Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Pilar

Pagina's: [1]
1
Overige onderwerpen / Ik groet jullie
« Gepost op: juli 03, 2018, 10:33:52 pm »
Ik wil iedereen graag gedag zeggen.
Mijn account mag verwijdert worden.
Bedankt voor de tijd dat ik hier geweest ben.

Groet Pilar

2
Spirituele kennis / Wet der aantrekking- en vastleggen van dingen
« Gepost op: juni 30, 2018, 07:40:33 pm »
Ik geloof heel erg in de wet der aantrekking.
Laatst vertelde iemand me dat een bepaald jaar grite,transformaties gaat geven. En toen dacht ik hoe zit dit eigenlijk? Liggen dingen al vast, of zijn we altijd in staat te creeren en uets anders,te scheppen?

3
Kaartleggingen / Kunnen kaarten m.b.t toekomst ook situaties aantrekken?
« Gepost op: juni 24, 2018, 10:27:35 pm »
Ik vraag me af hoe dit zit?

Ik trek zo nu en dan wel kaarten met betrekking tot huidige situaties. En krijg dan ook altijd wel kaarten met hoe iets Nu is, of een antwoord op een vraag. Ook als ik het aan anderen vraag om een kaart te trekken, over iets wat me nu bezig houdt, krijg ik altijd wel goede kaarten die ook passen.

Maar hoe zit het met kaarten die iets over je toekomst zeggen, van over een maand vind er dit plaats of dat?
Kan het dan zijn dat er iets uitkomt, dat je in eerste instantie niet kan plaatsen, maar je doordat je het in je systeem opneemt toch aan gaat trekken? Als er in een kaart staat dat je relatieproblemen krijgt, en je hebt ze verder niet, kan het dan zo zijn dat doordat je er aan denkt, van de kaart zei dit, en je er op een bepaalde manier over na denkt, je het aantrekt, en het toch zo komt. ( Dit is een voorbeeldje hoor, ik heb zelf geen relatieproblemen) Of liggen al die dingen echt al vast, en voorspellen de kaarten dat?
4
Paranormaal Algemeen / Starseeds
« Gepost op: mei 27, 2018, 11:17:56 pm »
Natuurlijk heb ik als spiritueel mens al veel gelezen over lichtwerkers, indigos, sterrekinderen, en noem maar op, ik heb nooit heel veel met hokjes. Toch kwam ik bij toeval vanavond op een site over starseeds, ik had daar nog nooit zozeer van gehoord. Maar bepaalde kenmerken springen er wel uit. Ik heb afkeer voor reptielen, en heb iets met katten, alle vreemde katten op straat komen ook naar me toe. Heel veel punten klopten. Ik vond het apart. Weten jullie veel van Starseeds? En denken jullie dat dat soort hokjes niet terrecht zijn of scharen jullie jezelf wel ergens onder?

5
Kaartleggingen / Kaartlegging.
« Gepost op: mei 21, 2018, 07:45:56 pm »
Ik wil wel graag weten wat de kaarten mij zeggen over mijn weerstand tegen social media.
Ik vraag me af of het komt doordat ik erg van privacy hou, of doordat ik snel overprikkelt raak of dat het kont doordat ik het soms onecht, onoprecht vind overkomen, ik krijg vaak een jij liked mij dus ik like jouw idee. Of dat de kaarten me een andere reden geven die ik over het hoofd gezien heb...

6
Levensvragen / Overleden kinderzielen
« Gepost op: april 26, 2018, 07:18:00 am »
Ik heb een paar vraagjes .

Gaan overleden kinderen , in dit geval een kind van 7 altijd meteen naar de hemelsferen of blijven zij na een tragisch ongeval ook wel eens aan de aarde gebonden? Ook als dit al 30 jaar terug is?

Of komen.zij ook als alles in orde met ze is ook wel eens kijken op de plek waar geleefd of is er dan altijd iets niet afgerond?

Zullen ze dan naar hun laatste woonplek gaan of zoeken ze hun familie elders als die vertrokken is?7
Levensvragen / Vraag over energie
« Gepost op: februari 04, 2018, 10:47:32 pm »
Ik vertrok vanmorgen hondsmoe naar mijn werk. Bekaf.. het idee dat ik griep kreeg of wat ook. De trap koste me al wat moeite en ik dacht pfff. Hoop dat ik snel bij kan slapen.
Ik raakte met een collega aan de praat. Samen even een bak koffie. Hij vertelde over een overleden vriend. Deze week overleden. Ik voelde me op een gegeven moment duizelig.. raar.. alsof er een ander soort energie was. Maar even daarna was mijn eerdere moeheid totaal verdwenen. Ik had opeens energie.
Mijn vraag.. wat is dit niu geweest? Gebeurt het dat Gidsen ons energie geven zonder dat we er specifiek om vragen? Het verschil was opmerkelijk vreemd. Of had het gespreksonderwerp er iets mee van doen? Trek je energie aan als je over overledenen praat?8
Levensvragen / Vraag over re´ncarnatie
« Gepost op: januari 30, 2018, 12:28:22 pm »
Ik vraag mezelf wel eens af, of ik in de oorlog geleefd heb, of dat bepaalde gedachten elders vandaan komen?
Ik lees wel veel oorlogsboeken, oorlogsromans, ( niet dat ik die verhalen heel leuk vindt, maar het lijkt net of het me iets van herkenning geeft en ik daar iets mee kan.)
Oorlogsfilms op tv kan ik weer niet goed hebben, dan moeite soms meten spugen, en blijft het nachten hangen.
Ik heb ook een vreemde antipathie tegen prikkeldraad, als ik prikkeldraad zie, wordt ik raar.
Ik kan bijzonder slecht tegen keuringen omtrent gezondheid of uiterlijk. 
Ik heb het veel benauwd.
Mijn buren hebben een houtkachel waar ze schijnbaar een bepaald hout in stoken en dat maakte me helemaal van slag vorige week, het deed me echt denken aan een verbrandingslucht van een crematorium, wat me weer aan lijkverbranding deed denken.


