Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Stridje

Pagina's: [1]
1
Spirituele kennis / Re: Engel Samuel
« Gepost op: oktober 12, 2021, 11:14:02 am »
Bedankt, LPChip!

Heb je enig idee wat het beeld van mijn handen met groene gloed rond kan betekenen?

2
Spirituele kennis / Engel Samuel
« Gepost op: oktober 11, 2021, 08:05:10 pm »
Ik heb deze ochtend een bijzondere ervaring gehad. Ik ben nog maar sinds 1,5 maand aan het mediteren om grip te krijgen op mijn angstige geaardheid. Toch mag ik echt heel dankbaar zijn omwille van de vele waardevolle momenten die ik al in die korte meditatietijd heb beleefd.

Zo is mijn grootmoeder in februari overleden en heb ik haar onlangs, tijdens een van mijn meditaties, een knuffel kunnen geven. Dit voelde niet als een fysieke knuffel. Ik kreeg enkel beeld en daarna een overspoeling van emoties (tranen).

Vandaag zette ik via Spotify achtergrondmuziek op, dat zou helpen bij het openen van je derde oog. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar. Muziek helpt me enorm bij het mediteren. Op een gegeven moment heb ik (in mijn hoofd) de vraag gesteld of ik een beschermengel had. Ik kreeg toen heel snel de naam 'Samuel' door. Ik schrok. Want ik had raar genoeg geen 'man' verwacht. Ik wist helemaal niets af van engelen. Ik bedacht me dat ik er misschien wel 'Samantha' van kon maken. Maar dit klopte niet. Tijdens deze meditatiesessie heb ik ook met 'mijn derde oog' een beeld binnengekregen van mijn eigen handen die een groen licht (aura?) rond zich hadden.

Toen de meditatie eindigde heb ik meteen info gezocht over 'een engel genaamd Samuel'. Ik wist niet eens dat hij een engel was, want ik dacht aan een apostel.

Ik ben er enorm door ge´ntrigeerd. Soms denk je dat je de dingen gewoon inbeeldt, maar dit had ik zelf niet kunnen verzinnen.

Heeft iemand een gelijkaardige ervaring gehad? Of kan iemand me meer info geven? Ik ben tijdens mijn zoektocht naar informatie op dit forum gebotst.

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.042 seconden met 24 queries.