Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - WhiTeAnGeL

Pagina's: [1] 2 3 4 5 6
1
Hierbij nog een stuk tekst uit het boek Versterk je uitstraling- kracht en kwetsbaarheid in balans van de schrijfster Carolina Bont.

Eenzijdigheid.
Als je je eenzijdig identificeert met je kracht en bang bent voor je kwetsbaarheid is er een kans dat die angst zich gaat uitdrukken in een veelheid aan afhankelijke mensen die je om je heen verzamelt in je leven. Die mensen geven je een gevoel van macht. Als je echter je eigen kwetsbaarheid leert erkennen dan zullen die afhankelijke mensen in je leven zelfstandiger worden of uit je leven verdwijnen.
Het kan ook zijn dat je je te kwetsbaar opstelt en je eigen kracht ontkent. In dat geval zal je juist gemakkelijk in een relatie terechtkomen met iemand die macht over je uitoefent. Je zult je laten overheersen of slecht laten behandelen, totdat je je eigen kracht erkent en aanboort. Als dat gebeurt, zul je de relatie beeindigen of deze zal gelijkwaardig worden.http://www.bol.com/nl/p/boeken/versterk-je-uitstraling/1001004002904133/index.html

2

Ik ben aan het lezen in het boek Versterk je uitstraling- kracht en kwetsbaarheid in balans van de schrijfster Carolina Bont.
Ik las een aantal stukjes tekst die me erg aan het denken hebben gezet en die veel waarheid bevatten, ik wil daarom graag deze stukjes tekst met jullie delen.
Misschien hebben jullie er ook wat aan. Het is trouwens een geweldig boek.

Veerkracht
Je maakt je uitstraling kwetsbaar als je waardering verbindt met prestaties. Als ik iemands uitstraling lees is steeds duidelijk zichtbaar dat niet het verlies van een relatie of een baan de grote aanslag is op het energiesysteem van de betreffende persoon, maar de negatieve conclusie die hij of zij op grond daarvan over zichzelf trekt. Over het algemeen hebben we niet geleerd onszelf te waarderen om wie we zijn maar om wat we doen. We leerden in veel gevallen voortdurend weg te gaan bij onszelf, kennis buiten onszelf te halen en bang te zijn voor een vermeende leegte binnen onszelf. Eenzaamheid is bang zijn voor die leegte waarin je jezelf kunt tegenkomen.
Begin met jezelf in balans te brengen op energieniveau. Hoe beter je in balans bent, hoe beter je om kunt gaan met stress, tegenvallers en verstoorde relaties. Je veerkracht bepaalt hoelang of kort je in een negatief gevoel blijft hangen.Als je intresse hebt in dit boek, hierbij de link.

http://www.bol.com/nl/p/boeken/versterk-je-uitstraling/1001004002904133/index.html

3
Maak je gedachtes leeg, en denk aan een kleur, zie welke er als eerste verschijnt, welke je als eerst voor je ziet.
Dit is de kleur die je op dit moment nodig hebt.

Je kan jezelf omringen met deze kleur. Doormiddel je voortestellen dat je in een mummy slaapzak zit van die kleur die je voor je zag.
Je word nu gevoed door de eigenschappen waar de des betreffende kleur voor staan.

Elke kleur staat ergens anders voor. Elk chakra heeft een eigen kleur.
Je hebt op bepaalde tijden behoefte aan een bepaalde kleur, die duid op een bepaald chakra door de oefening en je te omringen met die kleur word je chakra wat bij die kleur hoort gevoed.

4
Ik denk dat veel mensen die hoogevoellig zijn (hsp) ook beschikken over paranormale gave's

Ik denk dat het ook wel logisch is want gevoeligheid en paranormaal zijn heeft vele raakvlaken. Als je gevoelig bent merk je en zie je veel en andere dingen die een ander persoon niet of nauwlijks opvallen.

Ik ben benieuwd of jullie het ook zo zien, en dingen herkennen in hsp zijn en paranormale gave's hebben.

5
Paranormaal Algemeen / Voelen, weten, horen wat iemand denkt.
« Gepost op: juli 14, 2009, 10:03:46 pm »
Ik wist al dat ik veel voelde, van anderen mensen. Ik ben het gaan onderzoeken wat er allemaal in me afspeelde, wat ik voelde als ik met iemand praten, als ik aan iemand dacht enzo, en er gebeurt heel erg veel kan ik zeggen.

