Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Choppa

Pagina's: [1] 2
1
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 29, 2024, 09:19:14 pm »
Dank jullie wel voor jullie antwoorden. Hier kan ik verder mee.

2
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 28, 2024, 04:16:14 pm »
Hoi LP Chip,

Ik begrijp je laatste bericht, daar werk ik al langer aan. Ben alleen bang dat het gezien mijn situatie te laat zal zijn als ik dat opgelost heb. Maar dat is een van mijn angsten. Meer ook omdat ik er waar mogelijk invloed op uitoefen, maar qua werk (neem ik even als voorbeeld) toch afhankelijk ben van het oordeel van anderen. Het is geweldig werk waar ik heel blij van word.  Dat brengt stress, samen met de spanning eens per half jaar. Ik vind het lastig bij mijzelf te blijven, mede ook doordat ik, als ik stress ervaar ik aldaar niet de tijd kan nemen om tot rust te komen. En veel oppik op het werk. Qua prikkels. Omdat ik die tijd nodig heb om beter in mijn werk te worden. Als ik meer tijd voor mijzelf neem op het werk, dan duurt mijn werk langer en krijg ik dat als negatieve terugkoppeling. Heb wel wat tips gehad, maar vind het moeilijk deze gestructureerd toe te kunnen passen, onder andere hierdoor.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt.

Groetjes, Choppa

3
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 26, 2024, 09:18:03 am »
Dank je wel voor de metafoor, het is mij nu meer duidelijk qua interpretatie. En het effect op mij daarvan. De negativiteit naar kinderen herken ik bij mijzelf absoluut niet. Jaloezie wat opspeelt zo nu en dan wel mbt kinderwens, maar gun ieder wel de kinderen. Ik ben met wat je schrijft aan de gang gegaan. Zodat het wel druk kan zijn, maar op een positieve manier.

4
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 21, 2024, 03:23:28 pm »
Lp chip,

Wat ik met bovenstaande vooral bedoel is dat het kindje enorm gewenst is en ik en mijn man het kindje alle liefde zullen geven wat  het nodig heeft, ook op drukke momenten.

5
Levensvragen / Re: Situatie
« Gepost op: februari 21, 2024, 11:48:22 am »
Hoi LP Chip,

Hetgeen wat mij op het moment vooral bezig houdt is de planning voor een kindje, planning, omdat ik op dit moment bijna alles daarvoor opzij zet. En dit dagelijks letterlijk tijd en planning kost met last minute afspraken. Ik heb het geluk dat ik bij een geweldige werkgever werk die er begrip voor heeft en meegaand is daarin. Juist nu zou een kindje de stress die ik ervaar met betrekking tot bovenstaande kunnen oplossen in plaats van veroorzaken, omdat de afspraken dan bijna allemaal kunnen komen te vervallen. Als ik zwanger zou zijn hou ik juist tijd over. Dan kan het soms nog druk zijn, maar wel leuk druk en zeker niet saai. Kan je dat asjeblieft aan mijn gidsen doorgeven?

Stress verandert nu hooguit in gewenning mbt de afspraken, waardoor ik mij er minder zorgen om maak, de afspraken vrolijk onderga. Omdat een mogelijk kindje of kindjes zo gewenst is / zijn. Mijn familie herkent mij niet terug. Ik weet niet wat ik nog meer kan doen. Op alle andere gebieden doe ik wat binnen mijn macht ligt.

Groet, Choppa

6
Levensvragen / Situatie
« Gepost op: februari 15, 2024, 11:50:13 pm »
Goedenavond,

Ik stuur dit bericht en ik voel mij bijna naÔef. Omdat dit typisch zoín vraag is die je stelt aan een paragnost. Maar het zit mij op het moment gewoon even flink hoog en ik merk dat ik de hoop / moed bij tijd en wijlen begin te verliezen. Het zwanger worden gaat gewoon zo ontzettend lastig. Wil liever er niet al te diep op ingaan omdat het een openbaar forum is. Ik ga ervan uit dat als je mijn gidsen spreekt, zij je wel het een en ander willen vertellen. Hopelijk niet aan iedereen, maar alleen aan degenen die mij echt een stap verder kunnen helpen. De moed zakt mij daardoor gewoon in de schoenen.

