Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - B1986

Pagina's: [1] 2
1
Droombetekenissen / Droom
« Gepost op: juni 14, 2019, 02:44:42 pm »
Een tijdje geleden droomde ik van iemand die mij heel erg heeft geholpen en ook een luisterend oor was. Ik kan me niet meer precies herinneren wat er zich allemaal heeft afgespeeld in deze (korte) droom, maar wat me wel nog is bijgebleven is dat hij mij huilend aankeek. Dit heeft best wel indruk om me gemaakt.

Wat is de betekenis hiervan?


2
Levensvragen / Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 06, 2019, 03:15:19 pm »
Ik heb sinds vorige week een nieuwe baan gevonden als thuishulp. De derde werkdag kwam ik bij een mevrouw en het leek op een herhaling van wat ik eerder heb meegemaakt: die mevrouw bemoeide zich met hoe en wat ik allemaal deed, commandeerde, deed respectloos, kon niets goed doen in haar ogen en praatte (schreeuwde) tegen me op een toon alsof ik een misdadiger was. Ik heb bij deze persoon voor het eerst van me afgebeten en heb ook mijn werk gebeld en een melding gedaan hiervan en ze hebben me uitgeplant bij haar. Ik vond het nodig om (eindelijk) eens voor mezelf op te komen en durfde het deze keer ook.
Vorig jaar ben ik dus twee van type mensen tegen gekomen en ik weet dat ik echt nog wel vaker van deze types tegen zal komen, maar waarom werd ik nu alweer en zo snel geconfronteerd met weer zo'n vervelend persoon?

3
Kaartleggingen / Kaartlegging
« Gepost op: april 14, 2019, 08:26:39 pm »
Zou er iemand voor mij een kaart willen leggen?

Via social media (een die ik eigenlijk niet gebruik  :P) heeft iemand gisteren geprobeerd contact te zoeken. Het is iemand die jaren geleden bij me in de klas heeft gezeten en waar ik al heel lang geen contact meer mee heb door een huisgenoot van hem die onze vriendschap destijds heeft verstoord.

Het gebeurd niet vaak dat iemand contact zoekt, zou graag willen weten of dit positief is? Alvast bedankt!

4
Kaartleggingen / Kaartleggen
« Gepost op: november 14, 2018, 08:03:43 pm »
Hoi LPChip, Zou je voor mij ook een kaart willen leggen? Ik zit niet zo lekker in mijn vel.
Alvast bedankt!


5
Levensvragen / Mooi moment met een klein kindje
« Gepost op: oktober 28, 2018, 08:25:51 pm »
Ik had vorige week in een winkel iets bijzonders meegemaakt. Was artikelen aan het terughangen/leggen en ik zag een kinderwagen en daar lag een heel klein kindje in. Normaal gesproken ga ik gewoon verder met waar ik mee bezig ben, maar dit keer keek ik, weet niet waarom het gebeurde, even in zijn of haar ogen die al naar me aan het kijken waren en ik zag een super blij gezichtje, lachte naar me. Ik zei zachtjes hoi. Moet aan deze gebeurtenis nog best vaak denken, vond het echt een mooi moment.
Heeft het een reden dat dit gebeurde, met een bepaalde boodschap? Of was het gewoon toeval?

6
Spirituele kennis / Last van energie van anderen?
« Gepost op: oktober 27, 2018, 08:48:06 pm »
Sinds een tijdje merk ik dat als ik onder de mensen ben dat ik me soms ineens anders voel. Het begint meestal met chaos in mijn hoofd, ineens niet helder meer kunnen denken. Ook gebeurd het dat ook mijn stemming omslaat en heb ook meegemaakt dat ik echt heel ziek werd van iemand waar ik dan lang last van had. Ik denk dat ik dus energie van anderen kan voelen soms, maar weet het niet helemaal zeker. Het is lastig om tegen te houden en komt altijd onverwacht waardoor ik niet op tijd in grijp. Ik weet hoe ik me af kan sluiten, maar daar denk ik niet altijd aan of krijg de kans niet. LPChip, wat denk jij, klopt het wat ik denk of is het misschien toch iets anders?

7
Levensvragen / Vraag over baan
« Gepost op: oktober 25, 2018, 08:14:22 pm »
Een paar weken geleden had ik een nieuwe baan gevonden als winkelmedewerker, maar ik heb een paar dagen geleden een gesprek gehad met de bedrijfsleidster en leidinggevende (ook een vrouw) en ze hebben me ontslagen. Het was een heftig gesprek, maar ik heb gezegd en gevraagd wat ik wilde weten. Ze zeiden dat ik niets goed heb gedaan, kortaf was naar de klanten, brutaal was tegen de leidinggevenden en niet in het team pas. Dit laatste klopt, hun hebben andere normen en waarden dan mij en een andere manier in de omgang met elkaar dan ik. Ook hebben ze me twee keer buiten laten staan voor werktijd en kon ik wachten tot de winkel open ging.
Ik zou graag willen weten wat de werkelijke reden is dat ze mij hebben ontslagen, heb het gevoel dat hun niet eerlijk tegen mij zijn geweest. Het leek net of ik twee personen tegenover me had zitten die vooral aan het liegen waren, want ik ben anders dan zoals hun mij omschreven...

