Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Eni

Pagina's: [1] 2
1
Levensvragen / Stress
« Gepost op: februari 17, 2013, 08:37:09 am »
Soms lijkt het dat ik zoveel binnenkrijg dat ik helemaal gestrest ben.

Ik weet niet wat ik kan doen om te ontstressen.
Ik werk 4 dagen en in de zomermaanden ook nog thuis op onze minicamping/kampeerboerderij. Dit is best heftig maar minder werken is nu nog geen optie (ivm crisis etc.)

Een dag niks "hoeven/moeten" doen helpt vaak wel even.

Maar als er dan plots weer ergens iets moet gebeuren of ik moet ergens heen begint t weer.
Het is net of ik mezelf voorbij loop op die momenten. En dan kan ik t niet meer aan allemaal en wordt emotioneel.

Iemand tips om het te voorkomen of wat te doen als t zover is?!

2
Paranormaal Algemeen / Pijn van andere voelen
« Gepost op: november 12, 2012, 07:20:48 pm »
Oke een vraag en hoop dat iemand me verder kan helpen..

Ik kom er dus achter dat ik pijn van andere voel (buikpijn hoofdpijn en noem maar op). Ik heb dit in het verleden al verschillende keren meegemaakt met oa mijn zusje. Ook laatst nog met mijn vriend, als ik me concentreerde kon ik zeg maar met hem meevoelen. altijd mensen die dicht bij me staan.

Maar nu had ik het laatst ook al met mijn collega die had hoofdpijn op een gegeven moment had ik het ook en kwam ik er niet van af, heel irritant toen ik aan haar vroeg of ze nog hoofdpijn had, was het bij haar aan het minderen terwijl het bij mij erger werd. ik wees de plek aan en dat was precies hetzelfde plekje als bij haar..

Nu is mijn hoofd extra gevoelig (vaak migraine gehad en dankzij magnetiseur ervan afgekomen maar nog steeds zwak punt)Vroeg me dus af kun je pijnen van andere overnemen? en hoe sluit je je ervoor af?? Er is me een aantal keer verteld door mensen dat ik en mijn moeder zouden kunnen magnetiseren, heb alleen geen idee hoe dit te doen.. heeft dit dan met elkaar te maken??


Het zijn nu meerdere vragen haha maar hoop dat iemand een antwoord heeft of me iig verder op weg kan helpen..

3
Droombetekenissen / Levend begraven worden
« Gepost op: februari 09, 2011, 06:53:01 am »
vanacht droomde ik:

ik was samen met mn vriend ergens op vakantie, en die probeerde op een of andere manier van mij af te komen.. Hij probeerde me levend te begraven (op het strand). De eerste keer zat ik in een soort rugzak half in het zand dus daar kwam ik wel uit. Toen waren we weer thuis en je snapt dat dat niet zo lekker liep toen tussen ons. Ik sloot me steeds vlug op in de badkamer (want hij wilde me niet alleen laten, bang dat ik vlug ontsnapte ofzo)

op de badkamer maakte ik met iemand anders (geen idee wie) een plan voor de volgende keer, want over een week gingen we weer op vakantie en ik was bang dat ik niet meer terug zou komen!
Diegene was al eens daar geweest en wist dat er op dat strand ergens een ondergrondse kelder was met airco en dacht dat ik daar werd gedropt!
uiteindelijk bleek dit ook het geval te zijn waardoor ik werd gered door degene waarmee ik mijn plan had gemaakt!

ik zou graag willen weten wat het betekend! ik heb zelf al gezocht op internet maar kon niet echt duidelijk wat vinden.. want ik was dus telkens niet dood als ik werd begraven en het was ook niet vrijwillig, mijn vriend wilde me begraven..

ben benieuwd of iemand mij kan helpen
xx

4
Paranormaal Algemeen / gedachte
« Gepost op: oktober 31, 2010, 02:49:42 pm »
Hoi iedereen,

vorige week was er een nieuw programma op tv: paranormale kinderen. mss dat iemand het heeft gezien?
In ieder geval daar was een jongen die communiceerde met zijn oma doormiddel van gedachtes, hij dacht iets in zijn hoofd en daarna kwam er ook een antwoord in gedachte in zijn hoofd.. Ook zag hij zijn oma zitten.

