Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Choppa

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Vraag over kind
« Gepost op: april 28, 2023, 11:46:02 pm »
Hallo Lp Chip,

Een paar jaar geleden heb ik een vroege miskraam gehad met 6 weken. Toen ik merkte dat ik zwanger was kreeg ik onder andere te horen dat het een meisje was, maar heb het nooit vast kunnen laten stellen bij de gynaecoloog, omdat het de 20 weken niet gehaald heeft. Ik mis het kindje enorm, ook omdat ik denk dat het mijn enige zwangerschap was en zal zijn. Voor mijn gevoel ben ik te laconiek met de zwangerschap omgegaan en dat houdt mij bezig. Ik heb een keer gedroomd over een jongetje op een driewieler waar ik focus op had en een keer naar mijn mening over een blond meisje van een jaar of 7 die als twee druppels water op mijn nichtje van nu 4 lijkt. Hoe gaat het met het kindje? Ik ben zo trots op hem/haar.


Groetjes, Choppa

2
Droombetekenissen / Droom die af en toe terugkeert
« Gepost op: november 06, 2020, 11:06:00 pm »
Beste LPChip,

Ik heb een aantal jaar geleden een droom gehad, welke ik een keer of 2-4 keer erna (soms maanden of jaren later, nogmaals droomde. Ik kan de locatie niet plaatsen, wel weet ik dat ik weet dat ik de droom herken en het mij niet lukt deze voortijdig te stoppen. Normaal gesproken lukt mij dit vaak wel bij nachtmerries. De locatie voelt in mijn droom als thuis, maar kan mij niet herinneren er ooit in mijn dagelijkse leven geweest te zijn. Het lijkt zich ook af te spelen in een andere tijd. Het is al even geleden dat ik het gedroomd heb.

Ik sta in het kasteel en ben iemand van adel, koninklijk? en kijk naar de soldaten (vroegere en recente vrienden en vriendinnen, maar ook onbekenden. Ze zijn aan het oefenen met zwaardbewegingen zoals het leger naast / achter elkaar staat. Het beeld wisselt. Er staat een man voor mij, die ik niet ken maar mij dierbaar is. Hij vraagt of hij mag gaan. Ik zeg ja, want ik weet dat hij moet gaan en dat ik hem terug zal zien. Het beeld wisselt weer naar de soldaten die met zwaarden hun bewegingen naast elkaar aan het oefenen zijn. Dat gaat goed. Mijn beeld switcht weer. Dezelfde man staat voor mij: mag ik gaan? Ja hoor, ga maar. Hij kan niet gemist worden en ik weet dat ik hem terug zal zien. Het beeld switcht weer, ik zie ze weer oefenen en voel mij onrustig worden. Beeld switcht, dezelfde man staat weer voor mij. Mag ik gaan? Ja, ga maar. Dit keer voel ik mij verdrietig, ik weet dat ik hem niet terug zal zien... Ik kijk uit het raam en zie rook opstijgen en het en der vuur. Dan moet ik vluchten. Het beeld switcht, ik zie van een afstand een koets wegrijden. De koets wordt aangevallen met brandende pijl en boog door aanvallende soldaten van de tegenpartij. Dan word mijn beeld zwart. Na 2 seconden zwart beeld schrik ik wakker. Ben in die droom altijd bang dat ik na dat zwarte gat niet meer wakker word.

Wat betekent deze droom? Meestal kan ik ze aardig plaatsen, maar met deze lukt dat niet volledig.

Groetjes Choppa


3
Overige onderwerpen / Vraag radio nieuwe auto
« Gepost op: augustus 29, 2020, 05:41:39 pm »
Hallo,

Sinds een kleine maand hebben we een nieuwe auto, een CitroŽn C5 tourer. . Hij heeft regelmatig zijn ouders mee in de auto om elders af te zetten en mijn vriend rijdt er dagelijks in, met goedwerkende radio.  We zijn er beiden erg blij mee.

Nu gaat elke keer (sinds het begin) wanneer mijn vriend en ik samen in de auto zitten en de radio aan hebben of navigatie aan, onafhankelijk van wie autorijdt, de radio uit zichzelf uit. Gemiddeld 1-2 keer per half uur. Om vervolgens weer aan te gaan.
Mijn vriend lacht erom en vind t maar gek en zegt: dat doet ie echt alleen bij jou!
Ik lach er maar om en wijt het aan de bedrading of dat ik iets uitstraal wat het veroorzaakt. Het gebeurt standaard, laatst vlak nadat ik zei dat ik over een bepaald onderwerp op de radio niets wilde horen.