Nu kan het heel goed uit wat anders voortkomen.
Maar mijn vraag is hoe groot is de kans dat je nu op aarde leeft en er in de tweede wereldoorlog ook was?

Ik lees op sommige sites, dat het heel erg lang duurt voor je weer naar de aarde komt om te incarneren ( dan is het dus niet mogelijk), maar op andere sites lees ik dat het gebeurt dat tijd niet van belang is, aan de andere kant, en dat je zelfs met 3 jaar menselijke tijd weer kunt incarneren.
Op anders sites staat weer dat het de leeftijd die je geworden bent in je vorige leven, keer honderd is voordat je incarneert.

Hoe denken jullie hierover?


9
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Vraag over hsp en alcohol
« Gepost op: januari 16, 2018, 03:49:46 pm »
Is het zo dat mensen met hsp gevoeliger zijn voor alcohol? In de zin van verslaving gevoelig? Ik heb zo nu en dan momenten dat ik best veel kan drinken. ( Ik lust dan ook alles van bier tot wijn tot sterkere drank.) Ik drink nooit als ik de volgende dag moet werken, of er vroeg uit moet, of als ik ergens ben en nog naar huis moet. Ik drink ook nooit overdag, dus in die zin zal het wel meevallen. Maar ik merk toch dat ik er alert op moet zijn, en er om moet denken. Ik heb er nog nooit problemen van ondervonden, maar ik heb toch zelf zoiets het moet af en toe even minder.
Ik vraag me af of  je met hsp sneller verslaafd zou kunnen raken? En of het langer dan iemand die geen hsp heeft blijft hangen, qua vermoeidheid naderhand en aanslag op het lijf?

Ook vraag ik me wel eens af waar het dan vandaan komt, in de familie heb ik veel mensen die bijna niets drinken. Het zal dus niet echt een erfelijke aanleg zijn.
Misschien heeft het te maken met toch een soort prikkelverwerking, dat er op die manier sneller prikkels en emoties afvloeien?
Of kan het ook nog vanuit een vorig leven komen? Ik weet nog dat ik nog nooit genever had gehad, maar ik nam een slok en het kwam me heel bekend voor....misschien ben ik wel een oude kroegbaas geweest?

Wat is jullie ervaring met drankgebruik? Of zien jullie andere verslaving gevoeligheden bij jezelf terug?

10
Kaartleggingen / Pilar wil ook wel een kaartje
« Gepost op: december 30, 2017, 05:56:06 pm »
Wat leuk zo een topic.
Ik wil ook wel graag een kaartlegging.
Ik heb niet echt een vraag, maar heb wel het gevoel dat als ik een kaart krijg, ik hem meteen kan plaatsen. Een beetje als zijnde antwoord op alles wat in me leeft.

11
Levensvragen / Hoe werkt het?
« Gepost op: december 16, 2017, 11:52:47 pm »
Ik ben vrij gevoelig, en vaak merk ik dat ik gevoelens en gedachten van andere mensen oppik, als ik bij ze geweest ben. Maar soms ervaar ik het ook als ik niet bij iemand geweest ben. Zo werd ik laatst op mijn werk ziek, en bleek ik achteraf de klachten te hebben die een vriendin had. Toen ik wist dat zij het had, was het als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik had niet het idee dat ik die dag aan haar gedacht had, en daardoor verbinding met haar maakte en misschien de klachten oppikte.

Mijn vragen zijn..

Is het zo dat als je zelf aan iemand denkt je verbinding met diegene maakt, en dan klachten en gedachten en dat soort dingen op pikt, ook als je dat niet bewust doet?
Of kan het ook al omdat een ander aan jouw denkt? En jij niet aan diegene?
Merkt iemand met een gevoelig systeem het als iemand aan je denkt? Als is het is onbewust doordat je gedachten en klachten krijgt die je niet thuis kunt brengen.

En klopt het dat het merendeel om klachten en gedachten gaat die je niet wist van een persoon? Als je weet wat iemand mankeert, heb ik het niet.

Als iemand ineens in je gedachten is aan wie je eigenlijk vrijwel nooit denkt, zegt dat dan dat diegene aan jouw gedacht heeft?


12
Stel jezelf voor / Ik stel me voor
« Gepost op: december 13, 2017, 09:48:18 pm »
Hoi allemaal

Ik ben Pilar, spiritualiteit is een rode draad door mijn leven, de ene keer ben ik er wat meer mee bezig dan de andere keer. Nu voelde ik de behoefte om weer eens op een forum te kijken of ik nog interessante dingen tegenkom waar ik iets van kan leren of waar ik herkenning in vind.
Ik hou van muziek, natuur, dieren, lezen. Ik ben in het dagelijks leven een vrolijk persoon, die graag de mogelijkheden van dingen ziet, en overal het beste van probeert te maken.
Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.065 seconden met 35 queries.