor matters, but they will make a point at the very least as what you experience you are attracting to you. Be careful now as to what you think, because as your creative powers increase you may not always wish for the outcome. Place upon others all you would desire for yourself, and you will not go far wrong.

I am SaLuSa from Sirius, and bid you every success in your intent to move out of duality, into the higher dimensions through Ascension.


» Bron: Niburu

88
2012 / Contact: Het opsplitsen van de wegen is al begonnen (28-1)
« Gepost op: januari 29, 2011, 12:15:36 am »
Een nieuw tijdperk nadert, en jullie wordt alle mogelijke hulp gegeven om jullie te helpen je bewustzijnsniveau te verhogen. Het zal nogal een rappe versnelling worden doordat een aantal energieën jullie kant op komen, en sommigen van jullie die gevoeliger zijn, merken het verschil al op. Het kan het begin zijn van telepathie, wat te zijner tijd meer zal worden gebruikt dan het gesproken woord. Het is levendiger en nauwkeuriger, en brengt pakketjes informatie over waar woorden soms tekort schieten.

Een algemeen teken dat jullie bewustzijn stijgt, is blijk geven van een innerlijke kalmte en onthechting van de onrust in de buitenwereld. Gecentreerd zijn, begint gemakkelijker te worden en wanneer jullie dit eenmaal vast kunnen houden, worden jullie niet meer zo eenvoudig in de lagere trilling getrokken. Deze tijd is zeker een goede test van jullie standvastigheid, en het zal nog een tijdje duren voordat jullie echt achterover kunnen leunen en je gemak ervan kunnen nemen. Maar de goede tijden komen eraan, met uitgesproken veranderingen voor het jaar om is.

Jullie zijn niet zozeer betrokken bij een nek-aan-nek race, als wel een gestage opbouw van druk tot de eerste overwinning wordt bereikt. Onze plannen bieden ruimte aan een aantal gebeurtenissen, en we moeten even onze tijd uitzitten om te zien hoe het zich ontwikkelt. Het is onze bedoeling dat zaken zeer binnenkort in beweging komen, maar het is een gecompliceerde kwestie waar veel mensen bij zijn betrokken. Als er een stap wordt gezet, moet die absoluut positief zijn en de resultaten opleveren die nodig zijn. De vooruitzichten verbeteren echter voortdurend, en het is duidelijk dat we niet eindeloos wachten. We willen dat jullie bevrijding van de duisteren een gelegenheid wordt om gevierd te worden, en die mag niet door een of andere ongewenste actie worden bedorven.

NESARA zit al lange tijd sterk in jullie gedachten, en de voordelen komen naar jullie toe. De nieuwe aanpak van de financiële kant ervan, zal verreikend zijn om zo een herhaling van de recente instorting te voorkomen. Banken moeten verantwoording afleggen aan de mensen, en het goksyndroom zal niet worden toegestaan. Geld zal wederom echte waarde krijgen, en bemoeienis met de markt voor pure speculatie zal ophouden te bestaan. De belangrijkste veranderingen zullen samenhangen met het delen van rijkdom zodat iedereen profiteert, en er niet langer zo’n onderscheid is tussen arm en rijk. We moeten zeggen dat er meer dan genoeg rijkdom in de wereld is om comfortabel onze doelen te bereiken.

Het komt ons heel uitzonderlijk over dat er zoveel in jullie wereld moet worden veranderd. Maar in de loop van duizenden jaren zijn jullie naar de huidige situatie toe geleid, en hadden jullie bijna het punt van geen terugkeer bereikt. Het wegvagen van jullie rechten door toenemende controle over jullie en het misbruik van jullie belastingen veroorzaakte bijna het instorten van jullie beschaving. Onder andere omstandigheden hadden jullie allemaal een comfortabel leven kunnen leiden, waarbij in al jullie behoeftes was voorzien. Jullie proeven zeer binnenkort de vrijheid waar wij over spreken, en tegen die tijd hebben jullie contact met ons en een garantie van jullie recht om je eigen toekomst te kiezen. Het zit natuurlijk voornamelijk in het plan voor Ascentie, maar er mag een alternatief pad worden gekozen.

