Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - B1986

Pagina's: [1] 2 3 4 5
1
Levensvragen / Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 01, 2023, 05:46:23 pm »
Sinds een paar weken heb ik een nieuwe cliŽnt op vrijdagochtend. Hij heet meneer K. en is 50 jaar. Hij heeft kinderen waarvan er 1 nog thuis woont. Binnenkort komt er een bewoner bij, een puppy  :).

Op zich is het huis en persoon oke, maar ik vind zijn gedrag soms echt apart, het lijkt wel of hij niet goed weet hoe hij met mij om moet gaan of niet weet wat hij met me aanmoet. De manier van communiceren is ook niet altijd even respectvol (lomp), want ik ga niet zeggen dat hij op moet rotten als ik in zijn werkkamer moet zijn (hij wil dit wel) en ik heb dit al tegen hem gezegd en dat ik zelf zo ook niet benaderd wil worden. En ik laat ook zoveel mogelijk gewoon mijzelf zien zoals ik ben.

Heeft meneer K. soms last van de energie die ik uitstraal? En is hij zoals hij zich voordoet? In mijn beleving heeft hij best wel een groot ego. Maar dat kan ook een masker zijn.

2
Levensvragen / Vraag
« Gepost op: juni 16, 2023, 06:35:58 pm »
Ondanks dat ik inmiddels al 9 maanden alleen ben en geen contact meer heb met mijn exvriend, blijft het trauma, alles wat er is gebeurd zo nu en dan triggeren. Het herhaald zich steeds wat er allemaal is gebeurd en dat is sowieso iedere maand rond de periode dat hij zijn maandelijkse bedrag van de geldlening tussen ons (die tot bijna eind 2025 loopt) over moet maken. Zodra het geld op mijn rekening staat dan zakt het weer en ben ik er veel minder mee bezig. Dit blijft echt moeilijk voor mij en op de een of andere manier lukt het me niet om alles een plekje te geven. Ik weet dat het niet vandaag op morgen verwerkt is, maar ik heb het gevoel dat door die geldlening het allemaal veel moeilijker voor me is. Omdat ik dus iedere keer met hem geconfronteerd word, terwijl ik verder wil met mijn leven.
Wel heb ik iets positiefs te zeggen en dat is dat er honden van cliŽnten zijn die me op de een of andere manier helpen. Om blij te worden en even alle ellende (ook andere oude pijnen die triggeren) te vergeten. En sommige van die hondjes help ik hun ook als ik voel / merk dat het nodig is, het is een wisselwerking.

Mijn hoofd is echt overvol, pijnlijk en mijn ogen zijn vermoeid. Ik mediteer inmiddels al een tijdje en bijna iedere avond, merk wel dat ik hierdoor beter slaap en fitter wakker word. En ik heb ook bepaalde middelen die mijn afschermen tegen (negatieve) energie (vretend) van anderen, zodat ik mezelf blijf en ik dus minder van anderen oppik. Maar ik geef ook terug, voer af wat niet van mij is, mocht er toch iets binnen zijn gekomen.

Nu ben ik met vanalles bezig dus en ook aan het proberen om steeds meer onder de mensen te komen. Proberen mijn verleden (trauma's die ik in mijn jeugd heb opgelopen) een plekje te geven, af te sluiten. Een paar dagen geleden aan een vrouwencirkel meegedaan (14 personen in totaal), was echt bang en had hartkloppingen. Uiteindelijk, na ongeveer 1,5 uur, was het resultaat dat ik mijn angsten onder controle kreeg en rustiger werd :).

Het is zo genoeg, een heel verhaal geworden. Ik zou graag willen weten of de weg en de dingen die ik onderneem en de hulp / behandelingen die ik van T. op dit moment krijg me gaan helpen.
En zou therapie met honden me kunnen gaan helpen? Want ik ben aan het overwegen, weet nog niet precies hoe en wat, maar een groter gezelschap mensen met honden op te zoeken, om daar eens te gaan kijken en te ervaren wat daar en met mij gebeurd.

