Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Miniou82

Pagina's: [1]
1
Spirituele kennis / Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 09, 2022, 09:40:07 pm »
Bedankt voor alle informatie en uw snelle reactie. Dat doet ons goed. Ik ben aan het kijken naar regressietherapeuten. Een mevrouw die oa regressietherapeut is voelt goed aan. Mensen die ons voor zijn gegaan spreken ook vol lof over haar. Ze woont/werkt heel toevallig in het dorp waar wij beide zijn opgegroeid en op school hebben gezeten ;D

Nogmaals mijn dank en wie weet spreek ik u nog voor iets heel anders. Uiteraard blijf ik de site volgen en de
verhalen van anderen lezen.

Groetjes van Manon

2
Spirituele kennis / Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 09, 2022, 06:35:03 pm »
Heel erg bedankt voor uw uiteg. We hebben het gisteren laat goed doorgenomen.
Waarschijnlijk gisteren weer een gevalletje gehad dat ik echt héél anders was. Hij is er dit keer niet op in gegaan. Hij kwam verdrietig thuis van zijn familie. Hij vertelde net dat ik heel lief was en goed voor hem zorgde. Ik troostte hem. Ik weet dit uiteraard ook. Ik bleef kalm en praatte hem moed in. Misschien belangrijk dat wij beide een HSP zijn. Hij heeft daarbij ADHD en Hoogbegaafd (is hiervoor getest). We gingen slapen en ik weet nog dat ik dacht...Ik hoop dat hij in ieder geval wel kan slapen. Ik schijn dus heel erg irritant geweest te zijn. Hem wakker houden. Ik was niet gemeen, maar heel kinderlijk plagen, irritant, maar wel dat ik steeds intiem wilde zijn. Ik gedroeg me totaal niet zoals IK ben. Door uw reactie was hij zich ervan bewust. Hij heeft zich afgesloten. Hij werd 1x heel boos. Daar schrok ik denk ik van en naar het toilet. Toen ik terug kwam weet ik nog dat ik blij was dat hij kon slapen. Nu hoor ik dat ik zo vreselijk irritant was. Ik kan me er niet veel van herinneren.
Ik schrik hier echt van. Wie is die persoon toch? Hoe kom ik daar toch achter?
Nogmaals (ook namens mijn partner) heel erg bedankt voor de informatie en tips.

3
Spirituele kennis / Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 07, 2022, 04:21:57 pm »
bedankt voor uw reactie. Ik ga hiermee aan de slag.
Hij heeft ook meegelezen. Hij zegt dat het met iedereen in zijn omgeving gaat.
Eerst aardig en dan uit het niets bonje met iedereen.
Hij is zo aardig, helpt iedereen en uit het niets doen mensen gemeen tegen hem.
Hij heeft ook zeker 9 mensen levens gered. Hij kreeg ineens een ingeving. Gaat naar die persoon
soms zonder te weten waar die persoon is en redt die persoon van oa Zelfmoord, verdrinking, auto ongeluk, net op tijd een voet van neefje vast gepakt die van een balkon af zou vallen (hij was in een andere kamer). Hij heeft ook visioenen en dromen. Laatste tijd is hij heel bang voor de nacht. Hij verstijfd en voelt of ziet eea. Hij wil er niet over praten. Daarna zoekt hij mij bibberend op en vraagt om hem vast te houden.
Wat kan hij nu doen? Weet u bij wie hij terecht. Hij wil nu niet meer verder. Teveel verdriet en onrecht.
Ik ben de enige die hij heeft. En ik verander ook steeds van karakter. Hij is mijn maatje en zo'n fijn persoon. Dit verdient hij niet.
Ik hoop dat u weet wat er toch met hem is. Ik weet het even niet meer. Hij krijgt ook steeds nummers door. Dagen lang. Mooie nummers. Vaak dubbele nummers, maar hij heeft geen motivatie meer om op te zoeken wat er nou is.


