Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 ... 9 10 11 12 [13]
181
Levensvragen / [Discussie] Jouw gevoel bij het vallen van de economie
« Gepost op: oktober 14, 2008, 05:14:15 pm »
Op dit moment dreigt de economie te vallen (ophouden met bestaan), en dat heeft rare gevolgen. We kunnen discussieren wat die gevolgen allemaal kunnen zijn, en daarnaast de gevoelens die deze veranderingen met zich meebrengen.

Daarom een tweetal vragen die je kan beantwoorden of je kan reageren op het antwoord van iemand anders.

1. Wat denk je dat er gebeurt als de economie gevallen is?

2. Hoe voel jij je bij de gedachten dat de economie kan gaan vallen of misschien zelfs: als hij al gevallen is?

182
Levensvragen / Hoe ervaar jij de weg naar 2012?
« Gepost op: oktober 07, 2008, 08:29:00 pm »
Dat we veranderingen gaan krijgen is al door veel mensen vastgesteld. Ikzelf voel dat deze veranderingen de reden is waarom ik deze keer op aarde ben.

Als ik om me heen kijk, dan weet niemand precies wat en hoe dit zal gebeuren, wel weet ik dat we een nieuwe start gaan krijgen. Zo zal alles wat nu macht kan uitoefenen verdwijnen. Denk daarbij aan de ecomonie, politiek en noem maar op.

Ikzelf ben werkzaam in de hypothekensector, en als er 1 ding is waar ik de afgelopen maanden mee te maken heb gehad, dan is het wel de "kredietcrisis". Een half jaar of wat geleden is deze begonnen in Amerika, en zo langzamerhand begint Nederland ook steeds meer last te krijgen van dit fenomeen. Neem nou bijvoorbeeld de grote bank uit Amerika: Lehman Brothers. Deze bank is failliet gegaan, en Hypotheekverstrekker Elq, welke de wat risicovollere hypotheken in Nederland verstrekt en een dochter is van LehmanBrothers, mag daardoor ook z'n zaakjes sluiten. Als dat nog niet genoeg is, dan komt de zaak Fortis en Abn Amro wel aan het licht. Het lijkt er steeds meer op dat we over niet al te lange tijd de economie zo op z'n gat hebben liggen dat deze onherstelbaar beschadigd is.

Ikzelf ervaar dit alles als iets wat sneller is gekomen dan ik verwacht had. Ik wist wel dat de economie op z'n gat zou vallen, maar ik had niet verwacht dat het zo snel al zichtbaar zou zijn in zulke mate. Wanneer het gevallen is? 2010?

Hoe ervaren jullie dit? Hebben jullie het ook zo in de gaten? Ik heb natuurlijk elke dag te maken met het bankwezen gezien ik in die sector werkzaam ben.

183
Levensvragen / Ik lijk moeite te hebben om de tijd vast te houden
« Gepost op: oktober 06, 2008, 04:58:11 pm »
Laat ik beginnen met te vertellen dat ik muzikaal ben, en daardoor een goed gevoel heb voor ritme.

Dit stelt me in staat om een drum in mijn gedachten te spelen op een bepaalde snelheid die dan ook klopt wanneer deze in het echt gespeeld wordt.

Op deze manier ben ik in staat om een seconde in mijn hoofd te "beluisteren" als een soort van ritme. Ik kan ook echt een geluid maken elke seconde, en dan op mijn horloge kijken en dan zien dat hij synchroom is.

Sinds een paar weken ben ik erachter gekomen dat ik moeite heb om "in sync te komen"

's Ochtends als ik wakker wordt, dan lijkt de tijd 3x zo snel te gaan (of beter gezegd, ik ga 3x zo langzaam). Of de tijd echt sneller gaat durf ik niet te zeggen, maar het zou me niks verbazen.

Ik heb dan ook echt even 's ochtends nodig om mijzelf te versnellen, zeg maar, om de tijd weer bij te kunnen houden. Wanneer dat lukt, en ik speel opnieuw m'n ritme af, dan is deze wel gelijk met m'n klok.

Mijn vraag is of anderen dit ook ervaren? (Nu dat je dit gehoord hebt kun je er eens op letten, door 's ochtends op de klok te kijken en observeren hoe "snel" de secondes voorbij tikken.)

