Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - B1986

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 25
1
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: april 14, 2024, 05:42:52 pm »
Dat aarden komt wel goed en dat is al verbeterd doordat ik hem behandel. En hij werkt op zijn manier ook goed mee met alles en krijgt ook steeds meer inzicht in zichzelf en zijn situatie zeg maar.

Mijn gidsen zeggen me dat hij spiritueel is en dat weet ik ook gewoon zeker. Het is gewoon nog even bevestigd :).

Ik blijf vertrouwen houden! En dankjewel dat je nog even doorgaf dat ik goed bezig ben  :)

2
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: april 13, 2024, 10:45:47 pm »
Wat ik nog wilde zeggen is dat hij altijd koude voeten had en dit sinds kort aan het verbeteren is. En dat betekend ook dat de energie daar beter gaat stromen. Ik heb hem al advies gegeven over dat hij negatieve gevoelens / emoties en dat soort dingen via de aarde af kan voeren. Hij reageerde daar positief op en als het nodig is dan ga ik hem daar nog wel extra mee helpen.

En hij heeft ook, net als ik, een hogere trilling dan de doorsnee mens en niet iedereen kan tegen zijn energie. Ik weet uit ervaring wat voor ellende je meemaakt als iemand niet tegen mijn energie kan. Dan komt vrijwel meteen de ware aard van iemand naar boven terwijl die bij anderen (deels) een masker opzet en zich dus anders voordoet dan die is. Of hij reageert heel heftig op mijn energie en geen of weinig controle nog heeft over zijn gedrag.
Vaak uit het zich in of egocentrisch, angstig, dominant, boos, minachtend gedrag of een combinatie ervan.

Hij herkent veel van zichzelf in mij en ik ook in hem, echt mooi is dat  :)

3
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: april 13, 2024, 10:38:03 pm »
We zijn een tijd verder. Hij wil alleen hulp van mij hebben, staat voor niemand anders open. Heeft geen vertrouwen meer in instanties (en dat soort dingen). Hij weet dat ik goede bedoelingen heb en inmiddels is de band tussen ons sterker geworden.
In de tussentijd heb ik iemand anders even laten helpen, dat kan ik zelf niet. Was er achter gekomen dat hij een entiteit bij zich had en vele nare, negatieve energieŽn. Die zijn verwijderd en de entiteit die in zijn aura heeft gezeten is mijn hoofdgids geworden. Hij gaat ook vaak naar v. T. Hij is ook deels gids van hem geworden en mijn vorige hoofdgids is naar v. T. gegaan. We werken echt samen om hem te helpen.

Ik overleg heel veel met mijn gidsen, ze geven me ook vaak ingevingen en v. T. zegt me soms ook dingen die belangrijk voor me zijn. En hij wil niet over zijn verleden praten, maar soms doet hij dat (onbewust) toch. Er triggert regelmatig wat.

Hij weet waar ik mee bezig ben, houd hem op de hoogte (ook als ik anders ga behandelen bijvoorbeeld) en ik volg mijn gevoel en overleg dus ook veel met vooral mijn hoofdgids, ook zijn gids dus.

Ben ik zo goed bezig en gaat het mij op zijn minst lukken om steeds meer oude pijn / trauma's bij hem weg te krijgen? Ik ben er inmiddels wel achter dat ik flink geduld moet hebben. De oorzaak van zijn hernia (zenuwbeknellingen) is door wat hij allemaal heeft meegemaakt in het leven. Alle oude pijnen en trauma's uiten zich in de heftige lichamelijke pijnen (en die zijn echt heftig) en daardoor misselijkheid en soms uitval in zijn lichaam. Maar eerst moeten die trauma's zoveel als mogelijk weg gaan, dan kan ik verder gaan met de hernia.

Ik ben sinds kort gevoeliger geworden sinds ik iemand anders even heb laten helpen bij een andere cliŽnt (zaten 2 entiteiten in haar aura en ook nare energieŽn) en ik haar ook nu nog steeds help van
trauma's af te komen). En voor mijn gevoel is de energie waarmee ik werk krachtiger geworden. Het zal vast ergens goed voor zijn denk ik  ;) :)

Ik hoop dat jij nog iets kunt doorgeven, alle beetjes helpen.
Alvast bedankt!