3
Paranormaal Algemeen / Wat of wie heb ik op de overloop gezien en gevoeld?
« Gepost op: april 22, 2023, 08:59:46 pm »
Gisteravond was ik boven op de badkamer, nog net voor ik naar de slaapkamer liep gebeurde er iets bijzonders. Ik kan het in mijn hoofd merken (en iets zien in mijn ooghoek en met de ogen dicht een flits of iets donkers) als er iemand langs komt. Maar gisteren heb ik een zwarte olieachtige vlek gezien die boven de grond op de overloop zweefde. Was heel kort en toen vloog hij naar mij toe, schrok heel erg. Voelde het in mijn hele lichaam. Daarna wel weer redelijk snel tot rust gekomen :).

Wie of wat is dit geweest? Ik ben echt heel erg benieuwd! Alvast bedankt voor je reactie :)

4
Paranormaal Algemeen / Vaak bezoek van een overledene
« Gepost op: april 04, 2023, 06:01:06 pm »
Ik krijg de laatste tijd erg vaak bezoek van een overledene, vooral eind van de middag en in de avond, maar sinds vorige week is het al drie keer gebeurd dat als ik in bed ga liggen er iemand tegen me aan komt liggen.
Dan lig ik op mijn zij en komt er heel voorzichtig iemand tegen me aanliggen en ik voel ook een hele sterke energie door me heen stromen.
Ik ben helemaal niet bang en het voelt niet verkeerd, alleen ik vind het een beetje een rare gedachten en gevoel, omdat degene geen fysiek lichaam heeft. En ik kan dus niet zien wie dit is, maar sowieso geen negatieve energie. Op dit moment nu ik dit aan het typen ben komt er iemand langs.

Wie is degene die bij me in bed komt liggen en heeft hij / zij daar een reden voor?

5
Levensvragen / Nieuw persoon in mijn leven
« Gepost op: februari 22, 2023, 11:22:36 am »
Er is iemand op mijn pad gekomen, hij heet M.
Wij hebben vanaf de eerste ontmoeting al een klik met elkaar en hebben inmiddels een goede, liefdevolle band opgebouwd. We hebben veel dingen overeen, zowel karakter, interesses en kijk op dingen. Grote en kleine dingen. Soms verbazen we ons hierover, ik vind het zelf gewoon echt bijzonder.

Ik wil een paar dingen weten en als je nog zelf iets doorkrijgt dan mag je dat ook nog zeggen als je wil  :).

Is hij een zielsverwant en kan hij mij zo goed aanvoelen als ik hem kan aanvoelen?
Heeft hij een goede intuÔtie?
En gaan wij als we elkaar langer kennen nog meer onszelf, ons gevoel, openstellen naar elkaar? Kunnen we samen door oude pijnen heen groeien?

6
Paranormaal Algemeen / Bezoek van overleden familielid?
« Gepost op: februari 18, 2023, 03:07:05 pm »
Op 6 februari is de broer van mijn moeder overleden. Er is jarenlang geen contact geweest (door zijn narcistische vrouw), alleen de laatste jaren omdat hij ongeneeslijk ziek was. Ik had er zelf geen contact mee, alleen mijn moeder.

Wij zijn naar het afscheid geweest, niet naar de crematie. Dit was al moeilijk genoeg, voelde ook niet goed.

Maar sinds die tijd, nadat hij is overleden, voel ik regelmatig als ik in bed lig voordat ik ga slapen iemand naar me toe komen. Gaat heel dicht boven mij zweven, raakt mij net niet aan. Voelt alsof hij steun of iets zoekt. Als ik vraag of hij een beetje terug wil gaan en zeg dat ik hier bang van word / ervan schrik dan doet hij dat ook.

Is dit inderdaad de overleden broer van mam? En wil hij iets zeggen of waarom komt hij (regelmatig) langs?