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. :)

184
Spirituele kennis / Het kwaad
« Gepost op: september 07, 2008, 07:33:32 pm »
Inleiding
De meeste mensen gaan ervanuit dat het kwaad altijd al op deze wereld aanwezig is geweest, en dat het goede er is om het kwaad te bestrijden. Dit is niet waar. Dit topic beschrijft hoe het kwaad heel makkelijk kan ontstaan, en als je dit in je achterhoofd houdt, de kans kleiner wordt dat het kwaad erger wordt.

Oorzaak, gevolg
In feite komt het meeste kwaad uit oorzaak, gevolg. Iets gebeurd, en iemand anders krijgt daar negatieve gevoelens bij. Wanneer deze gevoelens niet juist behandeld worden, zal dit uiteindelijk leiden tot kwaad. Ik zal om het duidelijker te maken, een voorbeeld geven. Stel, je loopt in de supermarkt, en zonder dat je er erg in hebt stoot je met je karretje tegen iemand anders aan. Die ander is daar natuurlijk niet van gediend, en gezien het een ongeluk was, is het op zich geen ernstige situatie. De ander voelt daardoor wel negativiteit. Als je op dat moment je excuses aanbiedt, dan denkt de ander: ok, het was per ongeluk. Wanneer je een botte opmerking teruggeeft, dan zal de ander nog meer negatieve energie opwekken waardoor het kwaad onstaat. Mogelijke gevolgen van het kwaad kan van ruzie tot vechten lijden.

Hoe voorkom je het kwaad?
Het is belangrijk te beseffen dat de meeste ruzies vooraf gaan aan een meningsverschil gebasseerd op een communicatie fout. Besef daarom altijd welke acties je doet en wat de gevolgen ervan zijn. Als je fout kan zijn, geef dit dan toe. Wees ook bereid de ander te vergeven als hij/zij gewoon een slechte dag heeft.

Spirituele boodschap
Wanneer je het vanuit de spirituele filosofie bekijkt, dan gaat het om het volgende. Om in balans te zijn met jezelf wil je goed doen, want wie goed doet, goed ontmoet. Daarnaast, zal het doen van kwaad zorgen voor een slechte karma waardoor je uit balans gaat. Echter, door goed uit te stralen, help je anderen om je heen om ook goed te doen, waardoor zelfs de slechtste mens zal veranderen, ook al is het maar stapje voor stapje.

Begrijp de situatie van de ander
Sommigen doen in jouw ogen kwaad terwijl ze het eigenlijk goed bedoelen. Het is de eerste stap om erachter te komen waarom ze kwaad doen. Een normale vraag kan dat antwoord opleveren, en wanneer op een normaal nivueau gecommuniseerd wordt (dus geen ruzie) dan kun je ook makkelijk uitleggen waarom jij het anders ziet. Wie weet kan deze persoon jou wat leren, of jij de ander.

185
Spirituele kennis / Leven in het NU (2/2) - Hoe doe je dat?
« Gepost op: juli 17, 2008, 09:59:48 am »
Introductie
Wanneer je geboren wordt, leert de maatschappij je dat je alles moet onthouden dat je vandaag de dag veel moet plannen. Al deze dingen stellen je niet in staat om te leven in het NU omdat je constant moet reperteren wat je in de toekomst gaat doen. Daarnaast wordt er in deze maatschappij verlangd dat je weet wat je in het verleden gedaan hebt, hoewel dit laatste een stuk minder erg is.

Het principe
Het principe van leven in het NU is volledig bezig houden met hetgeen wat je nu aan het doen bent, en elke afleiding naar iets uit de toekomst negeren. Als je nu bezig bent met het lezen van een boek, en straks komt er visite, dan moet je niet continu gaan kijken, is die visite er al? Als die visite komt, dan gaat je bel. Dus je leest in feite je boek tot je de bel hoort. Dan pas stop je met lezen en ga je kijken of er visite is. Hierdoor heb je ook veel meer aan de tijd dat je gelezen hebt, en is het verhaal een stuk boeiender.