4
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: maart 04, 2024, 06:03:08 pm »
Inmiddels zijn we lange tijd verder en ben ik sinds eind januari begonnen met deze cliŽnt te behandelen (heb inmiddels een maand reiki 2). Al goede, zichtbare resultaten gezien bij dieren en ook een paar mensen die ervoor open staan. Deze persoon is een hele moeilijke, omdat hij heel veel trauma's heeft en lichamelijke pijn. Dit staat zover ik weet met elkaar in verbinding.
Ik doe dit allemaal samen met mijn gidsen, soms krijg ik een ingeving en het is echt puzzelen samen hoe ik hem kan helpen. Hij wil van de trauma's en pijn af, dat heeft hij me gezegd. Waar hij erg veel last van heeft is dat hij niet aangeraakt kan worden. Met hem over gehad en bij beide is de behoefte om elkaar een knuffel te geven. Hij raakt tot nu toe alleen nog even mijn hand aan (als ik hem de pen aangeef om handtekening te zetten na het werk), dit doet hij zo ver ik voel bewust.
Toen er vrijdag een vriend van hem even langs kwam pakte die zijn hand vast (zoals mannen dat doen), dit wilde meneer van T. niet en het was naar om te zien wat er met hem gebeurde. Ik heb ook wel wat energie opgepikt hiervan, voelde me niet heel fijn.
Toen die vriend weg was, stond ik nog even voordat ik zelf weg ging, dicht bij hem. Dit voelde goed, ik probeer ook soms heel subtiel iets dichter bij hem te komen (ook om hem te helpen). Had mijn hand op zijn rugleuning van de stoel gelegd, hand op een gegeven moment zo neergelegd dat de energie die uit mijn hand stroomt naar zijn nek ging.

Ik moet heel veel geduld hebben, dat weet ik inmiddels en hij heeft ook de tijd nodig om van de trauma's af te komen. Dus alles in zijn tempo  :). En ik hoop hem daarna van de lichamelijke pijn af te kunnen helpen. Mijn gidsen hebben doorgegeven (via pendel) dat hij eerst van de trauma's af moet komen doordat de pijn weg kan gaan.

Ik wil je toch even extra om hulp vragen. Jij hebt namelijk vaak dingen goed (achteraf gezien)!  :).

Ik stuur vanuit thuis reiki energie naar hem met een boodschap erbij (waarvoor, de reden dat ik de energie stuur en zijn naam), hoe vaak dat wisselend, ik vraag dat regelmatig aan mijn gidsen. Als ik bij hem in huis ben verspreid ik de energie daar.
Ben ik goed bezig op deze manier en stelt hij zich genoeg open, is de wil sterk genoeg om zoveel als mogelijk lichamelijk en geestelijk te genezen? En komt er een moment dat die knuffel tussen ons gaat komen? Is die wens vanuit hem (ook) sterk genoeg?

5
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: januari 03, 2024, 05:44:36 pm »
Mijn geduld wordt wel op de proef gesteld, maar zij heeft ook tijd nodig om het een en ander te verwerken. Dat is belangrijk. Al geeft het me wel een beetje onrust omdat dit afscheid nou net in deze periode is (geweest).

6
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: januari 02, 2024, 08:25:30 pm »
Inmiddels heb ik R. twee keer een berichtje gestuurd, ook om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ze heeft nergens op terug gereageerd. Ik ben weer gaan pendelen hierover. Nu geeft hij aan dat ze geen band met me heeft, zelfs geen klik en geen contact wil (houden). Als ik vraag als ik haar bel of ze dan opneemt is het ook een nee.
Dit is het tegenovergestelde van wat de pendel de vorige keren iedere keer aangaf (ik heb al diverse keren gependeld hierover). Ik weet nu gewoon niet wat ik moet doen, hoe ik moet gaan handelen. De pendel geeft ook aan dat het weer wat beter met haar gaat (dat is heel fijn  :)).

Is het veranderd? Dat ze inderdaad geen contact wil of vraag ik de pendel gewoon te vaak dingen hierover dat hij deze antwoorden geeft?

Ik kan helaas alleen vragen stellen die met ja of nee beantwoord kunnen worden. Zou je me meer kunnen vertellen / zeggen? Dat gaat me veel rust en duidelijkheid geven namelijk  :). Alvast bedankt!

7
Overige onderwerpen / 2024
« Gepost op: januari 01, 2024, 09:36:17 pm »
Voor alle forumleden en lezers, ik wens jullie een heel mooi, gelukkig en liefdevol 2024!  :)

