Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - wouw

Pagina's: [1]
1
Spirituele kennis / Handlezen
« Gepost op: februari 21, 2009, 12:30:23 pm »
hier een website die ik vond

http://newage.rubriek.nl/spiritueel/handlezen.asp

je kunt je eigen hand aflezen (de belangrijkste lijnen).

2
Droombetekenissen / mijn dromen
« Gepost op: februari 12, 2009, 12:43:28 pm »
ik kan mij dromen van heel lang geleden nog goed herrineren, en ik heb het gevoel alsof ze nu ook nog van belang zijn.

droom 1

Mexico??

Ik zat met een paar mensen (weet niet wie, en zag ze ook niet maar wist dat ik met paar andere was) in een luchtballon  . En we kwamen terrecht in Zuid-Mexico aan de kust (Ik weet niet waarom ik aan Mexico denk, maar ik weet het gewoon zeker).
Er stonden nergens huizen, gebouwen of hutjes. Het was echt een natuurgebied. Er lagen een heleboel zeehonden aan de kust. We liepen verder door het gras.
Ik wist precies waar je niet moest lopen, omdat het gevaarlijk kon zijn (enge beesten). Het kwam zoooww bekent voor :rolleyes: ! De leeuwen die daar liepen kon ik trouwends aaien, en gingen met mij mee.
Daarna kwamen we op een weggetje uit. Waar een hotelletje stond, het stelde niet veel voor.. echt een -5 sterren hotel (krot). Ik ging daar naar binnen. En was ineens alleen, de rest was ineens weg. Ik hoorde een geluid dus ging weer naar buiten toe. Daar zag ik een indiaan  . Hij was aan het jagen. Ik had niet veel met hem gepraat, alleen dat het zielig voor de dieren was om erop te jagen. Ik ging met het gewonde beest terug naar het hotel, daar was ineens mijn vader, moeder & zus. Ik ging het dier verzorgen. Ineens was ik bij een hele grote gevaarlijke rivier, waar wat hyena's op stenen zaten. Ze konden nergens heen want het was een wilde rivier.
toen was mijn droom ineens afgelopen. 


Het rare hiervan vind ik dat de plek mij ZO bekent voor kwam!!!
Ook is het raar dat ik geen personen zag, maar alleen de dieren. Ik wist/voelde gewoon dat er in het begin mensen bij me waren en dat het een indiaan was.

Het is mij opgevallen dat ik veel contact met verschillende dieren had.

Ben benieuwd of iemand hier iets over kan vertellen.


2 dromen waar een half jaar tijd tussen zat, maar in volgensmij hetzelfde betekenen..

1ste droom:
ik had gedroomd dat de wereld verging! Ik was op het strand en er was GEEN zon! de zon was onder gegaan! iedereen was in paniek, en rende weg. ik wist niet waarom, maar ik probeerde ook weg te vluchten (voor het onbekende).. ik kon me niet meer bewegen, iemand kwam naar me toe en vertelde mij dat het geen zin had om weg te vluchten want de wereld zou toch dood gaan. Ik was trouwens niet in NL.. de lucht was helemaal rood met paars. er vlogen vele helicopters heel laag..

2de droom:
Ik was niet in NL, eerst was alles overstroomd!! Daarna liep ik het strand op en zag ik dat de zon onder ging, net alsof de zon explodeerde. Beetje vreemd, maar in ieder geval hier zou de wereld ook vergaan. De helft van de mensen was in paniek, de andere helft deed niets!

de gelijkenissen tussen beide dromen:
- ik was in het buiteland
- de zon ging onder (verging)
- strand
- mensen in paniek
- natuur verschijnsel, en dit niet kunnen voorkomen..


