Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - B1986

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 8
1
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 22, 2019, 05:52:41 pm »
Ik heb mijn best gedaan, meer kan ik niet doen. Heb me er inmiddels bij neergelegd en het zal wel zo moeten zijn  :)

2
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 08:32:36 pm »
Ik twijfel inderdaad aan mezelf en vraag me af wat de reden is. Ik had dit niet verwacht en niet aan zien komen.
Waarom het belangrijk voor me is om te weten is omdat ik hier onzeker van word en me de hele tijd maar afvraag waarom zij niets tegen mij heeft gezegd en dit zo heeft gedaan.

3
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 03:31:13 pm »
Deze mensen hebben om een andere hulp gevraagd en hoef er niet meer naar toe. Is dat omdat ze niet tevreden zijn over het werk wat ik verricht of heeft het andere reden (en welke)?

4
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 02, 2019, 05:07:28 pm »
Citaat
Het is tijd wanneer jij ervoor open wil staan. Je hebt nu een situatie gecreŽerd waarin deze contacten niet snel zullen komen. Dit heb je nodig gehad zodat je je kon focussen op het hier en nu. Je wil nu een stapje verder. Dat kan. Om sociale contacten op te doen zul je ook daadwerkelijk stappen moeten ondernemen. Deze kun je doen in je vrije tijd, maar daarvoor zul je dus ergens naartoe moeten gaan waar mensen zijn. Hoe socialer de plek, des te groter de kans dat je met mensen in contact komt. Een sport is sociaal, een teamsport des ter meer. Je snapt wel wat ik bedoel denk ik. Het zal niet vanzelf op je pad komen anders dan een enkele keer, en dan zijn die contacten gewoon te weinig om iets te laten groeien. Je zal echt ergens naartoe moeten gaan om deze contacten op te bouwen.

Dankjewel voor dit inzicht, ik weet ook wel dat mensen niet vanzelf op mijn pad komen, maar alles stapje voor stapje.

Citaat
Dat komt omdat dat ook zo is. Deze mevrouw heeft veel eigenschappen die jij ook hebt, je herkent jezelf in haar, en zij in jou, en dat heeft een band gevormd.

Dit vind ik echt heel mooi en positief en mijn gevoel is weer goed :D

5
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 01, 2019, 06:12:33 pm »
Zoals je weet heb ik inmiddels een tijdje een nieuwe baan, waardoor ik veel (vooral oudere) mensen zie en spreek. Sommige een of een paar keer, anderen voor langere tijd.
Maar met dit werk werk ik alleen (bewust voor gekozen) en in mijn privťleven heb ik geen sociale contacten. Via het werk leer ik ook geen mensen kennen, want mijn collega's zie ik maar een paar keer per jaar. Dan is het maar even, oppervlakkig en werk gericht.
Vraag me af wanneer het 'tijd' is voor nieuwe sociale contacten en uiteindelijk vriendschappen? Wanneer komen ze op mijn pad, of hoe kan ik ervoor zorgen dat er mensen en de juiste (leuke) mensen op mijn pad komen?

Dan heb ik nog een vraag over een cliŽnt, ik werk daar een tijdje totdat een collega hersteld is van een gebroken been (open botbreuk).
Dit is een echtpaar, meneer trekt zich terug als ik er ben, geen idee waarom en mevrouw vind het gezellig om te kletsen. Ik heb het gevoel dat ik een klik met deze mevrouw heb, anders / meer dan met de andere cliŽnten (waar ik over het algemeen toch ook best goed mee overweg kan). Ze is heel aardig en heb het gevoel dat dit een persoon is die zichzelf is. Dus 'echt' en niet 'gemaakt'. En wij kunnen erg goed overleggen over wat en hoe er iets gedaan wordt in huis, samenwerken (ze werkt een beetje mee) en respecteren elkaar. Het lijkt net of deze persoon op een bepaalde manier dingen aanvoelt en alsof ik dingen van mezelf herken in haar. Haar karakter en manier van doen en denken.
Wat zegt je gevoel hierover?

Alvast bedankt voor je reactie!  :)

6
Droombetekenissen / Droom
« Gepost op: juni 14, 2019, 02:44:42 pm »
Een tijdje geleden droomde ik van iemand die mij heel erg heeft geholpen en ook een luisterend oor was. Ik kan me niet meer precies herinneren wat er zich allemaal heeft afgespeeld in deze (korte) droom, maar wat me wel nog is bijgebleven is dat hij mij huilend aankeek. Dit heeft best wel indruk om me gemaakt.

Wat is de betekenis hiervan?


7
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 10, 2019, 08:30:07 pm »
Je hebt helemaal gelijk en dat ga ik ook doen. 

8
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 09, 2019, 08:34:14 pm »
Heel erg bedankt voor je reactie/inzicht.

Heb nog een vraag, deze heeft weer met de nieuwe baan te maken. Een paar dagen geleden ben ik bij een echtpaar geweest, worden mijn eerste vaste cliŽnten, en deze mensen hebben een hondje en ik ben een hele grote dierenvriend. Dit hondje heeft toch wel een super goede indruk gemaakt, is heel erg lief. Ik ben nogal gestrest als ik (vooral) voor de eerste keer bij mensen thuis kom en kennismaak en de omgang met mensen loopt nogal stroef, ben wat terughoudend en voorzichtig.
Toen ik dit hondje aaide werd ik rustig en kreeg er een fijn, blij en warm gevoel van, ondanks dat ik dit hondje nog niet ken. Hij wilde onder het werk met mij spelen en voordat ik naar huis ging aaide ik hem nog eens en toen ging hij ontspannen op z'n rug liggen.
Ik kijk er erg naar uit om hem weer te zien haha ;D.