7
Levensvragen / Nieuwe collega ingewerkt
« Gepost op: december 16, 2022, 05:58:46 pm »
Op mijn werk worden mensen gevraagd om nieuwe collega's in te werken. Om ze bij een cliŽnt mee te laten lopen met een vaste hulp en uitleg te geven over wat er allemaal gedaan moet worden. Ik heb aangegeven dat te willen doen en afgelopen dinsdag de eerste collega ingewerkt. We hebben natuurlijk ook een theekransje gehouden, het was een leuk en gezellig gesprek. Mijn cliŽnt vond dit volgens mij ook leuk, ze begon ook over haar dochter te vertellen (en de gemeenschappelijke interesses) :). Maar ik merkte dat die collega (L.) geÔnteresseerd is in dingen die ik ook leuk vind en het klikte goed. Eindelijk iemand die ook iets met edelstenen heeft (haha) :). Het was een beetje onwennig en nieuw voor me de eerste keer iemand inwerken, maar de sfeer was prettig. Het is voor haar een tussenstap om hierna een opleiding te gaan doen. Ze begint met een nieuwe hobby (piano spelen) en wil ook graag bij een zangkoor. Laat dat nou net een tip voor mij zijn van iemand een tijdje geleden (ze heeft mij heel erg geholpen) om eens bij een koor te gaan kijken, iets creatiefs gaan doen, en daar mensen te ontmoeten die meer zijn zoals ik zelf ben!

Nou zou ik haar graag nog eens willen tegenkomen en spreken. Er worden teamuitjes georganiseerd, maar daar doe ik niet aan mee. Alleen de verplichte teamoverleggen. En die zijn er per keer meerdere (anders is de groep te groot), op verschillende dagen en tijden, dus de kans is klein dat ik dan net in haar team wordt ingepland.

Ik zou graag (zeker) willen weten of zij met mij ook een klikt heeft en me nog eens wil zien en spreken, dus of dat wederzijds is?
Als dit het geval is, werkt het dan om die wens uit te zetten, dat heel vaak thuis hardop te zeggen, en dat het ook gebeurd?

8
Ascentie / Veranderingen bij mensen
« Gepost op: december 10, 2022, 06:06:04 pm »
Om met de deur in huis te vallen: wat is er aan de hand in de wereld met mensen? Ik merk zo sterk dat er steeds meer mensen in hun hoofd leven en minder in hun gevoel. Zo stond ik gisteren in de rij bij de supermarkt. Stukje voor me begon een man te schreeuwen dat hij zo lang moest wachten en precies achter mij een man die keek zo wazig dat ik dacht 'wat heb jij gebruikt?'. De energie die er hing was zeer onaangenaam, had er last van.
Maar nu even verder met het onderwerp. Mensen worden massaal ziek, moe en ook veel onrust voel ik / merk ik bij mensen. Er is een oversterfte en niet alleen onder de oudere mensen. Je hoort ook steeds meer over hersenaandoeningen. Wat ik me heel erg afvraag, wat is er nu eigenlijk aan de hand op de aarde? Je hebt positief en negatief en de overgang naar een volgende dimensie, maar ergens kan ik het niet helemaal snappen. Maar wat er net in me opkwam is wel dat er misschien mensen zijn die opgeven en al opgegeven hebben? Die het niet meer aankunnen of hebben gekund om verder te groeien? Wie kan me iets meer vertellen?

De tijd dat ik alleen thuis ben en tot rust kom, dan laat ik het ook wel los. En ik kan heel snel, als ik teveel in mijn hoofd zit of heb gezeten, naar mijn gevoel (onderbuik) toe. Daar is het heel fijn, liefdevol :). Ik zou echt wel de wereld willen helpen zodat steeds meer mensen vaker in hun gevoel gaan zitten en degene die dit nog niet (zo goed) kunnen willen helpen hiermee. Als de tijd ervoor is, ik er klaar voor ben, dan gaat dit wel gebeuren.

