Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Daantje1986

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Re: Orbs?
« Gepost op: mei 29, 2022, 08:49:15 pm »
Bedankt voor je snelle reactie :)
Mijn zoontje is vaak wel onrustig in zijn slaap voordat hij wakker wordt en dan bijnons komt en zegt dat hij de lichtjes ziet. Hij geeft ook aan dat hij ze eng vind en vraagt vaak of wij ze ook zien. Ik vind het lastig om erop te reageren omdat ik niet weet welke antwoorden voor hem het best zijn. Ik zeg wel elke keer tegen hem dat ik het ontzettend knap van hem vind dat hij het zo goed uit kan leggen aan ons. (Ons zoontje is 5) 1x gaf hij aan dat het veel donkere kleuren waren, zwart, donkerblauw etc. Betekent dat iets negatiefs? Of hoeft dat niet zo te zijn?
Liefs, DaniŽlle

2
Paranormaal Algemeen / Orbs?
« Gepost op: mei 29, 2022, 08:23:44 pm »
Hoihoi, ik ben DaniŽlle en nieuw op dit forum. Er is iets wat mij heel erg bezig houdt. Mijn vader is vorig jaar Augustus overleden. Nu sinds een aantal maanden is mijn zoontje 3x snachts bij me komen liggen en vertelde hij dat hij allemaal "lichtbolletjes" ziet. Nu heb ik mij laten vertellen dat het orbs zijn. Afgelopen nacht kwam mijn zoontje weer bij ons en zei hij dat hij ze in onze slaapkamer zag en bij mij op de deken ter hoogte van mijn rug. Hij zegt dat ze allemaal verschillende kleuren hebben. Rood, geel, groen, blauw.. zou dit iets te maken kunnen hebben met mijn vader? Mijn zoontje zegt ook dat ze weg zijn als papa en mama wakker zijn, maar als wij slapen dat ze er dan wel weer zijn. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Groetjes DaniŽlle  :)

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.114 seconden met 24 queries.