Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Beam of Light

Pagina's: [1] 2
1
Spirituele kennis / Het leven met vergeving....
« Gepost op: september 29, 2019, 10:58:47 am »
Vergeving volgens mijn Gidsen
Naar een vraag van mij waren dit de uitgebreidde antwoorden die ik kreeg vanuit een gesprek tussen mij en mijn Gidsen. Het origineel is in het Engels aangezien ik internationaal werk met mijn ervaringen. Ik ben een van de jongere werkers die op verscheidene plekken de wijsheid van mijn gidsen deeld en zodoende heb ik ook al een tweetal boeken geschreven van een twintigtal of dertigtal bladzijden.

Origineel in Engels
I right now wish to write a post about the conflicting experiences, we all experience and the prospects of forgiveness. When does one forgive and why does one forgive. What allows the power of forgiveness to be such a freeing experience. Are there reasons to decide not to forgive at that moment in the experience. Some do forgive or try to, some hold the believe that forgiving is always the answer. Though in my experience it isn't that easy. Love is ALWAYS the answer, though you might have to decide how you share it. Will you share it through forgiveness or by other means...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
As I always start of with a prayer, with the intention to bring upon the greatest understanding of the Power. The Power of Creation, The Power of the Great White Spirit. I bring my wisdom and knowledge forward in order to help you align with the Truth of Spirit. And though I might have a lot of answers, I am still not all knowing. So take the knowledge and wisdom that you can benefit from and let those words that ring not true go. For they are not the words that are aligned with your truth, with your soul and with your empowerment.

That being said; I can now start to explain the reasoning of Spirit. Plenty of you, plenty of you loving, living and creating the Experience of the Physical are not aligned with the beautiful and empowering prospects of love. Though you understand the concept, you do not create with it. Which is why plenty of us keep reminding you to forgive, to let go of the experience that is no longer fitting to you.

So you try to forgive, you know we ask you to forgive. Except you try to forgive while still experiencing the experience that is harmful to your physical body and mind. Which does not work out as you wish it to be. You wish yourself to free yourself of the Experience, but when you are still experiencing it, there is no way of freeing oneself. The experience has to be done, gone before one can look back upon it as just being an experience, that was. An experience that helped you envolve to be the person you are, the soul you are. Then forgive, forgive yourself from not knowing all the answers, for the troubles you may have caused and will cause. Forgive yourself from not being perfect and try to be GREAT. For there is no such a thing as perfection, strive for Greatness. Be Greatness.

Silver Birch


Vertaald naar het Nederlands
Op dit moment wens ik een post te schrijven over conflicterende ervaringen. Ieder van ons ervaart de vooruitzichten en meningen over vergevenis. Wanneer vergeeft iemand en waarom vergeeft iemand. Wat zorgt ervoor dat de kracht van vergeving zo bevrijdend is. Zijn er redenen om te beslissen op dat moment in de ervaring niet te vergeven. Sommige van ons vergeven of proberen het, anderen houden standvastig vast aan het verleden, anderen geloven dat vergeven de enige optie is. In mijn ervaring is vergeven niet altijd makkelijk. Liefde is ALTIJD het antwoord, al heb je wellicht nog niet besloten hoe deze gedeeld gaat worden. Ga je het delen door vergeving of op een andere wijze.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ik start altijd met een gebed, met de intentie om het grootste begrip over de Kracht te brengen. De Kracht van Creatie, De Kracht van de Great White Spirit. Ik breng mijn wijsheid en kennis naar voren toe om u te helpen binden met de Waarheid van Spirit. En hoewel ik veel antwoorden heb op vele vragen, ik ben niet al wetend. Gebruik dus enkel de wijsheid en kennis waarmee u kan groeien en ontwikkelen, en laat de woorden gaan die u niet inspireren of waarvan u de waarheid betwijfeld. Want niet elk woord is verbonden met uw Waarheid, met uw Ziel en uw Ontwikkeling.
 
Dat gezegd hebbende, kan ik nu beginnen met de uitleg over de beredenering van Spirit. Vele van u, vele van u zijn liefdevol, levend met zijnde de creatie van de Ervaring van de Fysieke en niet geheel verbonden met de prachtige en versterkende ervaringen van Liefde. Hoewel u het concept begrijpt, creërd u er niet altijd mee. Dit is waarom vele van ons u proberen te helpen herinneren om te vergeven, los te laten van de ervaringen die u niet langer goed doen.