Ik hoor vanuit het verleden en ook recent van een collega dat het ooit zal lukken en dat ze mij met met een dikke buik ziet op mijn huidige werk en ik zie mijzelf zelf met zeker 1 kind op de fiets, maar anderzijds zie ik flitsen dat ik dankbaar ben dat ik nog leef en letterlijk het leven lijk te vieren. Anderzijds zie ik mijzelf ook heel bang met dikke buik naar OK gereden worden. We zijn heel dankbaar met de huidige situatie want dat hadden we niet gedacht 2 jaar geleden. Maar de huidige situatie doet vanbinnen pijn en is stressvol, omdat het zomaar anders uit kan pakken, maar tegelijkertijd ook een enorm cadeau waar we ontzettend blij mee zijn.

Dank voor je reactie.

Choppa


7
Paranormaal Algemeen / Re: Vraag over kind
« Gepost op: april 29, 2023, 11:34:22 pm »
Hoi LP Chip,

Dank je wel, fijn om te lezen dat hij in een fijn gezin opgroeit. Nu snap ik ook waarom ik zeker wist dat ik een meisje kreeg maar altijd over een jongetje droom. Ik ga verder met verwerken. Je hebt mij hier al enorm mee geholpen. Hopelijk verwerk ik het op tijd en wordt die bolle buik uit mijn droom inderdaad nog werkelijkheid. Maar dat zal de tijd leren. Zo niet, dan heb ik genoten van de ervaring van het even zwanger mogen zijn.

Groetjes, Choppa

8
Paranormaal Algemeen / Vraag over kind
« Gepost op: april 28, 2023, 11:46:02 pm »
Hallo Lp Chip,

Een paar jaar geleden heb ik een vroege miskraam gehad met 6 weken. Toen ik merkte dat ik zwanger was kreeg ik onder andere te horen dat het een meisje was, maar heb het nooit vast kunnen laten stellen bij de gynaecoloog, omdat het de 20 weken niet gehaald heeft. Ik mis het kindje enorm, ook omdat ik denk dat het mijn enige zwangerschap was en zal zijn. Voor mijn gevoel ben ik te laconiek met de zwangerschap omgegaan en dat houdt mij bezig. Ik heb een keer gedroomd over een jongetje op een driewieler waar ik focus op had en een keer naar mijn mening over een blond meisje van een jaar of 7 die als twee druppels water op mijn nichtje van nu 4 lijkt. Hoe gaat het met het kindje? Ik ben zo trots op hem/haar.


Groetjes, Choppa

9
Droombetekenissen / Re: Droom die af en toe terugkeert
« Gepost op: november 14, 2020, 10:41:52 pm »
Hoi Sjaan,

Ik had een drukke week, vandaar een late reactie. Van wat ik mij kan herinneren had ik niet echt wisselingen in de vriendengroep. Wel gaf ik inderdaad richting aan wat mensen moesten doen en voelde ik mij rustig tot ik wist dat die man niet meer terug zou komen en ik uit het raam keek. Ik heb wel momenten dat vrienden bij mij komen voor advies, raad of een luisterend oor ja. Ik help mensen graag. Dit zal ook de reden zijn dat ik voor de sociale opleidingen koos terwijl ik mij lang niet altijd even sociaal voelde, terwijl anderen zeiden dat ik wel sociaal was. Pas de laatste tijd zie ik dit ook in en merk ik dat doordat ik lekkerder in mijn vel zit, ik automatisch sneller mijn mond open trek. Hierbij lukt het mij steeds beter mij niet druk te maken om de mening van anderen over mij.  In de periode waar deze droom over gaat, hield ik mij nog erg bezig met wat men wel niet over mij kon denken. Ik kan mij vinden in wat je schrijft. Dat met betrekking op dat stukje herrijzen, sociale contacten en angst voor verandering.