Nu heb ik zelf ook heel vaak dat mijn gedachten ergen naar toe gaan (vraag me soms ook af, waarom ik opeens over zoiets ga denken) en er voert zich ook vaak een heel gesprek in mijn hoofd om... Maarja nooit niet echt over nagedacht, dacht altijd dat het een soort van dingen op en rij zetten is, dat iedereen dat zo in zn hoofd doet?!

Het vervelende is dat ik niemand zie (als iemand die overleden is bijv.) dus vraag me wel af hoe dat zit.. praat k met een overledenen of praat ik in mezelf?

Iemand met dezelfde ervaring hier? en/of tips hoe ik er mee om moet gaan? en hoe weet ik (als het een overleden persoon is) wie dit is enz.?

xx

5
Droombetekenissen / Onrustig "slapen"
« Gepost op: juni 03, 2010, 06:42:50 am »
Het valt me op dat de laatste tijd als ik bij mijn vriend slaap (en dan vooral zondag op maandag) niet goed slaap, ik heb de meest rare dromen die ik me niet kan herrineren als ik wakker wordt.
Ook lijkt het alsof ik niet echt slaap maar gewoon wakker ben en meer in een soort ruststand ben ofzo..

Weet iemand wat dit kan betekenen of kan zijn.


Punten die er mss mee te maken kunnen hebben:
Bij mij thuis droom ik ook altijd maar lig ik er niet wakker van. Heb thuis sinds december een dromenvanger van mn vriend gehad omdat ik daarvoor ook altijd raar en onrustige droomde. Ik had daar niet aan gedacht tot een collega van mij daar iets over zei.

Ook heb ik bij mijn vriend thuis al eens beelde van mensen en hun huis van vroeger doorgekregen
6
Droombetekenissen / Veel enge dromen en moe wakker worden...
« Gepost op: januari 08, 2010, 06:40:49 am »
Beste iedereen,

De laatste paar dagen droom ik erg veel en wordt ik sochtends moe wakker, vaak word ik ook midden in de nacht nog een paar keer wakker.

De meeste dromen gaan over achterna gezeten worden, ik ben dan uiteindelijk op de vlucht en iedereen (echt hele grote groepen mensen) proberen mij dan te pakken te krijgen. Er zijn soms wel 2/3 bekenden van mij bij die mee vluchten maar uiteindelijk moeten ze toch mij hebben.

Ik probeer ze ff uit te typen voor zover ik ze nog weet, maar nu heb ik daar nog even geen tijd voor (moet naar mn werk toe)

Maar als toevallig iemand hier een idee over heeft mag die dat natuurlijk graag hier onder plaatsen.

xx

7
Levensvragen / Zwaar gevoel
« Gepost op: november 27, 2009, 04:43:20 pm »
Hoi Iedereen,

Ik wil jullie even iets voorleggen wat mij als klein kind heel vaak gebeurden..

Toen ik jonger was (wat ik me herinner zat ik toen op de basisschool dus van een jaar of 5 tot 8 denk ik). Ik ging dan vaak in het bed van mijn ouders liggen op mijn rug en keek dan naar het plafond (houten schrootjes plafond) meestal begon het dat ik mn ogen sloot en ik allerlei kleuren voorbij zag komen en zag bewegen - het leek een beetje op wat je ziet als je door een caleidoscoop kijkt -  Als ik mn ogen opendeed zag ik de plafond schrootjes bewegen dit ging steeds sneller ze maakte een soort van schommelende beweging van links naar rechts.. En daarna begon ik me heel zwaar te voelen vooral voor mn voeten/benen en handen/armen.. alsof die opeens heel veel kilo zwaarder waren, het voeld dan ook echt of ze ook dikker zijn zeg maar ookal is dat helemaal niet..

