Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Miniou82

Pagina's: [1]
1
Spirituele kennis / Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 07, 2022, 12:31:58 pm »
Goedemiddag,

Hoe kom je er achter of je een tweelingziel (straal of vlam) voor elkaar bent.

Onze relatie is echt een jojo.. Zo geweldig en heerlijk en ineens de volgende dag erge ruzie. Beide zijn wij best rustige personen, heel relaxt en staan we voor iedereen klaar. Graag helpen we andere mensen om ons heen met advies of geven we een luistert oor. Waarom kunnen we dat zelf niet bij elkaar. We snappen er niks van.

Ik vond een tekst wat u schreef:
"Sterker nog, relaties met tweelingzielen zijn eerder uitzondering dan bevestiging. Wel kan dit een super hechte vriendschapworden, maar een relatie is vaak heel moeilijk omdat je tweelingziel je op elk front zal confronteren met wie je bent. Het doel is om groter te groeien tot je voor jezelf bent wie je echt wil zijn. In sommige gevallen is zo'n ontmoeting zo confronterend dat het na vele ups en downs uit elkaar gaat.

Liefs,
LPChip"

Kent u of iemand anders een begeleider hierin. We willen elkaar niet kwijt, maar we trekken het jojo gedoe ook niet meer. We gaan nu 3 jaar met elkaar, maar kennen elkaar van de middelbare school. Een hele tijd elkaar niet gezien en toen we elkaar weer tegen kwamen, toen wisten we het: ik voel me thuis bij hem. Het voelde echt als thuiskomen. Ik zag het aan zijn ogen en hij zag het aan mijn lippen en de manier hoe ik praat. Af en toe een klein slisje. Hij herkende het, maar kon niet plaatsen waarvan. We dachten van school...maar het is meer... volgens mij kennen we elkaar echt al heeeeel lang.... We hebben echt hulp nodig, want er is echt meer tussen ons...samen bepaalde gaven lijkt wel...

Alvast bedankt voor meedenken.
Groetjes van Manon

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.08 seconden met 22 queries.