9
Levensvragen / Weer een vraag
« Gepost op: december 04, 2022, 06:45:01 pm »
De afgelopen tijd heb ik van diverse mensen hulp gehad met, om het maar zo even te noemen, ellende met mijn inmiddels ex-vriend.
Daar ben ik ook blij mee en zijn ook mensen waar ik me fijn, op mijn gemak bij voel en die liefdevol zijn.
Op 1 persoon na. Het is een schoondochter (woont ver weg) van een cliŽnt van me die mij onverwachts hulp heeft aangeboden (zonder dat ik er om vroeg). Paar keer telefonisch mee gesproken en een fysieke afspraak gehad toen ze in de buurt op vakantie was. Eigenlijk heeft ze uiteindelijk weinig gedaan, ze beloofde veel, maar daar bleef het bij. Ik ben er niets mee opgeschoten en ze heeft me uiteindelijk gewoon laten vallen. Zelfs geen reactie meer op het laatste bericht wat ik haar had gestuurd.
De fysieke afspraak was niet fijn, ik had een hele andere behandeling verwacht en hoe ze tegen mij deed. Ik heb er nog vaak aan terug gedacht nu bij mij de rust terug is en het beter gaat  :). Ze kwam heel erg narcistisch, dominant en overheersend over, ook naar haar man (al eens gesproken, zachtaardig persoon) die erbij zat en tussendoor weg ging. Ik zag twee totaal verschillende karakters.
Ik ben er inmiddels achter dat er in de spirituele wereld ook narcisten tussen zitten. Die dus geen goede bedoelingen hebben en niet liefdevol zijn. Maar wel iets met hun 'gave' doen. Als ik mensen help, op wat voor manier dan ook, dan doe ik dat met goede bedoelingen :). Maar dat terzijde.

Is mijn gevoel juist, dat dit inderdaad een narcistisch persoon is? En heeft zij haar schoonmoeder hierbij achter mijn rug om betrokken (weet zij wat ik in vertrouwen met haar schoondochter heb besproken)?
Ik hoop dat je me wil helpen, ik heb ergens namelijk het gevoel dat ik weg moet wezen bij deze cliŽnt. Omdat dit allemaal niet goed voelt. Maar ik ben heel erg benieuwd of deze keer mijn gevoel weer goed is, zodat ik ook dit helemaal af kan sluiten :). Je begrijpt het/me denk ik wel  ;)

10
Overige onderwerpen / Entiteit of energie op slaapkamer
« Gepost op: oktober 18, 2022, 08:44:05 pm »
Gisteravond toen ik in bed lag, toen hoorde ik verschillende leefgeluiden in huis (of ook de buren, maar klonk dichtbij) en even later voelde ik iemand boven me zweven. Heel dichtbij. Ik zei zo ongeveer, zoals ik tegenwoordig wel vaker doe: wil je even wat afstand nemen, vind het niet fijn als je zo dichtbij komt. Er werd naar me geluisterd  ;)

Ik heb twee vragen hierover: hoe kan ik erachter komen wie dit is? Ik probeer het te achterhalen maar ik voel (en hoor soms geluiden) alleen de aanwezigheid van iemand. Er komen geen antwoorden en ik zie niets.
En de tweede vraag is, kan iemand die nog leeft mij bezoeken? Dus wel uittreden, bij mij langs komen, en dan weer naar zijn lichaam terug gaan? Of is dit echt niet mogelijk?

