Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 148
1
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: april 14, 2024, 01:09:24 pm »
Je bent goed bezig. :)

Koude voeten en koude handen betekend trouwens dat iemand niet of niet goed geaard is. Je kan een simpele aarde oefening doen om dat te bevorderen.

Iemand die veel spiritueel bezig is zonder ook af en toe eens goed te aarden stijgt als het ware op. ;)

Liefs,
LPChip

2
Beste Vincent,

Je kan het beste zelf op zoek gaan naar zo'n plek. Volg daarbij je gevoel en als iets niet prettig voelt, dan zoek je verder.

Liefs,
LPChip

3
Hoi Vincent,

Terwijl ik lekker in de zon zit, merk ik dat nu een goed moment is om met jou en energie te werken. (mede omdat de zon het versterkt) Dus ik heb het moment vervroegd. Dat vindt je vast niet erg. :)

Na verbinding te hebben gemaakt merkte ik dat je heel weinig energie hebt. Er was het een en ander aan storingen in de buurt, dus ik ben begonnen met het opzetten van een schild, en daarna begonnen met het sturen van energie.

Tijdens het sturen kwam er een stem die zei: Hey.
Daarna: Hey! What are you doing.

I antwoorde terug: Go away. Not now, not ever. Go.

Hij ging niet.

Ik vervolgde: I'm warning you, go away. Now. I'm stronger than you. Way stronger. Go.

Hij ging nog niet.

Toen heb ik energie naar hem gestuurd, en dat vond hij echt niet leuk. Direct daarna viel er een rust in je omgeving en was hij weg.

Daarna ben ik doorgegaan met het sturen van energie maar merkte dat het nu te veel voor je werd, en je er koppijn van kreeg.

Je gidsen geven door, dit is nu je lichaam die omschakelt en moet verwerken.

Ik ben daarom gestopt met energie sturen. Je hebt in ieder geval een hoop energie gekregen al, dus je zal verschil merken.

Nadat ik de verbinding verbrook, heb ik nog weer even verbinding gemaakt om de omgeving te controleren, maar deze blijft rustig. Ik heb een extra schild geplaatst in jouw omgeving. Deze zal wel vanzelf vervagen, maar geeft je een paar dagen extra rust om weer in balans te komen.


Liefs,
LPChip

4
Zo werk ik altijd, dus gaat goed komen. :)

Liefs,
LPChip

5
Hoi Vincent,

Komt goed. Ik zal vanavond een healing doen, en kijk wel wat ik tegenkom, ik merk nu al dat ik dingen doorkrijg, dus verwacht wel dat ik iets vind en misschien dat ik een schild ofzo kan plaatsen.

Ik laat het je nog weten wat eruit gekomen is.

Liefs,
LPChip

6
Hoi Vincent,

Welkom terug. Ik werk zelf veel met energie, en ik kan dit ook op afstand. Energie verbind ons allemaal via de aarde energie net als internet ons allemaal verbind.

Ik kan je post nog herinneren, ook al staat deze hierboven en kan ik hem gewoon teruglezen, maar dat was niet nodig.

Ik kan je op afstand een energie healing geven en gelijk kijken of ik iets in je buurt vindt waar ik wat mee kan/moet doen.

Ik verwacht het wel, want je gidsen sturen me nu al beelden door.
Om je goed te kunnen helpen wil ik graag je goedkeuring dat ik dit mag doen. Ik vraag dit, zodat je meer open zal staan voor mijn energie als ik een verbinding tot stand breng.

Ik hoor het wel.

Liefs,
LPChip

7
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartlegging doen?
« Gepost op: april 08, 2024, 09:39:21 pm »
Hoi FreeSoul,

Ik heb een boodschappen van de Engelenkaart getrokken voor je.

De kaart die ik getrokken heb, is deze:

Zanna
Je bent beschermd tegen allerlei soorten van schade.
Het ergste heb je achter de rug. Ik vraag je om jezelf
 te ontspannen en veilig te voelen.