Toen kwam ik op iets ''nieuws'' of nouwja niet echt nieuw ik had het altijd al maar vond het ''normaal'' was niet anders gewent.
Als ik met iemand ben, als ik met iemand praat hoor ik in mezelf wat die gene gaat zeggen en wat hij werkelijk wilt zeggen, wat vaak niet eens word geuit.
Ik hoor iemand denken, ik weet wanneer iemand iets leuk vind hoe het bij die gene voelt, ik weet ook wanneer iets niet leuk is bij de persoon of niet goed overkomt.
Ik hoor iemand nadenken, ik weet en ik voel wat die gene echt bedoeld en vaak niet kan verwoorden.
Ik weet van te voren wat er gaat gebeuren, ik weet hoe en wat hij denkt en ik hoor het gewoon.

Ik dacht dat het normaal was, ik ben nooit anders gewent maar vroeger wist ik ook al als ik met iemand praten hoe en wat hij zou zeggen enzo

6
Paranormaal Algemeen / Automatisch schrift ervaring
« Gepost op: juni 17, 2009, 07:03:56 pm »
Laatst had ik een hele byzondere ervaring.
Ik was in meditatie en praten met mijn engelen, ze gaven me allemaal inzichten zoals ze altijd doen.
Op een gegeven moment zeiden ze tegen mij 'Anne pak even pen en papier we gaan schrijven'.
Dus ik deed dat ik pakte pen en papier en ging zitten om te schrijven, ik hoorde nog steeds mijn engelen tegen me praten.
Op een gegeven moment was ik dus aan het schrijven wat hun tegen mij zeiden, het ging allemaal heel snel ik had het zelf allemaal niet meer zo door en voelde me zelf niet of nauwlijks, me gedachte was helemelaal leeg het enige wat ik hoorde waren hun liefdevolle stemmen.
Ze lieten me maar schrijven bladzijdes vol ik wist niet hoe laat het was ik wist niet hoe ik me voelde want ik voelde mezelf niet.
Op een gegeven moment vroegen ze mij wat vragen te stellen zodat hun antwoorden dus deed ik dat.

Na een tijdje was het klaar en kwam ik een soort van bij, keek op de klok het was ineens 3 kwartier later. De bladzijdes die voor me lagen vol geschreven 10 bladzijdes vol met allemaal teksten van een vorig leven van mij.
Ik begon te lezen en ik stond versteld, er stonden allemaal nieuwe dingen op die ik nog niet wist. Er stond specifiek op wat de bedoeling ervan was de hoe's en de wat's stonden er. Ik was verbaasd.

Toen ging ik nadenken en dacht dat ik misschien wel eens automatisch schrift gedaan zou kunnen hebben ;)

7
Droombetekenissen / Geesten en Dromen.
« Gepost op: juni 17, 2009, 03:39:53 pm »
Inmiddels heb ik ook ervaren dat er geesten op de loer liggen als het ware zodra ik ga slapen. Negatieve geesten.

Ik zie en kom de geesten tegen in ''gewone dromen'' of ik voel de geesten terwijl ik lig te slapen.
Ik voel ze onbewust maar het is zo automatisch geworden dat ik gewoon tegen hun zeg terwijl ik slaap, laat me met rust ga weg.

De dromen met geesten erin zijn somber, voelen niet fijn aan, ze zitten vaak achter me aan en willen me bang maken terwijl ik in die droom weet ow het zijn geesten.

Ze zijn om me heen, ik voel ze zodra ik ga slapen, vaak word ik ook angstig wakker met een angstig opgejaagd gevoel, of heb ineens veel minder energie.
Ook heb ik vaak last van hartkloppingen.

Ik denk en ik weet dat dit alles met elkaar te maken heeft.

Nog meer mensen die dit hebben?

8
Droombetekenissen / Hoe ik slaap..
« Gepost op: juni 17, 2009, 03:35:24 pm »
Hoe ik slaap, is me een raadsel ik weet niet of ik wel echt slaap.

Elke nacht is een belevenis voor mij elke nacht ''droom'' ik of ben ik op plaatsen bij personen, of mensen praten gewoon tegen me telepathies.
Ook hoor ik vaak mijn engelen tegen me praten en krijg ik inzichten van hun.