Zo probeerd u te vergeven, omdat wij dit van u vragen. Echter probeerd u het vaak op het verkeerde moment, wanneer u nog steeds de pijnlijke ervaringen ervaart, die slecht zijn voor uw fysieke en mentale lichaam. Het werkt dan niet voor u, zoals u het wenst. U wenst vrij te zijn van de ervaring, maar wanneer u het nog steeds ervaart is er geen manier, geen weg om vrij te zijn van die ervaring. De ervaring moet zijn doorleeft, gedaan voordat u terug kan kijken op een ervaring die is geweest. Een ervaring dat u hielp ontwikkelen tot hetgeen dat u vandaag de dag bent. De persoon en ziel die u bent. Vergeeft u dan vergeeft u zichzelf voor het niet weten van alle antwoorden, voor de problemen die u heeft gestart of gaat starten. Vergeef uzelf van het niet perfect zijn. Probeer om GROOTS te zijn. Want er is niets dat perfectie heet, u kunt er wel naar streven en groots worden. Wees groots.

Silver Birch
2
Droombetekenissen / Aparte droom
« Gepost op: februari 11, 2017, 11:07:00 am »
Normaal gesproken vertel ik niet over dromen die ik heb maar sinds ik deze totaal niet kan plaatsen zal ik het nu wel doen. Ik heb mijn twijfels over de manier waarop de droom gegeven werd en de waarom. Dus vandaar:

Enkele dagen geleden droomde ik over een onbekende plek in Nederland. Ik ging daar naar toe met enkele anderen die bekende van mij waren maar wiens gezichten ik niet goed kon zien. Ik werd begeleid door een andere energie om ergens heen te gaan en splitste mijn bewustzijn van hen af. Ik zweefde als het ware geleid door onzichtbare draden naar een andere plek toe die in de buurt was van de plek waar ik was geweest. Toen ik daar was zag ik een bekende schim net voor een slagboom voor de langskomende trein staan en die stapte naar voren toe, onder de slagboom door. Nog voordat ik iets had kunnen zeggen kreeg ik een rustig vredig gevoel en zag ik die persoon in een schim veranderen, doorzichtig en wazig. Toen ik hem dit keer aankeek leek hij heel veel op een oud klasgenoot van mij. Daarna werd ik wakker.

3
Spiritual Knowledge / Winter
« Gepost op: januari 20, 2017, 06:14:49 pm »

It is only nature that can change with days and weeks to come. From cold winter days towards the warmer spring times. In a way the physical humans do hava a hibernation sleep. In the first an second month of this year it is awakinging from a cold time, powerful time. While the winter leaves some of the physical in need of more sun, others look for more snowy days. Both of those groups will have to rejoin into a more settled form of living. For settlement can mean empowerment. Each one of you will need another to strenghten the fort. The time of being alone is over, together you will need to grow. It is not always one for one. There will be enough happening in the year to come, many of which are great; that need strong groups. Strong groups to build with. In the end none of you is ever totally alone and the spring is a beautiful time to get new friendships and new journeys. A journey that will help you fit into your wishes and dreams.

-Isaac and Keloim

4
Spirituele kennis / Het Verhaal van de Molenaar
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:23:41 am »
Er was eens een Molenaar, met een prachtige molen en vruchtbaar grond. Zoals elke andere Molenaar verbouwde hij graan op zijn  doorstrekkende velden. Tijdens oogsten kon hij nauwelijks geloven hoe mooi het graan wel niet was. Hij raakte gehecht aan het graan, met zijn goudbruine kleur en stevige stengels. Al duurde  geluk niet al te lang. Hij besefte namelijk al snel dat elke dag dat voorbij ging, het dichter bij het einde van de prachtige graanstengels kwam. Hierdoor was hij onafscheidelijk met dit graan. Hij hield het met angst vast en klemde het graan steeds sterker in zijn handen. Hij wou zo iets moois en puurs niet verliezen. Maar het was onoverkomelijk.
Het duurde dan ook niet al te lang  het graan als korreltjes zand uit zijn handen viel. Zijn stevige grip deed de stengels knappen en het graan verdorren. Zijn geknapte en verdorde graan viel gedurende een korte tijd uiteen en de Molenaar had niets meer.
Het verlangen naar het graan was overheersend, hij kon er maar niet over zijn verlies heen komen en had nog steeds een niet vervulde verlangen. Iets dat hem nog ongelukkiger maakte dan hij al was.
Dat hij in werkelijkheid naar brood verlangde was nog niet in hem op gekomen. Hij was te druk  bezig geweest met het schoonheid van het graan, dat hij de mogelijke ontwikkeling naar het brood toe niet zag.
Hij was op dat moment niet in staat geweest het graan lang genoeg los te laten om het te laten ontwikkelen.