8
Levensvragen / Angst om mensen kwijt te raken
« Gepost op: oktober 16, 2018, 11:48:49 am »
Ik heb al heel lang problemen met het vinden en onderhouden van sociale contacten/vriendschappen. Inmiddels ben ik er achter dat dit komt door de angst om mensen kwijt te raken waardoor ik mezelf bijna niet meer durf open te stellen naar mensen en geen contact durf te maken en erg op de achtergrond blijf. Ik vraag mezelf af wat ik zou kunnen doen om voorzichtig mensen toe te kunnen laten zonder dat die angst gaat overheersen. Uiteindelijk wil ik ook wat mensen, gezelligheid om me heen en leuke dingen doen (soms) samen met anderen en misschien een keer een relatie. En niet helemaal alleen op deze wereld achter blijven als mijn ouders overlijden.
Dus mijn vraag is wat ik er zelf aan kan doen om over deze angst heen te groeien zodat hij wat meer naar de achtergrond gaat?

9
Levensvragen / Controle kwijt over lichaam
« Gepost op: augustus 01, 2018, 02:25:46 pm »
Ik zit op het moment erg slecht in mijn vel. Heb twijfels over en ben onzeker over mijn nieuwe baan, word ingewerkt door iemand die super zelfverzekerd is (maakt me nog onzekerder dan ik al ben) en overdreven aardig. Ook is er vorige week een cliŽnt overleden op mijn andere werk, wat meer met me doet dan ik had verwacht. En het afscheid nemen van de andere cliŽnten en loslaten volgende week van het konijntje is moeilijk voor me. Mijn lichaam is helemaal van slag, ben ziek en voel veel onrust. Hoe komt dit? Ik voel me namelijk een ander persoon in plaats van mezelf en ben de controle kwijt over mijn lichaam.

Ik heb inmiddels de visualisatie een paar keer liggend toegepast en het werkt wel, maar iedere keer maar even.

10
Levensvragen / Vraag over fysiotherapeut
« Gepost op: juli 03, 2018, 08:58:21 pm »
Ik loop sinds een paar weken een bij een nieuwe fysiotherapeut. Hij werkt bij een andere praktijk.
Het intakegesprek ging goed, de 2 behandelingen die ik tot nu toe heb gehad ook. Ben wel erg angstig voor pijn, maar de persoon vertrouw ik en ben totaal niet bang voor hem.

Vind het een beetje lastig uitleggen, maar ga het proberen. Ik voel me echt fijn bij deze persoon, hij voelt vertrouwd, ik kan mezelf zijn bij hem, ook zeggen wat ik wil zeggen en ik weet me geen raad met mijn gevoelens en gedachtes. Heb echt even je hulp nodig LPChip.
Er is zo iets raars gebeurd, want ik heb namelijk als hij vlak bij me staat een onverklaarbare behoefte om hem aan te raken of dat hij mij aanraakt. Het lijkt net of er een magneet mij naar hem toe trekt. In gedachten vroeg ik aan hem wil je me bij m'n schouder aanraken, heel even later deed hij dat (om mij in een goede houding te laten zitten).

Ook heb ik het gevoel dat hij mij op de een of andere manier aan voelt (bv mijn energie voelt of gedachten kan lezen), dat hij meer kan dan alleen fysiotherapie geven.
Omdat ik nogal bang was voor de behandeling die hij ging geven, die volgens hem in het begin een snijdende pijn geeft, stelde hij voor om dit niet te doen. Dat is aardig van hem, maar ik vond het niet kunnen om van zijn behandelplan af te wijken en heb hem toch ondanks mijn angst de behandeling uit laten voeren. Het is achteraf ook meegevallen, hij ging op een fijne manier met mij om. Wat me erg aan hem opvalt is dat hij een hele open blik heeft en heel diep in mijn ogen kijkt en dat doe ik ook terug (niet omdat ik hem leuk vind, het is en blijft een man  ;)).

Kun je me iets meer vertellen en/of bevestigen over wat ik hier heb geschreven? Alvast heel erg bedankt!

11
Levensvragen / Vraag over persoonlijk bericht forum
« Gepost op: juni 16, 2018, 08:47:15 pm »
Ik zit zo nu en dan anoniem op een forum waar ze verstand hebben van psychologie om mijn verhaal/problemen kwijt te kunnen. Er is daar sinds 2 weken een nieuw lid en hij heeft mij al snel een persoonlijk bericht gestuurd naar aanleiding van mijn berichten daar. Ik heb hier geen goed gevoel bij en vertrouw dit niet, is dit die vriendin van mij die zich als een ander persoon voor doet? Als ze dit niet is, heeft deze persoon goede of slechte bedoelingen?