Is dat toch wat technisch of is het wat anders?

Groetjes Choppa

4
Stel jezelf voor / Hoi! Even voorstellen
« Gepost op: juli 11, 2020, 09:26:50 pm »
Hoi allemaal,

Dit is de eerste keer dat ik een bericht op een forum zet. Spannend! ik ben Ilonka, 33 jaar oud.
Ergens hoop ik wat meer duidelijkheid of bevestiging te verkrijgen. Men zegt van mij dat ik een spons ben, maar gevoelsmatig is dat niet allesomvattend met wat ik ervaar. Aangezien ik niet weet waar het het beste te plaatsen, zet ik het maar hieronder, dan kan het later op de juiste plek gezet worden.

Sinds mijn veertiende ongeveer zie ik overledenen. Vaak familie en kennissen. Ik droom regelmatig over ze. Dan ben ik in gesprek met mijn oma aan de tafel in het huis waar secans laatste woonde. Tijdens dat gesprek zie ik haar nogmaals zwevend binnenkomen, dan doorzoekt ze de kastjes in de woonkamer.
Mijn opa heb ik door het huis van mijn oma zien zweven nadat hij overleden was. Mijn andere oma zat toen ik in bed lag op mijn bed. Ik heb haar ook een keer met haar rollator om het bed van mijn ouders zien lopen toen ik nog thuis woonde. Ik droomde een jaar of 2-3 na overlijden van de hond dat hij naar een andere sfeer of gebied ging en nam afscheid. Ik droomde dat ik afscheid nam van mijn oma (die met rollator, buiten het huis van mijn ouders. De stenen op de grond waren vreemd buiten de tuin. Een dag later vroeg mijn ex of ik samen wilde wonen. Je raadt het al: de wijk waar we ons huis kochten had dezelfde stenen.

Ik moest ooit werken bij een klant. Ik vertrouwde hem niet, was bang dat hij mij wat aan zou doen. Ik zag er beelden bij met oa een knuppel. Hij bleek ooit geweld te hebben gebruikt, met een knuppel.
Toen ik met mijn huidige vriend ging samenwonen kwakkelde hij met zijn gezondheid. Toen droomde ik op een nacht dat ik hem om 1:00 dood in bed zou vinden. Ik vertelde het hem diezelfde dag. 2 dagen later is hij met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Hij vertelde naderhand dat hij blij was dat ik er was, omdat hij anders waarschijnlijk te laat was geweest. Ik bedacht mij vrij recent om 21:00 dat hij die nacht uit bed zou vallen. Ik vond dat ik mijzelf niet aan moest stellen, maar had wat dekbedden (het was warm die nacht) voor de zekerheid neergelegd. Rond 2:30 dacht ik: hij ligt prima zo, waarom maak je je druk? Tot hij even later plots uit bed viel.

In mijn werk heb ik nu regelmatig dat ik denk: wanneer zie ik de klant weer? Terwijl daar geen reden voor is. Of dat ik tegen een klant eruit flap dat ze komende week in een rolstoel zit - terwijl ik daar geen reden voor heb. Tot nu toe heb ik die klanten inderdaad niet meer gezien (overleden, opgenomen in een ziekenhuis) en weet ik ook oprecht van een enkeling niet of dat nog gaat gebeuren. Of ik zie uit het niets dat het niet goed gaat met ze.

De laatste ervaring was de volgende: ik zat ergens mee in mijn maag en twijfelde of ik daarmee naar de huisarts moest. Familie zei: dan ga je toch ff langs de nieuwe huisarts in je woonplaats? Dus ik afspraak gemaakt. Droom ik snachts over mijn vorige huisarts. Hij zei dat ik mij minder zorgen moest maken omdat dat zoveel energie kost.

Daarbij heb ik tot twee keer toe gedroomd van een positieve zwangerschapstest (mijn zus bleek 2x zwanger) van een wist ik zeker dat het op een donderdag geboren zou worden. Mijn zus verklaarde mij voor gek, maar het klopte. De tweede moet nog geboren worden. Mijn zus liet mij een paar keer een foto zien van gezichten van vriendinnen van haar. Ik vroeg of ze zwanger waren. Ook dat klopte. Tevens werd ik ooit aangesproken door een vrouw die vroeg of ik ook engelen zag op Schiphol, terwijl ik op mijn vlucht aan het wachten was.

Dit is een greep uit mijn ervaringen.
Voor mijn gevoel is er teveel toeval. Ik geloof niet in toeval.

Wie kan mij duidelijkheid geven? Is dit echt alleen sponsgedrag?

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.051 seconden met 22 queries.