Omgaan met tijd zoals we die nu kennen.
Je bent waarschijnlijk gewend om op de klok te kijken en dan bij jezelf hetvolgende te zeggen: Ik moet nog 3 uur tot die afspraak. Ik moet nog 1 uur en 12 minuten tot die afspraak. Etc... Dit is fout. Hierdoor ben je bezig met iets wat nog gaat komen. Om klok te kunnen kijken terwijl je in het NU bezig bent, hoef je alleen maar te weten hoe laat de volgende afspraak is. Het mechanisme wat je toepast is: Hoe laat is het? Is het al x? Nee? mooi. Als je bijvoorbeeld om 16:00 een afspraak hebt, en het is nu 12:40, dan gaat het zo: Het is nu 12:40, is dat 16:00? Nee. Tijd later: 14:51, is dat 16:00? Nee. Tijd later: 15:54, is dat 16:00? Nee, maar wel bijna, dus zo opnieuw kijken. 15:58, is dat 16:00? Nee, maar die 2 minuten eerder is geen ramp, nu starten met die afspraak.

Hoe zit het dan met afspraken die op datum/tijd gaan en waar ik absoluut niet te laat mag komen?
Bovenstaande voorbeeld is niet ideaal omdat je nog steeds de tijd in de gaten moet houden, maar het werkt wel voor afspraken die je op de dag hebt. Om dit nog beter te doen, is het raadzaam om een electronische agenda te hebben die een alarm kan afgeven voor een geplande afspraak. De meeste telefoons hebben dit, maar ook op het werk, hebben de meeste email programma's een kalender ingebouwd met alarmen.

Wat je in feite doet is het alarm af laten gaan op het moment dat je actie moet ondernemen. Stel, je moet om 13:00 bij een bedrijf zijn voor een sollicitatie gesprek, dan ga je kijken: hoe lang doe je er ongeveer over voordat je daar bent? Laten we zeggen een half uur. Dan zet je het alarm op 12:30 met als tekst: 13:00 sollicitatiegesprek.

Vervolgens kun je dat hele sollicitatie gesprek vergeten, want je wordt er vanzelf weer aan herinnert dat je erheen moet. Wil je dingen voorbereiden, dan kun je daar een aparte afspraak voor in je agenda zetten. Bijvoorbeeld zelfde dag, 9:00 - voorbereiden sollicitatiegesprek.

Korte samenvatting
Dus eigenlijk komt het neer op het volgende: Afspraken zo veel mogelijk in een electronische agenda met alarm plannen en er niet meer naar omkijken tot het alarm afgaat. Je hebt dan geen zorgen meer over deze afspraken, en het leven in het NU wordt een stuk makkelijker.

186
Spirituele kennis / Leven in het NU (1/2) - Waarom is dit belangrijk?
« Gepost op: juli 17, 2008, 09:59:02 am »
Introductie
Wanneer je geboren wordt, leert de maatschappij je dat je alles moet onthouden en dat je vandaag de dag veel moet plannen. Al deze dingen stellen je niet in staat om te leven in het NU omdat je constant moet reperteren wat je in de toekomst gaat doen. Daarnaast wordt er in deze maatschappij verlangd dat je weet wat je in het verleden gedaan hebt, hoewel dit laatste een stuk minder erg is.

Spirituele reden
Bij spiritualiteit hoort leven in het NU. De reden hiervoor komt vanwege 2012. 2012 is gekenmerkt als het einde der tijd door de maya kalender. De verwachting is dan ook dat leven in het NU centraal zal staan in dit tijdperk. Nog belangrijker is het dat leven in het NU, het makkelijker maakt om spiritueel te kunnen groeien.

Geestelijke reden
Wanneer je leeft in het NU, leef je van moment tot moment. Dat betekend dat je niet constant hoeft te reperteren wat er komen gaat of wat er al geweest is. Daarnaast heb je veel minder zorgen over erge dingen die komen gaan, want daar ben je pas mee bezig op het moment dat ze komen gaan. Dit stelt je in staat om heel goed om te gaan met angsten. Sinds ik in het NU leef, ben ik niet meer bang voor bijvoorbeeld een tandarts of doktersbezoek. Doordat je geen stress meer hebt van komende afspraken is je geest een stuk leger en kun je je veel beter concentreren op datgeen waar je op dat moment mee bezig bent. Hierdoor ga je sneller en efficienter om met de tijd en je energie, en bovendien wordt het leven er een stuk aangenamer van. Wanneer je bijvoorbeeld in de auto rijdt, en je in het NU leeft, dan komt het uiteraard voor dat je een moment niets te doen hebt, want op een recht stuk de auto besturen is op zo'n moment saai te noemen. Door het leven in het nu, wordt het dan ook ineens mogelijk om van de omgeving te genieten en dingen te zien die je daarvoor nooit gezien hebt. Dit voegt veel toe aan je leven omdat het vaak een positieve indruk achterlaat. Daarnaast kun je wanneer je in het NU leeft op deze momenten in een soort van meditatiestaat terecht komen waarin je kan fantaseren. Je onderbewustzijn neemt dan je materiele proces over en zal je voordat je op een moeilijk punt komt (bijvoorbeeld een druk kruispunt) even terug halen naar de realiteit zodat je kan reageren op de situatie.