Dus de volgende keer als u bang bent om los te laten, bedenk dan goed. U kunt zo de volgende Molenaar zijn. Om brood te kunnen bakken moet u het even los laten zodat het in de oven klaar gemaakt kan worden. Anders zult u, uw vingers branden en letterlijk op de blaren moeten zitten...

5
Spiritual Knowledge / The War of Love
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:20:34 am »
Being a physical being means that you will be in situations you don’t appreciate.
That being said, it also means that you have a free will and unique sight of “The All That Is.”
Not one human is like the other, but somewhere inside, you are all the same.
You have the same wishes, the same growing love inside you.
The only difference is that some understand it, while others try to ignore it.

War can only be there because of love.
Now let us explain. People tend to fight a war when they feel neglected or ignored.
When they have asked for solutions many times before, but no one heard them.
They felt lost… and more importantly alone.
Still fighting a war might not be the right way to get something.
It is like a little child. If its wish is to get candy, it will ask for it. Maybe once or twice the child would tell its wish.
Some parents tend to ignore them, making them cry in desperate need of being heard. Some other parents would tell the child that right now is not the time to get candy, cause they will have dinner in a few minutes.
The child that was being heard by its parents won’t necessary be happy, but it will understand, in the end, that candy can wait. It might get it afterwards.
It was being heard in its wishes, and that made the child understanding towards the parents.
Now imagine the child that is not heard, and won’t get the needed attention. It will wail, scream and maybe even project the wrong kind of behaviour. The kind of behaviour that hurts others. In that way the parents have to react on them, otherwise it will get out of control.
Like some people might say, negative attention is still attention. Be true to yourselves. When does something come into your newspapers. When it is awful and you have no other choice than to look right at the fact presented to you. You can’t ignore a war. But you can ignore a lost child.
In other words, people want to be heard. They want a voice of themselves, but sometimes don’t know how to use or find it. But never we found someone who said to the long lost children of this century. The ones that are fighting the war that is never ending and always caused by the same reasons. We heard you cry and we are here to help. Even if we don’t know how to do it, but we will make it work.
So sometimes you have to be patient. Wait for the evening to come so that you can have your candy. Maybe around that time you find out that it isn’t as good as you ought it to be, but in the end you have your candy and that is what you asked for. Isn’t it?

6
Spiritual Knowledge / The Inspiration of Compassion and Love (English Explanation)
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:15:57 am »
Hereby I want to thank everything and everyone in this physical place we call ours. For creating something unforgettable.
For a beauty we have and call upon in many names for example: Love & Compassion. Why stop there, when all people who memorized this as great lessons are the most inspiring people this place, our place has known.
-Beam of Light
(one of my other nicknames/pseudonym)
------------------------------------------------------------------------------
Independent. Most beings want to be independent. In such a way that no other then themselves are the creaters. In such a way that no one is more important then themselves. The path of creaters is seen as a journey of fighters while it in our eyes is seen as the journey of Love.
Love the fact that you can stand up daily, that you can start daily without a heavy heart. Love the shimmering of your eyes, even if it shall be there because of your tears. Cry, Scream, Call, Be.

Have the feeling of Compassion for those who need it, those who have not experienced it. Learn that your mistakes are the most hazy creations that there can be. Look beyond the misty grounds and see the importance of that mistake in another light, a positive light.

Do that, exactly that and you won't keep telling yourselves that it is never good enough.

-Wise Eagle

7
Spiritual Knowledge / Droplets of Water (English Explanation)
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:12:16 am »
Droplets of water, drop by drop by drop.. A famous phenomenon. Every little drop, no matter what color and how large or small it might be, it will form the rivers, the oceans, the small streams, the fosse, the lakes.

Water known as one of the life saving substances, a substance that is there to be used. Clean as it has to be to give you plenty of time and plenty of droplets to enjoy. In a  summer day and on colder winter days. Those droplets of water will always be there.

Droplet and droplet and another few.. Droplets that safe, droplets that create, droplets that are, droplets that will be, droplets that travel, droplets that fall, droplets that fly, droplets that change.

A droplet of water can tell much about a physical you. You are one droplet, one little, small thing. Small particale of everything, the clouds, the oceans, the rivers, the streams, the lakes, the fosse, the rain...
Just one simple droplet that can safe, create, travel, fly, fall, change, create, be and will be. All those small droplets create something large, huge that no one can do alone.

