Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Tony

Pagina's: [1] 2 3
1
We zijn intussen anderhalve week verder en ik word niet meer bestookt. Ik word niet meer seksueel lastig gevallen, zeg maar.

Ik ben sinds een week opgenomen in het ziekenhuis en slaap dus niet in mijn eigen bed.
Elke avond, als ik slapen ga, nemen twee handen mijn voeten vast. Ik voel dat maar zie het niet. Die handen knijpen, masseren mijn voeten. Nogal hardhandig! Ik voel hoe nagels over mijn voetzool krassen en er een nagel op mijn voet wordt geplaatst, zich steeds harder in mijn voetzool drukt, ik voel de fysieke pijn. Ik zie niets aan mijn voet gebeuren.
In een andere dimensie voel ik het echter wel. Ik vóel dat er aan het voeteinde van mijn bed wordt geschud. Hard geschud.. Heel hard geschud!
Zelfs met mijn ogen open voel hoe mijn bed overhelt naar links en dan naar rechts. Zo gaat dat een tijdje door.

Ik vóel hele andere dingen dan ik zie. Net alsof dat wat ik voel zich in een andere dimensie afspeelt. Hoe dan ook vang ik er een glimp van op door dingen uit die dimensie werkelijk aan te voelen.

Ik voel dan hoe mijn bed langs weerszijden wordt vastgepakt en hoe ze in volle vaart, eerst dóór het deurgat en dan door het ziekenhuis met me rondrijden, heel snel! Tot ik in slaap val.

Ik ben er immers van overtuigd dat hetgeen ik aanvoel, een fractie is van wat er zich in die andere dimensie afspeelt. Die dimensie gebeurt hier, in wat ook ónze leefwereld is, in een wereld die wij normaliter niet kunnen waarnemen. Gewoon, onder ons.

2
KNUFFEL!

3
Aan de leden (lezers) van dit forum: Ik houd regelmatig contact met LPChip die me bijstaat waar hij kan.
Duizendmaal dank LPChip!

Het lijkt erop dat ik grotendeels verlost ben van deze Incubus. Ik zeg grotendeels omdat ik elke dag zijn aanwezigheid nog wel voel. Ik voel het wanneer hij mijn bed opstapt, weliswaar in veel mindere mate als voordien, zijn stappen op mijn bed zijn véél lichter nu en zijn aanrakingen, strelingen amper voelbaar.

Wanneer ik bijna in slaap val durft hij nog wel eens verder te gaan door me met zijn vinger te penetreren, maar zoals gezegd heel lichtjes voelbaar en gelukkig niet meer gepaard gaande met de helse pijnen die ik reeds moest doorstaan. Ik negeer zijn aanwezigheid steeds volledig.
Verkrachtingen waar en wanneer hij dit wou gebeuren helemaal niet meer. Oef!!

Ik ben er van overtuigd dat het een kwestie van tijd is dat ik, dankzij de hulp van LPChip, helemaal verlost zal zijn van deze negatieve entiteit die zich nog aan me tracht te hechten.

4
Gisteren een heel rustige dag gehad. Hij liet zijn aanwezigheid af en toe merken door even bij me te komen zitten, me zijn energie te laten voelen, vaak gepaard gaande met hevig koude plekken die over mijn lichaam bewogen.
Een half uurtje voor ik naar bed ging liet hij zich beter opmerken door zachte strelingen, ook op intieme plaatsen, op een verleidende manier alsof hij me er wilde van laten genieten.

Eens in bed was hij daar ook meteen en ging op mijn borst zitten. Even later doken er nog twee entiteiten op waar van er een naast me, ter hoogte van mijn hoofd, kwam zitten en de andere plaatsnam op mijn benen. Daar bleven ze alledrie zitten tot ik blijkbaar in slaap viel.

Vanmorgen bij het ontwaken heb ik even zijn aanwezigheid in mijn bed opgepikt, zonder meer.

Het gaat beslist de goede kant op! Dankjewel LPChip!

5
Gisterennamiddag nog pijnlijk bezoek gehad.
Hij komt nog wel in mijn bed maar raakt me (bijna) niet meer aan.

Zoals het nu is is het leefbaar geworden en overheerst hij mijn leven niet meer.

Ik hoop dat deze positieve trend zich verder zet en ik er volledig van verlost geraak.

Bedankt LPChip!!

6
Ook naar mijn gevoel ziet hij er inderdaad uit als een mens maar wel een van minimum 2 meter groot!
Het is nu 2 nachten na elkaar dat ik kan doorslapen en ik over mijn oververmoeidheid kom.

Hij komt nog wel in mijn bed maar raakt me niet aan, hij bekijkt me even en vertrekt dan.
Gisterennamiddag was hij me inderdaad enkele uren komen pijnigen. Gisteravond, vannacht en vanmorgen was hij er niet.

Bedankt LPChip!!!

7
Hey LPChip

Je tussenkomst gisteren heeft volgens mij echt wel effect gehad hoor!
Vandaag is hij er bijna niet geweest en hij is heel voorzichtig nu, als je me begrijpt. Alsof hij me geen fysieke pijn wilt doen.
De laatste paar weken heb ik hem soms gesmeekt (zelfs huilend) om te stoppen waar hij mee bezig was omdat het zo pijnlijk was. Geen seconde heeft hij daar rekening mee gehouden.