In die leeftijd had ik dat heeeel erg vaak, ik ging ook vaak daarom op bed liggen omdat ik die kleurtjes en bewegingen van het plafond zo leuk vond! Nu lag ik hier laatst op de bank (ook op mn rug) mn gedachten waren even weg en mn armen werden ook weer zo heel zwaar-hetzelfde gevoel als toen ik jonger was..

Iemand een idee hoe dit komt? Of iemand die dit ook heeft-of heeft meegemaakt?
Nu had ik het pas weer toen ik echt met mn gedachten weg was en nergens aan dacht..


xx

8
Paranormaal Algemeen / aurafoto
« Gepost op: september 26, 2009, 04:28:25 pm »
hey ik ben vandaag naar paraview beurs geweest en een aurafoto laten maken..

na de foto was gemaakt heeft mijn moeder meteen foto van mij gemaakt (wel op andere plaats omdat we natuurlijk daar niet konden blijven zitten, maar was maar 2 stoelen erlangs)

ik zal ze allebei toevoegen en ben benieuwd naar jullie reacties of mijn aura gelijk is op beide foto's.
ik kreeg daarna nog een reading die een vrouw zelf gaf, bedoeling was adh van de foto maar daar keek ze niet echt heel erg naar volges mij, maar wat ze zei klopte naar mijn idee erg goed.

xx

gewone foto ik


aurafoto links mama, rechts ik

9
Levensvragen / Geroezemoes en drukte
« Gepost op: september 02, 2009, 08:38:38 am »
Hey iedereen

Alweer ff geleden dat ik hier wat heb gepost..

Vroeg me af of jullie hier ook last van hebben. Ik kan nl. zolang als ik me herriner niet tegen om in drukke ruimtes te zijn waar iedereen door elkaar aan het praten is. Dat geroezemoes (weet niet of het een nl.woord is) dat je overal een beetje van hoort maar je eigenlijk niks kan volgen van alle groepjes mensen die gesprekken voeren..

Ik kan me dan ook nooit concentreren op het gesprek van het groepje waar ik bij zit.. Voel me dan altijd soort van duizelig en niet aanwezig. Toen ik een jaar of 8 was viel ik dan ook wel eens flauw (vaak op vakantie bij zwembaden/speeltuinen enz.)

Nu had ik laatst een koffietafel en daar was dat ook (en zo druk was het niet eens 40 mensen ofzo) voelde me duizelig en kon het gesprek niet meer volgen, vervolgens kreeg ik migraine (met lichtflitsen/vlekken) wat ik sinds middelbareschool(8jaar terug) niet meer heb gehad met die flitsen en vlekken. En op middelbareschool was het ook altijd zo'n geroezemoes...

En afgelopen maandag op het werk hadden we VMdag (waar heel de regio VM bij was) dus je raad het hardstikke druk, vooral met binnenkomst als iedereen los van elkaar aan het kletsen is :S.. als er 1 iemand aan het woord is heb ik er niet zo last van (al kan ik me dan nog moeilijk concentreren op wat er gezegd wordt) maar dan heb ik niet de duizeligheid enzo erbij..


Herkenbaar voor iemand??
10
Paranormaal Algemeen / Waar komt dit vandaan/
« Gepost op: juni 09, 2009, 02:40:28 pm »
Hey Iedereen

Eigenlijk denk ik het antwoord te weten, maar toch wil ik het even aan jullie voorleggen..

Heb al eens van verschillende mensen te horen gekregen dat ik (ooit) wellicht geesten zou kunnen zien. Nou weet ik dat ik een keer een kat entiteit heb gezien, maar dit was nadat ik wakker werd het was beetje vaag omdat ik niet echt zeker wist of ik nu wakker was of niet..