If you are part of a river, why do you try to shy away from it. You are never alone, you always are part of something larger then you are. Shall it be the lake, the ocean, the sea.. It doesn't really matter. Cause you will enjoy and experience every part of the possibilities a droplet can be.

Don't try to push against the wild waves, the streaming water of a waterfall. Let it take you, take care of you. Don't swim and fight, but relax, cause at some point in time you will be the rain and struggling won't make that time come faster towards you, make you a droplet in the rain. Instead it will seem longer and harder to get there. Allow the sea to warm, the clouds to form  and your droplet of rain to fall down onto the earth, land. Feed it, take care of it. Together...

- White Eagle

8
Spiritual Knowledge / Just a short Message
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:10:04 am »
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ones night is flittering away. Into day and sunshine. It is one part to understand, that you are like a butterfly. Using your wings to fly, through day and through night. Be it that you are a moth or another butterfly.

You can survive both times. In the day you shine, with purefied beauty and sharm. In the nights you hide with darkness melted to your wings. Hidden from the eyes.

Still you will seek out the outlandish beauty of flowers. Pink, red, yellow blended together. In a unique form that only nature can show.

If you can not find the beauty inside. You very well will find it on the outside.

Blended in you are both the moth and the butterfly. Waiting for the perfect moment to fly...

-Isaac
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

It's been a long time ago that I linked with them. Inbetween school and normal living life, I did not find the time to allow them any room they might need to speak. The last few days they were calling me again. For what purpose remains unknown to me. I only know that with the start of a new year, only just a little over a week ago; it promises to be a fullfilling year. Without futher ado, I wish each and every on of you to find that what your soul searches and be that what is needed. Grow, be it spiritual or physical.

I for one can say that I am not afraid of what is to come. While I am worried for those around me. Knowing fully well that when Isaac calls upon me. There is reason. One that walks hand in hand with  pain and wisdom. But it is not up to me to decide what this year may or may not hold. Neither is it to them. It is to yourself.

I wish you a journey that remembers you of light, even though you are taking recidence in the darknest of nights.

-Beam of Light
(another one of my nicknames/pseudonym)
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

9
Levensvragen / Oud Gechanneld Gedicht naar aanleiding van 4 en 5 Mei
« Gepost op: januari 20, 2017, 08:03:30 am »
Ik ben gewoon een mens,
een van vlees en bloed.
Gewoon een mens,
zonder kwaad, enkel goed.
Gewoon een mens,
enkel is er één verschil.
Ik ben gewoon een mens.
Bewijs jij het tegendeel?

Ik ben gewoon een mens,
met mijn eigen narigheid.
Ik ben gewoon een mens,
met mijn eigen karigheid.
Ik ben gewoon een mens,
een mens met een gevoel.
Ik ben gewoon een mens,
U weet vast wat ik bedoel.

Ik ben gewoon een mens,
met mijn eigen eerlijkheid.
Gewoon een mens,
met mijn eigen heerlijkheid.
Gewoon een mens.
Die zonden heeft begaan.
Gewoon een mens.
Wat heb ik verkeerd gedaan?

Ik ben gewoon een mens,
met mijn eigen dromen.
Ik ben gewoon een mens,
wat is er van gekomen?
Gewoon een mens,
met genadigheid.
Gewoon een mens,
met mijn eigen vrolijkheid.
Gewoon een mens,
enkel was dat niet genoeg.

Ik was gewoon een mens,
een van vlees en bloed.
Gewoon een mens,
zonder kwaad enkel goed.
Gewoon een mens,
enkel was er één verschil.
Ik was gewoon een mens.
Bewees jij het tegendeel?

10
Spiritual Knowledge / The Rules of Life in another Perspection (English Explanation)
« Gepost op: januari 20, 2017, 07:56:14 am »
One old spirit asked me. Are you playing a game of chess? I was looking questioning at him. Was I, was I playing a game of chess. I didn't knew the rules of chess. So why should I play a game without knowing the rules of it? I asked it to that old spirit. He said: You are not playing a game without rules. Make them.
Do we make our own rules in our short physical lives? Or do we live by others, their rules...

If I understood it right, we have to make our own rules in order to play our games. Take care of those games we want to play, if we dislike the game entirely then change the game. It is quite funny that we are always thinking inside the box while outside the box are also many possiblities into living our lives.

So yes I am playing a game of chess, only my game of chess. With my rules and my thoughts and my energy.