4
Spirituele kennis / Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 07, 2022, 02:42:21 pm »
Goedemiddag LP Chip,

Bedankt voor uw snelle reactie. Het vervelende is, wat u ook heeft geschreven...we weten dit. We hebben zelfs op papier gezet hoe dit aan te pakken. Ik ben het vooral die ineens een mega terug val heeft. Niet meer kan herinneren wat we hebben afgesproken. Het rare is; gisteren ben ik onwijs uit mijn dak gegaan (ik ben een rustig persoon en heb een hekel aan geschreeuw). Ik weet dat ik wel boos was, maar ook mijn kinderen en een nichtje (en wat buren) hebben mijn ontploffing gehoord. Mijn partner heeft nu heel veel familie problemen (ruzies ivm erfenis en familie die akelig tegen hem doet, terwijl hij zo lief en zorgzaam voor iedereen is) en hij moet z'n hoofd er echt bij houden. Hij heeft mij nu heel erg nodig. En dat weet ik. Ik snap mijn ontploffing ook niet. Hij is nu helemaal van slag en ik kan wel elke keer schuilen achter dat ik niet mezelf ben en het waarschijnlijk met tweelingzielen te maken heeft, maar eens houdt het op. Vanmorgen was ik het trouwens vergeten dat ik zo erg tekeer ben gegaan. Kan het zijn dat ik psychisch iets heb of dat er "iemand" in mij kroop. Hij heeft nl verschillende "persoonlijkheden" bij mij opgemerkt. Vooral in de nacht. Tijdens het intiem zijn was ik sws 2 andere vrouwen. Ik weet dit echt niet meer. Ik kan er helemaal niks meer. Hij vond het toen geweldig, want ik had ineens een andere kant wat hem wel beviel :-) Wie waren dit? Hoe kan dit. Heeft dit met tweelingzielen te maken??

Dit is sinds eind januari 2022. Van nature ben ik een nuchtere meid. Wel een vreselijke scheiding achter de rug en iets emotioneler...
Kan iemand mij (ons) hiermee helpen? Ik probeer nu zo lief en zorgzaam naar hem te zijn, maar ik ben bang voor mezelf. Dadelijk verander ik weer even in een gemeen persoon.... Ik wilde het kort houden, maar alsnog een lang verhaal...

5
Spirituele kennis / Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 07, 2022, 12:31:58 pm »
Goedemiddag,

Hoe kom je er achter of je een tweelingziel (straal of vlam) voor elkaar bent.

Onze relatie is echt een jojo.. Zo geweldig en heerlijk en ineens de volgende dag erge ruzie. Beide zijn wij best rustige personen, heel relaxt en staan we voor iedereen klaar. Graag helpen we andere mensen om ons heen met advies of geven we een luistert oor. Waarom kunnen we dat zelf niet bij elkaar. We snappen er niks van.

Ik vond een tekst wat u schreef:
"Sterker nog, relaties met tweelingzielen zijn eerder uitzondering dan bevestiging. Wel kan dit een super hechte vriendschapworden, maar een relatie is vaak heel moeilijk omdat je tweelingziel je op elk front zal confronteren met wie je bent. Het doel is om groter te groeien tot je voor jezelf bent wie je echt wil zijn. In sommige gevallen is zo'n ontmoeting zo confronterend dat het na vele ups en downs uit elkaar gaat.

Liefs,
LPChip"

Kent u of iemand anders een begeleider hierin. We willen elkaar niet kwijt, maar we trekken het jojo gedoe ook niet meer. We gaan nu 3 jaar met elkaar, maar kennen elkaar van de middelbare school. Een hele tijd elkaar niet gezien en toen we elkaar weer tegen kwamen, toen wisten we het: ik voel me thuis bij hem. Het voelde echt als thuiskomen. Ik zag het aan zijn ogen en hij zag het aan mijn lippen en de manier hoe ik praat. Af en toe een klein slisje. Hij herkende het, maar kon niet plaatsen waarvan. We dachten van school...maar het is meer... volgens mij kennen we elkaar echt al heeeeel lang.... We hebben echt hulp nodig, want er is echt meer tussen ons...samen bepaalde gaven lijkt wel...

Alvast bedankt voor meedenken.
Groetjes van Manon

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.032 seconden met 24 queries.