Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - B1986

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 7
1
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 17, 2019, 08:32:51 pm »
Ik heb hem een paar dagen geleden een bericht gestuurd en geen reactie terug gehad. Waarom hij een vriendschapsverzoek heeft gestuurd weet ik niet, hij wil verder geen contact. Het is jammer, had graag even willen weten hoe het met hem gaat enzo, maar aan de andere kant is hij weinig veranderd. Het was vroeger al dat ik het contact onderhield, toen ik er uiteindelijk mee ben gestopt heb ik niets meer van hem gehoord.
Het is denk ik goed zo :).

2
Kaartleggingen / Kaartlegging
« Gepost op: april 14, 2019, 08:26:39 pm »
Zou er iemand voor mij een kaart willen leggen?

Via social media (een die ik eigenlijk niet gebruik  :P) heeft iemand gisteren geprobeerd contact te zoeken. Het is iemand die jaren geleden bij me in de klas heeft gezeten en waar ik al heel lang geen contact meer mee heb door een huisgenoot van hem die onze vriendschap destijds heeft verstoord.

Het gebeurd niet vaak dat iemand contact zoekt, zou graag willen weten of dit positief is? Alvast bedankt!

3
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 16, 2018, 01:41:57 pm »
Dankjewel  :)

4
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 08:34:11 pm »
Ben weer een beetje gerustgesteld door wat je hebt gezegd, het is fijn als iemand anders even meedenkt (hier weet verder niemand iets vanaf) en je hebt gelijk. Ik moet alleen zorgen dat ik het vraag als ik een beetje ontspannen ben en er een goed moment is. En ook zeker de manier hoe ik het zeg, maar ik ga het voorbereiden  ;).

5
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 03:19:43 pm »
Dankjewel voor je bericht!

Maar ik heb eigenlijk nog een vraag, maar ik denk dat je hier ook geen kaart voor hoeft te trekken.
Er is iemand die ik leuk vind  :P en die zegt vaak (iedere afspraak zo ongeveer) tegen mij dat ik leuke dingen moet doen en kijkt me dan aan met een paar stralende ogen! Als hij geen therapie meer geeft en ik geen patiŽnt meer van hem ben, zou ik hem dan kunnen benaderen en een voorstel kunnen doen om een keer af te spreken en iets leuks te gaan doen samen? Ik twijfel of hier geen problemen van/door komen, dat wil ik namelijk absoluut niet!! Vandaar deze vraag  :).


6
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 14, 2018, 10:26:30 pm »
Kom ik weer beter in mijn vel te zitten (minder onrust en onzekerheid, weer wat meer zelfvertrouwen krijgen) en heb ik daar hulp bij nodig of lukt dit alleen?

7
Kaartleggingen / Kaartleggen
« Gepost op: november 14, 2018, 08:03:43 pm »
Hoi LPChip, Zou je voor mij ook een kaart willen leggen? Ik zit niet zo lekker in mijn vel.
Alvast bedankt!


8
Levensvragen / Re:Mooi moment met een klein kindje
« Gepost op: oktober 29, 2018, 02:31:29 pm »
Klopt helemaal wat je zegt :)

9
Levensvragen / Mooi moment met een klein kindje
« Gepost op: oktober 28, 2018, 08:25:51 pm »
Ik had vorige week in een winkel iets bijzonders meegemaakt. Was artikelen aan het terughangen/leggen en ik zag een kinderwagen en daar lag een heel klein kindje in. Normaal gesproken ga ik gewoon verder met waar ik mee bezig ben, maar dit keer keek ik, weet niet waarom het gebeurde, even in zijn of haar ogen die al naar me aan het kijken waren en ik zag een super blij gezichtje, lachte naar me. Ik zei zachtjes hoi. Moet aan deze gebeurtenis nog best vaak denken, vond het echt een mooi moment.
Heeft het een reden dat dit gebeurde, met een bepaalde boodschap? Of was het gewoon toeval?

10
Spirituele kennis / Re:Last van energie van anderen?
« Gepost op: oktober 27, 2018, 10:42:45 pm »
Ik zit inderdaad niet lekker in mijn vel, wil heel graag alles op een rijtje zetten en nadenken. Denk dat het nodig is om rustig aan te doen en ook de rust (natuur) op te zoeken om daar na te gaan denken :).

11
Spirituele kennis / Last van energie van anderen?
« Gepost op: oktober 27, 2018, 08:48:06 pm »
Sinds een tijdje merk ik dat als ik onder de mensen ben dat ik me soms ineens anders voel. Het begint meestal met chaos in mijn hoofd, ineens niet helder meer kunnen denken. Ook gebeurd het dat ook mijn stemming omslaat en heb ook meegemaakt dat ik echt heel ziek werd van iemand waar ik dan lang last van had. Ik denk dat ik dus energie van anderen kan voelen soms, maar weet het niet helemaal zeker. Het is lastig om tegen te houden en komt altijd onverwacht waardoor ik niet op tijd in grijp. Ik weet hoe ik me af kan sluiten, maar daar denk ik niet altijd aan of krijg de kans niet. LPChip, wat denk jij, klopt het wat ik denk of is het misschien toch iets anders?

12
Levensvragen / Re:Angst om mensen kwijt te raken
« Gepost op: oktober 27, 2018, 05:55:57 pm »
Alweer bedankt voor je antwoord :). De eerste stap is voorzichtig en rustig aan mensen toelaten en vriendschappen/sociale contacten opbouwen, daarna zie ik wel verder.

13
Levensvragen / Re:Vraag over fysiotherapeut
« Gepost op: oktober 27, 2018, 05:48:41 pm »
Het is eigenlijk heel lief en aardig van hem dat hij mij zo helpt :). En nog bedankt voor je antwoord!

14
Levensvragen / Re:Angst om mensen kwijt te raken
« Gepost op: oktober 26, 2018, 06:07:42 pm »
Heb nog even een vraag wat met dit topic te maken heeft. Ik ben namelijk als persoon aan het groeien/veranderen en ook veel aan het nadenken over de toekomst wat ik wil en zo. Wil en ben ook aan mezelf aan het werken en proberen iets van m'n leven te maken. Alles stapje voor stapje. Maar ik vraag me af als ik zover ben en echt een serieuze relatie wil (zonder te gaan zoeken via datingsites, hij moet vanzelf op mijn pad komen), komt er dan ook iemand op mijn pad? Iemand die bij me past, gelukkig mee kan zijn en rustig aan een relatie op wil bouwen zodat ik mijn angsten kan overwinnen?

15
Levensvragen / Re:Vraag over fysiotherapeut
« Gepost op: oktober 26, 2018, 05:56:12 pm »
Dat is ook zo en mijn gevoel zegt dat hij het goed bedoelt. Ik vind het best apart dat hij op mijn pad is gekomen, want hij is namelijk de enige goede persoon die er de laatste jaren op mijn pad is gekomen. Waar ik een goed/fijn gevoel bij heb en me (voorzichtig) naar open durf te stellen. Want ik houd namelijk iedereen ver bij me weg, hem durf ik wel voorzichtig toe te laten :).Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 7

Pagina opgebouwd in 0.14 seconden met 36 queries.