Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Lawn

Pagina's: [1]
1
Kaartleggingen / Re:Kaartlegging voor schoonbroer
« Gepost op: mei 09, 2018, 02:40:03 pm »
Okay... ik laat deze informatie even tot me door dringen.

Bedankt

2
Kaartleggingen / Re:Kaartlegging voor schoonbroer
« Gepost op: mei 09, 2018, 02:12:23 pm »
Hoi LPChip,

Bedankt voor je snelle reactie. Jammer dat een kaartlegging voor een ander niet goed te interpreteren is.
Hij heeft problemen, heeft hierover gepraat met de familie en is ook professionele hulp hiervoor gaan zoeken.

Hij hoort stemmen van overledenen, die hem niet met rust laten en nare dingen tegen hem zeggen.  Van de week heb ik hun aanwezigheid ook gevoel, hebben ze me voorwerpen laten zien en sommige ook hun gezicht. S avonds in bed veranderde deze gezichten in iets duivels.

Ik voel dat ik midden in een paranormale  ontwikkeling zit. Alleen snap ik niet wat ze me wilden laten zien. Vandaar de kaartlegging

XXLawn

3
Kaartleggingen / Kaartlegging voor schoonbroer
« Gepost op: mei 09, 2018, 12:10:11 pm »
Goedemiddag, zou iemand een kaart willen leggen voor mijn schoonbroer?

Vraag; hoe kunnen wij hem het beste helpen.?

Alvast bedankt.

4
Paranormaal Algemeen / Re:Spiegel
« Gepost op: november 29, 2017, 10:53:47 am »
Dankje voor je reactie.

Heb het net mijn vriend verteld. Hij vindt het erg logisch klinken.

Mystery solved  :D

5
Paranormaal Algemeen / Spiegel
« Gepost op: november 28, 2017, 09:55:05 pm »
Hoi iedereen :)!,

Laatst was ik met mijn vriend aan het babbbelen over wat er allemaal in ons huis gaande is. Zo kwamen we op een gesprek van wat heb jij ooit meegemaakt wat niet te verklaren is. Nu vertelde hij het volgende;

Toen ik en me vriend in mijn ouderlijk huis woonde was er tegenover de douche een grote spiegel. Als je de douche uit loopt kijk je meteen de spiegel in. Toen wij met verkering hadden heb ik hem gezegd niet in de spiegel te kijken ( heb voelde niet goed aan, en had altijd het idee wat te zien in de spiegel wat me niet aanstond.) Ik keek dus letterlijk naar de vloer als ik de badkamer uitkwam

Mijn vriend en ik waren in de douche en ik ging alvast naar boven. Hij kwam kort na mij ook naar boven. Ik liep al op de trap, hij werpt een blik in de spiegel en ziet mijn gezicht. Hij schrikt, kijkt op en hij ziet mijn benen de trap op lopen. Toen hij terug in de spiegel keek was mijn gezicht weg.

Kan iemand dit verklaren?  Ik stond namelijk niet voor de spiegel maar was op de trap op dat moment

Gr Lawn

6
Stel jezelf voor / Hallo iedereen :)
« Gepost op: november 14, 2017, 05:10:35 pm »
Hoi lieve mensen,

Ik dacht laat ik mezelf ook maar even voorstellen. Ik ben Natasja, 21 winters oud en nieuw als het gaat over paranormale dingen. Ik woon sinds een jaar samen met mijn vriendjelief. Veel vragen zullen misschien een beetje raar zijn, maar domme vragen bestaan niet alleen de gene die niet gesteld zijn  ;)

Ik probeer te snappen wat er de laatste tijd allemaal gebeurt en wat ik voel. Verder ben ik druk aan het studeren en heb een grote passie voor diertjes.

XX

7
Paranormaal Algemeen / Re:Heb ik een gave?
« Gepost op: november 14, 2017, 04:58:36 pm »
Dankjullie LPChip en gouwepeer.

Ik ga eens even rond speuren en zoeken :)

8
Paranormaal Algemeen / Re:Heb ik een gave?
« Gepost op: november 11, 2017, 12:37:39 am »
Hoi LPChip,

Bedankt voor het snelle berichtje.

Het is altijd fijn om te horen dat je niet gek bent. Een poos geleden toen alles een beetje gebeurde kreeg ik onwijs last van paniek aanvallen. De vriendin van me oma had me toen verteld dat dat ermee te maken had. Dit heb ik toen genegeerd omdat dit juist ervoor zorgde dat ik banger werd en dieper in die vicieuze cirkel terecht kwam. Na hier lang mee rond gelopen te hebben heb ik op den duur ermee leren leven en heb ik er zelde tot geen last meer van. Af en toe komt zon aanval nog. Ik heb hier woensdag nog even na gevraagd. Ze vertelde me dat ik er waarschijnlijk vanaf zal komen als ik me ervoor zal opstellen. Vandaar dat dit nu ook mijn doel is. Ik probeer me ervoor op te stellen , dat is misschien beter voorwoord. Ik kom uit een gezin waar we horrorfilms kijken en waar we al gek genoeg zijn van onszelf. Het is geen taboe en heb ook altijd eerlijk verteld als er wat was gebeurt. Zodat mocht er iets niet pluis zijn dat iedereen me gewoon zal geloven, omdat ik al vaker dingen heb meegemaakt.