That old spirit was smiling at me when I told him I would invent my own rules. Telling me that I already did, that we already did. We have chosen the rules of our games already, but we sometimes forget that we are always allowed to change the rules if need be.

What game are you playing? With which rules?

The spirits aren't making rules for us, they are inviting us to make them. To search out our own kind of games, playfully learn to involve our soul and spirit. To understand the power we hold into our hands.

I thanked the old and smiling spirit for it's wise words and loving energy. He left with one last gentle touch before he said. Don't forget, all rules are made for a good reason, but sometimes forget them and just enjoy.

11
Spiritual Knowledge / The Building Blocks of Life (English Explanation)
« Gepost op: januari 20, 2017, 07:51:25 am »
Throughout our lives we all get the tools to build, shape and form everything that we shall need. Throughout our lives we learn to use those specific tools in our own way.

While some will be great black smiths or carpenters others will have more difficulty with building and forming their own creations. Cause with only a tool you won't come that far. You have to learn and know how to use it. Be able to be an inspiration for yourself, and with that for others. Inspirate yourself in creating new tools, new ways to build the bridge you want to take.

Some of you might be naturals, talented builders while others don't even know where to start. We would suggest; start at the beginning. At the beginning of the deep gap that is parting you from exactly that what you wish for.

You have everything that you need at hand. Growing, powerful and strong trees, waiting to be used into another creation. Forests full of it, always growing and giving the one partical you need to be able to start the building process. Wood, or in other words in a more literal way; LOVE.

Every one of you is capable of LOVE. In other words, every one of you has it own energy capable of creating with the LOVE inside of them.
The wood you can use to build strong structures on which you can build great relationships and experiences. The wood can be used to create a bridge over the deep gaps we all know and experience in life.

You only have to know for yourself if you find the hard work being payed of. Or if you just don't want to work as hard as you can and relax in an easy chair. It is not up on us to allow you and the others to forgive, build, structurize and shape the things inside and outside of you.

Be a great carpenter or black smith, allow yourself to create new styles and icons. Be lovingly free.

LOVE, four letters meaning. Leave Old, Value Everything.

Greetings from,
Spirit

12
Spirituele kennis / De Bouwstenen van het Leven (uit het Engels vertaald)
« Gepost op: januari 19, 2017, 11:01:00 pm »
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Dit is vertaald uit het Engels met een klein beetje hulp van mijn gidsen die in de eerste plaats deze tekst voor anderen in het licht naar mij wouden vertalen. Hierbij wil ik eenieder bedanken die mij heeft geholpen op mijn pad naar datgeen dat nodig was. In het speciaal mijn gidsen en speciale vrienden die fysiek en niet-fysiek zijn.
-Beam of Light
(kanttekening: ergens anders is dat mijn bijnaam/pseudoniem)
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Door ons hele leven, krijgen we allemaal het gereedschap om te bouwen, vormen en te combineren; alles dat we nodig zullen hebben.
Door ons hele leven leren we hoe we dat gereedschap op onze eigen manier kunnen gebruiken.

Terwijl sommige van u geweldige smits en timmermannen zijn, zullen anderen meer moeilijkheden ervaren met het maken en vormen van hun eigen creaties. Want met enkel gereedschap komt u niet zo ver. U moet leren en kennis hebben van hoe u het gereedschap gebruikt. Zorg ervoor dat u een inspiratie kan zijn voor uwzelf en daarmee voor anderen. Inspireer uwzelf om nieuw gereedschap te creëren en nieuwe manieren te vinden om de zogenaamde brug te bouwen.
Sommige van u zullen wonderlijke talenten zijn, terwijl anderen niet eens weten waar ze mogen starten. Wij suggereren dat u kan beginnen bij het begin. Aan het begin van het diepe dal dat u van uw wensen scheidt.
U heeft alles wat u nodig hebt bij u, op zak. Groeiende, sterke en indrukwekkende bomen, die wachten tot het moment dat u ze in uw creatie gebruikt. Bossen en wouden vol van hen, altijd groeiende en brengende dat ene deel dat u nodig heeft, om het ontwikkelingsproces te starten. Hout, of in andere woorden en op een meer letterlijke manier LOVE.

