Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Sasseke

Pagina's: [1] 2
1
Droombetekenissen / Droom over hardlopen
« Gepost op: oktober 23, 2020, 07:10:19 pm »
Hoi allemaal
in het 'wakkere'/dagelijkse leven ben ik begonnen met hardlopen.

Vannacht droomde ik dat ik elke dag van 7 tot 8 een uur wilde gaan hardlopen en dan vanaf 9 uur aan het werk. Echter, gelijk meldden zich 7 personen die ik via via in het dagelijks ('wakkere') leven ken, die mee wilden rennen met mij. Ik ging daarmee akkoord. Ze vonden het daarnaast/daarbij fijn dat ik voorop liep en een leidende rol had (vanuit Liefde).
De volgende dag kwamen er meer mensen bij, de dag daarna nog meer, totdat er op een gegeven moment meer dan 100 mensen achter mij liepen.
Toen werd ik wakker.

Wat kan deze droom betekenen?

2
Levensvragen / Re: Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 22, 2020, 07:59:51 pm »
Ja, is mij duidelijk. Dank je :)

3
Levensvragen / Re: Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 22, 2020, 10:38:08 am »
Dank voor je antwoord. Ik denk dat ik het begrijp.

Vraag: wat is (dan) de 4e dimensie? Is dat alle gedachten en gevoelens (emoties) en/of de tijd?

Ja de Hemel op aarde.. dat zou geweldig zijn! Daar ga ik voor :)

4
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re: tweelingzielen
« Gepost op: oktober 21, 2020, 09:37:14 pm »
We voelen elkaar ook feilloos aan (stemming e.d.) en kunnen elkaars gedachten lezen.

5
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re: tweelingzielen
« Gepost op: oktober 21, 2020, 07:48:29 pm »
Hoi Johaneneline
ik heb een vermoeden dat mijn man en ik sowieso soulmates zijn of misschien tweelingzielen.
We zijn nu 14 jaar bij elkaar. Zodra we elkaar (in 2006) ontmoetten, voelden we ons volledig op ons gemak bij elkaar en ook alsof we elkaar al veel langer kenden (andere levens?). Het voelde als heel 'normaal'/stromend om een relatie met elkaar te beginnen.

We ervaren een zeer harmonieuze relatie met elkaar. We hebben nooit ruzie omdat dit bij ons niet nodig is (liefdevolle en vredevolle relatie). We ervaren vaak dezelfde dingen/gaan door hetzelfde (transformatie)proces heen. We lijken dat bij elkaar op te roepen/gaat vanzelf. Mijn man is ook erg spiritueel.

We lijken erg op elkaar, zowel van binnen als van buiten. Zo zijn we allebei HSP, hebben beide dezelfde dingen meegemaakt (los van elkaar) en uiterlijk zijn we even lang/zelfde bouw, zelfde kleur ogen en we zien er allebei zo'n 10 jaar jonger uit dan onze kalenderleeftijd. We hebben zeer veel overeenkomsten.. we lijken wel 1 geheel.

Naast getrouwd te zijn komen onze professionele interesses ook helemaal overeen en zodoende hebben we sinds een paar jaar samen een bedrijf (VOF).
Verder gaan we samen naar vrienden toe, sporten samen etc. etc. iemand noemde ons weleens een 'siamese tweeling'.

Is hij een soulmate of zijn we tweelingzielen?

6
Overige onderwerpen / Re: Zeer negatief persoon
« Gepost op: oktober 20, 2020, 12:53:06 pm »
Dankjewel voor je antwoord.

Ik denk dat iedereen een vrije wil heeft en als zo iemand ervoor kiest om te lijden dan heb ik dat te respecteren en/maar de reden dat ik het mij zo aantrek is omdat ik zelf in 2007 en in 2010 ook een dergelijke depressie heb doorgemaakt (waarbij ik niet wilde veranderen) en dit spiegelt/confronteert mij als het ware.

Ik heb besloten om deze persoon wat minder te zien en wanneer ik hem zie dan neem ik hem zoals hij is.

Zolang hij ondanks zijn geestesgesteldheid met respect/vriendelijk met mijn man en mij omgaat, zie ik weinig reden om hem vanaf nu helemaal te gaan weren.

7
Stel jezelf voor / Re: Even voorstellen
« Gepost op: oktober 20, 2020, 12:49:19 pm »
Dankjewel!

Zelfcompassie/van jezelf houden precies zoals je bent is erg belangrijk.
We zijn allemaal uniek en deel van het Geheel tegelijk.
We zijn allemaal welkom zoals we zijn anders waren we er niet.

8
Levensvragen / Re: Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 20, 2020, 12:42:53 pm »
Dank jullie wel voor jullie reacties!
Klinkt erg interessant, dat het leven in dit heelal een leerschool is. Ik denk inderdaad ook dat dat zo is.

Door ervaring(en) kom je stapje voor stapje terug bij Jezelf/jezelf opnieuw her-inneren.
En dit vervolgens delen met andere mensen..??

Liefde zie ik als de Liefde die voorbij dit universum gaat -de non-duale Onvoorwaardelijke, Oneindige Liefde.

