Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Honesty

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 11:39:00 am »
Ik ben een beetje ten einde raad, ik ben ff hier niet geweest om dingen op een rijtje te zetten, maar ik kom er niet meer uit.

Ik droom dingen die uitkomen, afschuwelijke dromen, ik denk aan mensen waar ik nooit aan denk en hun overkomen nare dingen, ik voel andere emoties van mensen zo heftig, dit had ik voorheen ook wel een beetje, maar het loopt nu uit de hand.

Wie kan mij helpen hiermee om te gaan, helpen om me hiervoor af te sluiten, of helpen om anderen te helpen, ik weet het ff niet meer.

Als ik op bed lig dan volgen razendsnel beelden van mensen en hun gedachten op, ik kan er niet meer tegen, ik droom een tijd geleden over een jongen die verdronken is op een bepaalde plek, die nacht is hij verdwenen en 2 maanden later gevonden op die plek, zo heb ik deze week ook gedroomd over een ander drama precies op dat tijdstip (ik ging omdat ik me plots moe voelde rond 5 uur slapen) en in die droom voelde het niet goed, ik word wakker en ik ken die mensen niet eens en weer met details over het huis en het komt gewoon uit.

Sorry ben een beetje warrig misschien, maar ik kom er even niet zo goed uit en heb zoveel te vertellen wat ik voel en meemaak....

Maris

2
Overige onderwerpen / Nina is terug!!
« Gepost op: februari 04, 2009, 03:23:27 pm »
Ja ff een nieuw topic, maar dat is ze wel waard, ze is terug sinds vanmiddag, ik kwam aangefietst met de kindeen en Jamie mijn oudste zag haar in de struikken, ik wilde het in 1e instantie niet geloven, maar daar kwam ze aangerend....ze heeft lekker gegeten en nu ligt ze te slapen. De andere katten herkennen haar geur niet meer, dus dat is ff opnieuw wennen.

De dierenarts gebeld en vertelde dat NIna hoogstwaarschijnlijk zwanger is en of ik voor het weekend wil beslissen of ik het nestje wil houden. En anders wordt ze aankomende disndag geholpen.

Bedankt voor het duimen en denken aan NIna :D

Liefs Maris

3
Overige onderwerpen / Nina is weg, ons poesje
« Gepost op: februari 01, 2009, 09:06:30 am »
Wij hebben in oktober een gedumpt poesje opgenomen in ons gezin, ze is zo lief, maar ook erg druk en speels, maar ze was nog geen jaar.

Nu wilden we haar binnenkort laten stereliseren, deze week werd ze voor het eerst krols en het onvermijdelijke is gebeurd en we hebben het niet eens in de gaten gehad, waarschijnlijk, omdat ze sinds deze week ook elk moment benutte om te ontsnappen. Ze is dus weg en we weten niet waar ze is, we missen haar zo ontzettend, de kinderen en wij zijn een beetje uit ons doen, omdat Nina opns leven echt verrijkt.

Duimen jullie mee dat ze snel terug komt?


4
Paranormaal Algemeen / self-fulfilling prophecy
« Gepost op: januari 30, 2009, 09:35:13 am »
Een self-fulfilling prophecy of zelfbevestigende voorspelling is een voorspelling die zichzelf direct of indirect waarmaakt

Een zelf-vervullende voorspelling is, in het begin, een foute definitie van de situatie die een nieuw gedrag oproept dat het originele foute concept „waar maakt“. De verdachte geldigheid van de zelf-vervullende voorspelling veroorzaakt een opeenvolging van fouten. De voorspeller zal de daadwerkelijke opeenvolging van de gebeurtenissen als bewijs aanhalen om aan te tonen dat hij vanaf het begin af aan juist was.

Paranormale:

Ook bij helderzienden en astrologen speelt het fenomeen een rol: de klant die z'n gedrag afhankelijk stelt van de voorspelling kan ernaar handelen en deze bewust of onbewust doen uitkomen. Zo kan een negatieve uitspraak van een astrologe of tarotkaartlegger een liefdesrelatie op termijn ondermijnen door de systematische vertwijfeling of angst die daardoor bij goedgelovige partners wordt ingeboezemd.

5
Kaartleggingen / Kan iemand voor mij kaarten leggen?
« Gepost op: januari 28, 2009, 03:10:25 pm »
Ik ben heel erg benieuwd wat de kaarten over mij zeggen eigenlijk en wat voor nieuwsn ze brengen. Is er iemand die kaarten kan leggen voor mij en is het zo dat je diegeen dan goed moet kennen? Of hoe leggen jullie kaarten voor iemand die je nog nooit hebt gezien? Even wat vraagjes tussendoor hoor.
Liefs Maris

6
Levensvragen / Elke keer gekwetst voelen
« Gepost op: januari 22, 2009, 11:07:25 am »
Keer op keer wordt ik gekwetst door 1  en de zelfde persoon, ik voel me zo ongelukkig, probeer het naast me neer te leggen dat deze persoon ook niet uit mijn leven kan. Het raakt me telkens weer zo diep en elke keer wordt mijn muur hoger.
Hoe kan ik proberen me niet zo rot te voelen, of is dit gewoon blijvend tot deze persoon verdwenen is?
Praten met de persoon in kwestie lukt niet, ze ziet niet in dat ze iedereen in haar leven wegjaagd en dat ze van niks een groot probleem maakt. Nu probeert ze tussen mij en mijn partner in te komen en daar ligt bij mij de grens. Ik kan niet meer, ik ben op, mentaal redelijk uitgeput, het kost me zoveel energie, terwijl ik juist nu wil genieten van mijn gezin en mijn leven en daar is nu zoweinig van over, omdat ik me elke keer weer laat kwetsen.
Ik laat me kwetsen dat weet ik, maar wat dan?? Ik kan niet zomaar mijn moeder blocken in mijn leven, niet nu, niet nu ze ook nog eens lichamelijk ziek is.

Liefs Maris

7
Stel jezelf voor / Even voorstellen : Maris
« Gepost op: januari 21, 2009, 08:38:23 am »
Hoi allemaal, ik ben Maris, 32 jaar en ik woon in Brabant samen met mijn vriend en onze 3 kinderen en 3 katten.
Ik ben hier terecht gekomen via Anne. Ik ben erg benieuw naar dit forum en hoop wat dingetjes te leren en inzichten te krijgen.

Liefs Maris

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.106 seconden met 21 queries.