Groetjes Choppa

10
Droombetekenissen / Re: Droom die af en toe terugkeert
« Gepost op: november 11, 2020, 08:09:05 pm »
Hoi LPchip en Sjaan,

Dank jullie wel voor jullie inzichten.
Ik heb nog een kleine aanpassing in die droom. Ik zie dus eerst die koets wegrijden vanuit t kasteel en later zit ik zelf in die koets die wegreed en ga dood door die brand/brandende pijl. Daardoor wordt mijn beeld zwart.

Kan het iets zijn uit een vorig leven ofzo? Mijn ouders zeiden vroeger dat ik in een vorig leven een prinses ben geweest omdat ik als heel jong kind altijd automatisch onbewust uit alle kopjes en bekers dronk met mijn pink omhoog.

Groetjes Choppa

11
Droombetekenissen / Droom die af en toe terugkeert
« Gepost op: november 06, 2020, 11:06:00 pm »
Beste LPChip,

Ik heb een aantal jaar geleden een droom gehad, welke ik een keer of 2-4 keer erna (soms maanden of jaren later, nogmaals droomde. Ik kan de locatie niet plaatsen, wel weet ik dat ik weet dat ik de droom herken en het mij niet lukt deze voortijdig te stoppen. Normaal gesproken lukt mij dit vaak wel bij nachtmerries. De locatie voelt in mijn droom als thuis, maar kan mij niet herinneren er ooit in mijn dagelijkse leven geweest te zijn. Het lijkt zich ook af te spelen in een andere tijd. Het is al even geleden dat ik het gedroomd heb.

Ik sta in het kasteel en ben iemand van adel, koninklijk? en kijk naar de soldaten (vroegere en recente vrienden en vriendinnen, maar ook onbekenden. Ze zijn aan het oefenen met zwaardbewegingen zoals het leger naast / achter elkaar staat. Het beeld wisselt. Er staat een man voor mij, die ik niet ken maar mij dierbaar is. Hij vraagt of hij mag gaan. Ik zeg ja, want ik weet dat hij moet gaan en dat ik hem terug zal zien. Het beeld wisselt weer naar de soldaten die met zwaarden hun bewegingen naast elkaar aan het oefenen zijn. Dat gaat goed. Mijn beeld switcht weer. Dezelfde man staat voor mij: mag ik gaan? Ja hoor, ga maar. Hij kan niet gemist worden en ik weet dat ik hem terug zal zien. Het beeld switcht weer, ik zie ze weer oefenen en voel mij onrustig worden. Beeld switcht, dezelfde man staat weer voor mij. Mag ik gaan? Ja, ga maar. Dit keer voel ik mij verdrietig, ik weet dat ik hem niet terug zal zien... Ik kijk uit het raam en zie rook opstijgen en het en der vuur. Dan moet ik vluchten. Het beeld switcht, ik zie van een afstand een koets wegrijden. De koets wordt aangevallen met brandende pijl en boog door aanvallende soldaten van de tegenpartij. Dan word mijn beeld zwart. Na 2 seconden zwart beeld schrik ik wakker. Ben in die droom altijd bang dat ik na dat zwarte gat niet meer wakker word.

Wat betekent deze droom? Meestal kan ik ze aardig plaatsen, maar met deze lukt dat niet volledig.

Groetjes Choppa


12
Overige onderwerpen / Vraag radio nieuwe auto
« Gepost op: augustus 29, 2020, 05:41:39 pm »
Hallo,

Sinds een kleine maand hebben we een nieuwe auto, een CitroŽn C5 tourer. . Hij heeft regelmatig zijn ouders mee in de auto om elders af te zetten en mijn vriend rijdt er dagelijks in, met goedwerkende radio.  We zijn er beiden erg blij mee.