Ieder van u is in staat om lief te hebben. In andere woorden, ieder van u heeft haar eigen energie die in staat is om met LOVE van binnenin, te creëren.
Het hout kunt u gebruiken om sterke constructies te bouwen op welke u relaties en ervaringen kan bouwen. Het hout kan worden gebruikt om een brug te bouwen over de diepe dalen heen die we allemaal kennen en ervaren in het leven.
U hoeft enkel u zelf te kennen om te weten of u, uw harde werk vind lonen. Of dat u gewoon niet heel hard wilt werken en liever in de luie stoel zit. Het is niet aan ons om u en anderen in staat te stellen te vergeven, bouwen, structureren, en vormen de dingen in en om u heen.
Wees een goede timmerman of smit, stel uwzelf in staat om nieuwe stijlen en iconen te creëren. Wees liefdevol in vrijheid.
LOVE, vier letters met de betekenis van: Leaving Old, Value Everything.
(Laat het oude achter, waardeer alles)

Gegroet,
Spirit

13
Spiritual Knowledge / Fire of the Soul (English Explanation)
« Gepost op: januari 19, 2017, 07:53:36 am »
This is a short introduction of our knowledge about the energy of the soul. We will call it Fire of the Soul here, because it is the easiest way to explain the energy. Every being that we all know, be it on the physical or non-physical plain has that fire. A incomprehensible energy that comes from the Creator itself.

This energy, is very much a will. It's will to involve; a will to allow change, are seemingly alike of flames that change on different kinds of fuel. For that example we will use two colors to explain your plain and ours.

The physical beings on your plain are blue flames, hot flames. Flames that are unpredictable. Even though most of us have had centuries to perfect the skill of seeing, we are not able to tell everything about your blue soul-flames, nor do we want to. This flames are also unbelievable passionate, in such a way that it can end quite miserable. That passionate part of the soul, is exactly that, that enables the physical to be physical. It takes quite a lot of energy, to fit a will into a body.
In a process that we will call Soul-merging, the emerging of a soul to a body, is what makes you different from anyone of the non-physical plain.

The non-physical plain, has decided for one reason or another, that they are happy as the yellow, less passionate flames. They have grown out of the phase that is needed to grow on a physical plain. Or just do not allow the flame to get that heated, the lower the flame, the more yellowish it is, and the more the soul has trouble with Soul-merging. It is just to low burning to use the energy and merge it into another form.

It is seemingly alike with metal, it has to burn on a high degree, and lower than that it will not become a liquid and it can not be forged.  A physical soul has the ability to forge something out of it's energy. It goes farther than even being with physical body. It means that you can forge a whole life, it is of powerful use.

The ones that do not forge are more like candles. Beings that try to light the way. They shine little light's across the darkness and give different perspectives on situations. It is not important to use lot's of energy in the candle, it is simply possible to shine brighter if needed and allow the candle to be nothing more than a little scorch.

When two of this souls connect through the light they both have access to. It will be felt. Some have such a lot of energy, that it allows the soft burning of the non-physical to burn with the physical, which means a form of communication. It is that fact that when people are in the Power, it means that they can hold onto their energy, strong enough that they don't tire to much when a non-physical is using it, to mingle the soul-flames for a great message.

It is also the reason why some of the non-physical can not keep up to long, before the fuel is gone and they need to separate again. On occasion it is possible to fuel each other, which can allow a longer conversation and gives a greater effect to the healing of the flames of the physicals.

All in all, it is important to sit in the Power, that allows the fuel to remain inside the physical, even though it is used by the non-physical beings.

-Unknown

14
Paranormaal Algemeen / Channelingen van de Wijze Arend
« Gepost op: november 03, 2015, 07:37:00 pm »
Na maanden van oefenen zijn wij de Wijze Arend oprecht tevreden met het resultaat dat onze channelingen hebben behaald. Door middel van een rustige plek en enkel een laptop, zijn wij in staat geweest een paar sterke boodschappen neer te zetten, die daarna door onze fysieke vriendin is overgebracht naar een vriend genaamd Paul Codde. Paul is een al wat oudere man afkomstig uit België die een indrukwekkend scala aan ervaringen heeft in deze wereld. Natuurlijk is hij hierin niet de enige. Wij wensen voor alle fysieke mensen een geweldige tijd in deze wereld die enkel een verlenging is van de al zijnde energie. Wij wensen voor alle fysieke mensen, een geweldige tijd in deze wereld, die enkel een verlenging is van de al zijnde energie. Wij zijn, U bent. Wij hopen oprecht dat U net zo van deze berichten geniet als wij genoten hebben van het doorgeven van deze teksten. Mochten er vragen zijn over deze onderwerpen, bent U vrij die de stellen.
In het eeuwige licht,
De Wijze Arend.

Hier volgen enkele channelings.