* Ook moet ik erbij vertellen dat ik afgelopen zomer (na dat ik dit droomde) iets in turkije heb meegemaakt.
ik was langs het strand, en de zee was heel erg wild,, ik had de zee hier nog nooit zo wild gezien.
toen midden in de nacht vloog er een vuurbal door het helal (van links helemaal naar rechts). die vervolgens explodeerde boven de zee..
de hele lucht werd rood verlicht en het was een harde klap. iedereen rende naar het strand toe..
gelijk werd ik herrinerd aan mijn dromen..

ik denk dat dit een meteoriet was..,

3
Paranormaal Algemeen / Magnetiseren
« Gepost op: februari 02, 2009, 06:22:23 pm »
Magnetiseren neemt binnen de paranormale geneeswijzen een zeer belangrijke plaats in. Magnetiseren werd ooit door Mesmer omschreven als “via de handen een magnetisch fluidum in het lichaam van de client laten stromen”. Dit ter bevordering van het geestelijk, lichamelijk en emotionele welzijn van de behandelde.

Wat gebeurt er tijdens het magnetiseren

Een mens is opgebouwd uit energie. Door allerlei oorzaken kunnen de energiestromen geblokkeerd raken. Magnetiseren is een behandeling die bestaat uit handoplegging met strijkbewegingen. Hierbij worden bepaalde plaatsen met energie ingestraald, die vervolgens door strijkbewegingen worden verdeeld over het lichaam. Door plaatsen met een te kort aan energie in te stralen  en daar waar te veel energie aanwezig is, deze weg te nemen ontstaat er een toestand van evenwicht. Dit evenwicht leidt  veelal tot een algehele verbetering van de gezondheid. De behandelingen werken over het algemeen ontspannend en helend. De energiehuishouding wordt in balans gebracht.

De behandeling is uiterst effectief bij allerhande spanningsklachten en kan ook goed worden ingezet bij pijnbestrijding. Het genezings proces kan aanzienlijk ondersteund en versneld worden. Bij hoofdpijnen, pijnlijke spieren, gewrichten, muisarm, verstuikingen, sportblessures, spanningen, oververmoeidheid en stress zijn de klachten vaak te verhelpen door middel van magnetiseren

http://www.gerritprinsmedium.nl/magnetiseren.htm

4
Paranormaal Algemeen / Automatisch schrift
« Gepost op: februari 02, 2009, 06:15:15 pm »
Ieder mens wordt geholpen door een aantal gidsen. Deze gidsen helpen je bij alles wat je doet. Het is prettig als je weet wie dat zijn. Je kan de gidsen onderverdelen in geesten, begeleiders en/of beschermengelen. Ook een overledene kan als gids voor jou aan het werk zijn.  Iedereen heeft dus een of meerdere gidsen, waarvan er een is die zich meer op de voorgrond stelt en dat is dan de hoofdgids.

Het gebeurt nog wel eens dat je ineens een besluit neemt dat niet logisch is, bv je neemt een andere afslag als je gewend bent op de snelweg en je weet eigenlijk niet waarom. Later hoor je dan dat bij de afslag, die je altijd neemt, een ongeluk is gebeurd. Reken er dan maar op dat een van je gidsen aan het werk is geweest. Iedereen kan zich wel een situatie herinneren dat zoiets is gebeurd.

 
Er bestaan diverse mogelijkheden om met je gids(en) in contact te komen. Een van deze methodes is het Automatisch schrift. Het medium (of Channel) vraagt dan aan de gids of hij/zij voor je wil schrijven. Dan begint het medium te schrijven, gestuurd door de gids. Vaak gaat dit zo snel dat het medium geen idee heeft wat hij/zij schrijft en moet er nagelezen worden wat er op papier is gekomen. Omdat er meerdere gidsen om je heen zijn kan er een liefdevolle boodschap komen of een bericht van een overleden dierbare. Het is vooraf niet te zeggen wat er doorkomt. Het wordt altijd als positief en opbouwend ervaren. Wij kunnen vragen aan hen stellen waarop we dan ook antwoord krijgen. Maar zij schrijven niet in concrete bewoordingen, maar in onze gevoelsbeleving. Door deze berichten kan er best wel het een en ander in je leven veranderen. Als je niet de mogelijkheid hebt gehad afscheid te nemen bij het overlijden van een dierbare en je krijgt dan een boodschap, dan kan dat veel positieve invloed hebben. Ook kunnen wij hierdoor meer aan onszelf werken en daardoor prettiger in het leven komen te staan.


http://www.gerritprinsmedium.nl/automatisch%20schrift.htm

5
Kaartleggingen / Kaartlegging voor Wouw..,
« Gepost op: januari 26, 2009, 06:57:27 pm »
Wie zou voor mij een kaartlegging willen doen, als je tijd hebt??

