Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Sasseke

Pagina's: [1]
1
Coronavaccinatie / In de Liefde blijven
« Gepost op: december 25, 2020, 06:07:34 am »
Hoi lieve mensen
no matter what happens, blijf altijd in de Liefde.
Dingen hoeven niet te gebeuren.. dat is aan ons.
Veel liefs
Sasseke

2
Paranormaal Algemeen / Zijn er meer mensen..
« Gepost op: december 23, 2020, 04:29:23 pm »
Zijn er meer mensen die paranormale ervaringen hebben, zoals helderziendheid en telepathie?
Graag wil ik weten of ik niet de enige ben.

3
Droombetekenissen / Droom over hardlopen
« Gepost op: oktober 23, 2020, 07:10:19 pm »
Hoi allemaal
in het 'wakkere'/dagelijkse leven ben ik begonnen met hardlopen.

Vannacht droomde ik dat ik elke dag van 7 tot 8 een uur wilde gaan hardlopen en dan vanaf 9 uur aan het werk. Echter, gelijk meldden zich 7 personen die ik via via in het dagelijks ('wakkere') leven ken, die mee wilden rennen met mij. Ik ging daarmee akkoord. Ze vonden het daarnaast/daarbij fijn dat ik voorop liep en een leidende rol had (vanuit Liefde).
De volgende dag kwamen er meer mensen bij, de dag daarna nog meer, totdat er op een gegeven moment meer dan 100 mensen achter mij liepen.
Toen werd ik wakker.

Wat kan deze droom betekenen?

4
Overige onderwerpen / Zeer negatief persoon
« Gepost op: oktober 18, 2020, 07:02:51 pm »
Heb te maken met enkele (zeer) negatieve personen. Ik probeer ze te helpen transformeren/leren wat Liefde is maar niet iedereen wil dit aannemen. Soms worden ze nog bozer!
Wanneer iemand niet wil leren en jaren later nog steeds in die vibratie zit, neem ik afstand.

Nu (weer) een vriend, die denkt klaarblijkelijk dat we uit haat zijn opgebouwd ofzo en is/denkt daardoor zeer negatief. Dit is (ook) al jaren zo maar het lijkt nu echt heel erg te worden. (Ook) deze persoon wil klaarblijkelijk niet leren want hij wil niet naar mij luisteren maar ik word misselijk van zijn energie en voel me de mond gesnoerd dat ik niks kan zeggen omdat ie anders woedend wordt (denk dat dit wel wijsheid is, want hij wordt dan echt kwaad gaat onder andere schreeuwen). Ik wil niet meer met deze persoon te maken hebben.

Ik kom soms van dat soort mensen tegen en wat vaak gebeurt is dat ze wel willen dat ik bij ze ben (voor mijn energie) maar niet aan zichzelf willen werken/luisteren naar wat ik te zeggen heb. Dat wordt op de lange termijn erg vermoeiend en voor mij ook frustrerend en ik kan dan beter met deze mensen breken en mij richten op mensen die meer open staan/positiever denken.

5
Levensvragen / Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 18, 2020, 06:56:01 pm »
Heb net het boek 'Waarom zijn we in Vredesnaam op aarde' van Mireille Mettes uitgelezen.

Ik denk dat wij op aarde zijn omdat we Liefde zijn en dat er veel werk te doen is vanuit (deze) Liefde, om dit naar de aarde te brengen en alles te helen en daarna kunnen we met z'n allen de Hemel op Aarde neerzetten en Leven.

De coronacrisis heeft een positieve kant: het kan deze transformatie versnellen! Ik denk dat het de bedoeling is dat dit nu gebeurt.. miljoenen (miljarden) mensen worden op zichzelf teruggeworpen en het is aan ons om dit aan te wenden voor een positieve (persoonlijke) transformatie en daarmee een collectieve transformatie. Maar wie ziet dit (zo)?

6
Paranormaal Algemeen / Verbinden met het geheel en dan helen
« Gepost op: oktober 14, 2020, 02:38:22 pm »
Hoi lieve mensen
nu in deze (deels angstige en onzekere) tijd met corona verbind ik mij/kan ik mij verbinden met de Eenheid/geheel/collectieve bewustzijn en dan ga ik dat helen. Ik doe dit vaak met muziek erbij.
Klinkt dit bekend voor anderen?

Sasseke

7
Stel jezelf voor / Even voorstellen
« Gepost op: oktober 13, 2020, 02:25:04 pm »
Hoi iedereen
ik ben Sasseke en ik ben al een aantal jaren met spiritualiteit bezig en kan dit ook wel met een paar mensen delen, maar ik voel behoefte om meer 'gelijkgestemden' te ont-moeten en leren kennen. Vandaar mijn aanmelding op dit forum.

De basis van waaruit ik leef is Onvoorwaardelijke en Oneindige Liefde ik probeer dit bij mijzelf toe te passen (o.a. zelfcompassie) en ook bij anderen. Ik heb ook paranormale ervaringen o.a. contact/verbinding met engelen/gidsen. Ik kijk/voel daarbij altijd of het om Liefde gaat of niet en laat alleen dat wat echt liefdevol is toe/neem alleen dat serieus de rest stuur ik (liefdevol) weg.
Ik heb ook een paar verlichtingservaringen gehad, die ik mee probeer te nemen/integreren in mijn dagelijkse leven.

Ik ben hooggevoelig (hoog sensitief).

Naast het spirituele probeer ik ook voldoende te aarden = voldoende met 'aardse' praktische zaken bezig. Op die manier probeer ik de balans te houden in mezelf en met mijzelf + omgeving.
Hartelijke groet
Sasseke

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.036 seconden met 22 queries.