Wat zegt je gevoel hierover? Zou dit gestuurd zijn om mij te helpen?

9
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 08, 2019, 05:57:15 pm »
Heel erg bedankt voor dit inzicht :D. Vind het fijn en aardig dat je dit voor me hebt gedaan!

Heb nog even een vraag, heeft niets met dit topic te maken maar maak liever niet nog een apart topic aan. Ik vraag me het volgende af. Ik voel me schuldig tegenover iemand die veel voor mij heeft gedaan. Doordat ik op een bepaald moment in paniek was en angstig was heb ik dingen gezegd die ik op een andere manier had moeten zeggen, heb die persoon hierna nog maar een keer gezien. Ik wil eigenlijk via een kaartje oid mijn excuses aanbieden (voel me echt schuldig en het laat me niet los) en zeggen dat ik veel aan zijn hulp heb gehad (en meer maar de rest houd ik voor mezelf), maar hoe kan ik voor mezelf de beslissing nemen om dit uiteindelijk wel of niet te doen? Besef heel goed dat dit mijn eigen schuld is, maar het houd me nog steeds erg bezig en had dit zo niet gewild. Goede en lieve mensen moet je eigenlijk zuinig op zijn :). Het ging in die periode erg slecht met me en heb een tijdje geleden iemand gevonden waar ik (een ander soort) hulp van krijg en het gaat langzaamaan weer wat beter met soms wat terugvallen.
Hoe zou jij zo'n keuze maken, beslissing nemen?

10
Levensvragen / Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 06, 2019, 03:15:19 pm »
Ik heb sinds vorige week een nieuwe baan gevonden als thuishulp. De derde werkdag kwam ik bij een mevrouw en het leek op een herhaling van wat ik eerder heb meegemaakt: die mevrouw bemoeide zich met hoe en wat ik allemaal deed, commandeerde, deed respectloos, kon niets goed doen in haar ogen en praatte (schreeuwde) tegen me op een toon alsof ik een misdadiger was. Ik heb bij deze persoon voor het eerst van me afgebeten en heb ook mijn werk gebeld en een melding gedaan hiervan en ze hebben me uitgeplant bij haar. Ik vond het nodig om (eindelijk) eens voor mezelf op te komen en durfde het deze keer ook.
Vorig jaar ben ik dus twee van type mensen tegen gekomen en ik weet dat ik echt nog wel vaker van deze types tegen zal komen, maar waarom werd ik nu alweer en zo snel geconfronteerd met weer zo'n vervelend persoon?

11
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 17, 2019, 08:32:51 pm »
Ik heb hem een paar dagen geleden een bericht gestuurd en geen reactie terug gehad. Waarom hij een vriendschapsverzoek heeft gestuurd weet ik niet, hij wil verder geen contact. Het is jammer, had graag even willen weten hoe het met hem gaat enzo, maar aan de andere kant is hij weinig veranderd. Het was vroeger al dat ik het contact onderhield, toen ik er uiteindelijk mee ben gestopt heb ik niets meer van hem gehoord.
Het is denk ik goed zo :).

12
Kaartleggingen / Kaartlegging
« Gepost op: april 14, 2019, 08:26:39 pm »
Zou er iemand voor mij een kaart willen leggen?

Via social media (een die ik eigenlijk niet gebruik  :P) heeft iemand gisteren geprobeerd contact te zoeken. Het is iemand die jaren geleden bij me in de klas heeft gezeten en waar ik al heel lang geen contact meer mee heb door een huisgenoot van hem die onze vriendschap destijds heeft verstoord.

Het gebeurd niet vaak dat iemand contact zoekt, zou graag willen weten of dit positief is? Alvast bedankt!

13
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 16, 2018, 01:41:57 pm »
Dankjewel  :)

14
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 08:34:11 pm »
Ben weer een beetje gerustgesteld door wat je hebt gezegd, het is fijn als iemand anders even meedenkt (hier weet verder niemand iets vanaf) en je hebt gelijk. Ik moet alleen zorgen dat ik het vraag als ik een beetje ontspannen ben en er een goed moment is. En ook zeker de manier hoe ik het zeg, maar ik ga het voorbereiden  ;).

15
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 03:19:43 pm »
Dankjewel voor je bericht!

Maar ik heb eigenlijk nog een vraag, maar ik denk dat je hier ook geen kaart voor hoeft te trekken.
Er is iemand die ik leuk vind  :P en die zegt vaak (iedere afspraak zo ongeveer) tegen mij dat ik leuke dingen moet doen en kijkt me dan aan met een paar stralende ogen! Als hij geen therapie meer geeft en ik geen patiŽnt meer van hem ben, zou ik hem dan kunnen benaderen en een voorstel kunnen doen om een keer af te spreken en iets leuks te gaan doen samen? Ik twijfel of hier geen problemen van/door komen, dat wil ik namelijk absoluut niet!! Vandaar deze vraag  :).


Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 8

Pagina opgebouwd in 0.097 seconden met 22 queries.