Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Tiffy

Pagina's: [1]
1
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging?
« Gepost op: februari 17, 2021, 10:27:11 pm »
Hoi Tiffy
Ik wil wel een kaartlegging voor je doen. Ik werk niet met Lenormand kaarten maar ik leg het Keltisch Kruis. Dat is een legging met tien kaarten die van alles laten zien. Laat maar even horen of je dat ook goed vind en anders is er misschien een ander die lenormand kaarten voor je kan leggen.

Hoi! Lijkt me erg interessant zo'n legging. Ik heb interesse! :)

2
Droombetekenissen / Re: Vleugels
« Gepost op: februari 16, 2021, 11:25:47 pm »
Hallo! :)

Droom je dat je vleugels hebt, dan heb je het gevoel dat je alle problemen en moeilijkheden kunt ontstijgen. Dromen over vliegen en hoe goed we onze vlucht zelf kunnen besturen staan voor ons eigen gevoel van kracht. Zoals je zei, lukte het niet echt om te vliegen in je droom. De betekenis daarvan is dat je het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je eigen omstandigheden. Als je droomt dat je een balkon ziet of op een balkon staat, dan wil je graag geien en opgemerkt worden.

Ik hoop dat je hier wat uit kan halen

Liefs Tiffy

3
Kaartleggingen / Kaartlegging?
« Gepost op: februari 16, 2021, 11:18:08 pm »
Hallo allemaal,

zelf ben ik heel erg bezig met lenormand leggingen, alleen voor mezelf vind ik dat altijd lastig en maakt het mij angstig. Zou iemand eventueel een legging voor mij willen doen? Ik heb best wel wat zorgen/vragen waar ik wat inzichten op zou willen....

Ik ben ook lerende, dus tips zijn altijd welkom :)

4
Stel jezelf voor / Re: Hoi!
« Gepost op: februari 16, 2021, 11:16:11 pm »
Hoihoi, ik zie mijn tekst gewoon in het zwart :OHoi Tiffy,

Welkom op Armina. Mag ik vragen om een andere kleur te kiezen voor het lettertype? Dit is vrij lastig te lezen.

Mocht je verder vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

5
Stel jezelf voor / Hoi!
« Gepost op: februari 15, 2021, 10:22:38 pm »
Hoi allemaal!  Ik ben een nieuw lid hier. Ik hoop hier veel kennis op te doen en leuke mensen te leren kennen :) Liefs, Tiffy

6
Droombetekenissen / Vader overleden in droom
« Gepost op: februari 15, 2021, 10:21:24 pm »
Goedeavond iedereen,

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik had vannacht een ontzettend enge, nare droom. Ik heb eigenlijk nooit écht nachtmerries. Iig niet echt hele nare of enge. Meestal valt het wel mee. Maar nu schrok ik sinds tijden weer met een bonzend hart wakker…

Ik droomde dat ik met mijn vader, zusje en zijn ex vriendin was. Zijn ex vriendin was niet echt een leuke vrouw… dus ik vond het al gek. We waren een dagje samen en hij en zijn ex gingen een trap op in een huis en mijn vader ging nog ergens een zolderkamertje op met een trap. De deur viel dicht en er ontstond brand, waardoor mijn vader niet uit die kamer kon komen en schreeuwde en op de deur bonste en levend verbrandde…… Zijn geschreeuw ging door merg en been en kon ik niks doen om hem te redden en was hij overleden. Het verdriet wat ik voelde was ZO intens. Ik heb in mijn droom dagen lang gehuild, ben niet uit bed gekomen en wilde niks doen. Het verdriet, het geschreeuw, alles was echt ZO ontzettend intens en heftig en toen schrok ik wakker…..

Ik weet niet wat dit voor betekenis heeft….Maar ik ben nu al de hele dag ontzettend emotioneel en bangig. Ik dacht eerst dat het iets te maken heeft met zijn ex, dat zij gevaarlijk is ofzo… Maar ik heb geen idee. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n intense, enge droom gehad….

P.S. Mijn vader leeft nog in real life! Dat heb ik toen ik vanochtend wakker werd gelijk gechecked… ^_^”

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.072 seconden met 24 queries.