Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Evelynst

Pagina's: [1]
1
Stel jezelf voor / Re: Hallo iedereen
« Gepost op: mei 18, 2021, 11:13:07 am »
Hey,

Bedankt!

Kan je ergens een algemene schaal of dergelijke vinden ivm de sterkte?
Ik kan het allemaal nogal moeilijk plaatsen, zeker omdat ik een heel analytisch persoon ben en hier niets 'concreet' rond terug vind.

Groetjes,
Evelyn

2
Stel jezelf voor / Hallo iedereen
« Gepost op: mei 17, 2021, 10:15:02 pm »
Hallo iedereen,

Hierbij even een berichtje om mezelf voor te stellen.

Sinds zolang ik me al kan herinneren heb ik het gevoel dat er meer is en dat ik hier ben voor 'meer' dan gewoon maar het 'normale leven' te leiden.
Vroeger toen ik klein was had ik ook al speciale ervaringen mee gemaakt maar heb dat steeds tot op een bepaald niveau afgeblokt. Grotendeels omdat ik hoog sensitief ben en de dingen zo al intens genoeg kunnen zijn.

Sinds ik samen ben met mijn vriend kom ik terug intensiever in aanraking met mijn spirituele krachten om het zo te noemen.
In zijn huis en specifiek op zijn kamer (boven verdieping) voelde ik altijd een heel negatieve energie, vooral 's nachts was dit enorm storend waardoor ik slecht sliep. Overdag gebeurde er zelfs rare dingen zoals deuren die open gingen, de hond die plots bang werd, koud worden van kamers, voelde mij altijd enorm bekeken, etc.

Dit weekend ben ik samen met mijn vriend naar een spirituele winkel geweest om te zien of mijn vermoedens klopte, en zoja.
Ze beschreef de entiteit als een sterke (300 000) volgens haar schaal met een pendel. Wat dit juist mag betekenen weet ik ook niet. Maar ik was/ben volgens haar veel sterker (800 000) en mocht het huis zelf reinigen met salie. Zo gezegd zo gedaan, de dag nadien terug gekeerd naar de winkel en het was inderdaad gelukt; geen beweging meer in de pendel.

Nu ben ik toch naar een zoektocht gegaan wat dit voor mezelf kan betekenen en wat deze sterke energie voor mij kan dienen, vandaar dat ik hier terecht ben gekomen.


Hopelijk leer ik hier veel bij!

Vele groetjes,
Evelyn

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.149 seconden met 24 queries.