Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Roosje

Pagina's: [1]
1
Overige onderwerpen / de juiste kristallen op het juiste moment
« Gepost op: januari 26, 2015, 10:54:42 am »
Ik hou zelf van kristallen. Vind ze prachtig om te zien, soms om ermee te mediteren. Van gewone stukken, tot bollen, tot sieraden, tot schedels. Ieder stukje wat hier ligt is er omdat ik er "iets" mee had.
Soms kwam het onverwacht op mijn pad, soms bewust. Zo had ik de laatste keer dat ik in een kristallenwinkel was, voor mijzelf een chakraketting uitgezocht (om te veranderen in een ander sieraad), toen mijn aandacht werd getrokken naar een groepje kristallen die een beetje apart waren weggelegd, waar een mens niet snel naar zou kijken. 3 kristallen sprongen eruit. Twee voor mijn hartchakra, en alle drie om in balans te komen en los te laten wat weg mag.
Ze kwamen voor mij precies op het moment dat ik deze nodig had, in mijn leven.
Ik weet dat het geen wondermiddelen zijn, maar wel goede hulpmiddelen, voor zowel mijzelf als begeleiders, en daar ben ik dankbaar voor!

2
Spirituele kennis / groeien en toch weer niet.
« Gepost op: januari 21, 2015, 09:56:20 am »
Ik begin er steeds meer tegenaan te lopen dat mensen, ook die spiritueel zijn, vast zitten in hokjes. dat mensen nog niet kunnen open staan dat er bijvoorbeeld meer om ons heen is dan we zien/merken/weten.
Dat dit soms als onmogelijk wordt gezien.
Mensen die met hun eigen innerlijke demonen werken en hierdoor niet kunnen of willen groeien.
Het zijn groeiprocessen, maar juist diegenen die dit soms van de daken schreeuwen, zien niet in dat ze zelf eigenlijk ook nog leerling zijn, en niet de meester. En als ze hierop voorzichtig gewezen worden, dan krijg je een sneer dat hun het beter weten.
De aarde is eigenlijk de "hel" en we kunnen er zelf een "hemel op aarde" van maken. Maar dan moeten we wel gaan leren, en open staan voor visies van andere om te voelen wat op dat moment de waarheid is.
Tuurlijk kan de waarheid later nog weer anders worden, omdat je groeit, maar door vast te houden aan de dingen die vertrouwd zijn, groeien we niet altijd.
(en ook ik hou me soms liever vast aan de zekerheid van wat ik ken, dan om in het diepe te duiken hoor! Toch ben ik altijd, hoe moeilijk en onoverzichtelijk de les soms ook is, blij dat ik deze ervaring erbij heb. Zeker als ik van een negatieve ervaring ook de positieve kanten mag zien. Want ook dat is soms erg moeilijk.
Ik zal niet zeggen dat ik het goed doe en beter ben dan de rest hierbij hoor. Absoluut niet. Ik ben ook gewoon mens, en heb ook mijn lessen op aarde mijn hele leven.
Ik had alleen gehoopt van veel spirituele mensen dat die open zouden blijven staan voor dingen die nu nog onbekend zijn. Maar het lijkt erop dat dit nog niet het geval is.

3
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Gaan we de verandering nog meemaken?
« Gepost op: januari 21, 2015, 09:40:58 am »
Er staat op het moment veel te gebeuren in de wereld. Het negatieve is verslagen (nog niet weg maar niet meer zo krachtig), het is de mens (met begeleiders) die de aarde kunnen gaan veranderen. En er zal ook veel veranderen. Alleen zijn veel mensen nog niet zover om te veranderen. Ze zijn nog niet zover om naar hun hart te luisteren in plaats van het materialisme. Er zal ook nog veel chaos komen om te kunnen veranderen.  Toch zijn er ook voldoende mensen die beginnen te luisteren naar hun hart.

Ik vraag me alleen af of we nog in dit leven het begin van de verandering verder meemaken. Ofdat het nog vele jaren/eeuwen nodig heeft.
Ik weet dat in nederland een belangrijke voorloper is op spiritueel vlak, en de verandering hier dus eerder zal plaats vinden dan in bijvoorbeeld veel oosterse landen, die nog erg vasthouden aan het geloof.
We zijn allemaal kinderen van god, of allah of boeddha of welke god dan ook. De moslims zouden jezus nooit het zelfde aanzien geven als mohammed, en andersom. vandaar dat hun er anders uitzagen om de mensen te bereiken. Maar de boodschap is eigenlijk wel het zelfde geweest. (de mens/man/kerk heeft er helaas op veel vlakken een verkeerde wending gegeven, maar als je helemaal terug gaat naar het begin, kom je op hetzelfde uit)

Ik hoop dat ik een stukje verandering, ten goede, mag meemaken....


4
Stel jezelf voor / Roosje is aangekomen
« Gepost op: januari 19, 2015, 07:24:42 pm »
Hallo allemaal,

Ik ben Roosje. Een vrouw van bijna 39. Mijn zoektocht is jaren terug begonnen op spiritueel vlak. En nog steeds lerende. Niet meer in hokjes of alles moeten weten, soms is er gewoon geen antwoord of hokje om het in te gooien.
Ik kan van alles wel wat, maar alleen als het de bedoeling is dat ik het mag doorgeven komt het vaak pas door. Maar zelf lees ik het liefste...

Heb twee heerlijk jonge kinderen, waar ik heerlijk van geniet, een lieve man, en een paar huisdieren.
Ik ga hier op onderzoek uit....

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.038 seconden met 22 queries.