Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - B1986

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 24
1
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 08, 2023, 06:03:08 pm »
Wat er ook nog gaat gebeuren in deze situatie , ik heb een hele fijne manager. Als het nodig is om om te plannen dan komt dat goed  ;)

2
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 05, 2023, 09:28:34 pm »
Oke, ergens had ik al een vermoeden dat je dit zou zeggen. Ik heb en ga de komende tijd het universum over deze situatie om hulp vragen :)

3
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 04, 2023, 09:49:25 pm »
Gaat het hondje hierbij helpen? Om alsnog een band met hem op te bouwen?

Ik heb een grote liefde voor dieren en een bijzondere band met (veel) dieren :)

4
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 03, 2023, 07:54:26 pm »
Dankjewel  :)

5
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: november 03, 2023, 07:35:02 pm »
Er zat of zaten inderdaad energieŽn in hem die niet van hem waren. Een bekende van mij heeft ze uit hem verwijderd. Nu was hij heel anders, veel rustiger ook en steeds dezelfde persoon, met een karakter. De frustratie is ook weg  :). En aan de telefoon was hij zelfs aan het flauwekullen  ;D.
Nu moet ik gaan proberen om hem weer wat meer toe te laten, dat ging hiervoor niet echt door zijn wisselende persoonlijkheden. Ik hoop dat hij daar voor open staat en de volgende keer zet ik geen stolp meer om me heen.
Want dat hoeft niet meer.

6
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 31, 2023, 05:51:56 pm »
Ik heb mijn manager hierover ingelicht, ze weet niet wat ze hiermee moet (dat is in dit geval niet erg). Op de een of andere manier had ik het gevoel dat ik dit moest doen en ondertussen werd ik helemaal gefrustreerd. Zowel in mijn manier van uiten als gevoel (dat zei ik ook tegen haar) en achteraf gezien is me duidelijk geworden dat dit niet van mij zelf af kwam. Maar van meneer K. Dit is hoe hij zich steeds vaker uit naar mij toe. Ik ben er helemaal zeker van dat ik deze cliŽnt met een reden heb gekregen, hij heeft hulp nodig. En niet alleen in de huishouding. En ik ga hem helpen, hoe dan ook  :)

7
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 27, 2023, 09:24:41 pm »
Hij heeft me verteld dat hij bijna dood is geweest, heeft in het ziekenhuis gelegen met nierfalen en op een gegeven moment naar huis gestuurd omdat ze niets meer konden doen. Hij is hiervan hersteld (er is bijna een wonder gebeurd).

Daarnaast heeft hij jarenlang onverklaarbare rugpijn gehad en op een gegeven moment een operatie ondergaan en de pijn is toen weggegaan en weggebleven.

Heeft dit ook iets te maken met de twee namen die hij gebruikt? Ik kom de laatste tijd mensen tegen via mijn werk die af en toe last hebben van de aanwezigheid en overname van een entiteit (twee karakters die door elkaar heen lopen). Is dat hier misschien ook het geval?

Hoe meer ik er over nadenk en gesprekken terug haal dan denk ik dat mijn gevoel juist is.

8
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 27, 2023, 09:11:03 pm »
Onze karakters zijn verschillend, maar toch is het wel oke om daar te werken. Ondanks mijn twijfels de laatste tijd. Ik sluit me wel af voordat ik daar ga werken (zet een stolp om me heen) omdat ik me daar fijner bij voel. En zo kan ik goed bij mezelf blijven en voel ik me sterker / zelfverzekerder.

Wat ik wel nog even wil delen en iets over wil vragen is het volgende. Hij werkt vanuit thuis, belt en pland vervoer ritten. Maar ik weet gewoon heel zeker dat hij een andere naam zegt als hij iemand aan de telefoon en daar heb ik hem ook op aangesproken. Hij zegt dan dat als ze naar R. vragen die daar niet werkt (zijn echte naam begint met een W.).
Hoe is dit mogelijk, waarom doet hij dit? Dit is echt bizar. Want als ik beide namen zeg dan zit daar echt een groot verschil in.

