Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Beam of Light

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 8
1
Overige onderwerpen / Re:Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!
« Gepost op: december 30, 2017, 10:14:12 pm »
Een goed nieuw jaar gewenst! Want kerst wensen is wat laat haha. Met vele ervaringen en ontwikkelingen om de mens te worden en zijn die je wil!

2
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 10:04:32 pm »
Ik heb meestal dat een gids zich op dezelfde manier toont maar het kan zijn dat hij zich anders gaat tonen om je meer op je gemak te stellen. Zo laat White Feather zich altijd jonger zien dan hij bij de meeste doet. Vooral omdat ik mij daar prettiger bij voel. Dus in het begin kan het misschien iets veranderlijk zijn, liggende aan de persoon waarmee ze willen communiceren. Maar vaak houden ze dezelfde gestalte aan wanneer het voor beide prettig is en veranderen ze dat niet meer om je duidelijk te maken of helpen maken wie ze voor zich hebben. Of ze op andere momenten en redenen dit ook doen weet ik niet. LPChip misschien?

3
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 09:50:33 pm »
Harstikke bedankt LPChip  :P
Vroeg het enkel om te weten of er iets was waarvoor mijn aandacht nodig is want heb een drentelende Gids achter me. (Betekend ik wil spreken maar wacht tot Beam het merkt voor spreken). Heb blijkbaar ogen in mijn achterhoofd (nee hoor krijg beelden door en voel de energie bewegen).

4
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 09:35:52 pm »
LPChip ik heb veel ervaring met Gidsen die samenwerken en elkaar begeleiden. White Feather wordt begeleid door Silver Birch en talloze andere entiteiten worden weer door White Feather geholpen. Aangezien White Feather een energie is waar ik in het begin makkelijker contact mee kon maken, en hij met mij zonder de "lijn" te vermoeien, was hij degene die voor zichzelf en voor Silver Birch sprak totdat ik zelf de connectie kon houden en nu is White Feather vaker bezig met energie en het helpen van het creren van de juiste situaties waarin ook andere naar voren kunnen komen om ons te helpen.

LPChip zijn er nog vragen waar ik bij moet helpen?

5
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 07, 2017, 01:03:00 pm »
maar moet zeggen dat LPchip hier best wat verstand van heeft.  :P ;D

De ideale forum beheerder dus  ;D
Ja daar komt het uiteindelijk wel op neer. Moet nog een vraag verzinnen die hij niet kan beantwoorden op dit vlak.. Hmmm....

6
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 06, 2017, 07:23:05 pm »
Ik ben dan ook deze keer op aarde vooral om anderen te kunnen helpen.
Ik heb zelf ook al de nodige mensen op mijn pad gehad die ik op n of andere manier heb kunnen helpen, om vervolgens elkaars pad weer te verlaten. Verder heb ik wel eens bezoek gehad van een overleden maatje tijdens het auto rijden terwijl ik vermoeid was. Ook heb ik een paar keer op een ander forum geoefend met fotoreaden, waarbij mijn (korte) antwoord bleek te kloppen. Helaas heb ik ook een paar keer bij een foto spontaan hoofdpijn gekregen en verdrietig geworden. Ook heb ik de nodige foto's mee gemaakt waarbij ik niks door kreeg.
Verder vind ik het gehele onderwerp boeiend, en geeft mij ook een beetje balans tijdens mijn leven als drukke ondernemer.
Mij hielp het altijd een steen te dragen tijdens het readen van foto's als ik het idee had dat het zwaar ging worden. Sowieso heb ik meer dan een half jaar lang een ketting met een steen gedragen om mij ergens anders op te kunnen focussen energetisch gezien als ik bezig was met dit soort werk. Het heeft mij geleerd samen met LPchip, om toch wat beter op je lichaam te letten en te weten wanneer je af moet sluiten en hoe. Nog steeds lerende hierin maar moet zeggen dat LPchip hier best wat verstand van heeft.  :P ;D

7
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 05, 2017, 10:04:15 pm »
Het blijft bijzonder hoeveel (positieve) invloed die kleine dingen kunnen hebben.
Hoe lang hebben jullie al iets met het spirituele?
Ehm.... zolang ik me kan herinneren. Dat is dus vanaf mijn vierde en ben nu negentien... dus ja... lang?
Ja het zijn vaak de kleine dingen die uiteindelijk wonders blijken te zijn. Dat maakt ook dat we vaak de wonderen van de wereld niet zien. Zelfs als we denken dat onze kleine inbreng weinig uit zal halen, dan haalt het nog veel uit. Immers creren we onze leefomgeving elke dag, vanaf het moment dat we geboren zijn. Hoewel ik wel moet toegeven dat wanneer we bewust eigen keuzes gaan maken de creaties ook duidelijker worden en meer invloed van onszelf krijgen.

