Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Carlo93

Pagina's: [1]
1
Droombetekenissen / Dromen over realiteit?
« Gepost op: juli 26, 2020, 01:34:34 pm »
Beste allen,

Zijn er mensen die 'toekomst' dromen ervaren?

Ik ben pas sinds kort bezig met mijn dromen en mijn reis in dit, voor mij, nieuwe terrein van alles buiten het fysieke.
Maar nu begint het eng te worden (in positieve zin)!

Ik had vanmorgen een moment dat ik op tijd wakker werd na een droom en weer even indutten om over mijn dromen na te denken.
Daarbij viel ik in een nieuwe droom waarbij iemand heel hard over een rotonde reed en iemand over een zebrapad enorm hard aanreed.
Ik vond het eerst een rare droom en wist niet wat ik hiermee moest. Maar nu kijk ik zojuist op mijn mobiel naar willekeurige nieuwsberichten die op de google homepagina verschijnen en zie ik een nieuwsbericht dat iemand in Duitsland mensen heeft aangereden waarbij hij waarschijnlijk de macht over het stuur is verloren... Nu kijk ik via google maps waar het daadwerkelijk is gebeurd en er blijkt ook een rotonde te zijn en een hoop overeenkomsten!

Ik geloof niet meer in toeval maar toch...

Is dit iets wat meer van jullie (vaker) meemaken of hebben meegemaakt?

Groeten Carlo

2
Stel jezelf voor / Re: Voorstellen
« Gepost op: juli 06, 2020, 08:17:01 am »
Beste LPChip,

Dank voor het ontvangst en de enorm snelle hulp!

Hier kan ik zeker iets mee, ik kan mij wel vinden in jou verhaal, het is redelijk concreet en ik zal hier dan ook mee aan de slag gaan.

Wat betreft mijzelf opnieuw openstellen voor dingen waar wij ons voor hebben geleerd af te sluiten in deze maatschappij. Bijvoorbeeld in contact staan met andere dimensies. Is dit enkel gebaseerd op gevoel? Komt dit vanzelf? Of zijn hier andere paden/tips voor waar ik ook al aan kan werken?

Groetjes,
Carlo

3
Stel jezelf voor / Voorstellen
« Gepost op: juli 05, 2020, 10:06:22 am »
Hallo allemaal,

Mijn naam is Carlo, ben 27 jaar oud, woon in Eindhoven en ben momenteel op spirituele ontdekkingsreis waarbij ik ondersteuning zoek.

Mijn vader is/was erg spiritueel en heeft hele rare dingen meegemaakt die rechtstreeks uit films komen waarbij mensen aangaven dat hij 'speciale energie' bezat, ik durf inmiddels wel te stellen dat mijn vader een HSP is. Hier ben ik enkele jaren geleden achter gekomen en dit heeft mijn ogen geopend naar een potentieel grotere wereld dan ik toen zag. Hij adviseerde mij niet dezelfde route te nemen omdat hierbij mogelijk inzichten komen die mijn leven op zijn kop zouden zetten. Vrij recentelijk ben ik de band met mijn moeder en zusje, die na de scheiding van mijn ouders is stuk gegaan, weer aan het opbouwen en kom ik er achter dat mijn moeder ook heel gevoelig blijkt te zijn en dit altijd heeft onderdrukt, terwijl iedereen dacht (inclusief ik) dat zij een gevoelloos persoon was die niet over emoties kon spreken.

Een jaar geleden heb ik in zoektocht naar gezondheid plotseling mijn eetgewoonte volledig omgegooid en sinds die tijd ben ik een hele transformatie ondergaan die niet stopt. Ik kijk anders tegen het leven en alles om mij heen. Ik ben meer met de natuur bezig en vindt hierin rust (ons hele huis is inmiddels een jungle), ben sinds begin dit jaar begonnen met yoga en ben sinds enkele maanden online actief op zoek naar welke deuren in het leven gesloten blijven voor de meeste mensen inclusief mijzelf. Mijn bewustzijn is enorm gegroeid, ik ben mij ervan bewust dat wij oneindig zijn en ik zie eindeloos veel mogelijkheden waar ik alles over wil weten en ervaren.

Het enige nadeel in dit alles is dat ik nog te veel met mijn intellect handel en mijn gevoel nog ergens op de achtergrond schuilt aangezien ik dit jaren heb weggestopt en altijd situaties waarin mijn gevoel kwam kijken heb vermeden. Dit doe ik nu overigens niet meer maar ga hier nu actief op in. Maar bij yoga bijvoorbeeld voel ik niets, ben ik compleet gedachteloos zoals het hoort, maar kan ik nog steeds niet echt contact maken met mijn gevoel. Het lijkt wel of ik uit sta.

Toen ik klein was zag ik mijn opa vaak langs mijn bed zitten waarmee ik niet om kon gaan, daardoor niet kon slapen, tot de dag dat een spiritueel persoon ervoor heeft gezorgd dat ik mij hiervoor afsloot. Dit is overigens een deel van mijn leven dat ik niet zelf meer kan herinneren maar afkomstig is van verhalen van mijn ouders. Enkele jaren geleden is mij verteld, door een een hele lieve mevrouw die mijn wratten weghaalde, dat er vaak een oude man bij mij aanwezig is. Ik heb van haar toen kort begeleiding gehad om mij meer open te stellen maar ergens is dit verwaterd.

Zijn er hier toevallig mensen die mij kunnen en willen ondersteunen in deze reis? Zijn er bijvoorbeeld tips of middelen zodat ik meer uit dit leven kan halen? Alle input wordt enorm gewaardeerd!  :)

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.069 seconden met 24 queries.