Nu gaat elke keer (sinds het begin) wanneer mijn vriend en ik samen in de auto zitten en de radio aan hebben of navigatie aan, onafhankelijk van wie autorijdt, de radio uit zichzelf uit. Gemiddeld 1-2 keer per half uur. Om vervolgens weer aan te gaan.
Mijn vriend lacht erom en vind t maar gek en zegt: dat doet ie echt alleen bij jou!
Ik lach er maar om en wijt het aan de bedrading of dat ik iets uitstraal wat het veroorzaakt. Het gebeurt standaard, laatst vlak nadat ik zei dat ik over een bepaald onderwerp op de radio niets wilde horen.

Is dat toch wat technisch of is het wat anders?

Groetjes Choppa

13
Stel jezelf voor / Re: Hoi! Even voorstellen
« Gepost op: augustus 09, 2020, 10:57:30 pm »
Dank je wel! Je informatie heeft mij een stuk geholpen! Wetende wat ik nu weet, merk ik dat ik inderdaad niet alles wil missen. Droomde vannacht weer over mijn overleden opa, we waren spullen aan het verdelen.  Ik had een houten plakkaat in mijn handen gedrukt gekregen met daarin van die stenen tegeltjes. Dit brak ik doormidden nadat ik daar een scheur in zag. Hij zei mij een pan op mijn hoofd te zetten en dat hij mij dan een tik voor mijn hoofd zou geven via die pan. Ik maakte mij wat druk. Voor familie had hij een hart van goud, (hij was en is mijn favoriete opa), voor mensen die hij niet mocht (nooit familie), kon hij glimlachend de ergste dingen zeggen.  Uiteindelijk gaf hij een soort vingerknip ertegen, van: gekkie, denk je nou echt dat ik jou zou slaan? Hij gaf mij een vergiet met een deuk als de hoed van een jager in een soort v vorm voor en achter en liep daarna trots ermee naar binnen waar familie was. Een nichtje zei: mooie hoed heb je op.  Ik kreeg naderhand het gevoel dat hij heel veel van mij houdt. We zijn op het moment bezig met het organiseren van een digitale familiedag. Mogelijk heeft het daar een link mee. Meestal kan ik ze aardig duiden, maar nu lukt dat mij niet volledig, heb het gevoel dat ik iets over het hoofd zie? Dat ik iets niet al te serieus moet oppikken? Zit mij tijdens het schrijven te realiseren dat dit mogelijk elders hoort, excuus daarvoor. Groetjes Choppa

14
Stel jezelf voor / Re: Hoi! Even voorstellen
« Gepost op: juli 29, 2020, 08:47:50 pm »
Hoi Gouwepeer,

Dank je wel voor je reactie! Vooralsnog geeft het mij, nu ik weet wat het exact is en hoe het werkt, vooral rust. En daarmee ook een stukje minder angst ervoor. Ik ben blij en dankbaar dat ik het mag en kan ervaren.

Ik weet iets over een koepel van licht en daarin stappen.  Dat is wat ik in het verleden wel eens toepaste na een tip van een kennis een aantal jaar terug. Is dat afdoende, mocht ik teveel oppikken in de toekomst?

Het zorgt bij mij op dit moment ervoor dat ik mij er verder in wil gaan verdiepen. Ik zal dan ook op het forum mee blijven lezen.

Groetjes,

Choppa

15
Stel jezelf voor / Re: Hoi! Even voorstellen
« Gepost op: juli 17, 2020, 04:46:10 pm »
Dank je wel! Het is mij nu een stuk duidelijker hoe het werkt.
Ik laat het even bezinken.

Groetjes Choppa


Pagina's: [1] 2

Pagina opgebouwd in 0.04 seconden met 23 queries.