11
Levensvragen / Zus van mijn vriend
« Gepost op: augustus 25, 2022, 10:23:24 pm »
Gisteren waren mijn vriend en ik bij zijn zus (N.) en haar man. N. heb ik een tijd geleden gebeld toen het met mijn vriend best slecht ging door prive omstandigheden (ik zat er zelf toen ook een beetje doorheen). Na dit gesprek heb ik nog wel even Whatsapp contact gehad met haar, toen verteld dat het weer beter gaat met ons en gisteren (eindelijk) weer eens fysiek gezien. Het was gezellig, lol gehad, hing een fijne sfeer.
Ik mag N. graag, volgens mij merkt ze dit wel. Toen we naar huis gingen stonden we dicht bij elkaar, in gedachten en via energie richting haar gaf ik haar een knuffel. Daar bleef het bij. Ze bleef op afstand staan en ik stapte in mijn auto (ik reed) en op dat moment gaf ze een kus op haar hand en blies die naar mij. Mijn vriend keek (zover ik weet) op dat moment niet naar haar en heeft dit niet gezien.

Was dit een teken / boodschap van haar en welke? Heeft ze gevoeld dat ik haar zeg maar een knuffel door de lucht gaf?

Ik heb het er trouwens niet met mijn vriend over gehad, maar ik dacht zelf van je kunt hun ook wel eens bij jou thuis uitnodigen. Wat gebeurde er? Hij nodigde hun bij hem thuis uit  :) ;). Het overviel hun een beetje, maar ze waren enthousiast (vooral zijn zus)!

12
Droombetekenissen / Droom over oude bekende
« Gepost op: augustus 16, 2022, 12:43:04 pm »
Eergisteren heb ik een droom gehad dat een oude bekende bij mij in mijn huis op bezoek kwam. Het voelde vertrouwd.
Het was een vriendin van mijn moeder, maar ik kon ook goed met haar opschieten. Mijn moeder heeft ervoor gezorgd dat het contact is verwaterd, maar ik heb haar sindsdien nog wel een paar keer gezien en een keer gesproken.
Ik heb het hier gisteren met mijn vriend over gehad, hij is positief. Hij zei ga eens langs bij haar. Ik denk zelf dat ik haar binnenkort een keer ergens tegenkom. Dat zou ik ook willen, daar is geen twijfel over.

Heeft een droom zoals deze een bepaalde boodschap, dat er (op welke manier dan ook) opnieuw contact gaat komen of een hele andere boodschap of betekenis en zo ja welke?

13
Levensvragen / Vriend en de buurman van mijn vriend
« Gepost op: augustus 14, 2022, 05:06:18 pm »
Mijn vriend woont sinds een tijdje in een een nieuw huis en in een andere plaats. Hij kent een goede vriend van hem, F., al een paar jaar. Ik ben gevoeliger geworden, ik ben gegroeid als persoon. Op de een of andere manier kunnen F. en ik niet heel erg goed met elkaar overweg. Ik mag hem wel, al vind ik zijn interesses niet erg breed. Ik accepteer hem wel zoals hij is. Waar ik last van heb als ik hem spreek is dat ik niet zo goed kan ontspannen, ik vind hem wat vaag en ik word beÔnvloed door wat hij uitstraalt. Ik kan mezelf niet zijn als hij in de buurt is. Volgens mij weet hij niet goed hoe hij zich bij mij moet gedragen en hoe hij met mij om moet gaat. Daar lijkt het op. De laatste keer toen ik hem zag, wist hij niet hoe snel hij weer weg moest gaan om ergens (ongezond) eten te gaan halen, terwijl hij mee mocht eten wat hij eerder in het andere huis wel deed. Daarbij vraagt hij als ik er niet bij ben of mijn vriend en ik intiem zijn met elkaar (heeft hij toch niets mee te maken!) en hij vraagt ook vaak aan mijn vriend als hun iets gaan ondernemen of ik ook mee ga. Terwijl F. weet dat dat niets voor mij is, veel te veel ego zeg maar. En als ik wel mee zou willen dan ga ik ook gewoon mee. Mijn vriend weet dat ik en F. niet zo goed met elkaar overweg kunnen (als dat ik zou willen), daar heb ik het met hem over gehad.

