Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - rachke

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Re: gedachte
« Gepost op: november 02, 2010, 07:18:56 pm »
ik ben ook hoogsensitief en ik heb dat ook: ik heb nu geleerd om te zorgen voor tijd waar ik lekker alleen ben om tot rust te kkomen. en dat is dan thuis blijven, tv kijken of gewoon lekker liggen en/of mediteren.  dit jaar heb ik vaak thuis gezeten omdat ik 'ziek' was en eigenlijk was het zo. ik moest tot rust komen anders hield ik het niet vol.  en dan zei mijn coach dat ik me meer moest afsluiten zodat al die indrukken niet te diep komen te zitten.  en gelukkig maar want daardoor ben ik nu eindelijk weer bijna in mijn kracht. :-) stap per stap.

2
Other subjects / Re: Timetravel could be possible (film from 1929 with GSM)
« Gepost op: oktober 31, 2010, 09:47:01 am »
dit filmpje is ongelofelijk.  het was precies een man in vrouwenkledij en de manier waarop hij liep is niet echt zoals van de man voor hem.

een timetraveller lijkt me wel een verklaring.  we gebruiken maar een fractie van onze kennis en capaciteiten als mens, en ook van onze hersenen.   

3
Levensvragen / Re: verslaafd aan advies van anderen
« Gepost op: oktober 31, 2010, 09:31:05 am »
aha, dat betekent dus dat ik niet meer constant alert moet zijn en me verweren.  het is wel vermoeiend geweest, ik heb dus bereikt wat ik wou.  alleen merk ik dat voornamelijk familie daar nog niet echt goed mee kan omgaan. :-) ze zijn toch wel onwennig.

4
Levensvragen / Re: verslaafd aan advies van anderen
« Gepost op: oktober 30, 2010, 09:32:38 pm »
ja, ik heb anderhalf jaar geleden een cursusje(individueel) gehad met daarbij horend een aantal documenten. dus ik moet dat es terug ophalen.  Ik ben alleen wat bang om negativiteit aan te trekken als ik me de pendel ga werken.

ik vond de kaart die je trok iets moeilijk om te begrijpen.  Als ik me niet vergis zegt het me dat ik me niet altijd krachtig hoef op te stellen.  (ik heb dit moeten doen vorig jaar en dit jaar om erdoor te geraken of anders bleef ik gedomineerd door anderen).  en ik probeer mijn innerlijke vrede te vinden en te houden.  ik doe mijn best.


5
Levensvragen / Re: verslaafd aan advies van anderen
« Gepost op: oktober 29, 2010, 09:02:54 pm »
hey,

je zegt het op een zodanige manier dat het me echt ontnuchtert.  maar wel op een positieve manier. :-)

ik heb een pendel liggen en eergister terug uitgehaald.  een paar maanden geleden was ik begonnen met oefenen maar heb het toen opgegeven. maar eigenlijk zou ik best de draad terug kunnen opnemen.  kaarten leren leggen, dat is iets wat ik nog niet doe maar wel een goede tip.

6
Levensvragen / verslaafd aan advies van anderen
« Gepost op: oktober 26, 2010, 04:20:34 pm »
hey,

het is de eerste keer dat ik er mee naar 'buiten' kom: ik lijk verslaafd te zijn aan advies van anderen.  en als ik me slecht voel(ik ben ook hooggevoelig) dan grijp ik snel naar de telefoon om iemand te bellen.  En vaak is dat naar een 0903lijn (dus kostelijk!).  ik voel me achteraf beter want ik krijg dan meer zekerheid of rust.  het is enorm verminderd omdat ik aan mezelf werk maar toch verlies ik maandelijks 100 euro aan dergelijke dingen.  Ik weet het, dat zou niet mogen....

heeft iemand dezelfde ervaring?  wat kan ik doen? heeft iemand een tip??

7
Droombetekenissen / Re: droom: een huis vol mensen, ik kreeg ze maar niet weg
« Gepost op: oktober 26, 2010, 04:15:40 pm »
inderdaad :-)
Je doet me denken: ik besef nu pas dat ik al veel verder sta dan vroeger.  het lukt me blijkbaar steeds beter en beter.  maar ik kan nog veel beter doen.  het is dus echt oefenen,oefenen en nog es oefenen.

dank je voor detip: ik ben ook gaan kijken op je stukje over kunnen/willen mogen en moeten.

