Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Zoso

Pagina's: [1]
1
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 03:13:19 pm »
ja ik mail je, bedankt!

2
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 01:10:35 pm »
LPChip, hartelijk bedankt voor je reactie. Ze dwingt me inderdaad tot seks, in de beginjaren iedere nacht meerdere keren, de laatste tijd enkele keren per week. Verschrikkelijk. Maar ik weet eigenlijk zeker dat zij het is. Ze heeft vroeger toegegeven dat ze die gave heeft (en deed er toen heel heilig over). Toen we nog contact hadden reageerde ze 's nachts op wat overdag was gebeurd. Ze reageert haar gekwetstheid dat ik haar heb afgewezen, en dat haar ex dat heeft gedaan, voortdurend af 's nachts, mij steeds dingen van haar ex toeschrijvend. Als ik haar weer mail dat ze me met rust moet laten reageert ze daar de nachten erna ook op (vaak door wraak te nemen).

Ze is heel sterk, maar ik heb ook van haar gehouden, lang, tenminste van de persoon die ik dacht dat ze was. Dus zou het kunnen dat ik haar onbewust toelaat, vergetend wat er is gebeurd? Is het mogelijk bezeten te zijn van zo'n demon? Ze lijkt geobsedeerd door seks.

3
Paranormaal Algemeen / ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 10:54:11 am »
Hallo iedereen, ik ben nieuw hier en ik val meteen maar met de deur in huis.

Kent iemand de gave van sommige mensen in te breken in de droom van een ander? Dit wordt meestal gedaan door lichtwerkers, om mensen bij te staan in hun dromen. Ik heb echter last (en dat is een understatement) van iemand die dit voor haar eigen gewin doet. Ze bezoekt me iedere nacht meerdere keren en valt me voortdurend lastig met dingen die ze me wil opdringen. Het is een lang verhaal, ook omdat het al 4 jaar bezig is. Ik heb haar al een aantal keer gemaild dat ze moet stoppen, vanalles geprobeerd, maar ze luistert nooit en gaat gewoon haar gang. Ze denkt dat ze van me houdt maar het lijkt me meer een verslaving. In het echte leven wil ze me niet meer kennen.

Weet iemand hoe ik haar buiten kan sluiten?

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.084 seconden met 24 queries.