Dit zijn persoonlijk een paar van mijn favoriete channelingen, omdat ze zo rustig en duidelijk zijn overgebracht. Het beschrijft emotionele processen die vrijwel elke fysieke mens doormaakt. Het toelaten of afsluiten van ervaringen en het toelaten van de andere fysieke mens. De volgorde van de filmpjes maakt wel degelijk uit, omdat het tweede filmpje wat termen en voorbeelden worden gebruikt, die in het eerste filmpje wat duidelijker naar voren komen.


Wat ook belangrijk is om toe te lichten, is het feit dat in de filmpjes bepaalde woorden op een andere manier worden gebruikt, dan de fysieke mens persoonlijk doet. Zoals het feit dat "mens" alleen de zielen betekend, dus de zielen die in een fysiek lichaam huizen en de zielen die alleen een energetisch lichaam bezitten. Met "fysieke mens" en "kinderen" worden wij als aardbewoners bedoeld. In dit filmpje word er uitgelegd wat ons hart ons kan bieden, ik hoop dat U net als ik kan genieten van deze korte channeling.


En dan in het laatste filmpje een toelichting over het zijn. Wat is zijn en waarvoor is het nodig? Nog beter gezegd, belangrijk. Begrijpt U al de ervaringen die het leven met zich mee brengt en mee draagt? En kunt U waarderen wat deze ervaringen voor U doen. Want zoals De Wijze Arend altijd zegt, elke emotie, elke ervaring kan U helpen in het weten wat U wilt, en wat U mag doen.Ik hoop dat U veel plezier zal beleven in het bekijken van deze channelings.  Dat het  U mag brengen wat  U zoekt.

15
Paranormaal Algemeen / Vrede op aarde...
« Gepost op: april 09, 2015, 08:30:21 pm »
Tijdens Pasen had ik genoeg tijd om na te denken over vrede, en het gevoel van liefde en vrede dat ik van vroeger voor mijn geboorte ken. Laatst besloot ik het er even met Isaak over te hebben. Hij is een van mijn vrienden die mij begeleid in dit leven.
Een van de dingen die hij zei was: Een kind mag zelf de vrede in zichzelf herkennen, voordat een kind de vrede uit kan dragen, en dus vrede op aarde kan worden bewerkstelligd. Enkel is een kind niet in staat de vrede in zichzelf te herkennen, dus wordt er geen vrede op aarde bewerkstelligd.
In andere woorden, wij zijn de pure vrede vergeten, en de meeste van ons zijn niet van plan die weer te leren kennen. Eigenlijk is het herkennen van de feiten die je eigenlijk diep van binnen al weet. De plek waar ik vandaan kom, en waar ik iets minder dan 18 jaar geleden nog was, is een hoge frequentie waar ik nog steeds bij mag komen. Die hoge frequentie wordt door Isaak ook wel het hiernamaals genoemd. Er is een grote eenheid op die plek, natuurlijk komt dat ook wel doordat het geen fysieke plek is. Daarmee bedoel ik dat het puur een energieniveau is. Dit energieniveau straalt pure vrede, eenheid, acceptatie en liefde uit. Isaak hielp mij dus de juiste woorden daarvoor te vinden en dit waren zijn woorden: Omdat wij in het hiernamaals, de ervaringen puur en vol liefde ervaren en accepteren, kunnen wij dichter bij onze vrede en eenheid komen. Als u de fysieke mens, dus elke ervaring met liefde aan zou nemen en dus accepteren. Zal u al snel tot u diepste vrede en rust komen. Enkel is dat erg lastig, en doen weinige fysieke mensen dat. Daardoor komt er geen echte eenheid op aarde. En dat is maar goed ook, anders zou er geen plek zijn om te kunnen ervaren en leren, zonder eenheid.