Heb altijd alwel gevoel gehad dat er iemand langs me staat als ik ga slapen (dit had ik al als klein kind in ons vorige huis en in dit huis ook heel vaak) lijkt dan of er -als ik lig- rechts langs/achter me iemand staat. heb nooit gekeken eigenlijk omdat ik het eng idee vind.


Nu had ik laatst toen ik bij mn vriend sliep dat ik gevoel had dat er een erg lange man langs het bed stond, hij keek naar de hond (de hond sliep toen langs het bed, hadden net tehoren gekregen dat hij tumoren in zn poot heeft en niet lang meer heeft waarschijnlijk) ik ben toen heel stil met mn hoofd onder de dekens gaan liggen en heb de hele nacht niet durven daar onder uit te komen, had het gevoel dat hij iets bij de hond wilde doen of wilde meenemen ofzo..

Heb ook steeds vaker bij mn vriend thuis dat ik opeens beelden doorkrijg, weet niet of ik dat al eens had getypt hier, heb eens een gezicht van oudere man gezien en een huis (later bleek dat dat huis te zijn) enz. meeste allemaal wanneer ik gwoon mn ogen open heb, ook vaak wanneer ik bijna in slaap val... En daardoor vind ik het lastig te achterhalen of het echt is ofdat ik het me heb ingebeeld/gedroomd..

Wat denken jullie11
Droombetekenissen / Droom van vannacht
« Gepost op: mei 06, 2009, 10:31:27 am »
Vanochtend eigenlijk had ik weer gedroomd..

Het was een fijne droom, maar van andere kant snapte ik hem niet helemaal en vond ik hem toch minder leuk :( Het voelde niet als een gewone droom, het werd me sterk duidelijk gemaakt dat het om het gevoel ging wat ik in de droom had.. Ook de mensen die in mn droom mn vrienden waren had ik nooit eerder gezien.. En ook was het beeld wat onduidelijk (ik zou de gezichten niet meer kunnen herkennen)

Ik zal hem even vertellen:

we waren op het paleis, er werden daar vriendschappelijke voetbalwedstrijdjes gehouden. Het was erg gezellig. De prins deed mee voetballen. Ik was samen met mijn vriend (die daar Justin heette blijkbaar) en nog wat andere mensen (ik herkende er geen een van uit mn dagelijks leven). De Prins had gevoetbalt met een meisje het meisje stond in de goal mijn vriend en zijn vrienden stonden er achter en ik stond er een stukje vandaan.. De wedstrijd was afgelopen en het meisje ging mijn kant op.. De prins richting de jongens..

Op een gegeven moment stelde hij zich aan me voor en vroeg hoe ik heette.. Ik gaf hem een hand en zei Sabine, maar hij wilde ook mn achternaam weten dus zei ik mijn volledige naam. De hele tijd hield hij mijn hand vast, dus ik vroeg of ik die terug mocht! Toen stelde hij me voor aan een vriend van hem. Die ik ook een hand gaf en mn naam zei. (hoe de prins en zijn vriend heette weet ik niet). Toen ging de prins met me praatte het was erg gezellig.. weer hield hij de hele tijd mijn hand vast, dat vond ik niet erg want ik vond hem erg aantrekkelijk en voelde me sterk tot hem aangetrokken. Hij vroeg me of ik bij hem wilde blijven, ik zei dat ik dat wel wilde. waarop hij antwoorden dat hij dan wel eerst verliefd op me moest zijn.
Hij gaf me ondertussen een paar keer een kus op me wang.. en probeerde steeds wat lager te gaan totdat hij stiekem een stukje van me mond mee kuste.

