Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Eni

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 15
1
Levensvragen / Re:Stress
« Gepost op: februari 20, 2013, 12:23:31 pm »
Hey CHip

thnx voor je antw.

Ik heb idd ook wel eens geprobeerd me af te schermen van andere energieŽn dat helpt soms, maar dus niet altijd - waar ik uit opmaak dat het dus niet altijd daaraan ligt.

Ik wil denk ik ook te vaak te veel doen en voel me dan denk ik ook wel verantwoordelijk voor te veel dingen (werk, bedrijf thuis, huis, papa, mama enz.)
nu ik er zo over nadenk, weet ik dat ik het op mn werk al steeds meer loslaat en wat vaker nee zeg, en denk wat vandaag niet komt dat komt morgen wel. dat geeft al enige verlichting...

Nu dit thuis ook nog proberen.. zucht.. dat gaat lastiger worden denk ik.

2
Levensvragen / Stress
« Gepost op: februari 17, 2013, 08:37:09 am »
Soms lijkt het dat ik zoveel binnenkrijg dat ik helemaal gestrest ben.

Ik weet niet wat ik kan doen om te ontstressen.
Ik werk 4 dagen en in de zomermaanden ook nog thuis op onze minicamping/kampeerboerderij. Dit is best heftig maar minder werken is nu nog geen optie (ivm crisis etc.)

Een dag niks "hoeven/moeten" doen helpt vaak wel even.

Maar als er dan plots weer ergens iets moet gebeuren of ik moet ergens heen begint t weer.
Het is net of ik mezelf voorbij loop op die momenten. En dan kan ik t niet meer aan allemaal en wordt emotioneel.

Iemand tips om het te voorkomen of wat te doen als t zover is?!

3
2012 / Re:Waarom men dacht dat de wereld zou vergaan op 21 december 2012
« Gepost op: december 19, 2012, 05:00:05 pm »
Hey Chip,

Mooie tekst. Ik zelf geloof ook niet dat de wereld vergaat, deze week op mijn werk gaat het er constant over. Als je probeert uit te leggen dat onze kalender ook elk jaar afloopt en er weer een nieuwe begint, wilt niemand daar iets van horen. Omdat er inderdaad in de media wordt gezegd dat onze wereld vergaat.

Dat er iets zal gaan gebeuren of veranderen? We zullen het zien

4
Paranormaal Algemeen / Re:Pijn van andere voelen
« Gepost op: november 12, 2012, 11:10:54 pm »
nog ff een vraag over je antwoord:

Citaat
IK weet dat je met magnetiseren een pijn overneemt omdat je de energie verplaatst ipv gebruik te maken van universele energie.

Terwijl ik typ krijg ik de volgende ingeving: als jouw dit overkomt, dan zijn deze mensen vaak niet heel ver uit jouw buurt, klopt dat?

Wat ik vermoed is dat jij met jouw energie veld in dat van hun staat en daarmee net als met magnetiseren hun negatieve energie verplaatst.

Citaat
Hoe sluit je je ervoor af? Ik ken wel een oefening waarmee je je sowieso kunt afsluiten voor andermans energieen, maar als je met magnetiseren al bent begonnen met het overnemen van iemands energie, dan gaat dat niet meer weg totdat je het bij jezelf hebt weggehaald.Ik doe verder niks (dat ik weet) om de pijn over te nemen zoals magnetiseren... Of zou dit ook via een gedachte kunnen gaan?

En als je het dan al blijkbaar hebt overgenomen hoe haal je het dan bij je zelf weg? Als je bijv niks met je handen hebt gedaan??

5
Paranormaal Algemeen / Re:Pijn van andere voelen
« Gepost op: november 12, 2012, 11:04:26 pm »
Bedankt voor je snelle reactie.

Als ik de pijn overneem zijn die personen idd bij mij in de buurt. pijn voelen (eigenlijk altijd van iemand die "dicht bij staat"" - als familie- ) kan idd van verre afstand.

Ik zal eerst eens die oefening proberen om mijn energieveld wat kleiner te maken. Ik probeer vaak ook de pyramide van licht (is dat het zelfde effect?) maar op mijn werk zelf heb ik daar al meestal niet meer de rust voor helaas. dus zal ik dit sochtends voor het werk eens proberen te doen.


Het magnetiseren zal ik tot nu toe nog maar even beperken tot het oefenen bij familie..
Ik ging toen ik jonger was vaak naar de dokter met iets waar ik last van dacht te hebben, daar aangekomen en testjes gedaan te hebben was er vaak niks te zien/horen etc.
Nu ik daar deze tijd over nadenk, denk ik dat ik toen ook al pijn voelde/overnam van mijn familie of klasgenoten. want als ik dan thuis kwam was er bijna altijd wel iemand die dat dan ook had.

iig bedankt voor je tips :-)
Als iemand anders hier nog iets over te melden heeft hoor ik dit nog graag!

6
Paranormaal Algemeen / Pijn van andere voelen
« Gepost op: november 12, 2012, 07:20:48 pm »
Oke een vraag en hoop dat iemand me verder kan helpen..

Ik kom er dus achter dat ik pijn van andere voel (buikpijn hoofdpijn en noem maar op). Ik heb dit in het verleden al verschillende keren meegemaakt met oa mijn zusje. Ook laatst nog met mijn vriend, als ik me concentreerde kon ik zeg maar met hem meevoelen. altijd mensen die dicht bij me staan.