Wat een ellende heb je meegemaakt, wat een schade
 liep je op. Weet dat dit ten einde komt en dat je vanaf
 nu voorlopig weer beschermd bent tegen allerlei soorten
 van schade.

Het ergste is nu achter de rug. Geniet van die rust,
 ontspan jezelf en probeer je zo veilig mogelijk te voelen.

Het kan, want God en de engelen waken over jou en de situatie.


Liefs,
LPChip

8
Levensvragen / Re: Stap ik het beste uit deze relatie?
« Gepost op: maart 21, 2024, 09:15:09 am »
Beste Nymphea,

Gidsen werken niet met tijd zoals wij dat doen. Ze zien tijdlijnen, maar hoe snel of langzaam wij onze weg daarop bewandelen, daar hebben ze geen invloed op. Wanneer iemand met een vrij constante snelheid door het leven navigeert, dan kunnen ze op basis daarvan wel een schatting maken, maar dan nog is het giswerk. Het enige wat ze me laten zien is dat het niet zeer binnenkort is. Er moet nog teveel veranderen voordat die situatie zich kan manifesteren.

Je gidsen voegen toe, dit komt ook vanuit de kant van een nieuwe partner.

Liefs,
LPChip

9
Levensvragen / Re: Stap ik het beste uit deze relatie?
« Gepost op: maart 19, 2024, 11:32:26 pm »
Hoi Nymphea,

Het kostte me wat moeite om datgeen wat je gidsen doorgaven te snappen.

Ik lees dat je niet gelukkig bent, en daarom zou ikzelf denken, verbreek de relatie. Van je gidsen krijg ik echter geen bevestiging dat dit het juiste is.
Maar ze geven ook niet door dat je moet blijven.

Na wat meer in te zoomen op wat ze doorgeven komt het er eigenlijk op neer dat je nu op dit moment beter de relatie in stand kan houden. Dit geeft je namelijk een stabielere bodem dan wanneer je de relatie verbreekt, en deze bodem heb je de komende tijd nog nodig.

Je gidsen bevestigen nu dat ik het juist heb, en er komt meer door. Ze leven met je mee en sturen je leven waar mogelijk, maar op dit moment loopt het allemaal niet zoals ze het liefst zouden willen zien. Geef ze wat tijd, dan zullen ze de situatie beter kunnen sturen en een betere relatie op je pad brengen.

Liefs,
LPChip

10
De witte schim is niet dezelfde. Je gidsen geven aan dat dit een overleden dierbare was.

Wat ik zou aanraden is om kaarsen te branden. Dit geeft natuurlijke warmte en is een andere vorm van afbakenen.

Negatieve entiteiten zullen zich vaak in de hoeken van kamers verstoppen. Als je een kaars of waxinelichtje een meter van de muren in de hoek plaatst en aansteekt en een tijdje laat branden zul je de ruimte op een andere manier reinigen. Ik verwacht dat die methode meer effect zal hebben.

Je gidsen bevestigen maar geven ook aan dat je dit mogelijk meerdere keren moet doen.

Ik hoop dat het helpt.

Liefs,
LPChip

11
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: maart 04, 2024, 07:40:30 pm »
De wil en wensen zijn wel sterk genoeg, maar helaas zijn de trauma's sterker.

Mijn broer is regressietherapeut en via hem weet ik hoe trauma's werken.

Laat ik kort uitleggen wat een trauma precies is.

Er gebeurd iets in iemands leven. Wanneer weet je niet. Dit kan in dit leven zijn, of in een vorig leven. Hetgeen wat gebeurd is zo enorm aangrijpend voor deze persoon dat het teveel wordt. Het lichaam schakelt zichzelf uit zelfverdediging uit. Vervolgens worden de pijn en emoties diep weggestopt in een poging om hetgeen te vergeten. Dit zorgt ervoor dat de persoon weer verder kan met zijn/haar leven.

De weggestopte pijn wordt gemaskeerd met automatische afweersystemen. Dit zorgt ervoor dat, wanneer deze persoon dicht bij de pijn in de buurt komt, het automatische afweersysteem controle over het lichaam en het bewustzijn neemt, en via handelingen probeert van de pijnlijke plek weg te komen.