Je hebt in dit heelal inderdaad 'haat' en 'liefde' maar dat is m.i. dan een ander soort 'liefde' (meer een voorwaardelijke liefde, of een scheikundig stofje in je brein).
Als ik het over 'Liefde' heb dan heb ik het over de non-duale variant.

Sasseke

9
Overige onderwerpen / Zeer negatief persoon
« Gepost op: oktober 18, 2020, 07:02:51 pm »
Heb te maken met enkele (zeer) negatieve personen. Ik probeer ze te helpen transformeren/leren wat Liefde is maar niet iedereen wil dit aannemen. Soms worden ze nog bozer!
Wanneer iemand niet wil leren en jaren later nog steeds in die vibratie zit, neem ik afstand.

Nu (weer) een vriend, die denkt klaarblijkelijk dat we uit haat zijn opgebouwd ofzo en is/denkt daardoor zeer negatief. Dit is (ook) al jaren zo maar het lijkt nu echt heel erg te worden. (Ook) deze persoon wil klaarblijkelijk niet leren want hij wil niet naar mij luisteren maar ik word misselijk van zijn energie en voel me de mond gesnoerd dat ik niks kan zeggen omdat ie anders woedend wordt (denk dat dit wel wijsheid is, want hij wordt dan echt kwaad gaat onder andere schreeuwen). Ik wil niet meer met deze persoon te maken hebben.

Ik kom soms van dat soort mensen tegen en wat vaak gebeurt is dat ze wel willen dat ik bij ze ben (voor mijn energie) maar niet aan zichzelf willen werken/luisteren naar wat ik te zeggen heb. Dat wordt op de lange termijn erg vermoeiend en voor mij ook frustrerend en ik kan dan beter met deze mensen breken en mij richten op mensen die meer open staan/positiever denken.

10
Levensvragen / Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 18, 2020, 06:56:01 pm »
Heb net het boek 'Waarom zijn we in Vredesnaam op aarde' van Mireille Mettes uitgelezen.

Ik denk dat wij op aarde zijn omdat we Liefde zijn en dat er veel werk te doen is vanuit (deze) Liefde, om dit naar de aarde te brengen en alles te helen en daarna kunnen we met z'n allen de Hemel op Aarde neerzetten en Leven.

De coronacrisis heeft een positieve kant: het kan deze transformatie versnellen! Ik denk dat het de bedoeling is dat dit nu gebeurt.. miljoenen (miljarden) mensen worden op zichzelf teruggeworpen en het is aan ons om dit aan te wenden voor een positieve (persoonlijke) transformatie en daarmee een collectieve transformatie. Maar wie ziet dit (zo)?

11
2012 / Re: Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)
« Gepost op: oktober 18, 2020, 06:52:04 pm »
 :D :D

12
Paranormaal Algemeen / Re: Verbinden met het geheel en dan helen
« Gepost op: oktober 16, 2020, 10:41:38 am »
Dank je <3

13
Paranormaal Algemeen / Re: Verbinden met het geheel en dan helen
« Gepost op: oktober 15, 2020, 12:24:56 pm »
Ik verbind mij met het veld van het collectieve bewustzijn en voel wat er speelt. Ik ben 'ineens' niet meer alleen maar met heel veel mensen tegelijk verbonden (zo ervaar ik dat).

Ik ga dan in dat veld staan, al dansend en zingend op mijn lievelingsmuziek, en stuur Liefde naar dit veld/al deze mensen. Ik wil hiermee (door heel veel naastenliefde) bijdragen aan het 'verlichten' van dit veld/collectieve ego zodat er een (collectieve) omslag gaat komen naar harmonie, Eenheid en vrede.

Ik voel dat de corona tijd een prachtige tijd/gelegenheid is om dit te doen omdat veel mensen door deze mondiale crisis uit hun (ego) arrogantie zijn getrokken en in contact komen met hun werkelijke gevoelens (zoals angst, eenzaamheid en verdriet). Laten we zeggen dat ik daar meer mee kan dan met oppervlakkigheid/arrogantie.

14
Stel jezelf voor / Re: Even voorstellen
« Gepost op: oktober 14, 2020, 02:42:39 pm »
Hoi Ninkendike
ik werk veel met energie en ben bezig met mijn steentje bijdragen om het collectieve bewustzijn te helen (dit doe ik 'gewoon' thuis maar ook bijv. als ik in een winkelcentrum ben) ik merk dat er veel angst e.d. heerst momenteel maar dat dit een fantastische periode/moment kan zijn voor collectieve transformatie naar de Hemel op aarde = doel. Het wordt tijd dat we allemaal gaan opstaan als wie wij, onder alle lagen, werkelijk zijn/authentieke zelf. Het is NU, of nooit.

15
Paranormaal Algemeen / Verbinden met het geheel en dan helen
« Gepost op: oktober 14, 2020, 02:38:22 pm »
Hoi lieve mensen
nu in deze (deels angstige en onzekere) tijd met corona verbind ik mij/kan ik mij verbinden met de Eenheid/geheel/collectieve bewustzijn en dan ga ik dat helen. Ik doe dit vaak met muziek erbij.
Klinkt dit bekend voor anderen?

Sasseke

Pagina's: [1] 2

Pagina opgebouwd in 0.096 seconden met 23 queries.