8
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 04, 2017, 11:18:05 pm »
Dus dat je s'ochtends iets leest en s'avonds bijna hetzelfde ergens anders.

Dat heb ik nog niet mee gemaakt.
Wel dat er een bepaald lied in mijn hoofd zit en deze dan ineens op de radio komt.
Of iemand iets horen vertellen wat ik zelf net zat te denken.
Ja nu als die dingen opvallen heb je er heel veel aan. Het kunnen kleine dingen zijn. Ook zoals de herhaalde gedachte dat je om moet fietsen en het dan toch niet doen en een wat mindere ervaring krijgen. Twijfel nooit aan dat stemmetje/dat gevoel.
Denk dat veel communicatie ook door liedjes of gelijkgestemde gedachten en woorden komen.

9
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 04, 2017, 08:59:02 pm »
Dubbele getallen zijn leuk. Net zoals herhalende zinnen lezen. Dus dat je s'ochtends iets leest en s'avonds bijna hetzelfde ergens anders.

10
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juni 30, 2017, 01:01:17 am »
Ik ben vaak ook een van de wat actievere. Al is er op dit moment voor mij even een punt waarin ik heb gekozen wat minder actief te zijn. Met name omdat er een energie is die ik niet heb erkent voor jaren en die nu op komt dagen. Daarbij is stilte nodig om te voelen. Waarom wil je dat veranderen. Facebook is drukte, onrust en niet te volgen noch te begrijpen... It is a book about the face. The impression of the physical. This is not about physical but heart felt things..

11
Stel jezelf voor / Re:Hoi ik ben Angel
« Gepost op: april 22, 2017, 07:24:16 am »
Die punten van LPChip kloppen dus daar ga ik niet verder op in. Dieren helpen is prettiger omdat die meer rust en echtheid uitstralen dan mensen. Dit betekend dat ze je nooit veroordelen en gewoon zijn, op een oprechte manier. Dit betekend natuurlijk dat gevoellige mensen soms liever bij dieren zijn.

En wat betreft mensen die het accepteren zou je haar door kunnen sturen naar mijn Facebookaccount "Beam of Light" daar werk ik soms op en alleen als je het vriendenaantal dat ik nauwkeurig heb uitgezocht (staan nog mensen die vrienden willen worden) dan begrijp je wel hoeveel acceptatie er is.

Ook doet een vriend van mij daar het Body en Soul evenement. Dat is in Belgi en daar komen veel spirituele mensen samen met allerlei dingen. Misschien een idee om daar heen te gaan, dan kan ze gelijke mensen echt ontmoeten.

12
Levensvragen / Re:Ben jij spirtueel of paranormaal of zou je graag willen.
« Gepost op: april 21, 2017, 10:22:51 pm »
Mijn dochter kan geesten zien en mee communiceren, maar is hier niet blij mee. Ze is 18 jaar, heeft ze hier dan voor gekozen en is ze er op dit moment nog niet klaar voor?

Groeten Angel.
LPChip heeft een punt. De wet van aantrekkingskracht is van toepassing in alles. Ook met gaves en de ontwikkeling ervan geldt dit. Als ze het niet zou aantrekken, dan zou het ook niet bij haar passen. Afsluiten is vooral in het begin lastig maar met ruimte vragen en misschien maar n ruimte in een huis vrijstellen voor geesten en de rest leeg houden kan al heel wat rust geven.

13
Stel jezelf voor / Re:Hoi ik ben Angel
« Gepost op: april 21, 2017, 10:18:39 pm »
Dan het beste vertaalwerk hahhah ;D
Ja dat is waar, mijn gidsen doen meestal ook het meeste tijdens uitleg maar alsnog. Je slaat nogal vaak de spijker op de kop! :P

Liefs,
Beam of Light

14
Stel jezelf voor / Re:Hallo allemaal!
« Gepost op: april 21, 2017, 09:34:12 pm »
Welkom Pascale,

Dat komt vast goed, er is hier ruim voldoende te lezen. Mocht je vragen hebben dan kunnen we die altijd beantwoorden. Mocht je ooit gewoon willen praten dan staat mijn postvakje op dit forum ook altijd open.

Liefs,
Beam of Light

15
Stel jezelf voor / Re:Hoi ik ben Angel
« Gepost op: april 21, 2017, 09:31:36 pm »
Welkom Angel!

Mochten er vragen zijn dan sta ik ook altijd voor je klaar. Al moet ik zeggen dat LPChip het meeste uitlegtalent heeft haha

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 8

Pagina opgebouwd in 0.113 seconden met 36 queries.