Mijn vriend heeft buren, het gaat om de mensen van het huis wat aan hem vast zit. Een moeder op leeftijd met zoon (buurman) en een neef die er soms ook is.
De buurman waar het om gaat, E., is erg behulpzaam en klikt goed tussen mijn vriend en hem. Ik heb hem al een paar keer gesproken, kijkt me (nog) niet veel aan en maar kort als we in gesprek zijn, maar deze man voelt opzich wel goed. Hij is denk ik nog wat onzeker naar mij toe. Dit is een zelfde soort type als F. en ik heb ergens het gevoel dat dit een betere vriend voor mijn vriend is. Ik merkte laatst op dat als E. er is dat er een glinstering in mijn vriend zijn ogen komt. Ik heb hem ook gezegd dat ik merk dat hij het leuk vind om E. om zich heen te hebben en dat klopt ook.

De woonafstand tussen mijn vriend en F. is groter geworden, E. woont naast hem.

LPChip, weet jij misschien hoe het komt dat F. en ik niet zo goed met elkaar overweg kunnen? Zij we te verschillend of heeft het een andere reden?
En wat zegt jou gevoel over E., klopt mijn gevoel en gaat het contact tussen hem en mij als we elkaar vaker hebben gezien en gesproken beter worden?

14
Levensvragen / Vlinder in de garage
« Gepost op: augustus 09, 2022, 06:49:56 pm »
Vanmorgen was ik bij een cliŽnt aan het werken waarvan haar partner in april is overleden. Zoals altijd ging ik de poetsspullen pakken in de garage. Daar zag ik een vlinder zitten en ik zorgde ervoor dat hij ging vliegen. Hij vloog naar het raam die dichtzat. De hele tijd vloog hij er tegenaan, hij wilde naar buiten. Ik deed het raam open en uiteindelijk (duurde even) vloog hij naar buiten.

Het gebeurd maar zelden dat ik een vlinder in huis, of in dit geval de garage die aan het huis vastzit, tegenkom.
Wat wilde deze vlinder mij vertellen?

15
Levensvragen / Karakter vriend
« Gepost op: juni 26, 2022, 10:20:54 pm »
Gisteravond ben ik er achter gekomen dat mijn vriend ook een minder fijne kant heeft (wel vaker gemerkt, maar niet in deze mate). Hij was niet voor reden vatbaar, kon niet in het telefoongesprek tot hem doordringen, goed contact met hem krijgen, en de aanleiding van zijn gedrag naar mij toe sloeg zowat nergens op.
Ik heb het er met hem digitaal over gehad (hij wist niet wat hij moest zeggen hierop), morgen gaan we hier nog bij hem thuis over in gesprek. Beiden zijn we mensen die zichzelf zijn, we doen ons niet anders voor dan dat we zijn.

We hebben beiden een lieve en zorgzame kant, zodra een van ons wat negatief wordt, dan heeft dat invloed op de ander. We voelen elkaar aan, hij wist ook te zeggen dat ik er nog mee zit met wat er gisteravond is voorgevallen (dat klopt, maar het is inmiddels besproken en bij mij is de rust terug). Vaak hoeven we elkaar maar even aan te kijken en we weten van elkaar hoe we ons voelen.

Meestal hebben we juist een positieve invloed op elkaar en halen we het mooie in elkaar naar boven. En dat wil ik graag ook blijven doen. Ik blijf bij hem, twijfel niet aan de liefde voor elkaar, we hebben het fijn samen als we samenzijn, alleen ik kan er niet zo goed mee omgaan als hij (met of zonder reden) moeilijk, bemoeizuchtig en negatief gaat doen. Resultaat is veel stress, paniek en slapeloze nacht.

Heeft iemand tips om hier anders, beter mee om te gaan? Ik wil er in ieder geval niet voor weglopen  ;)

Pagina's: [1] 2 3 4 5

Pagina opgebouwd in 0.036 seconden met 21 queries.