8
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: december 24, 2023, 05:59:38 pm »
Vertrouwen heb ik inmiddels wel in de pendel en daarnaast is mijn overleden oom er vaak bij (aan hem stel ik de vragen). En vandaag opnieuw vragen gesteld, even over mijn manager, maar daarnaast weer over de andere persoon (dat is Dhr. v. T.) en de antwoorden blijven hetzelfde. Dit zijn allemaal vragen voor niet op een lange termijn, want dan ik me absoluut voorstellen dat een antwoord niet klopt. Want als ik bijvoorbeeld vraag: heb ik over een half jaar een andere baan? dan kan het altijd anders lopen dan op dit moment doorgegeven wordt (ja of nee).
In het begin (nu niet meer) stelde ik ook vragen aan de pendel die ik al weet en dan weet ik ook dat hij op dat moment te vertrouwen is en het een goed moment is om hem te gebruiken. Daarnaast is het handig om aan de eettafel te pendelen, met ondersteuning, goed geaard te zijn en ontspannen te zijn (evt. yoga vooraf). Dat heb ik inmiddels wel ondervonden :)

Met het gevoel erbij, ik merk het wel als dat erbij komt, dan is het mooi meegenomen  :). Ik zou het eens kunnen proberen bedenk ik me net, kijken wat er gebeurt als ik een vraag stel zonder pendel in de hand.

9
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: december 24, 2023, 12:19:35 pm »
En wat ook fijn is om te weten, dat de pendel dus betrouwbaar is. Ik heb hem inmiddels vaker gebruikt, voor een andere situatie / persoon, en als die antwoorden ook kloppen dan zou dat (ook) heel erg fijn zijn!

10
Levensvragen / Re: Manager
« Gepost op: december 22, 2023, 09:28:03 pm »
Wat een goed nieuws, echt leuk om te horen! Ik ga mijn best doen  :) want vind het jammer om geen moeite te doen om het contact met haar te onderhouden.

11
Levensvragen / Manager
« Gepost op: december 21, 2023, 10:19:26 pm »
Mijn manager R. heeft een nieuwe baan gevonden en heeft vorige week afscheid genomen. Ze zat op een locatie waar in dat zelfde gebouw (dichtbij) vaccinaties worden gezet. Voor mij sowieso al een plek die niet fijn voelt.

Ikzelf heb veel vervelende energieŽn opgepikt, van mensen die achter ons kwamen zitten (voelde niet goed), gingen naar haar kantoor daarna en daar kwamen twee collega's binnen, een moeder en dochter. Van die dochter pikte ik meteen een vervelende energie op en dit waren beiden mensen die niet aardig deden tegen mij.

Mijn manager was al die tijd ook zichzelf niet, had zover ik weet ook last van opgepikte energieŽn.

Ik had aan haar gegeven wat ik wilde geven en kreeg twee keer een stevige knuffel van haar. Nadat we naar huis gingen, belde ze me nog op in de auto dat ze een tas met daarin een pinpas was vergeten, dat was gelukkig goed gekomen  :). Ik heb haar op dat moment gesteund, dat vind ze super lief.

Ze heeft de afgelopen tijd een aantal (persoonlijke) dingen met mij gedeeld en na het laatste telefoongesprek zei ze dat we elkaar spreken als ze in rustiger vaarwater komt. Er speelt op het moment ook het een en ander bij haar.

Ik heb wel een band met haar, ze heeft een lief karakter en is ook hooggevoelig. Nou ben ik al een tijdje de wens aan het uitzetten richting universum dat ik graag contact met haar wil houden en dat zij dat ook wil. Ze woont een eindje bij me vandaan, maar dat vind ik geen probleem.

Komt er inderdaad weer contact tussen ons, gaat er (uiteindelijk) een mooie vriendschap ontstaan? Via de pendel en mijn overleden oom komt er uit dat dit wel gaat gebeuren, maar de pendel is voor mijn gevoel niet altijd even betrouwbaar.

En heeft R. ook een band met mij zoals ik met haar heb? Ze heeft me vaker gezegd dat ik lief ben, is dit echt gemeend?

Als je me antwoord kunt geven op mijn vragen, dan is dit echt een soort van test in hoeverre ik mijn intuÔtie kan vertrouwen  :). Dus hoe betrouwbaar die is.

Alvast heel erg bedankt!

12
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 20, 2023, 05:35:30 pm »
Heel erg bedankt voor je uitgebreide bericht  :). Hier heb ik zeker wat aan, echt nuttig (en altijd even terug te lezen als het nodig is).

Gisteren heb ik een andere cliŽnt een Reiki behandeling gegeven, hij wist al dat ik de cursus had gedaan en hij had al een paar keer uit zichzelf om een behandeling gevraagd. Nu was ik er zelf klaar voor om dit te doen en hij heeft het als ontspannend ervaren. Wat het verder nog gaat doen is afwachten, hij wil nog een aantal behandelingen krijgen.