Ergens mis ik die eenheid met mijn broeders wel, hier op aarde, denken we enkel aan leed. Want wie besluit er nou, als u eerlijk tegen uzelf bent; Om altijd te genieten van een ervaring, omdat u het toch maar een keer meemaakt. Niemand die ik ken, zelfs ik niet. Ik mag dan een wijze oude ziel zijn, ik ben niet beter dan de jongere. En om het nog mooier te maken, het geen dat we zijn als we niet een fysiek lichaam gebruiken, zijn we hier op aarde met onze fysieke lichaam nog steeds. Dat potentieel hebben wij, ook al hebben we een lichaam aangenomen. Dus eigenlijk zijn we nog de pure vrede, de pure eenheid, de pure waarheid, en het goddelijke wezen. Enkel erkennen vele van ons dat niet. Want we hoeven dat niet te worden, omdat we het al zijn. Het is gewoon de kunst om door de sluier heen te kijken en het te herkennen en erkennen. Vele van ons dromen over vrede, want wie houdt er nou echt van oorlog? Het enige dat het veroorzaakt is onrust en pijn. Toch zullen we beter bij onszelf mogen en kunnen beginnen. Wij hebben namelijk allemaal een vrije wil, allemaal mogen we dus de keus wel of niet maken om te groeien. Daarom is het beter als we voor onszelf wel of niet kiezen, om onze vrede in te zien.
Er is immers een persoon nodig om een oorlog te starten, ook is er maar een persoon nodig om een oorlog te stoppen, en dat bent u zelf. Zei Isaak op een gegeven moment tegen mij. Daarmee bedoelt hij, dat wij zelf de macht en kracht hebben om in ons eigen licht te gaan staan en het te projecteren. Nu vraagt u zich natuurlijk af, in ons eigen licht staan en het projecteren. In welke wereld leef jij! Nou, dat kan ik u dan wel vertellen, ik leef net als u gewoon op de aarde, enkel draag ik wijsheden mee van vroeger, die ik niet altijd gebruik. Enkel vond ik deze informatie zo belangrijk, dat ik dat wou delen. Dus als u een voor een de stap durft te maken uzelf te accepteren, en lief te hebben in alle ervaringen, en u ervaringen doorleeft, wordt de wereld langzaam aan een stukje vrede- en liefdevoller. Is dat niet wat iedereen diep van binnen wilt? De groei daar na toe zal langzaam gaan, en we zullen immers nooit zoals het hiernamaals worden, enkel kunnen we wel het beste er uit halen dat er in zit. Nietwaar?! We kunnen enkel anderen liefhebben als we onszelf ook liefhebben in welke situatie dan ook. En er is niets fout of goed, universeel gezien. Want zolang alles uit vrije wil gebeurd, kunnen er geen fouten worden gemaakt. En alles gebeurd ook uit vrije wil, u gebruikt altijd uw vrije wil om ervaringen uit te kiezen. Die zijn immers met ieder van ons besproken voordat we hier kwamen, en ieder van ons wou die ervaringen in het diepst van zijn of haar ziel meemaken. Dus  mogen wij ook zo veel mogelijk van onze ervaringen genieten en trots zijn op de persoon die wij zijn! Wij hoeven niet perfect te zijn, want dat zijn we al, ieder op zijn eigen manier, en ieder in het bijzonder. Persoonlijk maak het mij niet uit, of iemand zwart, blank, dom, dik of dun is, nee mij maakt het enkel uit of diegene puur is in het hart. En gezien iedereen puur is in het hart, is het de kunst om het uit te dragen. Bent u de volgende die de liefde, eenheid en zijn gevoel durft uit te dragen. Want u zult zien, enkel liefde kan de weg banen uit uw hart. De angsten zullen altijd blijven, maar daarvan mogen wij leren. Want zonder angst valt er weinig te ervaren en te leren. Dit klinkt misschien voor sommige van ons erg onwerkelijk, zonder angst kunnen we niet leren. Maar angst is zo'n sterke en vervelende emotie! Dat is het ook, het is misschien op het moment van ervaren vervelend, maar als ieder van ons de mogelijkheid grijpt zich boven zijn angsten te verheffen, leeft hij op zijn volste en leert hij wat hij mag leren. Want angsten kunnen enkel ontstaan als wij niet goed of volledig zijn ingelicht over een bepaald onderwerp. Ieder van ons bezit de kracht om zich boven zijn trauma's en angsten te verheffen, enkel niet ieder van ons geloofd er in. Als u geloofd in uzelf in u kracht, in u liefde, dan is er weinig plek meer over voor onzekerheden en angst.
Het is zo jammer dat ieder van ons bevestiging nodig heeft van anderen. Wat zou het toch mooi zijn als ieder van ons enkel bevestiging nodig had van zichzelf. Want ieder van ons bezit de wijsheid, enkel gebruiken de meeste van ons enkel de kennis. Kennis is belangrijk, en wijsheid minstens net zo veel. Hierbij hoop ik dat sommige van mijn broeders, zich sterk genoeg voelen en liefde in zich voelen stromen. Zodat ook hun het avontuur op deze aarde ten volle kunnen ervaren en er van mogen genieten. Ik wens iedereen al het goeds en vele ervaringen toe.

Liefs,
Ano

Pagina's: [1] 2

Pagina opgebouwd in 0.044 seconden met 20 queries.