12
Levensvragen / Vraag over haaruitval moeder
« Gepost op: juni 13, 2018, 05:22:14 pm »
Mijn moeder heeft al lange tijd last van haaruitval op haar hoofd en er groeien geen nieuwe haren meer aan. Ze heeft een tijdje geleden bloed geprikt en daar is uitgekomen dat ze geen problemen heeft met haar schildklier.
Ze slikt al een tijdje Q10, multivitaminen en huid haar en nagel tabletten van Flinndal. Helaas heeft ze hier nog geen baat bij.
LPChip, weet je misschien wat ze zou kunnen doen om dit probleem op te lossen?  :)

13
Levensvragen / Toeval of niet?
« Gepost op: juni 10, 2018, 08:31:46 pm »
Begin of halverwege vorig jaar was ik met mijn ouders op bezoek bij een familielid (noem haar even A.). Ze is al op leeftijd, in de 90, en woont in een klein dorpje. Toen we daar binnen kwamen had ze bezoek van de nieuwe pastoor. Die kwam haar even een bezoekje brengen. Ik ging op de stoel naast hem zitten, want daar zit ik altijd. Ik merkte dat A. erg uit haar doen was, niet erg op haar gemak en het niks vond dat de pastoor op bezoek was.

Ze had al verteld dat wij ook zouden komen en er kwam een gesprek op gang. Toen we het er over hadden waar wij vandaan komen toen zei ik iets en hij hield zijn hoofd recht vooruit en ik zag dat alleen zijn oog naar mij keek. Zoiets maak ik toch niet zo vaak mee.
Het voelde allemaal niet goed en ik had ineens zoiets van ik ga proberen die man zo snel mogelijk de deur uit te krijgen en hoopte dat hij niet meer terug zou komen. Ik concentreerde me op mijn gevoel en energie en probeerde een negatieve energie te creŽren, in ieder geval een onprettige energie.
Hij bleef nog even en toen hij ging was A. natuurlijk vriendelijk tegen hem en zei dat hij altijd welkom was om een kopje koffie te komen drinken.
Of het toeval is of niet, hij is nooit meer langs geweest!

14
Levensvragen / Vraag over familie en ongeluk
« Gepost op: mei 21, 2018, 08:51:19 pm »
Ben ik weer  :P Niet over werk (ik weet nog steeds niet wat ik wil), maar heb in het verleden wat meegemaakt en ik zou eigenlijk wel willen weten waarom dit is gebeurd.

Toen ik nog redelijk jong was (middelbare school periode) zijn er een paar dierbare familieleden overleden. Ook de jaren daarna zijn er veel familieleden overleden.
Hoe komt het dat ik terwijl ik nog best jong ben, ben nu 31, al bijna geen familie meer heb, waarom is dit? Misschien wat raar gevraagd, maar weet niet hoe ik het anders moet verwoorden.

In 2004 heb ik een ongeluk gehad, fietste naar mijn werk vroeg in de ochtend en werd aangereden door een auto. De automobilist werd verblind door de zon, het was niet mijn schuld. Ik heb er gelukkig bijna niets aan overgehouden, alleen chronische hoofdpijn door de hersenschudding.
Kun je mij vertellen waarom dit ongeluk heeft moeten gebeuren?

15
Paranormaal Algemeen / Bezoek van overleden dierbaren
« Gepost op: april 29, 2018, 08:17:48 pm »
Het gebeurd al jaren dat ik bezoek van overledenen krijg als ik alleen ben, in bed lig. Van iemand die paranormaal begaafd is weet ik wie dat zijn. Het zijn 2 overleden familieleden.
Ik vraag me af waarom ze vaak langskomen als het op dat moment niet zo goed met me gaat. De aanwezigheid van hun geeft me een angstig gevoel en hartkloppingen, ondanks dat ik weet wie het zijn. Waarom komen overleden dierbaren vooral op momenten langs als het wat minder goed gaat en ik al genoeg aan mezelf heb (ze mogen wel komen hoor  ;))?
En als ik bijvoorbeeld ergens naar toe moet voor iets, dan zit ik in de wachtkamer meestal met meerdere mensen en dan komen ze mij soms ook bezoeken, waarom doen ze dit? Want ik zit dan vaak al gespannen/onrustig te wachten en ik kan dan bijvoorbeeld ook niet vragen of ze weg willen gaan, omdat ik in gezelschap van anderen ben.

Pagina's: [1] 2

Pagina opgebouwd in 0.117 seconden met 20 queries.