Vandaag is de eerste dag in weken dat ik wat kon rusten en gerust kon ademhalen.

Ik zou het ten zeerste appreciëren mocht je savonds, als je daar de tijd voor hebt natuurlijk, af en toe eens langskomt. Intussen doe ik die meditatie verder, dewelke me gisteren een heel goed gevoel heeft gegeven.

Dankjewel LPChip, écht!!!

8
Hey LPChip

Gisteravond is hij er wel geweest maar heeft me met rust gelaten
Hij stapte opnieuw vanuit de poort op mijn bed maar hij leek minder zwaar, zijn voetstappen waren veel lichter. Hij stapte naar het voeteinde, stond naar me te kijken, liep rond mijn bed en verdween.
Vanmorgen toen ik wakker werd was hij er ook niet.

Wat later in de voormiddag was hij er weer, wel wat voorzichtiger en minder agressief. De rest van de dag is hij er ook, zoals gezegd minder agressief, vandaag deed hij me nog geen pijn.

Dankjewel LPChip voor je inspanningen!! Ik zal inderdaad conclusies moeten trekken en stappen ondernemen om hem te verbannen.

9
Citaat van: gouwepeer link=topic=1106.msg4815#msg4815 date=1534794498

klik op de link die LPChip gaf:

[/quote

Zal ik nu meteen gaan doen, dankjewel!

10
Hey LPChip, ik apprecieer het enorm dat je zoveel energie in me steekt en dit voor me wilt doen!

De entiteit (Incubus) was er gisteren de hele avond, van 21u tot 1u toen ik in slaap viel.

Ik heb die meditatie niet meer gedaan omdat ik veronderstelde dat ik moest wachten tot die entiteit weg was, nadat ik een angst of rust voelde na jouw tussenkomst.

Vandaag was en is hij ook steeds pertinent aanwezig.

Heb jij ervaring met een exorcist? Daar misschien toch maar eens bij ten rade gaan?

Groetjes

11
Citaat van: gouwepeer
Zolang deze verbinding intact is zal afschermen verder weinig effect hebben vrees ik.
Wel mooi dat je dit allemaal doet LPChip.
[/quote

Dankjewel voor de info Gouwepeer. Hoe kan ik dit energetische koord verbreken?

12
Dag LPChip

Er is niets veranderd, hoor 😞

13

Met jouw permissie wil ik graag een energetische verbinding met je opzetten, zodat ik deze demonen weg kan sturen.

Vindt je dat goed?

Pas als jij akkoord geeft kan ik aan de slag.

Natuurlijk ga ik akkoord! Heel graag zelfs. Dankjewel!

14
Ik kwam net deze site tegen: https://reincarnatietherapie.com/omgaan-met-entiteiten/
Hoop dat je hier misschien iets aan hebt!

Dankjewel!

15
UPDATE

Niets van bovenstaande helpt...

De mannelijke entiteit heeft de bovenhand en gunt me nergens rust. Op elk moment van de dag, waar ik ook ben, valt hij me seksueel aan. Wanneer hij me met zijn vinger(s) penetreert voel ik lange, scherpe nagels. Ik schreeuw het uit van de pijn telkens hij dit doet en hij doet dit vaak! Ik voel dat ik binnenin verwond ben door de constante pijn die ik heb, ik verlies bloed telkens ik naar het toilet ga.
Ik slaap nog amper 3 a 4u per nacht en ben uitgeput. Ook emotioneel weegt dit heel zwaar.

De vrouwelijke entiteit is er nog maar zelden maar als zij er is wordt zij door hem weggetrokken en neemt hij het over. Meestal heeft hij dan eerst seks met haar naast me op mijn bed. Ik geloof niet meer dat zij iemand is die ik heb gekend, hoewel ze me dit lang heeft doen geloven.
Hij komt ook niet langer alleen maar wordt heel vaak vergezeld door 2 kompanen. Hel!

Ik heb me bij verschillende mensen, die onderlegd zijn in deze materie, bevraagd en wat ik van hen vernam heeft mij diep geschokt! Waar ik mee te maken heb is een succubus en verschillende incubi!
Ik heb hier intussen veel informatie over opgezocht en het meeste strookt met wat ik ervaar. Wat niemand echter begrijpt is 1. wat een incubus bij mij komt doen en 2. dat dit niet in mijn slaap maar bij mijn volle bewustzijn gebeurt, op elk ogenblik van de dag.

De mogelijke oplossingen die ik totnogtoe heb gekregen zijn:
1. Interventie van een priester-exorsist (!)
2. Interventie van een demon hunter (?!)

Ik wacht nu nog op antwoord van 2 personen. Lang kan ik niet meer wachten want dit hou ik niet lang meer vol. De onophoudende pijn is onmenselijk en de vermoeidheid eist ook zijn tol.

Ik weet niet wat te doen!

Pagina's: [1] 2 3

Pagina opgebouwd in 0.112 seconden met 23 queries.