6
Paranormaal Algemeen / energie voorwerp??
« Gepost op: januari 26, 2009, 04:45:10 pm »
Gisteren was ik tv aan het kijken, en ik wilde graag een programma zien wat mijn vriend niet wilde kijken.
Dus hij zat achterde computer. terwijl ik tv keek..

toen viel ik in slaap.. maar net voordat ik in een diepe slaap viel, voelde ik dat er een voorwerp naar mij toe werd gegooit (richting mijn gezicht).
ik werd wakker en dacht: 'Het zal wel, iemand wil me wakker houden omdat ik perse dit op tv wilde kijken'.
Toen zag ik dat mijn hondje naar me zat te kijken (die is te klein om op de bank te springen).
Het voorwerp was energie dus geen echt voorwerp.. het voelde aan als het speeltje van mijn hond.

Nu twijfel ik dat mijn hond zo contact met me probeerde te maken, of dat het iets anders was.. en de hond het zag.
İk voelde trouwens ook dat het voorwerp vanaf me hond richting mij gegooit werd..,

7
Paranormaal Algemeen / Vorige levens
« Gepost op: januari 25, 2009, 09:05:05 am »
Reďncarnatie

Het is mijn opgevallen dat mensen hier heel verschillend over denken..
Sommigen willen het niet eens weten, want ze denken 'het is toch al geweest en ik leef nu'.
Andere hebben weer het gevoel dat ze het belangrijk vinden om te weten wat er gebeurd is in hun vorige levens..
Zodat ze weten wat hun levenslessen zijn, ze krijgen meer rust in zichzelf, of ze willen weten of ze de persoon in dit huidige leven ookal eens ontmoet hebben in een van hun vorige levens.. en waarom?

İk ben benieuwd hoe jullie hier over denken..
Voor diegene die weet wat ze waren in hun vorige levens, hoe ben je erachter gekomen?? En wat heb je ervan geleerd?

8
Overige onderwerpen / apart weer
« Gepost op: januari 24, 2009, 07:29:05 am »
Gisteren was het hier wel heel apart weer (Turkije aan de Kust).

İn de ochtend begon het met een hele harde wind.. Dit was al gewaarschuwd op het nieuws.
Op tv zeiden ze dat het windkracht 11 was zeer zware storm/ orkaanachtig, met een wind van 110 km/u!!
Zo'n harde wind had ik nog nooit meegemaakt.

Maarja, toen in de middag lag de wind stil. De hele namiddag tot avond was er een hele rare lucht.
Het leek op mist alleen was dat niet grijzig/wit maar BRUİN!!! De hele lucht was bruin..
Op het nieuws was ook te zien dat hier vlakbij bruin geregend had.. best wel apart!

Wat ook heeeeeeeeeell raar was, was dat de zon BLAUW was ipv geel.
İk heb geen foto gemaakt, maar dat zal ik vandaag doen als het weer zo is..
wel heb ik een plaatje op internet gevonden wat er heel erg op leek.
Half jaar geleden,
De zee was heel wild, in de avond was de zee nog wilder dan overdag (had hem nog nooit zo wild gezien hier).
Toen in de nacht rond 12uur zaten we met alle collegas buiten bij elkaar.. toen zagen we een hele grote vuurbal in de lucht,
die vloog van links helemaal naar rechts toe en ontplofte uiteindelijk boven de zee, iedereen rende ineens naar het strand toe!
De ontploffing was heel groot, de hele lucht werd ineens rood verlicht!
İk denk dat dit misschien een meteoriet was geweest, maar weet het niet zeker..
Het was in ieder geval GEEN vallende ster. Want dat ziet er veel anders uit.