Of ik wel echt slaap dat weet ik niet het voelt zo niet, het voelt of dat ik bezig ben met dingen.

9
Droombetekenissen / Dromen en in iemand anders zijn huis zijn.
« Gepost op: juni 17, 2009, 03:33:28 pm »
Ik heb veel vaker dat ik s'nachts als ik slaap en droom bij iemand in zijn huis ben.
Ik zie die gene gewoon voor me en zie wat die gene doet, hoe die praat waarover enzo.
Alleen ze zien mij nooit maar ik hun wel hahah
Ik hoor en zie en weet en voel van alles, ze praten ook tegen me terwijl ik 'slaap' ze praten over van alles en nog wat, hun problemen hun dingen enzo.

10
Spirituele kennis / De waarheid van het hart.
« Gepost op: mei 13, 2009, 04:55:03 pm »
Toen God de wereld schiep, riep hij zijn engelen bijeen. Hij zei: 'Ik maak de mensen naar mijn evenbeeld'. Ze zullen creatief, intelligent,en goed zijn. Al het goddelijke zal hun geboorterecht zijn'.

De engelen zeiden: 'Maar als ze de waarheid over zichzelf kennen zal hun leven te gladjses en te eentonig verlopen'.
'Dan verstop ik de waarheid op de hoogste bertop' zei God.
'De mensen zullen er snel achter komen hoe ze de hoogste berg kunnen beklimmen' zeiden de engelen.
'Dan verberg ik haar op de bodem van de diepste oceaan' zei God.
'Het zal niet lang duren voordat de mensen weten hoe ze naar de diepte kunnen duiken' zeiden de engelen.

Een heuse discussie ontspon zich over waar de waarheid het beste kon worden verstopt voor zulke slimme wezens. In de wolken? Op de maan? Tussen verre sterrenstelsels?
Toen kreeg God een idee 'ik weet het' zei hij. 'Ik zal de waarheid in het hart van de mensen verstoppen. Dat is wel de laatste plek waar ze zullen zoeken'.
De engelen stemden er enthousaist mee in.


11
Droombetekenissen / Telepathie ontvangen in je dromen.
« Gepost op: april 09, 2009, 05:20:07 pm »
De laatste paar dagen heb ik iets wat ik nog niet heb gehad.

Het lijkt erop dat ik telepathies terwijl ik droom boodschappen ontvang van mensen.
Er word tegen me gepraat door bepaalde mensen, ze zeggen me iets terwijl ik gewoon lig te slapen.

Bijv
Ik had een dag ervoor een vriend gebeld hij nam niet op ik dacht nog hij zal wel aan het werk zijn.

Toen die nacht terwijl ik droomde hoorde ik zijn stem hij zei sorry sorry enzo van dat ik je niet heb gebeld of iets van me heb laten horen maar ik was aan het werk.
Hij praten echt tegen me, zijn stem.

De volgende dag zei hij ook dat hij aan werk was en sorry van dat hij niks had laten horen.

Zo heb ik de afgelopen tijd meer van zulk soort telepathies boodschappen ontvangen terwijl ik lag te slapen.

12
Droombetekenissen / Droom over achternagezeten worden met een pistool.
« Gepost op: april 09, 2009, 05:12:23 pm »
Vanacht droomde ik over een ex van me.
Ik heb al vaak dit soort dromen over hem gehad, vooral in het begin toen het net uit was.
Ik heb door deze dromen te hebben gehad hem gelaten voorwat hij is. Omdat deze droomde voelde als een soort van waarschuwing.

Vanacht dus weer zo droom over hem, na een lange tijd.

Ik was ergens hij was daar ook samen met zijn vriendin, ze zaten achter me aan waarom weet ik niet. Ze zeiden dat ik hun met rust moest laten maar dat deed ik al. Hun zaten achter mij aan ik niet achter hun.
Op een gegeven moment was het best wel eng want hij liep met een pistool achter me aan en was heel kwaad hij wilde me wat aan doen, ik rende en was heel erg bang.
Ik zag hem hij werd steeds anders hij vervormde zijn gezicht, net of er enge/slechte geesten in hem zaten.

Toen werd ik weer wakker, met hartkloppingen.