Mocht je vragen hebben over de relatie waarom leven in het nu belangrijk is, met een bepaald iets, stel de vraag gerust in dit topic. Ik heb ook een topic over Hoe je in het nu kan leven gemaakt.

187
2012 / Het jaar 2012
« Gepost op: juli 13, 2008, 04:49:36 pm »
Inleiding
Op het moment van schrijven is het 2008. Dat is 4 jaar voordat 2012 aanbreekt. Best kort als je nagaat dat 2012 een heel bijzonder jaar zal worden, en met name eind 2012.

De 5e dimensie
Voor velen kenmerkt het jaar 2012 als het eind der tijden. Dit omdat eind 2012 de maya kalender ophoudt. Of de wereld vergaat, zoals vele denken, is niet zeker, maar dit is in ieder geval een grote spirituele verandering. In juni 2006 is de aarde in de 5e dimensie gekomen. Gedurende een aantal jaren daarvoor hebben vele indigo kinderen energie gegeven om de aarde naar de 5e dimensie te tillen, en dit is ongeveer 28 juni voltooid. Deze mensen hebben dan ook gemerkt meer energie te hebben gehad na de 28e. De aarde bevind zich weliswaar in de 5e dimensie, maar de mensen nog niet. Het is dan ook noodzaak dat zo veel mogelijk mensen de transformatie aangaan naar de 5e dimensie. Veel indigo kinderen hebben deze reis reeds gemaakt of zijn daar mee bezig.

Nieuw tijdperk
Eind 2012 houdt de maya kalender op, en treedt er een nieuw tijdperk aan. Dit tijdperk heet het aquariustijdperk.

188
Spirituele kennis / Het Hiernamaals en ons doel op aarde
« Gepost op: juli 12, 2008, 10:17:38 pm »
Inleiding
De volgende tekst is mijn visie zoals ik denk dat het geheel in elkaar zit. Mocht jouw visie anders zijn, deel deze gerust.

Ontstaan van jezelf
Je zou misschien denken dat je leven begonnen is op het moment dat je geboren bent, maar dat is niet het geval. Ik durf niet te zeggen of je in het hiernamaals geschapen bent of dat je daar naartoe bent gegroeid. Wel weet ik dat we van daaruit naar aarde gekomen zijn.

Doel van op aarde zijn
Men denkt dat we op aarde leven om te leren, geld te verdienen en ons voort te planten. Dit zijn echter alleen hulpmiddelen die ons helpen voor de daadwerkelijke reden dat we op aarde zijn. De aarde is een grote leerschool waarin we leren wie en wat we zijn. Om dit te leren krijgen we te maken met levenslessen. Je leert een levensles door gebeurtenissen die plaatsvinden in je leven. Op diverse momenten in je leven wordt je geconfronteert met een probleem en dan moet je keuzes maken. Het gaat om de keuzes die je maakt en de uitkomst daarvan welke zullen bepalen of je je levensles zal leren. Natuurlijk is een keuze maken meer dan alleen ja/nee zeggen. Je moet daadwerkelijk handelen na de gemaakte keuze. Zelfs als het fout gaat. Een levensles gaat meestal n of meerdere keren fout. Wanneer je de levensles doorhebt en daardoor je keuze aanpast zodat het goed gaat, dan zul je ook je levensles leren. Een levensles kan voorkomen in de vorm van een taak. Dit betekend dat je geen keuze moet maken, maar gewoon een activiteit moet uitvoeren. Waarneer deze succesvol is uitgevoerd, is de taak volbracht, en daarmee de levensles geleerd.