Ik fluiterde in zijn oor dat Justin (die ook al met hem had gevoetbald) mijn vriend was. Ik moest op dat moment even goed nadenken hoe mijn vriend ookal weer heette echt heel raar.. Toen vroeg de prins of ik een stukje met hem wilde wandelen in de paleistuin. Dat deed ik.. Buiten het zicht van mn vriend ging hij weer mn wang kussen. Ik deed niks terug, maar vond het niet erg dat hij dat bij me deed.. Al snel liepen we weer terug en echt net in het zicht van mn vriend (we stonden in een soort gang die bij mijn vriend stopte)kuste hij me weer op me wang en mond.

Toen liep hij weg naar rechts en ik liep naar me vriend toe naar links. Hij had gezien wat er was gebeurt en vroeg me waarom en of het gezellig was. Hij was kwaad. Ik wist niks tegen hem te zeggen ik stond daar maar een beetje te staan. En toen was de droom afgelopenHet gevoel in de droom was erg fijn.. Maar op het einde toen mijn vriend (die in de droom iemand anders was als me echte vriend) boos werd vond ik het niet meer fijn. voelde me erg schuldig alhoewel ik zelf niks had gedaan.. Maar liet het wel toe wat de prins deed. Ik wil in het echte leven en in mn droom mijn vriend niet bedriegen.. dus was er wel een beetje van geschrokken toen ik weer wakker werd.

ben benieuwd hoe iemand van jullie deze droom zou omschrijven/uitleggen

12
Droombetekenissen / Oma en Opa
« Gepost op: april 09, 2009, 06:58:48 am »
Ik lag vanacht in bed te slapen (duh) toen mn zusje opeens midden in de nacht naar me toe kwam dat ze wat hoorde en vroeg of ze bij mij op me kamer mocht blijven. (dat mocht van mij)

Toen begon ik te dromen dat ook ik van alles hoorde, en toen zagen we (ik en mn zusje) van alles bewegen planken die ergens vanaf waren en naar ons toe kwamen geschoven. we waren best bang! En ik riep wie het was en dat ze moesten ophouden. Toen zagen we opeens in de hoek van de kamer een oude vrouw(voeten einde bed ong.) ik herkende haar eerst niet maar het bleek mn oma te zijn (oma vd wouw) we hadden even met haar gepraat en toen kwam ook mn opa te voorschijn (opa vd wouw).

Op een gegeven moment kwamen ons pap en ons mam naar boven om te vragen wat er was en hun konden opa en oma niet zien (liepen er zelfs dwars doorheen, dat was op de overloop) Wat daarna gebeurde kan ik me niet meer echt herinneren, maar we hebben even met hun gepraat (helaas kan ik me ook niet meer herinneren wat er werd gezegd :()Ik heb vanacht slecht geslapen telkens werd ik weer (half) wakker..
En vraag aan Wendy of jij ook zoiets hebt gedroomd? Je was wel aan het praten in je slaap ;-)

xx

13
Droombetekenissen / Plaatsen die steeds terug keren
« Gepost op: maart 23, 2009, 11:00:10 am »
Hey iedereen!

Vanacht had ik weer gedroomd over vanalles..
Maar ook kwam er een stukje in mn droom waar ik al heel lang niet meer aan had gedacht. Het is een soort winkelcentrumpje met winkeltjes alleen op beganegrond dus laag gebouw wat omringd is met hoge gebouwen (maar die zijn niet zichtbaar in mn droom, maar weet dat het er om heen grote hoge gebouwen zijn) Het is er altijd stil en verlaten en ik krijg er altijd een beetje verwaarloosd gevoel bij.. Ik heb al vaker gedroomd dat ik daar was, soms alleen en soms met andere..