Jullie huidige rol is het hebben van een kalmerend effect op degenen om jullie heen, en je best te doen de angstfactor te elimineren. Op de lange termijn zal niets er echt toe doen of het vermogen hebben je de kans te ontzeggen om te ascenderen. Zo staat het geschreven en zo zal het conform belofte zijn, want de duisteren hebben gefaald hun doel, controle van de wereld, te bereiken. De chaotische omstandigheden zullen worden opgelost, en er zal totale vrede worden afgekondigd door het tot zwijgen brengen van oorlogswapens. Met de toenemende bewustzijnsniveaus wordt het veel gemakkelijker de gedachten van de mensen omhoog te krikken naar een nieuwe manier van denken, die grotendeels vanuit een nieuw ontdekt verlangen naar vrede ontstaat. Jullie worden getuige van een grote golf van liefde en plezier die over de wereld trekt, en barrières tussen mensen zullen heel snel worden afgebroken. De meeste van jullie zoeken dezelfde dingen in het leven, en met de terugkeer van jullie vrijheid zullen jullie hierin slagen.

Bijna elke dag wordt ergens in de wereld iets wat verborgen was, onthuld en de waarheid zal openbaar gemaakt blijven worden. Het biedt de gelegenheid om geaccepteerde en criminele activiteiten te verlaten. Dergelijke energieën zullen geleidelijk verdwijnen, om te worden vervangen door het verlangen naar transparant handelen en een eerlijke uitvoering daarvan. Wanneer de veranderingen eenmaal zichtbaar zijn, zal een nieuwe mentaliteit ervoor zorgen dat eerlijkheid een manier van leven wordt. Dat kan natuurlijk elk moment beginnen, en hoe eerder hoe beter, want er is niets wat kansrijker is om door het naleven daarvan de waarden van waaruit de Mens werkt, te verheffen. Wees een voorbeeld voor anderen en help een nieuwe energie te creëren van eerlijkheid en rechtvaardigheid, en laat het zichtbaar zijn in jullie dagelijkse manier van doen. Dit zijn allemaal aspecten van de noodzakelijke veranderingen, als jullie je reis in een geascendeerde toestand gaan voltooien.

De Galactische Federatie begrijpt volledig de taken waar jullie voor staan, en we zullen ze zo gemakkelijk mogelijk maken. In feite gaan we in gezamenlijke projecten samenwerken, en zullen we beschikbaar zijn om jullie van onze ervaring te laten profiteren. Jullie zullen dan echt heel snel vooruit gaan, en zoals we jullie zo vaak geïnformeerd hebben, worden het spannende en veelbelovende tijden. Ze kunnen op dit moment ver weg lijken, maar jullie zullen verrast zijn over hoe snel zaken kunnen veranderen. Houd gewoon je blik op je eigen doel gericht, en breng alles wat je hebt geleerd in de praktijk. Het opsplitsen van de wegen is al begonnen, en degenen die iets anders kiezen dan Ascentie zullen de neiging hebben een gebrek aan interesse te hebben voor zulke onderwerpen. Jullie moeten ze in dat geval hun eigen weg laten gaan, want het is een vrije keuze die niet mag worden belemmerd. We hebben vaak in deze context gesproken omdat we ons goed bewust zijn van onze eigen noodzaak zulke Wetten met betrekking tot jullie na te leven.

Leven en laten leven heeft zijn voordelen maar niet wanneer het indruist tegen het leven van een andere ziel. Als jullie dit doen, kan het in de vorm van karma bij je terugkeren en je een nieuwe te verwerken ervaring opleveren. Vaak zijn het minder belangrijke kwesties, maar die zullen op zijn minst van belang zijn doordat je ervaart wat je zelf aantrekt. Wees nu voorzichtig bij wat je denkt, want als jullie creatieve vermogens toenemen, is het gevolg misschien niet altijd gewenst. Gun anderen alles wat je zelf zou wensen, en je kan er niet ver naast zitten.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik wens jullie alle succes toe bij jullie intentie de dualiteit te verlaten, en middels Ascentie naar de hogere dimensies te gaan.

