Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Avi

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Re: Balletje energie
« Gepost op: februari 18, 2020, 12:29:50 am »
Ik blijf nu met méér vragen zitten....

Het is niet erg; misschien ben ik gewoon nog niet klaar voor de antwoorden.
Dat kan natuurlijk ook, ik heb nog zo veel te leren.
Ik weet zeker dat er ooit een dag komt dat ik erachter kom wat dit was en daarmee ook gelijk mijn "waarom" vraag beantwoord krijg.

Heel erg bedankt voor de tijd die je genomen hebt om mij te helpen en voor het eerlijke antwoord wat ik van je kreeg.

2
Paranormaal Algemeen / Re: Balletje energie
« Gepost op: februari 17, 2020, 09:09:53 pm »
Heel graag, dank je wel.

3
Paranormaal Algemeen / Balletje energie
« Gepost op: februari 16, 2020, 09:00:29 pm »
Een aantal dagen geleden heb ik een ervaring gehad welke maar door mijn hoofd blijft spoken. Ik lag op bed samen met mijn vriend, lepeltje lepeltje en hij hield mij stevig vast...we hadden zojuist een gesprek gehad over hoe ik geloof dat liefde het antwoord is op zoveel in dit leven, en dat het door wat ik heb meegemaakt in mijn verleden en recente verleden zo moeilijk is soms om het donker uit mij te krijgen; liefde is het licht en ik wil stralen als een supernova. We lagen zwijgend op bed toen ik plots iets uit mij voelde gaan, uit mijn borst; een soort balletje energie en direct daarna zei mijn vriend: "hop, daar ging er weer eentje, sprong zo weg" toen ik vroeg of hij echt wat zag springen, omdat ik écht wat voelde weg gaan, zei hij enkel "ja" en trok mij dichter naar hem toe. Hij kon het niet uitleggen zei dat hij de antwoorden ook niet had en dat hij enkel ervan wil leren en ervaren...maar ik kan het niet los laten, ik wil weten wat het was dat uit mij ging en hoe het mogelijk is dat hij het zag. Ik weet dat er meer is dan "dit" ik weet dat ik een voeler ben en gedachtes en emoties van anderen kan voelen en soms overnemen...maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, weet iemand wat het is? Wat het betekent?

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.104 seconden met 24 queries.