9
Stel jezelf voor / Wouw
« Gepost op: januari 20, 2009, 09:44:50 am »
heeeyy..

ik zal me even voorstellen.. ik gebruik de bijnaam wouw, en eni is mijn zus
ik weet dat ik over een groot aantal gaves bezit, en maak daar soms ook gebruik van, als het nodig is..

ook doe ik foto-lezen van mensen, maar ook van dieren..

ik ben trouwens een vrouw :)...

10
Paranormaal Algemeen / Uittreden
« Gepost op: januari 19, 2009, 03:06:24 pm »
Uittreden..

Als je uittreed verlaat je het lichaam.
Een uittreding kun je spontaan krijgen, maar je kan het ook zelf doen. Als je het zelf wil proberen moet je wel ervaring hebben, en weten wat je doet.

Spontaan uittreden doen de meeste slechts bij een ongeval, bijna-dood-ervaring of soms ook zonder dat er eigenlijk aanleiding toe is.
Deze vorm is wel de meest indrukwekkende omdat hij met geen haar verschilt met je dagdagelijkse ervaring, totdat je merkt dat je lichaam ergens anders ligt of je merkt dat je vanuit een standpunt waarneemt dat anders niet kan.
Je probeert de deur open te doen maar grijpt door de kruk.
Je gaat uit de weg voor iemand die langsloopt, maar hij niet, omdat hij je niet opmerkt en loopt half door je heen.
Een aantal dingen vind je vreemd maar je merkt het nog steeds niet direct echt wat er met je aan het gebeuren is.

Een uittreding kun je herkennen aan:

Voordat de uittreding plaatsvind:
- het horen van een zoemend of brommend geluid.
- Verlamming van het lichaam
- Trillen van het lichaam
- Je weet dat je ogen dicht zijn, maar toch kun je zien.
- Het gevoel alsof iemand je uit je lichaam trekt.

Tijdens de uittreding:
- gevoel van zweven, je kunt vliegen
- materiaal is geen opstakel en kunt hier gewoon doorheen.
- Als je bijvoorbeeld naar je hand kijkt, lijkt het alsof je het ziet maar het is er niet.
- Er is geen tijd.. Je weet niet hoelang het zich afspeelt. 5 minuten kan lijken op 1 uur, maar kan ook andersom.

Je hoeft niet alle genoemde punten te ervaren.

Bij een uittreding verlaat je het lichaam, maar je hebt er nog wel contact mee door middel van een zilvere koord. die zit aan de achterkant van je hoofd naar je lichaam toe.
Een (spontane) uittreding gebeurd meestal vlak voordat je in (diepe)-slaap valt, of net als je wakker wordt.

Ook kun je hier je ervaringen delen met elkaar..,
vond je het eng.. of voelde je jezelf rustig, zag je andere personen?
Twijfel je of je een uittreding had??

Voor diegene die al eens ervaring heeft gehad met een uittreding, en het bewust wil gaan proberen. kan ik wel een oefening sturen via een prive-bericht.
ik plaats de oefening liever niet in het openbaar, want je moet er zeker van zijn dat je het wilt, en dat je niet bang bent.
Ook moet je het heel goed uitvoeren, want soms kan het gevaarlijk zijn (zoals entiteiten die jou lichaam overnemen).

Dus ben je er echt zeker van dat je het bewust wil proberen en durft, laat mij dan weten waarom je dit zo graag wil. Dan zal ik je de oefening sturen.
Meestal kan ik via deze manier beter in contact komen met mijn gidsen, en ze een specifieke vraag stellen..

Maar ook als je zelf hier een oefening voor hebt, zou ik het graag willen weten :D..
Ook ben ik niet de enigste die hier ervaring en oefeningen voor heeft, dus je kan ook rondvragen op het forum..

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.075 seconden met 21 queries.