Doodgaan
Sommige mensen zien doodgaan nog steeds als iets ergs. Dit is echter totaal niet het geval, want doodgaan is niets anders dan de aarde verlaten en terugkeren naar het hiernamaals. Je vraagt je misschien af, waarom gaan mensen dood op jonge leeftijd. Je zou verwachten dat mensen die sterven op jonge leeftijd, hun levensles niet hebben gehaald. Dit is echter niet waar. Er zijn meerdere mogelijkheiden voor sterven op jonge leeftijd.
 • De persoon in kwestie heeft al zijn levenslessen al gehaald omdat hij/zij slechts een taak had en vrijwillig naar aarde is gegaan om deze taak te volbrengen.
 • De persoon in kwestie is niet meer in staat om zijn/haar levensles te leren.
 • De persoon in kwestie tijdens of vlak na de geboorte het al heeft opgegeven, en terug wilde naar het hiernamaals.
 • De persoon in kwestie nog een keer op aarde wilde zijn om bijvoorbeeld nog een keer een bevalling mee te maken.
Sterven op jonge leeftijd kan te maken hebben met het helpen van een andere ziel die een levensles moet leren. Zo kan iemand dus incarneren zodat een ander persoon een trauma kan krijgen van een verloren kind. Dit kan maar hoef je van te voren niet te weten.

Het hiernamaals
Zodra je dood bent gegaan, zal je ziel zich loskoppelen van je lichaam en geest. Je ziel neemt de ervaringen en herinneringen mee van het leven naar het hiernamaals. In het hiernamaals kun je vervolgens je ervaringen van dit leven samen met ervaringen van vorige levens op een rij leggen om te kijken hoe ver je bent en of je al je levenslessen gehaald hebt. Het kan dus voorkomen dat je je levenslessen niet gehaald hebt.

Begincriteria
Wanneer je in het hiernamaals toe bent aan je volgende leven, dan kun je deze van te voren inzien. Je weet dus van te voren welke levensles(sen) je mag gaan leren op aarde. Omdat je (zeker in het begin) veel levenslessen hebt, bepaal je van te voren welke levenslessen je wil gaan leren (dit kan een niet-gehaalde eerdere levensles zijn). Omdat je deze wil halen, bepaal je van te voren wie je ouders zijn, en hoe je heet. Je kiest dus je ouders uit. De reden hiervoor is vanwege de eigenschappen die je ouders hebben zodat je deze genetisch kan erven. Daarnaast telt ook de omgeving waar deze ouders wonen mee in je keuze. Als je bijvoorbeeld weet dat de volgende levensles met welvaart te maken heeft, dan ga geen ouders uit een 3e wereldland kiezen. Je kan aan de hand van je keuze zelfs zien welke hoe je jeugd ongeveer zal verlopen. Als je instabiele of drukke ouders kiest, dan weet je ook dat je daardoor een moeilijke jeugd kan krijgen. Het kan ook zijn, dat je op een andere manier ervoor kiest om je jeugd moeilijker te maken. Denk hierbij aan geboren worden met een afwijking waarvoor bijvoorbeeld een medische ingreep noodzakelijk is.

Ik schreef ook dat je je eigen naam kan kiezen. Dat je dit kan is niet voor niets. Je kan op internet veel boekjes vinden met wat je naam betekend. Dit is omdat je naam een omschrijving is voor bepaalde karaktereigenschappen die je zal bezitten als je met deze naam incarneert. Door deze keuzes te maken kun je een scenario maken waarmee je zal proberen je levenslessen te halen.

Na je geboorte
Wanneer je incarneert, zul je niet meer weten wat je levenslessen zijn. Dit is expres gedaan omdat je anders je levenslessen niet goed zou kunnen leren. Het gaat juist om het maken van keuzes, en leren van de foute keuzes.

Halen van al je levenslessen
Wanneer je al je levenslessen gehaald hebt, hoef je niet meer terug te komen op aarde. Je bent dan zo ver dat je een engel kan worden, en daarmee groter groeien in het hiernamaals.

189
Overige onderwerpen / Websites die je gezien moet hebben
« Gepost op: juli 07, 2008, 08:20:11 pm »
Dit topic is om websites door te geven die je onlangs gezien hebt waarvan de inhoud overeenkomt met die van deze site.

190
Paranormaal Algemeen / Wat is paranormaal?
« Gepost op: juli 07, 2008, 07:33:56 pm »
Dat je paranormale zaken tegenkomt op een spiritueel forum is niet zo gek. De voornaamste reden dat we dit gedeelte hebben toegevoegd is omdat dit vaak als hetzelfde wordt gezien. Dit is echter niet zo, en juist om die reden heb ik dit topic gestart.