» Bron: Niburu

89
2012 / Contact: The Illuminati loses the fight for world domination (21-01)
« Gepost op: januari 23, 2011, 12:46:18 pm »
SaLuSa  21-January-2011

It is not at all unusual for the period leading to the end times to be chaotic, but as the old drops away so a new pathway emerges. By now you should be able to see the direction you are heading in, and it will conform to the plan for Ascension. For each individual there are the personal experiences, as you notice the changes in your consciousness. You are finding that you are more able to keep centred and are not so easily disturbed by outer happenings. The end times are a great test that determines how far you have evolved. You have to deal with the constant assault upon your senses, and the sight of death and destruction that seems to constantly occupy the media. When you can give of your love and compassion to those involved, and are not adversely affected by the emotional tug of your heartstrings, you are placing yourself beyond the reach of a negative response. The anger that it evokes in some people simply adds to the fear that already exists, and feeds the very ones who are trying to unsettle you.

Look around you and you should able to find enough good news to lift up your expectations. The signs are there that indicate that the dark Ones are rapidly losing the fight for control over you. Notice how the Chinese leaders are making concessions to the West, and that they are using their power to prevent the Illuminati from making further footholds in the East. They are a part of a growing movement to stabilise the world, and root out the influences that have tried to lead you into another war scenario. We cannot stop minor altercations or confrontations, but we will prevent any escalation into an all out war. That is within our authority, and it is also in response to the rising consciousness levels that seek peace for all people. The few can no longer dictate the course of mankind, and the path is opening up for the final stages of duality, as you know it.

Over many lives and through many civilisations you have experienced virtually every religion and culture, and today you stand as an extremely advanced soul. Your intuition has been heightened by them, and you have little else to learn except to apply your knowledge to the everyday situations. That way you should be able to make decisions that maintain your place in the Light. Your links with any aspect of the dark ones activities should fall away, as you answer to your Higher Self. It will become the normal way in which you lead your lives, and harmony and balance will result. Man’s Laws are a poor reflection of the Universal Laws, and sometimes you will have to fight them to obtain justice. With our coming, changes will be made and the Constitution restored with small amendments, for a population that is fast recognising the need for such action. The dark Ones have by no means had things all there own way, the difference is that until recent times they have carried out their deeds quite openly. The Light however has worked mainly behind the scenes, and prefers anonymity for reasons of safety. In fact the Light has never ceased working for your upliftment.

Now you wait for Governmental changes, Disclosure and Abundance programs to sweep you into the remaining period of this cycle. They are progressing and at the appropriate time we will swing into action and life will change quite dramatically. Our initial announcements will be so important to gain the confidence and support of the people, and much attention is being given to that aspect. There will be confusion, but the truth about your recent history will go a long way to clearing away false or misleading information. You have been deliberately mislead and kept in the dark over many events, that as Sovereign Beings you have every right to know about. For example there is vast and undeniable proof that life has not only existed on your Moon and Mars, but still does to this day. It is also known that there is an Inner Earth that houses advanced Beings, and we are not referring to bases under the Earth that hold both Humans and Extraterrestrial Beings. You really have so much to learn to set the record straight, and some information will be both shocking and sensational.

It will be most important that we can prove beyond doubt whatever information we give you, and that we can do in ways that will astound you by gong back into the past. You love your mysteries but you will enjoy the answers more so, and you could take the Great Pyramid as an example. It has caused so much speculation as to when it was built and to its purpose. Some investigators have found out much in this respect, but the vast numbers of you have little idea at all. Let us say that it goes back some 10,000 years and was built by Extraterrestrials, who created a network of such giants all around the world as you are discovering. In the main your history about them is very limited, and inaccurate as applies to much of your past 12,000 years or more. What is interesting is that you were your own ancestors. Hence it explains why some of you feel such a strong pull towards certain civilisations. It can affect your taste and preferences even today, and is apparent in many homes. It will thrill you when we show you exactly how the Great Pyramid was really built, by bringing the past to you.

Dear Ones, knowing what lies ahead of you, find joy and satisfaction in that knowledge. The dark Ones will no longer have any say in the matter, and will have been removed from all positions of power. Great spiritual Beings will have replaced them and Mankind will at last be led out of the darkness into the Light and Truth of Understanding. What happy times are just around the corner for you, and we know because we are part of them. Can you imagine how much weight will be lifted off your shoulders, and how quickly stressful situations will be changed. To be really free is in itself such a great step forward, but it comes with the recognition of the Oneness of All That Is.

I am SaLuSa from Sirius and can tell you the we of the Galactic Federation are getting excited, at the nearness of our presence being officially acknowledged all around the world. We wish to help diminish the suffering that goes on in deprived countries, and of course anywhere else in the world. We have all of the experience needed to change matters quite quickly. We can in fact see much deeper into them than you can, and know exactly what is required to be active straight away. Hold on Dear Ones, as help is coming soon in a most efficient and gentle way.