Dit wordt de saboteur in jezelf genoemd. Als je iemand confronteert met het trauma, hoe graag deze persoon ook wil, het afweermechanisme zorgt ervoor dat je er niet bij in de buurt komt. De persoon zelf beseft vaak niet eens wat je zegt en neemt dit niet bewust op. Je praat dan tegen het afweermechanisme.

Een regressietherapeut laat een persoon in trance/diepe meditatie treden waardoor de het automatische afweermechanisme niet werkt. De persoon wordt dan terug meegenomen naar het moment dat hetgeen gebeurde wat toen zo enorm angstig was. De persoon herleeft de angst, maar nu met het besef en ervaring die de persoon op dit moment heeft.

De regressietherapeut zal daarna de angst afwerken en uit het lichaam verwijderen. Het is aan de persoon zelf om vervolgens te leren omgaan met de nieuwe informatie om zelf het afweermechanisme uit te schakelen. De regressietherapeut helpt daar uiteraard bij waar mogelijk.

Ik hoop dat deze informatie nuttig was.

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 28, 2024, 05:35:05 pm »
Stress op het werk is niet waar dit over gaat. Dit gaat over stress thuis.

Als jij kan leren om bij het verlaten van je werk, de stress achter te laten, en je thuis genoeg rust pakt, zul je zien dat dit al heel veel veranderd in heel korte tijd.

Liefs,
LPChip

13
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 26, 2024, 04:30:15 pm »
Goedzo. Het gaat overigens niet alleen om stress mbt kinderen, maar de algehele situatie. Stress tijdens communicatie met je partner valt daaronder, stress in je denken mbt wat er allemaal gaat komen waardoor je op een bepaalde manier handelt valt daar ook onder.

Zie het zo dat als jij in het dagelijks leven gestressed bent, je deze energie uitzend naar je omstanders, en die kunnen daarvan weer gestressed raken. Het is datgeen wat incarnerende zielen willen voorkomen. Ze willen een stabiele ondergrond, en die missen ze nu.

Liefs,
LPChip

14
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 21, 2024, 09:58:21 pm »
Hoi Choppa,

Je gidsen geven terug aan dat ze snappen wat je zegt, maar dat dat hun visie niet aanpast. Ze kijken naar het grote plaatje en dat doen de zielen ook die langskomen om te kijken of ze bij jullie willen incarneren.

Ze zien stress en drukte die ze gewoon niet willen zien en de zielen gaan daarom weer weg.

Je gidsen geven een metafoor aan.

Doe alsof je een nieuw huis wil kopen. Je gaat bij het huis kijken, maar het huis voelt niet prettig aan en heeft een beetje een vervallen staat. Je hebt er geen goed gevoel over, en je gaat daarom bij een ander huis kijken.

Dit is hoe de zielen naar jullie situatie kijken, en je gidsen zien dat.

Je gidsen benadrukken daarom: Als je kinderen wil zal de situatie moeten veranderen. Doe je dat niet en een ziel besluit ondanks de stress toch te incarneren, dan zal dit uitlopen op een miskraam. De stress moet eerst weg om een goede fundering te hebben, het zal daarna nagenoeg vanzelf gaan.

Liefs,
LPChip

15
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 16, 2024, 09:35:51 am »
Hoi Choppa,

Je gidsen geven aan dat alles op z'n tijd komt. De situatie is nu te stressvol en ze zijn bang dat een kind erbij gewoon negatief uit gaat pakken voor het kind. Hierdoor kiezen kinderen er op dit moment voor om nog niet bij jullie te komen.

Je gidsen adviseren om eerst de stressvolle situaties om te zetten naar beheersbare situaties. Het mag nog steeds druk zijn, maar stress is negatief, drukte niet persť.

"Transformatie is een proces met begin, midden en einde. Je bent niet meer aan het begin, maar ook nog niet aan het einde" is hoe je gidsen de communicatie sluiten.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 148

Pagina opgebouwd in 0.127 seconden met 23 queries.