Dit was een goede ervaring (wel een beetje spannend voor me), nu hoop ik nog meer mensen te kunnen behandelen. En dat moet goedkomen met liefdevolle bedoelingen  :)

13
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 16, 2023, 10:23:02 pm »
Ik heb nog even een vraag. Sinds half september ben ik Reiki ingewijd en als er genoeg aanmeldingen komen voor de Reiki 2 cursus dan heb ik die over een maand gedaan. Na veel te hebben gegoogeld weer ik inmiddels dat je voor bijna alles reiki in kunt zetten (maar een paar uitzonderingen om het niet toe te passen). Ik heb de uitdaging om een hondje van mijn ouders die jeuk en onrust heeft en slecht geaard zit, zowel fysiek als op afstand te behandelen. En inmiddels buiten mezelf om, de vrouw die de cursus heeft gegeven ook een behandeling gegeven. Dit was een grote stap, maar een goede ervaring  :).

Nou is het zo dat deze cliŽnt heel open naar mij is en ik voel bij mezelf echt een soort gevoel van ik wil je helpen. Eerst via die mevrouw die jaren ervaring heeft, maar ik krijg op de een of andere manier het gevoel dat ik zelf wil gaan helpen. Natuurlijk alleen als meneer van T. dit ook wil en vooral dat hij van de jarenlange pijn af gaat komen (alles wat meer is, is mooi meegenomen). Hij heeft veel trauma's, hij vertelt me heel veel en dat is wederzijds.
Wat ik tot nu toe van hem heb opgepikt op het moment dat ik er werkte is zijn emoties / gevoelens en een keer een lichte pijn op een bepaalde plek in mijn nek. En ook al eens, vanuit thuis toen ik aan hem dacht, een zeurend, kloppend, beetje branderig gevoel in mijn hele nek.

Ik kan je wel vragen of hij hier voor open staat, mij genoeg vertrouwd, maar dat moet ik toch echt zelf aan hem zelf vragen  ;) Hij doet me erg denken aan mijn overleden peetoom, die had ook nekhernia en die had zoals hij zei een soort stroomschokken door zijn arm gaan. De pijnscheuten bedoel ik. En ik vond dat in die tijd altijd een beetje eng. Dit moet ik sowieso loslaten en genoeg zelfvertrouwen hebben. Ik weet dat het universele energie is die ik aan iemand doorgeef en ik heb goede, liefdevolle bedoelingen (dat zei de mevrouw die de cursus heeft gegeven ook toen ik haar behandelde).

Mocht je iets door willen geven van mijn gidsen of die van hem, dan laat het maar even weten. De ervaring die ik heb met mezelf behandelen is goed in ieder geval.

14
Levensvragen / Re: Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 11, 2023, 06:49:01 pm »
Het is al heel fijn om (nu zeker) te weten dat hij inderdaad gevoelig(er) is. Ik heb zelf vanaf het begin een goed gevoel bij hem en hij zegt dat hij blij met mij is. Dit zit dus echt wel goed  :)

15
Levensvragen / Alweer over een cliŽnt :)
« Gepost op: december 10, 2023, 11:50:19 am »
Ik heb weer even je hulp nodig. Sinds een tijdje werk ik bij een man (Dhr. van T.) van 68 en heeft veel lichamelijke problemen / aandoeningen. Is een open persoon, deelt veel met me, maar zijn leven staat stil en kan ook weinig.

Ik heb vrijdag ervaren dat hij oude trauma's heeft en er kwam op een gegeven moment een niet prettig gevoel van hem naar mij toe. Dat heb ik opgevangen en afgevoerd. Dit weet hij, ik heb kenbaar gemaakt dat ik hooggevoelig ben. Hij heeft zelf een boek erover in huis, een huisarts heeft ooit eens gezegd dat hij misschien hooggevoelig is. Is dit zo?
Hij heeft ook dingen in zijn leven meegemaakt die heel herkenbaar voor me zijn  ;).
En is hij bewust op mijn pad gekomen? Hij heeft andere hulpen gehad (ook lange tijd niemand) en belde in het begin ook bij mij af, dat ik niet hoefde te komen, maar nu niet meer. Hij zegt dat hij blij met me is  :).

Ik ga proberen om hem op afstand te laten helpen / healen door een goede, betrouwbare bekende van mij. Ik vind het wel eng om er over te beginnen, ik doe het stapje voor stapje. Omdat ik al heel snel het gevoel heb dat hij via mij om hulp vraagt.
Is mijn gevoel juist dat deze persoon, als hij zoveel als mogelijk is, genezen wordt van zijn lichamelijke ellende, hij echt nog wel genoeg levenslust heeft? Ik heb het gevoel dat er achter deze getraumatiseerde man een heel goed persoon zit  :).


Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 25

Pagina opgebouwd in 0.106 seconden met 23 queries.