8
Droombetekenissen / Re: droom: een huis vol mensen, ik kreeg ze maar niet weg
« Gepost op: oktober 26, 2010, 09:24:07 am »
inderdaad. :-) en dan begin ik te piekeren of na te denken van hé, ik wil het wel zus of zo.  of van het is hem of haar weer gelukt.  die stuurt me met een kluitje in het riet.

9
Droombetekenissen / Re: droom: een huis vol mensen, ik kreeg ze maar niet weg
« Gepost op: oktober 25, 2010, 09:55:18 pm »
inderdaad, ik heb het laatste jaar veel neen gezegd waardoor ik iedereen op mijn dak kreeg.  ze speelden het hard omdat ik neen begon te zeggen: mijn expartner, mijn familie, ... maar toch heb ik het gevoel dat ze nog steeds controle uitoefenen. maar ik weet soms niet hoe ze macht of controle hebben over me.  soms vraag ik me af of mijn relatie niet stuk gelopen is omdat iedereen zonder dat ik het goed doorhad me manipuleerde.  hoe weet ik of iemand over me heen loopt?


10
Droombetekenissen / droom: een huis vol mensen, ik kreeg ze maar niet weg
« Gepost op: oktober 24, 2010, 01:33:39 pm »
hey,
vannacht had ik een vreemde droom.  ik zat in mijn huis (niet het huis dat ik nu heb).  ik liep rond, het zag er goed uit.  maar op een bepaald moment komen er heel wat mensen binnen.  ik zei: hé dat kan niet zomaar!  maar ze trokken zich niks aan van mij.  en gingen aan tafel zitten, praten met elkaar en doen hun ding.  ze nemen ook hapjes en zo.  vreemd vond ik dat.  dan zei ik: dit is mijn huis, jullie horen hier.  ik ga dit bespreken met de verhuurder.  dan zeggen ze: wij hadden een afspraak met de verhuurder en afspraak is afspraak.  ik zei: ik ben nu de huurder hier en daarmee uit.  maar ze bleven en ze liepen maar binnen en buiten.

het was vreemd ik probeerde ze weg te krijgen.  ik probeerde met hen te praten maar twas moeilijk.  en daarna weet ik  niet meer hoe het is afgelopen.

begrijpt iemand dit????

11
Levensvragen / Re: de gevolgen van de negativiteit van mensen
« Gepost op: augustus 22, 2010, 06:37:04 pm »
hey,

bedankt voor jullie tips.  Ik zal het boek zeker halen.  wat betreft de i ching kaart: ik zal dit proberen te volgen en inderdaad ziet mijn leven er momenteel uit zoals de kaart op dit moment aangeeft.  ik probeer zoveel mogelijk rustig te blijven ondanks de vele kritiek rondom mij.  het is inderdaad ook heel hectisch geweest. 

liefs,
Rachke

12
Levensvragen / Re: de gevolgen van de negativiteit van mensen
« Gepost op: augustus 18, 2010, 09:14:39 pm »
hey,

dank je voor jouw antwoord.  Het zou heel fijn zijn als je een i-ching kaart voor me zou trekken.   :)

Ik merk dat dat psychisch afval ook van anderen komt.  Gans dit weekend er mee gezeten.  Oef! Al ben ik blij dat ik het nu door heb.  Ik ga je tip nu meteen bekijken.

bedankt!

liefs,
Rachke

13
Levensvragen / de gevolgen van de negativiteit van mensen
« Gepost op: augustus 11, 2010, 01:29:30 pm »
dag lieve mensen,

Ik ben nieuw op dit forum.  Ik zal me eventjes voorstellen.  Ik ben Rachke, na een turbulente periode ben ik eindelijk gescheiden van mijn partner.  Sinds ik heb in mijn leven heb toegelaten, kom ik de ene negatieve situatie terecht na de andere.  Ik was het zo beu dat ik er komaf mee gemaakt heb.  Sindsdien gaat het bergop met vallen en opstaan.  :-) 

Nu heb ik ontdekt dat ik heel hoogsensitief ben en dus alles opzuig als een "spons".  En begrijp ik waarom veel dingen me overkomen zijn. 

Ik probeer me af te sluiten maar ik vraag me af hoe ik af kan geraken van de negativiteit die mijn partner bij me achtergelaten heeft: onzekerheid, geld verliezen en tekort, twijfelen aan mezelf, ... Nochtans heb ik het eigenlijk wel goed.  Heeft iemand hier ervaring mee?  Hoe breek je energetisch met jouw expartner?  Telkens ik hem hoor, krijg ik op een of andere manier zijn "psychisch afval" bij mij.

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.066 seconden met 23 queries.