Thank you SaLuSa.

Mike Quinsey.


90
2012 / Contact: De Illuminati verliest het gevecht om de heerschappij (21-1)
« Gepost op: januari 23, 2011, 12:42:19 pm »
Het is helemaal niet ongebruikelijk dat de periode voorafgaand aan een eindtijd chaotisch is, maar als het oude wegvalt, verschijnt er een nieuw pad. Jullie zouden inmiddels moeten kunnen zien welke kant jullie opgaan, en het zal zich aanpassen aan het plan voor Ascentie. Voor ieder afzonderlijk zijn er de persoonlijke ervaringen, als jullie de veranderingen opmerken in je bewustzijn. Jullie ervaren dat je beter in staat bent gecentreerd te blijven en niet zo gemakkelijk te verstoren door uiterlijke gebeurtenissen. De eindtijden zijn een goede test om te bepalen hoe ver jullie zijn ontwikkeld. Jullie moeten om weten te gaan met de voortdurende aanval op jullie zintuigen, en de aanblik van dood en verderf waar de media zich constant mee bezig lijken te houden. Wanneer jullie je liefde en medeleven aan de betrokkenen kunnen geven, en niet nadelig worden beïnvloed door de emotionele pijn aan het hart, zijn jullie niet vatbaar voor een negatieve reactie. De woede die het bij sommige mensen oproept, wordt gewoon aan de al bestaande angst toegevoegd, en voedt juist degenen die jullie van streek proberen te maken.

Kijk om je heen en jullie zouden genoeg goed nieuws moeten kunnen vinden om je verwachtingen naar boven bij te stellen. De tekenen die aangeven dat de duisteren in rap tempo het gevecht om de heerschappij over jullie verliezen, zijn aanwezig. Zie hoe de Chinese leiders concessies doen naar het Westen, en dat zij hun macht gebruiken om te voorkomen dat de Illuminati nog meer vaste voet aan de grond krijgen in het Oosten. Zij zijn onderdeel van een groeiende beweging om de wereld te stabiliseren, en de invloeden uit te roeien die geprobeerd hebben jullie naar een nieuw oorlogsscenario toe te leiden. Kleinere twisten of confrontaties kunnen we niet stoppen, maar we zullen elke escalatie voorkomen die een algemene oorlog tot gevolg zou kunnen hebben. Dat valt binnen onze bevoegdheid, en het is ook in samenhang met de toenemende bewustzijnsniveaus waarbij vrede voor alle mensen wordt gezocht. Een klein aantal mensen kan niet langer de koers van de mensheid dicteren, en het pad opent zich voor de laatste stadia van de dualiteit, zoals jullie weten.

Gedurende vele levens en in vele beschavingen hebben jullie vrijwel elke religie en cultuur ervaren, en vandaag de dag gelden jullie als een extreem vooruitgekomen ziel. Jullie intuïtie is door deze ervaringen vergroot, en jullie hebben weinig anders te leren dan het toepassen van jullie eigen kennis op dagelijkse situaties. Op die manier zou je in staat moeten zijn om beslissingen te nemen die je plaats in het Licht in stand houden. Jullie banden met alle aspecten van de activiteiten van de duisteren zouden moeten verdwijnen, als jullie reageren op je Hoger Zelf. Het zal de normale manier worden waarop jullie je leven leiden, en harmonie en balans zullen het gevolg zijn. De Wetten van de Mens zijn een armzalige reflectie van de Wetten van het Universum, en jullie moeten ze soms echt bestrijden om gerechtigheid te verkrijgen. Met onze komst zullen er veranderingen worden aangebracht en zal de Grondwet met wat kleine verbeteringen worden hersteld, voor een bevolking die steeds meer de noodzaak van zo’n ingreep erkent. De duisteren kregen geenszins in alles hun zin, het verschil is alleen dat ze tot voor kort hun zaakjes heel openlijk konden uitvoeren. Het Licht heeft echter voornamelijk achter de schermen gewerkt, en gaf om veiligheidsredenen de voorkeur aan anonimiteit. In feite is het Licht nooit gestopt met het werken aan jullie verheffing.