Maar nu had ik het laatst ook al met mijn collega die had hoofdpijn op een gegeven moment had ik het ook en kwam ik er niet van af, heel irritant toen ik aan haar vroeg of ze nog hoofdpijn had, was het bij haar aan het minderen terwijl het bij mij erger werd. ik wees de plek aan en dat was precies hetzelfde plekje als bij haar..

Nu is mijn hoofd extra gevoelig (vaak migraine gehad en dankzij magnetiseur ervan afgekomen maar nog steeds zwak punt)Vroeg me dus af kun je pijnen van andere overnemen? en hoe sluit je je ervoor af?? Er is me een aantal keer verteld door mensen dat ik en mijn moeder zouden kunnen magnetiseren, heb alleen geen idee hoe dit te doen.. heeft dit dan met elkaar te maken??


Het zijn nu meerdere vragen haha maar hoop dat iemand een antwoord heeft of me iig verder op weg kan helpen..

7
Stel jezelf voor / Re:..
« Gepost op: maart 11, 2011, 06:49:37 am »
Welkom hier. xx

8
Stel jezelf voor / Re:Hallllloooo materieŽle slaven!! haha
« Gepost op: maart 11, 2011, 06:49:12 am »
Welkom hier op het forum

9
Stel jezelf voor / Re:Joyce stelt zich voor
« Gepost op: maart 11, 2011, 06:48:38 am »
Welkom Joyce

10
Droombetekenissen / Re:Levend begraven worden
« Gepost op: februari 12, 2011, 05:00:16 pm »
hey thnx voor je uitleg, ik moet t nog ff laten bezinken en kijken wat het voor mijn leven nu betekent..


11
Droombetekenissen / Levend begraven worden
« Gepost op: februari 09, 2011, 06:53:01 am »
vanacht droomde ik:

ik was samen met mn vriend ergens op vakantie, en die probeerde op een of andere manier van mij af te komen.. Hij probeerde me levend te begraven (op het strand). De eerste keer zat ik in een soort rugzak half in het zand dus daar kwam ik wel uit. Toen waren we weer thuis en je snapt dat dat niet zo lekker liep toen tussen ons. Ik sloot me steeds vlug op in de badkamer (want hij wilde me niet alleen laten, bang dat ik vlug ontsnapte ofzo)

op de badkamer maakte ik met iemand anders (geen idee wie) een plan voor de volgende keer, want over een week gingen we weer op vakantie en ik was bang dat ik niet meer terug zou komen!
Diegene was al eens daar geweest en wist dat er op dat strand ergens een ondergrondse kelder was met airco en dacht dat ik daar werd gedropt!
uiteindelijk bleek dit ook het geval te zijn waardoor ik werd gered door degene waarmee ik mijn plan had gemaakt!

ik zou graag willen weten wat het betekend! ik heb zelf al gezocht op internet maar kon niet echt duidelijk wat vinden.. want ik was dus telkens niet dood als ik werd begraven en het was ook niet vrijwillig, mijn vriend wilde me begraven..

ben benieuwd of iemand mij kan helpen
xx

12
Stel jezelf voor / Re:hallo allemaal !!
« Gepost op: januari 07, 2011, 06:51:08 am »
Hey barry

Welkom hier op het forum, als je vragen hebt kun je ze hier in dit forum stellen, er zijn altijd wel mensen die jou ergens mee kunnen helpen!

gr.

13
Stel jezelf voor / Re:Lotus opent haar bladeren
« Gepost op: november 30, 2010, 06:51:00 am »
Hey Lotus,

Welkom hier op het forum en hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt, en het je verder kan helpen met afsluiten enz.
Ik ben ook hooggevoelig, weet dit sinds een paar jaar, bij mij hielp vooral in het begin om de piramide van licht toe te passen... hieronder een paar links op dit forum

http://www.armina.nl/index.php?topic=175.0 of http://www.armina.nl/index.php?topic=32.0

xx

14
Droombetekenissen / Re: een persoon dat verandert
« Gepost op: november 02, 2010, 06:05:59 pm »
Hoi Angel,

Als je niet zeker weet of je hoogsensitief bent kun je misschien boeken erover lezen. Ik heb dat ook gedaan en er werd me een hoop duidelijk. Op het forum hier staat ook een topic erover. Ik heb o.a. dit boek gelezen: Aron, Elaine N. - Hoog sensitieve personen
Het is wel vertaald uit amerika dus sommige stukken lezen even wat anders.. Maar daarna was me een hoop duidelijk. Het is vooral uitleg wat het is en wat het met je doet enz.

Heb ook een ander boek maar zou even moeten opzoeken hoe het heet, daarin staan ook testen en tips hoe er mee om te gaan.

15
Paranormaal Algemeen / Re: gedachte
« Gepost op: november 01, 2010, 06:51:31 pm »
Dat herken ik ook van dat "ziek" zijn.. vooral toen ik nog op school zat moest ik me af en toe echt ziek melden en idd ff beetje niksen thuis en tv kijken/lezen om tot rust te kunnen komen! Had toen ook mijn weekend en zeker de zondag ingelast als school en huiswerk vrije dag anders hield ik het niet vol!

fijn dat jij je er ook zo in herkent nu snap ik het iig alweer wat meer haha.. maar denk je dat heel veel meer mensen dit hebben of alleen hooggevoelige mensen? want veel mensen snappen het niet (het dagdromen) en een rustdag nodig hebben vinden ze al helemaal raar en nergens voor nodig..

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 15

Pagina opgebouwd in 0.071 seconden met 23 queries.