Wat is nou eigenlijk paranormaal?
Paranormaal, ook wel bekend als bovennatuurlijk is de mogelijkheid om dingen waar te nemen of te kunnen die volgens de wetenschap vooralsnog onmogelijk zijn. Om aan te geven wat hier allemaal onder verstaan wordt volgt er een lijstje van de meest voorkomende paranormale gaven.
 • De mogelijkheid om entiteiten (Geesten) te waarnemen. Dit kan door zicht, geur, geluid of welke andere vorm dan ook.
 • De mogelijkheid om te communiceren met entiteiten en overleden mensen.
 • Het kunnen van telepathie. (Gedachten lezen/zenden op afstand)
 • Het kunnen van telekinese. (Verplaatsen van voorwerpen op afstand)
 • Het kunnen voelen van andermans gevoelens/emoties
 • De mogelijkheid om mensen (zelf en/of anderen) te kunnen helen. Dit kan middels diverse methoden; reiki, chakratherapie, magnetiseren, etc
 • Het kunnen voorspellen van gebeurtenissen die nog niet gebeurd zijn
 • Het kunnen ervaren/voelen/zien/etc van gebeurtenissen die in het verleden gebeurd zijn zonder dat je erbij was.
 • Het zien van aura's

Het kan heel goed zijn dat er iets niet in het lijstje staat dat er wel tussen hoort. In dat geval stel ik het op prijs als dit kenbaar gemaakt wordt. Dan kan het toegevoegd worden. :)

191
Spirituele kennis / Wat is spiritualiteit?
« Gepost op: juni 27, 2008, 02:28:29 pm »
En van de vragen die ik veel hoor is toch wel de meest belangrijke vraag voor een spiritueel forum.

Wat is nou eigenlijk spiritualiteit?
Veel mensen vragen zich af wat spiritualiteit is of inhoud. Op het internet kom je veel verschillende antwoorden tegen. Dat ze verschillend zijn is opzich niet zo heel raar, want voor iedereen is spiritualiteit net weer even iets anders dan voor iemand anders.

Globaal gezien gaat spiritualiteit over de zoektocht en ultieme begeleiding van je ziel, wat je kan zien als de god in jezelf. Dat wil zeggen: Hoe kan je goed leren leven en leren omgaan met jezelf zodat je in balans en harmonie leeft? Mocht je hier vragen over hebben, stel ze dan gerust in het levensvragen forum.

Vertel ook gerust in dit onderwerp wat voor jou spiritualiteit inhoud. :)

192
Stel jezelf voor / Ik ben LPChip
« Gepost op: juni 25, 2008, 05:19:08 pm »
Hallo allemaal,

Als mede-eigenaar van dit forum wil ik mij natuurlijk heel graag aan jullie allemaal voorstellen. :)

Allereerst hartelijk welkom op dit forum, en bedankt dat je de moeite neemt om dit te lezen. :)

Mijn naam is LPChip en ik heb samen met anne1986marie besloten om een eigen spiritueel forum te beginnen. Er zijn mooie forums en websites over spiritualiteit, maar ik mis bij de meeste datgeen wat we hier zullen proberen te maken.

Bovenal streven we naar een vriendelijk forum waarbij we hoofdzakelijk het spirituele willen bespreken en mensen willen helpen om nog spiritueler te worden, zonder dat daar de nodige verklaringen voor nodig zijn. (iets waar wij ons best aan storen)

We zullen in de toekomst het forum verder uitbreiden wanneer we merken dat hier vraag naar is. Waarom niet direct? Omdat het dan direct heel onoverzichtelijk wordt en moeilijk bestuurbaar. Een bedijf bouw je immers ook van de grond af op en groeit dan pas. En wie weet bezit jij wel een specialiteit waar we een extra plekje voor op dit forum kunnen maken. :)

Ik zie mensen die dit forum de moeite waard vinden en er open voor staan als familie, en zal daarom als mede-eigenaar ook ontzettend mijn best doen om ervoor te zorgen dat niemand van jullie iets overkomt.

Groetjes,

LPChip

Pagina's: 1 ... 9 10 11 12 [13]

Pagina opgebouwd in 0.103 seconden met 20 queries.