Jullie wachten nu op Regeringswijzigingen, Openbaarmaking van buitenaards leven en de Overvloedprogramma’s om jullie snel naar het laatste stukje van deze cyclus te lanceren. Het schiet op en op het gepaste moment komen we in actie en zal het leven heel drastisch veranderen. Onze eerste bekendmakingen zullen heel belangrijk zijn om het vertrouwen en de steun van de mensen te winnen, en aan dat aspect wordt veel aandacht gegeven. Er zal verwarring bestaan, maar de waarheid over jullie recente geschiedenis zal een heleboel helpen om valse of misleidende informatie uit de weg te ruimen. Jullie zijn doelbewust over veel gebeurtenissen misleid en onwetend gehouden, terwijl jullie als Soeverein Wezen het volste recht hadden hiervan te weten. Er is bijvoorbeeld grootschalig en onweerlegbaar bewijs dat er niet alleen leven op jullie Maan en Mars heeft bestaan, maar dat het er ook nu nog bestaat. Ook is bekend dat er een Binnenaarde bestaat die geavanceerde Wezens huisvest, en dan verwijzen we niet naar bases onder het Aardoppervlak waar zowel Mensen als Buitenaardse Wezens worden vastgehouden. Jullie hebben werkelijk zoveel te leren om de geschiedenis op een rijtje te krijgen, en veel informatie zal zowel schokkend als sensationeel zijn.

Het zal heel belangrijk zijn dat we alle informatie die we jullie geven onomstotelijk kunnen bewijzen, en dat kunnen we op manieren doen die jullie zullen verbazen, door terug te gaan naar het verleden. Jullie zijn dol op jullie mysteries maar jullie zullen nog meer van het oplossen ervan genieten, en je zou de Grote Piramide als voorbeeld kunnen nemen. Deze heeft zo veel speculatie opgeroepen over wanneer die is gebouwd en met welk doel. Sommige onderzoekers hebben in dit opzicht veel ontdekt, maar de meesten van jullie hebben geen flauw idee. Laten we zeggen dat deze ongeveer 10.000 jaar oud is en door Buitenaardsen werd gebouwd, die over de hele wereld een netwerk van dergelijke giganten creëerden, zoals jullie aan het ontdekken zijn. Jullie geschiedenis erover is grotendeels erg beperkt en onnauwkeurig, wat voor het meeste geldt van de afgelopen 12.000 jaar of langer. Interessant is dat jullie je eigen voorouders waren. Het verklaart waarom sommige van jullie een sterke aantrekkingskracht voelen tot bepaalde beschavingen. Het kan jullie smaak en voorkeuren zelfs op dit moment beïnvloeden, wat herkenbaar is in veel huizen. Het zal opwindend voor jullie zijn wanneer wij jullie precies laten zien hoe de Grote Piramide echt werd gebouwd, door het verleden naar jullie toe te brengen.

Dierbaren, vind vreugde en voldoening in de kennis te weten wat jullie staat te wachten. De duisteren zullen er niet langer iets in te zeggen hebben, en zullen van alle machtsposities zijn verwijderd. Grote Spirituele Wezens zullen hen hebben vervangen en de Mensheid zal eindelijk van de duisternis naar het Licht en de Waarheid van Inzicht zijn geleid. Wat een gelukkige tijden staan jullie heel binnenkort te wachten, en wij weten het omdat we er deel van uitmaken. Kunnen jullie je voorstellen hoeveel gewicht er van jullie schouders zal worden afgetild, en hoe snel stressvolle situaties worden veranderd. Om echt vrij te zijn, is op zichzelf zo’n grote stap vooruit, maar het komt met de erkenning van de Eenheid van Al Dat Is.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kan jullie vertellen dat wij van de Galactische Federatie opgewonden worden door de nabijheid van de officiële erkenning over de hele wereld van onze aanwezigheid. We willen helpen met het verminderen van het lijden dat in achtergestelde landen maar doorgaat, en natuurlijk overal elders in de wereld. We hebben alle benodigde ervaring om zaken heel snel te veranderen. Wij doorgronden kwesties feitelijk veel dieper dan jullie en we weten exact wat er nodig is om direct actief te kunnen zijn. Houd vol Dierbaren, want er komt binnenkort op een hele efficiënte en vriendelijke manier hulp.


» Bron: Niburu

Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.125 seconden met 20 queries.