9
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 08, 2023, 05:23:56 pm »
En toch is hij ook met een reden op mijn pad gekomen. Hij kan namelijk heel goed spiegelen  ;D

10
Levensvragen / Re: Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 03, 2023, 05:28:02 pm »
Hij is meestal heel druk (ook wat chaotisch ) en behoorlijk aanwezig. Maar het voelt wel oke daar en dat is fijn. Misschien is het voor beiden even wennen en moeten we een manier zoeken hoe we goed / beter met elkaar om kunnen gaan. Omdat we erg verschillend zijn. Maar uiteindelijk komt dit wel goed  ;) :)

11
Levensvragen / Nieuwe cliŽnt vrijdagochtend
« Gepost op: oktober 01, 2023, 05:46:23 pm »
Sinds een paar weken heb ik een nieuwe cliŽnt op vrijdagochtend. Hij heet meneer K. en is 50 jaar. Hij heeft kinderen waarvan er 1 nog thuis woont. Binnenkort komt er een bewoner bij, een puppy  :).

Op zich is het huis en persoon oke, maar ik vind zijn gedrag soms echt apart, het lijkt wel of hij niet goed weet hoe hij met mij om moet gaan of niet weet wat hij met me aanmoet. De manier van communiceren is ook niet altijd even respectvol (lomp), want ik ga niet zeggen dat hij op moet rotten als ik in zijn werkkamer moet zijn (hij wil dit wel) en ik heb dit al tegen hem gezegd en dat ik zelf zo ook niet benaderd wil worden. En ik laat ook zoveel mogelijk gewoon mijzelf zien zoals ik ben.

Heeft meneer K. soms last van de energie die ik uitstraal? En is hij zoals hij zich voordoet? In mijn beleving heeft hij best wel een groot ego. Maar dat kan ook een masker zijn.

12
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 27, 2023, 03:16:59 pm »
Bedankt!

13
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 25, 2023, 07:35:49 pm »
Inmiddels heb ik het nog meerdere keren gevraagd, vooral aan overleden familieleden (en / of andere bekenden).

Ik ken inmiddels iemand, eigenlijk al bijna een jaar, die best wel veel op mij lijkt en vorige week pas een beetje heb leren kennen doordat ze bij een cliŽnt van mij met mij meewerkte en we hebben met zijn drieŽn koffie gedronken. Dit is mijn manager  :). En ik merkte dat ik me bij zo iemand wel op mijn gemak voel en mezelf kan zijn.
Nu afwachten wanneer er iemand op mijn pad komt en misschien een vriendschap uit gaat ontstaan  :)

14
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 10, 2023, 05:26:40 pm »
Daar heb je helemaal gelijk in en ik heb ook gisteren de knoop doorgehakt om te stoppen met boksen. Omdat ik echt niet tussen die egocentrische mensen wil zitten, dat vind ik gewoon niet prettig. Het was leuk geprobeerd en ik heb er wel weer wat van geleerd  ;) :)

15
Ascentie / Re: Veranderingen bij mensen
« Gepost op: september 08, 2023, 06:24:06 pm »
Ben twee keer geweest en omdat ik langzaam leer, lukt het me niet om mee te komen. Dit is heel chaotisch voor mij, de techniek, volgorde / handelingen en snelheid leren. De frustratie liep wel op de afgelopen keer en daarbij zit ik tussen heel jonge mensen (18-20 jaar ongeveer) en dat is ook te merken aan hun energie.

Ik heb het advies gekregen om een proefles bokszaktraining te doen, dit ga ik ook zeker doen. Dat is een gemengde groep, mannen en vrouwen.

Is dit de juiste boksschool met (3) trainers voor mij? Het voelt niet slecht daar, maar de manier waarop de training gegeven wordt is mega egocentrisch. Daar kan ik me wel voor afsluiten zodat het / die energie niet binnen komt.

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 24

Pagina opgebouwd in 0.021 seconden met 23 queries.