Vanacht was ik daar weer samen met mn vriend en nog 2 andere bekenden we waren er nog nooit geweest, maar ik kon ze precies vertellen hoe we moesten lopen. (Als ik er nu over nadenk neem ik daar volges mij altijd dezelfde weg doorheen). Toen we erdoorheen waren kwamen we in een hele drukke straat wat me aan time sqaure deed denken (dit is ook een paar eerdere dromen zo geweest, eerst winkelcentrumpje en dan die drukke straat met super hoge gebouwen, maar niet elke keer)

De andere 2 bekenden gingen weer naar huis (na 1 weekend) en ik en Rene bleven ik wilde daar blijven en gaan wonen/werken (in new york) ik kon zo aan werk komen omdat ik in styling/mode zit maar voor rene werd het moeilijk hij spreekt geen engels en is vrachtwagen chauffeur. ik voelde me er echt thuis toen ik daar was, maar Rene niet en toen hield de droom op.


Andere keren dat ik dat droom heb ik vaak ook eerst het winkelcentrumpje en dan die drukke straat of andersom.. het is telkens net een beetje anders maar de gebouwen en vooral dat winkelcentrum is steeds hetzelfde.

Iemand een idee of dit iets betekend? En hoe het komt dat ik dit vaker droom en me dat winkelcentrum en de weg zo goed kan herinneren net of ik er al zo vaak ben geweest maar telkens in mn droom is het weer de eerste keer (sorry, beetje moeilijk uitgelegd)

xx14
Spirituele kennis / Astrologie
« Gepost op: maart 09, 2009, 06:55:52 pm »
Ik zag dat hier nog geen topic over was, en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik lees wel eens mijn horoscoop/sterrebeeld (niet in tijdschrift of krant wat die zijn naar mijn idee altijd onzin) maar wel geregeld op internetsite's die erover gaan, ik ben boogschutter en wat er staat beschreven over de boogschutter klopt ook goed bij wie ik ben (behalve het in de belangstelling staan wat minder, dat doe ik alleen in ons eigen gezin waar ik me fijn voel).

Klopt dat bij jullie ook? Of heb je zo het idee dat dat op iedereen van toepassing zou kunnen zijn? Ik ben benieuwd..

xx

Hieronder wat site's die ik heb bekeken (ze zijn gelinkt naar de boogschutter maar anders kreeg je bijna bij alle eerst een beginpagina met wat anders, vanuit hier kunje gewoon op je eigen sterrebeeld klikken)

Geboortehoroscoop
http://www.jouwhoroscoop.nl/website/index.php?sign=Boogschutter&type=birth

http://newage.rubriek.nl/spiritueel/boogschutter.asp

http://www.spirituele-wereld.nl/astrologie/boogschutter.html

http://www.astroboot.com/sterrenbeeld-boogschutter.html
15
Levensvragen / Het gevoel iemand te moeten helpen..
« Gepost op: februari 26, 2009, 09:40:57 pm »
Hebben jullie wel eens het gevoel bij iemand dat je die persoon ergens mee moet helpen?

Heb dat best vaak, alleen word ik me daar de laatste tijd steeds meer van bewust (voorheen alleen achteraf). Maar soms weet ik niet hoe ik degene moet helpen.. Weet bijna altijd wel waar degene mee geholpen "moet" worden, maar hoe?

En het is ook niet zo dat de personen heel erg dicht bij mij staan dus is het vaak moeilijk om de juiste woorden te zoeken, en kun je niet altijd meteen zeggen wat je wil zeggen.. En vaak is het iets persoonlijk over het karakter/hoe degene zich gedraagt/gevoelens van die gene.
Vind het beetje moeilijk omdat echt een probleem te noemen maar wist even niet hoe anders. Ik weet gewoon van sommige mensen dat als ze bijv. anders denken over zichzelf of de manier waarop ze leven dat dat voor hun zoveel makkelijker wordt!

Herkennen jullie dit? En wat doen jullie in zo'n situatie? Laat je het zn beloop of probeer je er subtiel iets over te zeggen? Soms denk ik als ik er iets van zal gaan zeggen dat die ander me me mss een betweter vind :S Maar heb soms zo sterk dat gevoel dat ik soms niet weet wat ik er mee moet

Pagina's: [1] 2

Pagina opgebouwd in 0.083 seconden met 20 queries.