Het is moeilijk om over de sceptische drempel te gaan en te geloven in alles buiten de ┤┤normale┤┤ wereld om.

Is het wijsheid om dingen op te zoeken op internet of om met iemand te praten die er meer vanaf weet? Het internet is namelijk ook niet echt betrouwbaar.

Groetjes,

Lawn

9
Paranormaal Algemeen / Heb ik een gave?
« Gepost op: november 10, 2017, 07:25:45 pm »
Hallo iedereen,

Ik weet niet goed hoe ik moet starten. Het is mijn eerste keer op een forum, maar ik probeer er wat van te maken.

Van kleins af aan ben ik altijd ge´nteresseerd geweest in het paranormale. Dit is toen afgezwakt en later (nu) denk ik er weer wat meer over na. Heel mijn leven ervaar ik al dingen die ik niet kan verklaren. Ik heb nooit wat gezien of gehoord maar ik voel bepaalde dingen aan. Enkele dingen hiervan;

~mijn ouders gingen een weekje op vakantie. Altijd als ik naar boven ging deed ik het licht aan (voelde me niet op mij gemak). De eerst dag dat ze weg waren wilde ik het licht aan doen... alleen waren er 2 lampen gesprongen. Toen moest ik wel in het donker naar boven....iets wat ik totaal niet fijn vond, gelukkig had ik een smartphone met zaklamp
~in mijn bed in het huis van mijn ouders hoorde in een keer in mijn slaap een mannelijke stem 3 woorden zeggen. Maar doordat ik bijna in slaap was herkende ik de woorden niet. Het geen wat ik onthouden heb, is dat het niet fijn aanvoelde
~mijn oude bed had spijlen. Wanneer ik doodstil in bed lag hoorde ik soms de spijlen "ping''... terwijl er niemand aan kon zitten. Ik lag in bed en niemand was in mijn kamer. Hierna kreeg ik een ander bed en ipv het ping geluid hoorde in een harde boem onder me bed. Alsof iemand een dreun tegen de boxspring aan gaf
~4 dagen voordat een van mijn huisdieren doodging dacht ik ''kiwi gaat dood''. Ik dacht toen ''stel je niet zo aan, ik ga maar slapen. Dag 3 gebeurde precies het zelfde en uiteindelijk is ze op dag 1 gestorven
~Tijdens een bezoek aan een van mijn klasgenoten liet ze me het huis zien. We waren in de slaapkamer van haar moeder die overliep in de slaapkamer van haar broertje. Ze zei kom maar binnen, maar ik bleef nog voor de drempel en zei '' ik zie het zo ook wel hoor''. Op de een of andere manier wilde ik de kamer niet in. Tijdens de slaapfeestjes in haar huis kon ik ook nooit slapen en ging met de eerste tram naar huis met een zware hoofdpijn. Later hoorde ik dat haar broertje ontspoort was. Gewelddadig, schelden, zijn zusje bedreigd met een mes.

Zo zijn er wel meer dingen gebeurt in mijn jeugd, te veel om verder te benoemen.

Nu woon ik sinds een jaar op mijn zelf met mijn vriend. Alles ging goed totdat ik een raar gevoel kreeg tijdens het stofzuigen. Ik had het gevoel dat als ik in de woonkamer in de ramen keek( deze reflecteren en je kan vanuit hier de gehele kamer zien) en de gangkast open deed ik iemand zag. Alsof iemand met armen wijd zal zeggen'' kiekeboe je hebt me gevonden.'' Het voelde alsof ik verstoppertje aan het spelen was in mijn eigen huis. Het voelde niet vervelend, ik was eerder bang dat ik zou schrikken.
Mijn vriend heeft 2 keer vanuit de douche in de spiegel iemand zien lopen. Hij dacht eerst dat ik het was maar dit was ik niet.
Verder heb ik rare dromen. Een hiervan trok mijn aandacht; mijn zus ging dood , we hebben haar begraven en 2-3dagen later staat ze voor mijn deur. Afscheid nemen, hierna hebben we nog een leuke dag samen gehad en ging ze verder.

Vorige woensdag kwam me oma langs met een vriendin van haar die paranormaal begaafd is. Ze beaamde mijn verhaal en zei dat ik niet gek was. Er zijn hier 2 geesten (met goede bedoelingen) die in de gangkast en in de vaste kast in mijn woonkamer zitten. Ik schrok hier erg van omdat ik gelijk had, mijn gevoel was juist! Ik vind het prima dat ze hier zijn, zolang het maar gaat zoals het nu gaat. Ze doen niemand kwaad, alleen wat kattenkwaad als mijn vriend aan het douche staat hahaha.

Ik heb haar hetzelfde verteld als hierboven. Ze zei iedereen is geboren met een paranormale gave. Maar ik weet niet goed of ik nu echt een gave heb of het allemaal stom toeval is. Verder weet ik me nu geen raad.... Mocht ik een gave hebben, moet ik hier dan iets mee doen....zal ik wel alles op z'n kop zetten.....dalijk wil ik het niet meer, kan ik het uitzetten.......dalijk zie ik dingen die ik niet wil zien......waar moet ik beginnen met mijn gave ontwikkelen?

Stiekem ben ik erg benieuwd maar tevens ook voorzichtig. Ik hoop op advies en raad van jullie.


Sorry voor het lange verhaal en in ieder geval bedankt voor het lezen

Greets,

XXLawn

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.093 seconden met 23 queries.