13
Overige onderwerpen / Gefeliciteerd Wendy :D
« Gepost op: maart 18, 2009, 05:15:19 pm »
Wendy Gefeliciteerd vandaag met je verjaardag :P
Hoop dat je een leuke dag hebt vandaag.

Liefss xx

[Verwijderd door ouderdom]

14
Spirituele kennis / Een Zielsvriend
« Gepost op: februari 18, 2009, 02:44:09 pm »

Als je spiritueel bezig bent en je ontwikkeld verlang je misschien ook meer naar mensen, vrienden waamee je op zielsniveau meer contact kan hebben.
Je wil wellicht nieuwe vrienden en dierbaren aantrekken die openstaan voor jouw liefde en die passen bij jou nieuwe niveau van liefde.
Je wilt wellicht mensen in je leven met wie je op een diep niveau verbonden bent, een gezamelijk pad en doel deelt en met wie je een zielsrelatie kunt opbouwen. Een zielsvriend.

De meeste mensen hebben meer dan 1 zielsvriend. Je hebt wellicht al verschillende  zielvrienden-relaties met vrienden en beminden. Een zielsvriend kan verschijnen in de vorm van een levenspartner, dierbare vriend, kind of minnaar. Een zielsvriend kan iemand zijn waarmee je een spiritueel pad deelt, een gezamelijk werk in de wereld. Het kan iemand zijn wiens groei je begleid zoals een kind.

Je zielsvriend kan iemand zijn die bij jou is gekomen om bepaalde lessen te leren. Het kan ook iemand zijn die is gekomen om een bijdrage te leveren aan je spirituele groei door je meer van jezelf te laten zien en je manieren aan te bieden om je hart meer te openen.

Een zielsvriend kan iemand zijn die met je verbonden is vanuit andere levens en met wie je een al goed ontwikkelde relatie uit een vorig leven voortzet.
Het kan ook je eerste relatie samen op aarde zijn.

Het contact met je zielsvriend is heel erg sterk, vaak voel je dingen van elkaar aan van te voren zonder woorden daarvoor te gebruiken.
Telepathie speelt ook een grote rol.

Uit het boek liefde van die ziel van Sanaya Roman

15
Spirituele kennis / Je weet wanneer je op het juiste pad bent.
« Gepost op: februari 18, 2009, 01:42:23 pm »
Je weet wanneer je op het juiste pad bent.
Deuren open zich voor je, mensen verschijnen, er is een samenloop van omstandigheden. Je energie lijkt moeiteloos te stromen alles lijkt vanzelf te gaan. Het voelt goed het voelt fijn en mooi.

Als je niet op de weg bent van je hogere zelf, dan lijkt het of je met lood in je schoenen loopt en alsof niets werkt. Alles zit tegen, je loopt steeds tegen dingen aan die niet lijken te lukken. Je energie verminderd heel erg, je bent erg moe.

Als je je pad volgt en je energie stroomt, dan verloopt je leven meestal gemakkelijk en goed. Dit betekent niet dat je geen hindernissen zult tegenkomen. De uitdaging voor jou is om erachter te komen of hindernissen betekenen dat je je pad misschien moet herzien en misschien een ander moet zoeken, of dat ze er zijn om eigenschappen als bijv doorzettingsvermogen en geduld te ontwikkelen.

Een manier om je te vertellen of een tegenslag slechts een deel van je groeiproces is of dat je een ander pad moet zien te vinden is te kijken naar wat je wilt bereiken. Als je een gevoel van vreugde voelt van wat je wilt bereiken en het pad waar je op bent, voelt de obstakel niet als iets heel ergs, en zie je een kans om erdoor heen te komen.
Als je je blijft richten op wat je wilt bereiken en op gepaste wijze in actie komt, zal het obstakel waarschijnlijk vanzelf verdwijnen.
Als het bezig zijn met het probleem een grote strijd is, dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat er een betere manier is om je doel te bereiken.

Vaak leiden die omstandigheden die jij als een hindernis ziet, je in een andere richting, die ook beter blijkt te zijn.
Hindernissen kunnen er ook zijn om je te beschermen, om je te behoeden voor voortijdige acties, of om je aandacht te richten op iets wat je ontgaan was.


Gedeeltelijk uit het boek Overvloed van Sanaya Roman

Pagina's: [1] 2 3 4 5 6

Pagina opgebouwd in 0.306 seconden met 21 queries.